blueviper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Έλα όμως πού οι Μπάγεβιτς δεν σηκώνει μαγκιές! Αυτό μην το λες, γιατί τα ίδια λέγαμε κι "εμείς" με το Θείο Σωκράτη, πως δε θα μασάει κάστανο κι είχαμε τα γνωστά "είμαστε πλήρεις". Η διπλωματία ήταν κάτι που τελικά το έμαθε προκειμένου να επιβιώσει. Σίγουρα δεν είναι ο απόλυτος άρχοντας που κάποτε ήταν στα λημέρια του, δεν αποκλείω όμως να του δώσει το free ο Ραλίστας για να γλυτώσει το τομάρι του. Το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να το έχει συνειδητοποιήσει για να πάρει την τολμηρή απόφαση να φέρει το Μπάγεβιτς.
geovard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντα υπήρχε έρωτας καί μίσος στον Παναθηναικό γιά τον Μπάγεβιτς.Ενώ παραδέχονταν την όποια αξία έχει σαν προπονητή εν τούτοις φαίνεται ότι έκριναν εκεί ότι δεν τούς ταίριαζε σαν άνθρωπος.Μέχρι πού έφτασε ο κόμπος στο χτένι.Βρε πως τα φέρνει η ζωή. Θα έλεγα στούς φίλους Παναθηναικούς να δώσουν αρκετή πίστωση χρόνου στον προπονητή γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το ρυθμό με τον οποίο σίγουρα θα βελτιώνεται η ομάδα.Εδώ έφαγαν τόσο καιρό το δούλεμα της ζωής τους οι φίλαθλοι με τις υποσχέσεις επί Μαλεζάνι με τα πενταετή καί πράσινα άλογα καί στον Ντούσκο πού είναι καί εγνωσμένης αξίας δεν θα δοθεί περίοδος χάριτος?Θα μού πείτε ότι είμαστε σε περίοδο πού το πρωτάθλημα παίζεται.Καί καλά ο προπονητής φταίει γι αυτό ή οι προγραμματισμοί Τζίγκερ? Φαντάζεστε τη χαρά των φιλάθλων των άλλων ομάδων στη πρώτη στραβή πού θα κάτσει να αρχίσουν τα λαικά δικαστήρια.Καί όπως τού ανεβαίνει εύκολα η πίεση να τα τινάξει καί να σηκωθεί να φύγει. Έστω καί ετεροχρονισμένα φαίνεται πως ο Τζίγκερ αποφάσισε να γίνει Κόκκαλης της πρώτης περιόδου.Μπάγεβιτς προπονητής καί συγκομιδή όποιου καλού νεαρού παίχτη κυκλοφορεί στην Ελλάδα.Αν καί την εποχή εκείνη ήταν ακόμη πρόεδρος ο καπετάνιος πού ναί μεν είχε προσφέρει πολλά ειδικά στη Ευρώπη αλλά τη δεδομένη στιγμή τον είχε πάρει σβάρνα ο 'θείος' Σωκράτης.
legro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Οτι και να πουμε ο Μπαγεβιτς ειναι η καλυτερη επιλογη σε συγκιση με κατι Μπακε,Σουμ και Σκαζνι που μας εφερε ο Τζιγγερ γιατι ξερει οτι ο Μπαγεβιτς δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του.Να κανουμε υπομονη και πιστευω θα καταφερει να μας κανει ομαδα γιατι τωρα μονο ομαδα δεν ειμαστε.
revil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Θα μου επιτρεψετε να διαφωνήσω. Εγω πρώτος λεω οτι ο Πριγκηψ είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναικό. Αλλά το οτι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του πιστεύω οτι είναι λάθος. Το είμαστε πλήρεις τα λέει ολα.Μόλις του είπε ο Κωκ οτι δεν έχει άλλα λεφτά έκανε την κότα. Κατά ταλλα αν τον πάρετε θα είναι επιτυχία για σας γιατι θα σας βάλει σε μια τάξη και θα βρει και πιτσιρικάδες που να αξίζουν
nontasg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Οτι και να πουμε ο Μπαγεβιτς ειναι η καλυτερη επιλογη σε συγκιση με κατι Μπακε,Σουμ και Σκαζνι που μας εφερε ο Τζιγγερ γιατι ξερει οτι ο Μπαγεβιτς δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του.Να κανουμε υπομονη και πιστευω θα καταφερει να μας κανει ομαδα γιατι τωρα μονο ομαδα δεν ειμαστε. Και εγώ ελπίζω ότι θα κάνει δουλειά ο Ντούσαν......
Forensick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ ελπίζω ότι θα κάνει δουλειά ο Ντούσαν...... και γω ευχομαι να σας κανει καλη δουλεια ο ντουσκο. εχει τα κακα του, αλλα σιγουρα αν τον αφησετε θα φτιαξει ομαδα. και χρειαζεται ενας καλος παο.
nontasg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 και γω ευχομαι να σας κανει καλη δουλεια ο ντουσκο. εχει τα κακα του, αλλα σιγουρα αν τον αφησετε θα φτιαξει ομαδα. και χρειαζεται ενας καλος παο. Θα δείξει.....Άν δεν παίξουν μπάλα και οι παίκτες τι να κάνει ο Ντούσαν;;;Να δούμε τι θα γίνει σήμερα με τον ΠΑΟΚ...... ΥΣ:Άν στο άλλο thread σε παρεξήγησα sorry........Απλά με εκνεύρισαν με τις εξυπνάδες τους οι άλλοι......
Forensick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 κοιτα, ο ντουσκο εχει δειξει οτι και με σκατα παιχτες, μπορει να κανει δουλεια. επισης υποτιθεται οτι εχετε πολυ καλο υλικο φετος, οποτε απλα ευχομαι τα καλυτερα,μπας και δουμε και ασπρη μερα(ασχετα αν ειμαι αεκτζης). υγ:να ξερεις οτι δεν εχω καμια προθεση να προσβαλω κανεναν
Kandinsky Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Αν τον αφήσουν να δουλέψει, θα κάνει δουλειά. Αν αρχίσει ένας ανένδοτος τότε θα υπάρχει πρόβλημα.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Να μας λείπει... Τι να μας λείπει ρε Γιάννη;
LL_NEO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Μπινές. Δεν το θέλω. Και ελπίζω να πηγαίνει η παναγία γόννα μέχρι να αποχωρήσει. Δεν μοιράζομαι μαζί του, ούτε τις μεταστάσεις που τυχόν θα μου τύχουν...
KWSN_Men Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δύο ερωτήσεις: 1. Γιατί τέτοιο μίσος; 2. Ποιος θα έπρεπε να έρθει στην παρούσα φάση;
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ούτε εμένα μου είναι συμπαθής, απεναντίας. Προτιμάς όμως να βλέπεις την ομάδα ένα χάλι ή να κάνεις κάτι της προκοπής; Γιατί νόμιζα ότι ο οπαδός θέλει το καλό της ομάδας του. ΥΓ: Το τρυφύλλι στο στήθος το φόρεσε και ο Μητρόπουλος, ο Μπάγιεβιτς μας πείραξε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.