Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Για την ποιότητα του streaming της nova: μία φορά το είχα δοκιμάσει (Ολυμπιακός - Λάτσιο αν θυμάμαι καλά) και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό - για streaming πάντα. Καλύτερο από μια καλή μετάδοση sopcast και κατώτερο φυσικά σε σχέση με την τηλεόραση. Κολλήματα δεν είχα και γενικά η μετάδοση ήταν καλή.

Βέβαια, το έχω δοκιμάσει μόνο μία φορά, οπότε καλό είναι να μας πει και κάποιος άλλος από αυτούς που το δοκίμασαν τη γνώμη τους, για να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Σίγουρα πάντως είναι πιο αξιόπιστο από τα sopcast streamings (αυτό το πληρώνεις, άλλωστε). Απλά παρακαλάς να μην είσαι γκαντέμης και να έχεις καμιά αποσύνδεση του ρούτερ πάνω σε κρίσιμη φάση :P.

links αυτού του τύπου τα έχω δοκιμάσει καναδυο φορές, αλλά δεν ήταν πάντα τόσο σταθερά... πριν από 2 βδομάδες νομίζω προσπάθησα να δω έναν αγώνα του ΠΑΟ και τελικά δεν τα κατάφερα, γιατί είχε συνέχεια κολλήματα ώσπου στο τέλος αποσυνδέθηκε τελείως. Χθες, αντίθετα, στο Πανιώνιος - ΠΑΟ η ποιότητα ήταν καλύτερη - είχε μεν κάτι "σπασίματα" και buffering κάποιες στιγμές, αλλά κατάφερα και είδα όλο τον αγώνα σε αρκετά αξιοπρεπείς συνθήκες.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλά ή είμαι άχρηστος ή γκαντέμης! Πάω να δω το ματς από το επίσημο της nova επι πληρωμής και μου λέει για region block και κουλά. Τι να κάνω και εγώ που βαριέμαι να παρακαλάω τον barman να το γυρίσει σε μπάσκετ?

http-tunnel ;)

μια χαρά το streaming της nova

• Members
Δημοσ.
http-tunnel ;)

μια χαρά το streaming της nova

Αυτό το http-tunnel κάνει δουλειά; το έχεις δοκιμάσει με το site της nova;

Δημοσ.
Αυτό το http-tunnel κάνει δουλειά; το έχεις δοκιμάσει με το site της nova;

ναι ρε. βασικά δε γουστάρω με τίποτα αυτό που κάνουν. επειδή είσαι ελλάδα σε αναγκάζουν να βάλεις nova που είναι πανάκριβη. άκου blocked in your region....

Με τους free servers η ταχύτητα για browsing είναι αργή αλλά για nova streaming είναι μια χαρά.

Δημοσ.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά :)

τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να τρώγεστε :P

Λοιπόν εγώ που ψώνισα το Ανόρθωση - ΠΑΟ όταν ήμουν στο Los Angeles έπαιζε μια χαρά δεν είχα ούτε μια φορά διακοπή απλά ήμουν πίσω 1-2 λεπτά. Μίλησα με τον πατέρα μου εκείνη την ώρα και ένα σουτ του Σάλπι που μόλις είδα και το λέω στον φάδα μου λέει τι λες ρε όργιο τώρα το σουτ...; Έχουν γίνει άλλες 2 φάσεις από τότε...

Αλλά όσο για το iMac impossible σε Mac OS X τό κάνουν windows media streaming οπότε δυστυχώς έπρεπε να μπω στο boot camp και σε XP για να το δω....

Και συν τοις άλλοις ανάθεμα τα 8 δολλάρια με την ψ*λιά που φάγαμε μου χάλασε τη μέρα.

• Members
Δημοσ.
ναι ρε. βασικά δε γουστάρω με τίποτα αυτό που κάνουν. επειδή είσαι ελλάδα σε αναγκάζουν να βάλεις nova που είναι πανάκριβη. άκου blocked in your region....

Με τους free servers η ταχύτητα για browsing είναι αργή αλλά για nova streaming είναι μια χαρά.

Ωραία! Μου ανοίγεις νέους ορίζοντες τώρα... βέβαια δεν αξίζει να αγοράζεις συχνά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά για τα ντέρμπι σίγουρα αξίζει.

Δημοσ.
Ωραία! Μου ανοίγεις νέους ορίζοντες τώρα... βέβαια δεν αξίζει να αγοράζεις συχνά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά για τα ντέρμπι σίγουρα αξίζει.

Εντάξει...από τη μία 5 ευρά δεν είναι κ λίγα για ένα ματς, αλλά από την άλλη ειδικά άμα ζεις έξω είναι βολικότατο γιατι είναι σταθερό. Εγώ από όταν γύρισα ελλάδα, ότι παιχνίδια έχει η nova που θέλω να δω και βαριέμαι να βγω έξω, τα τσιμπάω...

Δημοσ.

στο τσου λου, και στο μπαοκ-παο, η ανάλυση των λινκς αυτών ήταν τραγική (συνεχώς κολλούσε)!

το πιο αστείο, είναι ότι είσαι τουλάχιστον 3 λεπτά πίσω! (πχ, στο μπαοκ-παο, γράφει από κάτω, ότι έβαλε γκολ ο οσφπ, γκαλέτι 1-0, το οποίο έβλεπα στην τιβι στο ertworld. γυρίζω να το δω, και ο οσφπ είναι στην επίθεση, μετά από 2 πάσες κερδίζει πέναλτυ, το χάνει ο γκαλέτι, γίνεται το κόρνερ,και σκοράρει...Σκεφτείτε πόση ω΄ρα πέρασε)!!

στο πανιώνιος-παο, πιθανότατα επειδή δεν ήταν πολύς κόσμος μέσα, ήταν μια χαρά, σχεδόν καθόλου buffering....

ΥΓ: Ρε , μάθανε ότι μαμιομάστε, πλακώσανε κ οι γύφτοι?

Τι πριονοκορδέλα περνάμε φετος στο 90% των παιχνιδιών μας?

(όποιος ξαναπεί να φτιάξω ομάδα να κερδίζω και τη διαιτησία, θα του βάλω τις κάλτσες του βύντρα μετά από παιχνιδι στο στόμα)!

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 11 : 07 : 08-----

(κάτι ακόμα...Στο 2ο γύρο, έχουμε ΕΝΤΟΣ, αεκ-παοκ-αρη-λαρισα-πανιωνιο-ξανθη-οφη. Μόνο οσφπ έχουμε έξω, και τρίπολη.

Κάτι που σημαίνει, ότι με σοβαρότητα, και με μικρή απόσταση από την κορυφή στον Α γύρο, έχουμε ΓΕΛΟΙΟ 2ο γύρο...)!

Δημοσ.
(όποιος ξαναπεί να φτιάξω ομάδα να κερδίζω και τη διαιτησία, θα του βάλω τις κάλτσες του βύντρα μετά από παιχνιδι στο στόμα)!

Ρε φίλε μαζί σου αλλά το θέμα είναι να φτιάξει μια ομάδα να μη σε νοιάζει η διαιτησία. Χαχαχαχχα πλάκα κάνω έτσι για να τσιγκλίσω.

Το θέμα είναι να μη σε νοιάζουν οι κάλτσες του Βύντρα γιατί θα είναι καθαρές μετά τα παιχνίδια αφου ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΛΑ.

Δημοσ.

Δεν βλέπω κίνηση σήμερα... Περιμένετε να χάσει η ομάδα για να βρείτε να κράξετε παλι?

Αν η τύχη μας γυρίσει το 1/5 από αυτά που μας έχει πάρει φέτος, την νίκη την έχουμε. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ :)

Δημοσ.

Οταν διάβασα πως θα παίξει ο μέγας Αλέξανδρος ξενέρωσα τρελά και φυσικά δεν θα δώ τον αγώνα.

Ξέρω είναι υπερβολή και παραξενιά αλλά δεν τον πάω με τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ο ΠΑΟ θα παίξει πολύ καλά και το παιχνίδι θα κριθεί οριακά. Δίνω 33% και στα 3 πιθανά αποτελέσματα.

Πιστεύω μάλιστα πως έχει καλές ελπίδες για πρόκριση αν πάρει αυτό το διπλό.

Έχω και αυτό το άτιμο το προαίσθημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...