Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν είναι καθόλου φίλαθλοι, είναι μόνο οπαδοί. Δηλαδή απολαμβάνουν τη νίκη, όχι το παιχνίδι. Απόδειξη ο Ολυμπιακός που οι οπαδοί του πανηγυρίζουν κάθε πρωτάθλημα που παίρνει, ανεξάρτητα από το πόσο <μπιπ> το παίρνει.

Ήμουν φαντάρος στο Ολυμπιακός - Λάρισα που ο Ολυμπιακός νίκησε όπως νίκησε και ρωτούσα "μα είναι δυνατόν να πανηγυρίζετε μια νίκη που ήρθε όπως ήρθε;" και μου έλεγαν "ναι, δεν ήταν καθαρή, αλλά εμείς πανηγυρίζουμε γιατί πήραμε πρωτάθλημα".

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε σου άρεσε δηλαδή εχτές θες να πεις;

-----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 11 : 33 : 56-----

Η Μπαρτσελόνα όμως για αρχή δεν είναι η ομάδα που ήταν τις άλλες χρονιές... Άλλο που οι περισσότεροι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

επειδή μου άρεσε ρωτάω για να αγοράσω από τώρα διαρκειας για όσα χρονια θα είναι ακόμα εδώ.

εγώ σου λέω ότι θα κάνει εντός έδρας ήττες, δεν είναι τόσο καλή θα έπρεπε τουλάχιστον να το κοντράρουμε όχι να το παρατήσουμε από το δεύτερο δεκάλεπτο.

Δημοσ.

alexzzz Για την υπογραφή σου και τον ΠΑΟΚ...

Καλά, εσείς τρομάξατε τόσα χρόνια να ανεβείτε κατηγορία και πέσατε αμέσως;:P

Off topic, πλάκα κάνω φυσικά.

Δημοσ.
alexzzz Για την υπογραφή σου και τον ΠΑΟΚ...

Καλά, εσείς τρομάξατε τόσα χρόνια να ανεβείτε κατηγορία και πέσατε αμέσως;:P

Off topic, πλάκα κάνω φυσικά.

Ναι, ήταν μια άκρως τραγική χρονιά η περσινή (με αποκορύφωμα για μένα που χτύπησα την μέση μου και κρέμασα τα γάντια και το περιβραχιόνιο). Πολλά λάθη μαζεμένα. Φέτος πάντως δεν πάμε για άνοδο... ήσυχα και όμορφα την μπαλίτσα μας και ελπίζω να μάθαμε το μάθημα μας.

Δημοσ.

alexzzz, άμα σου κάνω εγώ μερικές προπονήσεις δεν θα χρειάζεσαι ούτε γάντια ούτε τίποτε. Θα σε βάζω στον άξονα και θα βγάζεις φωτιές!!!

Δημοσ.
alexzzz, άμα σου κάνω εγώ μερικές προπονήσεις δεν θα χρειάζεσαι ούτε γάντια ούτε τίποτε. Θα σε βάζω στον άξονα και θα βγάζεις φωτιές!!!

Να με βάλεις να τρέχω στα ακρογιάλια και να φοράς εκείνο του σκούφο που φορούσε ο Μικ (ή Μιτς ;;; ) στο Ρόκυ! The eye of the axis!

Δημοσ.
επειδή μου άρεσε ρωτάω για να αγοράσω από τώρα διαρκειας για όσα χρονια θα είναι ακόμα εδώ.

εγώ σου λέω ότι θα κάνει εντός έδρας ήττες, δεν είναι τόσο καλή θα έπρεπε τουλάχιστον να το κοντράρουμε όχι να το παρατήσουμε από το δεύτερο δεκάλεπτο.

Εντός έδρας μπορεί να χάσει μόνο από τη Σιένα, αλλά χλωμό το κόβω. Εκτός έδρας θα κάνει και γκέλες πιστεύω. Αλλά θα κάνει μεγάλες κηγείς στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Ξαναλέω ότι δεν έχει καμία σχέση με την περσυνή ομάδα.

Το χτεσινό παιχνιδάκι πάντως είναι από αυτά που δε σου πιάνει τίποτα, ότι και να κάνεις. Ε και κάπου θολώνεις, δεν το πιστεύεις το τι γίνεται, εκνευρίζεσαι και τα παρατάς. Μέχρι και ο Ομπράντοβιτς το παράτησε σύντομα, άλλο αν θα τους ρίξει γκάζια.

Ο Σάρας ήταν ο μόνος που το πίστευε ακόμα στο 2ο δεκάλεπτο και το προσπαθούσε, αλλο αν ήταν μάλλον μέτριος. Ο Μητσάρας βέβαια ήταν πολύ κακός. Ο Μπατίστ εμφανίστηκε κάπου στο 4ο δεκάλεπτο όταν είχε τελειώσει προ πολλού ενώ ακόμα και ο Πέκοβιτς ήταν κακός για τα στάνταρ του.

Δημοσ.

Τι λέτε να κάνει σήμερα ο πανάθας ? Θα νικήσει ? λέω να παίξω κανα 30ευρω . Πιστεύω διότι αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα αυτή η νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες για θέση στο πρωτάθλημα ..

Τα στατιστικά άλλα δείχνουν βέβαια . Αλλά εντάξει δεν νομίζω να πετάξει κιάλους βαθμούς .

Δημοσ.
Τι λέτε να κάνει σήμερα ο πανάθας ? Θα νικήσει ? λέω να παίξω κανα 30ευρω .

Το δέχομαι και εγώ το στοίχημα αν θες :) :)

(Πλάκα κάνω-μη μου έρθει καμιά δίωξη σπίτι!)

Δύσκολα τα πράγματα αν δεν σοβαρευτούν λίγο, ο Πανιώνιος δεν είναι καμιά υπερομάδα αλλά αν κατέβεις πάλι μόνο με τη φανέλα σε έχει

Δημοσ.

"Eδω ο καλος Ζωγραφος, εδω ο καλος Μαζαρακος, ολα τα σφαζω, ολα τα μαχαιρωνω,παρε κοσμε, παρε...."

Ελα Γιαννη μωρη αρρωστια...

Δημοσ.

Έλεος ρε πούστη μου τι να πω....κ σου δίνει κ καλά λάθος απόφαση στο τελευταίο δευτερόλεπτο έτσι για να λένε οτι μας έσπρωξε κιόλας...πάλι καλά που νικήσαμε. φαντάζομαι θα τον βαθμολογήσουν με κανα 5 που δε σφύριξε επιθετικό στο γκολ του γκούμα.

Δημοσ.

Από μπάλα όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον έτρεξαν.

Το χαρακτηριστικό του ματς πάντως ήταν ο διαιτητής που έχασε τον έλεγχο

Δημοσ.

Το χαρακτηριστικό του ματς πάντως ήταν ο διαιτητής που έχασε τον έλεγχο

Οχι απλα εχασε το τον ελεγχο. Μας γ....σε , αλλα δεν τον χαλασε το γκολακι του γκουμα!!:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...