Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To http://www.gazzetta.gr λέει τα εξής:

"Έβραζαν στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία του Μαζαράκου και τις αποφάσεις του, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις αποφάσεις που πήρε σχετικά με τις αποβολές. Χαρακτηριστικό ήταν, τα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο Τεν Κάτε σε πηγαδάκι που είχε, έλεγε, ότι στην αποβολή του Μουν, είπε: «Its fucking unbelievable», ενώ ο βοηθός είπε στον Μαζαράκο ότι του είπε: «fuck you» και για αυτό τον λόγο αποβλήθηκε από το γήπεδο. Μάλιστα ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα, αυτό που -θεωρητικά- ειπωθεί, με τους υπεύθυνους του «τριφυλλιού» να το υπογράφουν με επιφύλαξη."

Αν και το άρθρο είναι πολύ κακογραμμένο, νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι έγινε. Ο διαιτητής σιγά να μην ξέρει αγγλικά. Η λέξη unbelievable είναι πολύ προχωρημένη, οπότε άκουσε το fuck, σου λέει "με έβρισε", τον απέβαλε!

Επίσης, κρίμα που δεν πήραν χαμπάρι την κομπίνα του Ρεκόμπα στο κόρνερ, θα είχε πολύ χαβαλέ να συνεχιζόταν η φάση.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σημερα φανηκε για αλλη μια φορα ποιους εχουμε να πολεμησουμε προκειμενου να παρουμε αυτο το γαμημενο το πρωταθλημα... Γκαγκατσηδες, Ζωγραφους, Ποντικιδες και βεβαια ολο το κατεστημενο που εχει στησει ο πρωην υπαλληλος της σταζι....

μπραβο για τη νικη, περιμενω να τελειωσουμε τον ολυμπιακο την αλλη κυριακη

Δημοσ.
Σημερα φανηκε για αλλη μια φορα ποιους εχουμε να πολεμησουμε προκειμενου να παρουμε αυτο το γαμημενο το πρωταθλημα... Γκαγκατσηδες, Ζωγραφους, Ποντικιδες και βεβαια ολο το κατεστημενο που εχει στησει ο πρωην υπαλληλος της σταζι....

μπραβο για τη νικη, περιμενω να τελειωσουμε τον ολυμπιακο την αλλη κυριακη

Καί το χειρότερο.Δεν έχπυμε ομάδα!

Δημοσ.
Καί το χειρότερο.Δεν έχπυμε ομάδα!

Δεν θελω ομαδα ρε συ, ποσες φορες θα το πουμε αυτο???

Δεν βαρεθηκες 12 χρονια να ακους "Αν ειχες ομαδα θα κερδιζες και τον διαιτητη"??

Αι σιχτιρ ποια, να πανε οι γαυροι να φτιαξουν ομαδα που να κερδιζει και τον διαιτητη να χαιρονται που ειναι μαγκες

Εγω θελω αν ο Τζιωλης με τον Βυντρα και τον Γκουμα δικαιουνται να φανε 5 να φανε 5, αλλα αν δικαιουνται να κερδισουν 0-1 στο 90 με πεναλτυ να κερδιζουν ετσι. Βαρεθηκα, θελω μια φορα οι γαυροι να γινουν υπερανω και να πρεπει "να κερδισουν και τον διαιτητη"

Δημοσ.

Αι σιχτιρ ποια, να πανε οι γαυροι να φτιαξουν ομαδα που να κερδιζει και τον διαιτητη να χαιρονται που ειναι μαγκες

+ 10000000000 απο μενα!!! ο γαυρος φτιαχνει ομαδα να παρει το πρωταθλημα εστω και στα χαρτια............!!!!!!!!!!!! εμεις πρεπει να φτιαξουμε ομοδα να κερδισουμε ομοδες διαιτητες, βοηθους, γκαγκατσηδες:mad:

Δημοσ.
To http://www.gazzetta.gr λέει τα εξής:

Η λέξη unbelievable είναι πολύ προχωρημένη, οπότε άκουσε το fuck, σου λέει "με έβρισε", τον απέβαλε!

Κέλτικης προελεύσεως, την πρωτοσυνάντησα σε παραφθορά στον Τόλκιν. Ρε πλάκα μας κάνεις. Το believe το κάναμε στο νήπιο:cry:

Δημοσ.

καλά ή είμαι άχρηστος ή γκαντέμης! Πάω να δω το ματς από το επίσημο της nova επι πληρωμής και μου λέει για region block και κουλά. Τι να κάνω και εγώ που βαριέμαι να παρακαλάω τον barman να το γυρίσει σε μπάσκετ?

• Members
Δημοσ.
καλά ή είμαι άχρηστος ή γκαντέμης! Πάω να δω το ματς από το επίσημο της nova επι πληρωμής και μου λέει για region block και κουλά. Τι να κάνω και εγώ που βαριέμαι να παρακαλάω τον barman να το γυρίσει σε μπάσκετ?

Ναι, αυτό ισχύει... δεν σε αφήνει να δεις παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αν μπαίνεις από Ελλάδα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως μπορείς να τα αγοράσεις κανονικά (την Τρίτη θα χρειαστεί).

Δημοσ.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως μπορείς να τα αγοράσεις κανονικά (την Τρίτη θα χρειαστεί).

Αυτό είναι σε καλή ποιότητα;

Μπουκώνει η σύνδεση;

Γενικά αξίζει τον κόπο να μαζέψεις 2-3 φίλους και να το δεις από το iMac ή θα σε μπινελικώσουν για τον αγώνα που μισοείδαν;

Δημοσ.

Μπουκώνει η σύνδεση;

Γενικά αξίζει τον κόπο να μαζέψεις 2-3 φίλους και να το δεις από το iMac ή θα σε μπινελικώσουν για τον αγώνα που μισοείδαν;

Από iMAC δύσκολα...

:-):-):-)

Δημοσ.

Πιστεύω θα έχει αρκετό πιξέλιασμα αλλά λογικά θα έχουν αρκετό bandwidth για να μην κάνει buffering κάθε τρεις και λίγο!

Όσο για το άλλο δεν μπορώ να καταλάβω? Γιατί να μην μπορώ να πληρώσω να το δώ έλεος. Τώρα πρέπει να ξεσπιτωθώ με το ζόρι? ;)

Δημοσ.

Αφού είναι ζώα... αν η συνδρομή στην nova ήταν σε normal επίπεδα θα είχε και η κουτσή Μαρία σπίτι της...

Δημοσ.

Μπουκώνει η σύνδεση;

Βασικά νομίζω πως το χειρότερο είναι ότι αν (λέεμε τώρα) βάλει γκολ ο Παναθηναϊκός, πρώτα θα ακούσεις από το παράθυρό σου ένα ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ και έπειτα θα το δεις μετά από κάνα δίλεπτο στο pc.

Μεγάλη ξενέρα...

Εκτός κι αν το έχουν βελτιώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...