Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Μάντζιος και όχι Μάτζιος είναι μεγάλο σέντερ-φορ τότε καλύτερα να αρχίσει να βλέπει πόλο ή το άλλο "άθλημα" με την πορτοκαλί μπάλα ή να ξεκινήσει να παίζει Monopoly.

Εννοείται ότι δεν είναι Ρονάλντο,είναι σχετικά αργός και πολλές φορές ατομιστής,το δεύτερο το διορθώνει ο προπονητής και το πρώτο πάλι ο προπονητής χρησιμοποιώντας τον κατάλληλα για να μην είναι εμφανές το μειονέκτημα του.

Ορισμένοι μου φαίνεται ονειρεύονται τους υπερπαίχτες Τόργκελε και Σίγκουρντσον ή όπως λεγόταν ο "Καρχαρίας" και τους χαλάει ο Μάντζιος.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Μάντζιος και όχι Μάτζιος είναι μεγάλο σέντερ-φορ τότε καλύτερα να αρχίσει να βλέπει πόλο

Ενταξει φιλε μην το ξεφτιλισουμε κιολας:eek::eek:

Δημοσ.

Δεν είπα σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης.Πες μου σε ποια ομάδα δεν θα έπρεπε να είναι βασικός.Στην ΑΕΚ των Μπλάνκο-Τζιμπούρ,στον ΟΣΦΠ των Ντιόγκο-Κοβάσεβιτς-Μήτρογλου;Στην Εθνική του Χαριστέα; :eek: (εδώ ταιριάζει το ανθρωπάκι)

Πες σε ποια.

Δημοσ.

Ο Μάντζιος αν δεν βάλει γκολ δεν χρήσιμος σε τίποτα άλλο.Ο Σόουζα και γκολ να μην βάλει κάνει ένα σορό άλλα και βοηθάει την ομάδα.

Και πρώτα πρέπει να παίζεις για την ομάδα και μετά για την πάρτη σου.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ Ολυμπιακός είμαι και δεν συνηθίζω να ποστάρω στα θέματα των ομάδων (επειδή είμαι αρρωστάκι και φοβάμαι μην κολλήσω). Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμε post σχετικά με τον χτεσινό αγώνα. Ήταν ίσως η μοναδική φορά χτες που μου βγήκε αυθόρμητη χαρά σε γκολ του Παναθηναϊκού...και μιλάω για το τρίτο που βάζει ο Τζιόλης. Και αυτό γιατί είχα ακούσει στο ματς με τον Ηρακλή νομίζω να αποδοκιμάζεται κάθε φορά που πήγαινε η μπάλα στα πόδια του.

Τα έχουν κάνει και οι δικοί μου αυτά! Είναι απαράδεκτο να γιουχάρεις παίχτη που φοράει την φανέλα της ομάδας σου, προσωπικά το θεωρώ ως το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να κάνει ένας οπαδός/φίλαθλος στην ομάδα του στη διάρκεια του αγώνα.

Μπράβο στο Τζιόλη λοιπόν που ήταν και ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου χτες.

Δημοσ.

Τα έχουν κάνει και οι δικοί μου αυτά! Είναι απαράδεκτο να γιουχάρεις παίχτη που φοράει την φανέλα της ομάδας σου, προσωπικά το θεωρώ ως το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να κάνει ένας οπαδός/φίλαθλος στην ομάδα του στη διάρκεια του αγώνα.

είναι απαράδεκτο να γιουχάρεις την ομάδα σου γενικότερα. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχει δημιουργηθεί μια καινούργια, πολύ στερημένη γενιά βάζελων. Όμως τα γκαγκατσοπρωταθληματα είναι άλλο καπέλο.

για μια φορα ο κόσμος του ΠΑΟ πρέπει να στρέψει την οργή του εκεί ακριβώς που πρέπει. Με την τωρινή στάση μονο τα σχέδια των άλλων εξυπηρετεί.

Δημοσ.
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Μάντζιος και όχι Μάτζιος είναι μεγάλο σέντερ-φορ τότε καλύτερα να αρχίσει να βλέπει πόλο ή το άλλο "άθλημα" με την πορτοκαλί μπάλα ή να ξεκινήσει να παίζει Monopoly.

Εννοείται ότι δεν είναι Ρονάλντο,είναι σχετικά αργός και πολλές φορές ατομιστής,το δεύτερο το διορθώνει ο προπονητής και το πρώτο πάλι ο προπονητής χρησιμοποιώντας τον κατάλληλα για να μην είναι εμφανές το μειονέκτημα του.

Ορισμένοι μου φαίνεται ονειρεύονται τους υπερπαίχτες Τόργκελε και Σίγκουρντσον ή όπως λεγόταν ο "Καρχαρίας" και τους χαλάει ο Μάντζιος.

Μια και σου αρέσουν τα smilies, πάρε άλλο ένα.

mal.gif

Δημοσ.
Δεν είπα σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης.Πες μου σε ποια ομάδα δεν θα έπρεπε να είναι βασικός.Στην ΑΕΚ των Μπλάνκο-Τζιμπούρ,στον ΟΣΦΠ των Ντιόγκο-Κοβάσεβιτς-Μήτρογλου;Στην Εθνική του Χαριστέα; :eek: (εδώ ταιριάζει το ανθρωπάκι)

Πες σε ποια.

Πραγματικά δεν υπάρχει Ολυμπιακός που να μην ονειρεύεται τον Μάζιο αντί των Κοβάσεβιτς Ντιόγκο στην επίθεση. Και οι Αεκτζίδες γι αυτό γιουχάρανε που κέρδισαν στο 90', σου λέει τι να την κάνω την νίκη άμα δεν έχω Μάζιο?! Για να μην σου πω και τους πραγματικοούς λόγους της παραίτησης Ντέμη και το τι έλεγε ο Δώνης όταν χτυπιότανε και έφευγε στην φισούνα κλαίγιντας....

Δημοσ.

Ότι να 'ναι.Μέσα στη μιζέρια συνέχεια,κάποιον να κράζουμε για να 'χουμε να λέμε.

Ασχοληθείτε μόνο με το μπασκετάκι σας,έτσι κι αλλιώς κι εκεί όταν η ομάδα δεν ήταν πρώτη πάλι κράζατε.

Τόργκελε ή Σίγκουρντσον δεν είπατε.

Δημοσ.
Ότι να 'ναι.Μέσα στη μιζέρια συνέχεια,κάποιον να κράζουμε για να 'χουμε να λέμε.

Ασχοληθείτε μόνο με το μπασκετάκι σας,έτσι κι αλλιώς κι εκεί όταν η ομάδα δεν ήταν πρώτη πάλι κράζατε.

Τόργκελε ή Σίγκουρντσον δεν είπατε.

Whatever you are,be a good one

Το παραδέχομαι πάντως, ακολουθείς την υπογραφή σου, you're a good one.

Δημοσ.

gnsx δεν εχεις δικιο και το ξερεις. Ειναι η αποψη σου και την σεβομαι, αλλα ο μαντζιος ειναι 4 χρονια στην ομαδα, πες μου λοιπον αν αυτα τα 4 χρονια εχει προσφερει στον παναθηναικο ΣΥΝΟΛΙΚΑ και οχι σε 2-3 ματς???? νομιζω πως οχι. ο τζιωλης και ο βυντρα το ιδιο. μαλιστα ο βυντρα ειναι 5 χρονια βασικος στον παο που σημαινει οτι εχει παιξει πανω απο 200 βασικος . Πες μου λοιπον τωρα ειλικρινα σε αυτα τα 200 παιχνιδια δικαιολογει την παρουσια του στην εντεκαδα?:eek:

Δημοσ.
Ο Μάντζιος αν δεν βάλει γκολ δεν χρήσιμος σε τίποτα άλλο.Ο Σόουζα και γκολ να μην βάλει κάνει ένα σορό άλλα και βοηθάει την ομάδα.

Και πρώτα πρέπει να παίζεις για την ομάδα και μετά για την πάρτη σου.

Ε, ο Σοουζα εχει αυτο ακριβως το προβλημα. οτι δεν λες {"και γκολ να μην βαζει" αλλα "δεν βαζει που δεν βαζει γκολ".

Εννοειται πως δουλευει πολυ αλλα οπως και να το κανεις αν το σεντερ φορ δεν βαζει 20 λες ας βοηθαει και ας βαλει 12. Αυτος ζητημα να βαλει 5 γκολ ολη την χρονια φετος

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 05 : 34 : 53-----

Μαλακα....ΠΟΣΟ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ρε πουστη μου?

Δημοσ.

Πολλές φορές δεν ήταν καν στην αποστολή.Τες πα,το έγραψα και πριν,δεν είπα ότι είναι παγκόσμιας κλάσης σέντερ φορ,αλλά μεγάλο σέντερ φορ για τα ελληνικά δεδομένα,άποψή μου.Και επιμένω απο Τόργκελους,Σόουζες και άλλους οικοδόμους προτιμώ Μάντζιο.

KWSN_Men όλα καλά,αλλά βρε παιδί αλλά αυτό το εγγλέζικο πως το κατέχεις έτσι;Μεταφραστής είσαι;.Πάμε μαζί

Α-Έι

Β-Μπι

C-Σι

D-Ντι

Τα υπόλοιπα προσπάθησε μόνος σου,αν έχεις απορίες εδώ είμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...