Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μήπως ο Βιντρίνιο και ο Αλεχάντρο δίνουν σε κάποιον μέσα στη διοίκηση λοκώ και γιαυτό δεν μπορεί να τους βγάλει κανείς προπονητής από την ομάδα?

Ειλικρινά πείτε μου ότι δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ αυτό :-D

Δημοσ.
Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι το πρόβλημα του φετινού Παναθηναϊκού είναι ο Κάτε; Και ότι αν φύγει, θα πάρουμε πρωτάθλημα;

Αυτό δεν το ξέρω.Ξέρω όμως ότι με Τεν Κάτε δεν παίρνουμε πρωτάθλημα.

Ο χρόνος είναι αρκετός καί μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του από τα αλλοπρόσαλα κοουτσαρίσματα τού Ολλανδού.Ήμουνα από τούς πρώτους πού χειροκρότησα όταν ήρθε.Αλλά δεν κατάφερε τελικά να μπεί στη νοοτροπία τού Έλληνα.Το παραδέχτηκε εξ άλλου ο ίδιος από τη στιγμή πού ζήτησε στα αποδυτήρια από τούς παίχτες να τού πούν αν θέλουν να φύγει!

Θυμάστε καί παλιότερα με τον Μουνιόθ τα ίδια με τον Πεσέιρο τα ίδια.Πίστωση χρόνου καί πίστωση χρόνου καί το αποτέλεσμα ποιό ήταν?Μηδέν στο πηλίκο.Οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα το Λουκαβύντρα μένει τι να πείς.Ο προπονητής πού θα έρθει καί θα πετάξει έξω αμέσως Βύντρα καί Σαριέγκι αυτός είναι γιά μένα ο κατάλληλος.Όσο δεν βλέπει την ανικανότητα αυτών των παιχτών γιά μένα δεν κάνει να είναι στον πάγκο της ομάδας.

Έπειτα συμφώνησε να πάρουν το Σόουζα.Όλοι τότε λέγαμε ότι με βάση τα στατιστικά του είναι μάπας.Δεν αποδείχτηκε?Γιατί τον πήρε?

Σε άλλα μηνύματα αναρωτιούνται πολλοί με ποιές περγαμηνές ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Αν είναι περγαμηνή να είσαι βοηθός τού Ισραηλινού(αλήθεια πού είναι τώρα αυτός?) στην Τσέλση τι να πείς.Σ αυτές τις ομάδες με τόσο μεγάλους παίχτες μπορέις να βάλεις καί τον αυτόματο πιλότο.Χωρίς προπονητή.

Δημοσ.

Εγώ πάλι ξέρω ότι με Σαριέγκι, Βύντρα, Γκούμα, Σιμάο, Μελίσση κεντρικούς αμυντικούς θα έχουμε μέσο όρο 2 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα, εκτός και αν εφαρμόσουμε σύστημα Πεσέιρο, όπου δεν θα τρώμε τόσα πολλά μεν, αλλά θα βάζουμε ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια όπως πέρυσι. Ερώτηση: με μέσο όρο δύο γκολ παθητικό, παίρνεις πρωτάθλημα;

Προσωπικά, καταλογίζω στον Κάτε το ότι συνεχίζει ένα ατέρμων rotation για το rotation και δεν έχει καταλήξει σε ένα βασικό κορμό παικτών, την ανεξήγητη πίστη σε έναν μη ποδοσφαιριστή (Τζιώλη) και κυρίως το ότι το καλοκαίρι έβλεπε (ή μάλλον έπρεπε να δει) ότι με τέτοια άμυνα υπέγραψε ο ίδιος την απόλυσή του. Θα έπρεπε ένας προπονητής με την ποιότητα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τον διέπει να μην δεχθεί αυτή την βλακώδη στελέχωση που επέβαλλε η διοίκηση και να απαιτήσει τις μεταγραφές των Πεγεράνο, Ζιβέ που δεν ολοκληρώθηκαν λόγω των ηλίθιων λογικών της διοίκησης (θεωρώ ότι ο Αντωνίου δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος που να του είπαν "πάρε όποιον θες με τόσα" και να είπε "δε δώσαμε 200,000 παραπάνω στον Ζιβέ για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες στην ομάδα" - είναι προφανές ότι ο Αντωνίου κάνει ό,τι του λένε).

Αυτό μας πάει στους κύριους της διοίκησης που δεν μας τα είπαν καλά το καλοκαίρι. Αλλά όταν τα λέγαμε τότε είχαμε την εμφάνιση ενός νεοφασισμού του στυλ "φέτος υποστηρίζουμε την ομάδα, μη φοβηθούν και φύγουν. Όποιος έχει άλλη γνώμη δεν είναι Παναθηναϊκός και δεν πονά την ομάδα". Λες και οι επιχειρηματίες που στριμώχτηκαν στο τραπέζι του ΔΣ έβαλαν τα εκατομμύριά τους για την ικανοποίηση του Παναθηναϊκού κόσμου και την ψυχή της μάνας τους. Πλέον έχω βάσιμες αμφιβολίες για τα χρήματα που δήλωσαν για τις μεταγραφές - αλλιώς μιλάμε για τους πλέον ηλίθιους επιχειρηματίες: το ότι βάζουν τα χρήματά τους στην ομάδα δεν με απασχολεί, και οι Γιαννακόπουλοι ξόδευαν με το τσουβάλι, μέχρι να έρθει ο Ομπράντοβιτς τον οποίο ευτυχώς εμπιστεύτηκαν για διαχείριση αυτού του χρήματος και έχουμε την ομάδα-μοντέλο της τελευταίας δεκαετίας.

Πάντως, θεωρώ πως πλέον είναι πιο εύκολο να αφήσουμε την ομάδα να προχωρήσει. Η χρονιά θεωρώ πως μάλλον είναι χαμένη, όχι λόγω της σημερινής απόστασης των 5 βαθμών από την κορυφή αλλά λόγω της απόστασης που θα έχουμε μέχρι το Γενάρη, όπου θα μπορούμε να πάρουμε αμυντικό (-ους). Η τρύπα της άμυνας που λέγαμε από το καλοκαίρι δεν μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα να κάνει κάτι παραπάνω. Και του χρόνου το καλοκαίρι αν όντως έχουν την όρεξη που διατείνονται να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό εδώ είμαστε να διώξουν και να πάρουν. Αλλά προσωπικά είμαι απαισιόδοξος για μια τόσο θετική και μεγάλη αλλαγή τόσο σύντομα - πρόσφατα ανανέωσαν το συμβόλαιο του Τζιώλη! Πραγματικά αν το εισηγήθηκε ο Κάτε (που δε νομίζω) να τον διώξουν και να τον λιθοβολίσουν!

Συγνώμη για το μέγεθος του ποστ, απλά δεν καταλαβαίνω τις υστερικές κραυγές του goevard και των υπολοίπων για τον προπονητή συγκεκριμένα, λες και όλα τα άλλα είναι αγγελικά πλασμένα. Θεωρώ πως με πιο ποιοτικούς αμυντικούς τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά και όλοι θα υμνούσαμε το επιθετικό παιχνίδι του Κάτε. Επίσης, μου κάνει εντύπωση το ότι μάλλον πολλοί έφαγαν το παραμύθι του καλοκαιριού περί πράσινης αρμάδας δυνατοτήτων Αμπράμοβιτς που θα σαρώσει την Ευρώπη. Αρμάδα με Βύντρα, Σαριέγκι στην άμυνα και Μάντζιο, Σόουζα στην επίθεση δεν μπορεί να υπάρξει.

EDIT:

Ο χρόνος είναι αρκετός καί μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του από τα αλλοπρόσαλα κοουτσαρίσματα τού Ολλανδού.Ήμουνα από τούς πρώτους πού χειροκρότησα όταν ήρθε.Αλλά δεν κατάφερε τελικά να μπεί στη νοοτροπία τού Έλληνα.Το παραδέχτηκε εξ άλλου ο ίδιος από τη στιγμή πού ζήτησε στα αποδυτήρια από τούς παίχτες να τού πούν αν θέλουν να φύγει!

Οι λίγοι μήνες που είναι στην ομάδα είναι χρόνος αρκετός;! Για ψάξε λίγο πόσο καιρό χρειάστηκαν προπονητές όπως ο Φέργκιουσον και ο Βενγκέρ για να φτιάξουν ομάδα που θα παίρνει και αποτελέσματα και θα παίζει και μπάλα. Κάποιοι μάλιστα (όπως ο δεύτερος) δεν είχαν καν τόσα αποτελέσματα που να δικαιολογούν την πολυετή επιμονή της διοίκησης σε αυτούς. Ή δες τον Μουρίνιο και τις ισοπαλίες της πανάκριβης Ίντερ στο φετινό καμπιονάτο. Ποια νοοτροπία του Έλληνα; Τη δικιά σου νοοτροπία θες να πεις; Που θες με 10 νέους παίκτες η ομάδα να είναι δεμένη, να βγάζει μάτια με την απόδοσή της και να έχει μόνο νίκες; Και με παίκτες που δεν διάλεξε; Το μόνο δίκιο που σου δίνω είναι ότι δεν θα πρεπε να συναινέσει στην απόκτηση παικτών που δεν ήταν επιλογές του.

Θυμάστε καί παλιότερα με τον Μουνιόθ τα ίδια με τον Πεσέιρο τα ίδια.Πίστωση χρόνου καί πίστωση χρόνου καί το αποτέλεσμα ποιό ήταν?Μηδέν στο πηλίκο.Οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα το Λουκαβύντρα μένει τι να πείς.Ο προπονητής πού θα έρθει καί θα πετάξει έξω αμέσως Βύντρα καί Σαριέγκι αυτός είναι γιά μένα ο κατάλληλος.Όσο δεν βλέπει την ανικανότητα αυτών των παιχτών γιά μένα δεν κάνει να είναι στον πάγκο της ομάδας.

Άρα μήπως δεν φταίει ο εκάστοτε προπονητής; Μήπως φταίνε οι 10 παίκτες που αποτελούν τη μισή ομάδα και ήταν παρόντες στις θητείες Μαλεζάνι, Μπάκε, Μουνιόθ, Πεσέιρο, Κάτε; Εγώ πιστεύω ότι την ανικανότητα την βλέπει, αλλά 1ον) δε μπορεί να βγει να πει "είναι όλοι άχρηστοι, ποιον να βάλω;" αν και φαίνεται ότι έχει τάσεις φυγής μάλλον γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο: για την ανεπάρκεια του ρόστερ που πλέον έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να την παρακάμψει, και 2ον) δες λίγο τα παιχνίδια του Νίλσον και πες μου αν είναι καλύτερος από τον φετινό Βύντρα. Τον σιχαίνομαι, αλλά δυστυχώς δεν είναι ο χειρότερος παίκτης μας φέτος. Πιστεύω Σαριέγκι-Τζιώλης κονταροχτυπιούνται γι' αυτό. Αν πάμε και στους κεντρικούς αμυντικούς θα μας πιάσει ψυχοπλάκωμα!

Έπειτα συμφώνησε να πάρουν το Σόουζα.Όλοι τότε λέγαμε ότι με βάση τα στατιστικά του είναι μάπας.Δεν αποδείχτηκε?Γιατί τον πήρε?

Σε άλλα μηνύματα αναρωτιούνται πολλοί με ποιές περγαμηνές ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Αν είναι περγαμηνή να είσαι βοηθός τού Ισραηλινού(αλήθεια πού είναι τώρα αυτός?) στην Τσέλση τι να πείς.Σ αυτές τις ομάδες με τόσο μεγάλους παίχτες μπορέις να βάλεις καί τον αυτόματο πιλότο.Χωρίς προπονητή.

Πραγματικά θέλω να μου πεις αν πιστεύεις σοβαρά ότι προπονητής γνωστός στην ευρώπη, με περγαμηνές σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε χώρες όπως Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και σε καλή κατάσταση-ηλικία θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να προπονεί ομάδα με Βύντρα, Τζιώλη, Σαριέγκι κτλ.

Δημοσ.

Ειλικρινά geovard, πιστεύω πως είσαι άδικος απέναντι στον προπονητή. Εκτός κι αν θεωρείς πως είναι ο απόλυτος άρχοντας στην ομάδα κι όλοι βαράνε προσοχές με το που σκάει μύτη στην Παιανία.

- Πόσους παίχτες επέλεξε από αυτούς που έχει η ομάδα;

- Εδώ ο άνθρωπος που έκανε καριέρα ποδοσφαιριστή ενώ έχει ταλέντο μόνο στις κωλοτούμπες, του είπε πως τον χαλάει το ύφος του και αυτό επηρεάζει αρνητικά τους ποδοσφαιριστές. Δηλαδή, πιστεύει πως με ο Φέργκιουσον για παράδειγμα (που έχει πετάξει παπούτσι στο Μπέκαμ), θα του μίλαγε στο δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού (Κύριε Καραγκούνη, θα μπορούσατε να δίνετε με τη μία την μπάλα σας παρακαλώ πολύ!); Όταν στο γήπεδο, εμφανίζονται 8 περιπατητές, 2 φιλότιμοι + 1 τερματοφύλακας τι παραπάνω μπορεί να κάνει;;; Να τους βάλει νέφτι στον κώλο;

Κι αν δεν το έχεις καταλάβει, το πρόβλημα δεν είναι φετινό, αλλά χρόνιο. Κάποτε έμπαιναν οι μικρές ομάδες στην έδρα μας και ένιωθαν τα πόδια τους σαν να είχαν φάει ήδη 2 γκολ από τα αποδυτήρια. Τώρα μπαίνουν και λένε, θα παίξουμε την μπάλα μας και αν μας κάτσει κάναμε μία μη αναμενώμενη νίκη.

Κατά την άποψη μου, πρέπει να βγουν οι μέτοχοι με μία ανακοίνωση και να προστατέψουν τον προπονητή. Αυτός επιλέχθηκε, δεν ήταν υπεύθυνος του σχεδιασμού της ομάδας, τον στηρίζουμε και στη μετεγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου, του διαθέτουμε 15 εκατομμύρια για τη βελτιώση της ομάδας μας σε θέσεις που αντικειμενικά υστερεί.

Οι υπόλοιπες γενικολογίες και Μπαγιεβιτσολογίες είναι επειδή δε θέλουν να αλλάξουν τίποτα ουσιαστικό.

Ωραία τα λέει ο Konnak από πάνω.

Δημοσ.

Τα γνωστά. Πόσο παλτό είναι ο Σάρας, ότι ο Ζοτς έχει χάσει τις ισορροπίες, ότι είναι σπασμένος που του χρέωσαν οι κοντοί τον Νίκολας ενώ αυτός δεν τον ήθελε, ότι οι Έλληνες παίκτες δεν τα πάνε καλά με του ξένους και είναι στα μαχαίρια...

Αφού ξέρεις πως πάει... Ευκαιρία θέλουν όλοι.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το web φιλαράκι μου τον konnak.

Δεν είμαι Παναθηναϊκός (οι περισσότεροι εδώ το ξέρουν), αλλά έζησα όλη τη φάση της "επανάστασης" μέσω του κολλητού μου, και ήμουν μέχρι και στην πορεία που "γκρέμισε" τον Τζίγγερ.

Ο "νεοφασισμός" ήταν ο καλύτερος όρος που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση της πρώιμης μετά-Τζίγγερ εποχής, όπου ο κολλητός μου είχε τέτοια ψύχωση με τα πράγματα, που όταν του έλεγα ότι οι μεταγραφές δεν είναι αυτές που ανταποκρίνονται στις εξαγγελίες των νέων μετόχων, μου έκλεινε το τηλέφωνο.

Εξίσου αστείο είναι το γεγονός ότι όλοι οι πράσινοι φίλοι μου, μιλούσαν για "πίστωση χρόνου" στον νέο-τεράστιο προπονητή και στη νέα διοίκηση που θέλει 2 χρόνια να σας κάνει αυτοκρατορία, όπως και στο μπάσκετ όπου χρειάστηκαν παραπάνω.

Και ρωτώ ρε μάγκες; Ποιος είναι ο ορισμός της πίστωσης χρόνου; Μέχρι τον Οκτώβρη;

Δημοσ.

Οι απόψεις είναι πολλές και εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Π.χ. όταν πήγε ο Μπενίτες στην Λίβερπουλ οι φίλαθλοι έλεγαν ότι σε 4 με 5 χρόνια ελπίζουν να δουν κάτι.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν νομίζω να πάρει πίστωση χρόνου ποιο πέρα από το νέο έτος. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι θα βλέπουμε πάλι μισοάδειο γήπεδο. Έχει κουραστεί αρκετά ο κόσμος του Παναθηναϊκού και απογοητεύετε πλέον πολύ εύκολα. Δύσκολα μπορεί να χωνέψει ο απλός φίλαθλος τα δύο χρόνια ξέροντας τα χρήματα που υπάρχουν.

Δημοσ.
για το basket γιατί δε λέτε τίποτα?

χθες ήταν τραγικοί, απλά.

Δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε με τη συγκεκριμενη ηττα. Διοτι πολυ απλα εμενα προσωπικα δεν με ανησυχει καθολου μα καθολου ενα συγκιριακο αποτελεσμα. Και γενικα δεν ανησυχω καθολου για το μπασκετ για να αρχισει να με προβληματιζει μια ηττα απο την Μπαρτσελονα. Καλη ομαδα ειναι, καλη εδρα εχει, αρχη της σεζον ειναι, της βγηκε το παιχνιδι, μπηκανε σουτ, σε εμας δεν μπηκαν κ κερδισε με διαφορα. Και? Να αρχισω να προβληματιζομαι για τον προπονητη? Για τους ψηλους? Για τους κοντους? Για το μηπως δεν εχει δεσει η ομαδα? Νομιζω οτι δε χρειαζεται να προβληματιστω ή να αμφιβαλλω για τπτ απτα παραπανω... Και δε το λεω αλαζονικα. Και υπερπληρες ροστερ εχω και προπονητη που δε χωρα αμφισβητησης και δεμενο συνολο. Προς το παρον δεν υφισταται λογος ανησυχιας. Ασε δε οπως χασαμε 24 ποντους το ιδιο πιθανο ειναι να ριξουμε και μια 30ρα εντος εδρας.

Δημοσ.
Οι απόψεις είναι πολλές και εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Π.χ. όταν πήγε ο Μπενίτες στην Λίβερπουλ οι φίλαθλοι έλεγαν ότι σε 4 με 5 χρόνια ελπίζουν να δουν κάτι.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν νομίζω να πάρει πίστωση χρόνου ποιο πέρα από το νέο έτος. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι θα βλέπουμε πάλι μισοάδειο γήπεδο. Έχει κουραστεί αρκετά ο κόσμος του Παναθηναϊκού και απογοητεύετε πλέον πολύ εύκολα. Δύσκολα μπορεί να χωνέψει ο απλός φίλαθλος τα δύο χρόνια ξέροντας τα χρήματα που υπάρχουν.

Δεν σε αντικρούω, παραδείγματα φέρνω.

Leeds Γ Εθνική δικιά μας. 40.000 κόσμο εδώ και δυο χρόνια στην κατηγορία.

Leicester φέτος κι αυτή έπεσε, γεμάτο το γήπεδο σε κάθε ματς.

Κολωνία, ασανσέρ τα τελευταία 10 χρόνια. 50000 κόσμος σε κάθε εντός έδρας ματς.

Gladbach Πέρσι που έπεσε κι εκεί γεμάτο το γήπεδο...

Μερικά παραδείγματα στα τόσα. Όταν αγαπάς την ομάδα σου όπου και να είναι ότι και να κάνει είσαι κοντά της.

Επίσης σκεφτείτε ότι άλλαξαν οι εποχές. Παλιότερα που οι ομάδες είχαν περισσότερους Έλληνες παίκτες ματς μέσα στη Λεωφόρο, Φιλαδέλφεια και λοιπά τα είχαν χαμένα πριν καν ξεκινήσουν απ'την πόλη τους. Με τον ερχομό τόσων ξένων παικτών, άλλαξαν οι ισορροπίες. Πάει ο ξένος στη Λεωφόρο(Ολυμπιακό Στάδιο) και σου λέει " Και τι έγινε; Θα παίξω αυτό που ξέρω κι αν είμαι καλύτερος θα κερδίσω".

Η Liverpool δλδ που έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 89(αν θυμάμαι καλά) έπρεπε να παίζει σε άδειο γήπεδο...

Μήπως ήρθε η ώρα και εμείς σαν οπαδοί(φίλαθλοι) να δούμε με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο; Είναι απλά ένα θέαμα που μας διασκεδάζει, μας στεναχωρεί κάποιες φορές, μας τσαντίζει, μας ενθουσιάζει και πόσα άλλα...

Φιλικά...

Δημοσ.

Μήπως ήρθε η ώρα και εμείς σαν οπαδοί(φίλαθλοι) να δούμε με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο; Είναι απλά ένα θέαμα που μας διασκεδάζει, μας στεναχωρεί κάποιες φορές, μας τσαντίζει, μας ενθουσιάζει και πόσα άλλα...

Πολύ σωστή κουβέντα αυτή που γράφεις φίλε, αλλά αν ο Ελληνας σταματήσει να ασχολείται με την μπάλα και ασχοληθεί με όντως σημαντικά θέματα, θα αλλάξουνε αρκετά και κάποιους δεν τους βολεύει αυτό.

Δημοσ.
πείτε μου μέχρι ποτε έχει συμβόλαιο ο σάρας...

Δε σου άρεσε δηλαδή εχτές θες να πεις;

-----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 11 : 33 : 56-----

η barcelona είναι σίγουρα δυνατή στην έδρα της αλλα αν έπαιζαν όπως

άλλες χρονιες μπορούσαν να τους πάρουν άνετα.

Η Μπαρτσελόνα όμως για αρχή δεν είναι η ομάδα που ήταν τις άλλες χρονιές... Άλλο που οι περισσότεροι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...