Krokodilos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εχω την εντυπωση οτι 20αρα φαγατε παλι απο τη Μπαρτσελονα προπερσι... Ο Νικολας ειναι πολυ καλος σουτερ αλλά θελει λιγο χρονο στο παρκε να ζεσταθει. Το προβλημα ειναι οτι δεν κανει τιποτα αλλο καλα παρα μονο το σουτ. Η μεταγραφη αυτη εγινε καθαρα για αντιμετοπιση ζωνης. Τοτε εκεινη η 20αρα ηταν τελειως "ψευτικη". Ηταν στην φαση των 16, η τελευταια αγωνιστικη, με τον ΠΑΟ να εχει ηδη 5 νικες αηττητος και να εχει ηδη περασει ως πρωτος στους 8 και να παιζει τελειως αδιαφορος. Τωρα αυτος ο αγωνας ηταν μολις ο 2ος της ευρωλιγκα, με εναν ΠΑΟ του Ομπραντοβιτς οπου παντα εδειχνε οτι θελει σαν τρελος ολα αυτα τα ματς. Και ομως εχασε. Αλλα να χανει 90-66 ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα να βλεπω. Τον ΠΑΟ του Ομπραντοβιτς να χανει 90-66. :confused: Τον ΠΑΟ των Γιαννακοπουλεων με τα εκατομμμυρια κλπ, κλπ....
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τσου ρε Λάκη... Στο μπάσκετ κανείς μας δε φοβάται./
KaizerSoze Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει καποιος τροπος να κανεις mark/save/flag συγκεκριμενα ποστς? Θελω να κρατησω μερικα συγκεκριμενων εδω μεσα για Μαιο μερια
Krokodilos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Παρτε και ενα πολυμετοχικο ανεκδοτο(ολα τα Copyrights ανηκουν σε εναν ονοματι akaliptos απο αλλο φορουμ): ---------------------------------------------------------- Πεταει ένα αεροπλανο πανω από τον ωκεανο και είναι μεσα ο Νικολαιδης, ο Κοκκαλης και ο Πατερας, πηγαινοντας σε μια συναντηση προεδρων. Παθαινει την γνωστη βλαβη το αεροπλανο και πεφτει, σκοτωνοντας ολο το πληρωμα και τους επιβατες πλην των τριων προεδρων. Τους πιανουν οι γνωστοι ιθαγενεις και τους πηγαινουν στον φυλαρχο. Οποτε λοιπον τους εξηγει ότι θα τους φανε εκτος κι αν περασουν από την εξης δοκιμασια. «Έχουμε ένα κλουβι με 15.000 παπαγαλους που είναι ολοι θυλυκοι εκτος από έναν αρσενικο. Οποιος μπει στο κλουβι και βρει τον αρσενικο μεσα σε 15 λεπτα θα την γλυτωσει, αλλιως θα του παρουμε το κεφαλι.» Μπαινει πρωτος ο Κοκκαλης ψαχνει δεξια αριστερα, απέλπιστηκε. Βουταει έναν παπαγαλο από το λαιμο και βγαινει. «Αυτος είναι.» λεει στον φυλαρχο. Τον παιρνει ο φυλαρχος στα χερια του τον ψαχνει «λαθος, αυτος είναι θυλυκος, παρτε τον». Μπαινει μετα ο Ντεμης με κομμενα ποδια και αρχιζει και ψαχνει. Ο Πατερας εν τω μεταξυ είναι αταραχος και καπνιζει το πουρο του. Περναει ένα τεταρτο βγαινει ο Ντεμης εξω κρατωντας έναν παπαγαλο και τον δινει στον φυλαρχο κάνοντας το σταυρο του. Τον ψαχνει ο φυλαρχος αλλα ματαια. «Παρτε τον κι αυτόν». Οποτε πλεον γυριζει προς τον Πατερα, «Για ελα κι εσυ ρε μεγαλε που μας το παιζεις ανετος». Σηκωνεται ο προεδρος αφηνει το πουρο του αταραχος και μπαινει μονος μεσα στο κλουβι. Δεν περνανε 2 λεπτα και βγαινει εξω κρατωντας έναν παπαγαλο και τρεχει να πιασει το πουρο του να μην σβησει. Γυρναει στον φυλαρχο και του λεει: «.που 'σαι μεγαλε, καλυτερα βαλτον χωρια να μην τον ξαναχασετε!». Ο φυλαρχος απορρημενος πιανει τον παπαγαλο στα χερια του, τον ψαχνει και διαπιστωνει ότι είναι πραγματι ο αρσενικος. Φυλαρχος: «μπραβο ρε μεγαλε με κουφανες. Ένα χρονο ψαχνουμε να τον βρουμε και δεν μπορουμε». Πατερας: «ενταξει μωρε δεν εγινε και τιποτα». Φυλαρχος: «πες μου ρε φιλε σε παρακαλω πως το εκανες αυτό;» Πατερας: «να κοιτα! Μπηκα μεσα πηγα στο κεντρο του κλουβιου, σταθηκα και μολις ηρεμησαν ολοι φωναξα: ο Παναθηναϊκος φετος θα παρει πρωταθλημα. Οποτε ο αρσενικος φωναξε: "ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡ..... ΜΟΥ" και τον βουτηξα από το λαιμο.»
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Σιγά την παραλλαγή. Άσε που και το αρχικό ανέκδοτο ήταν χάλια.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μήπως μας πουλήσανε τον σωσία του Νίκολας ρε γαμώτο ? Και αυτή η αστοχία σήμερα και η στασιμότητα στην επίθεση... Ότι έγινε στο περισσότερο χρόνο του 2ου 10λεπτου με την Ζαλγκίρις είναι όλο το match σήμερα... Μας έκανε πάρτυ ο Ναβάρο και ο Βάσκεζ... Ντροπιαστική εμφάνιση σήμερα... να δικαιολογήσουν τον ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν ? Και στο μπάσκετ θα μας κάνεις σεμινάρια τώρα; BTW, αλιγάτορα δεν πας να κάνεις οντισιόν σε κανένα βουλκανιζατέρ; Πολύ τσουρέκια ρε αδερφάκι μου...
catrina_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Και στο μπάσκετ θα μας κάνεις σεμινάρια τώρα; Sarcasm... sense you ? Προφανώς δεν κατάλαβες ότι δεν το έλεγα θέλοντας να βγάλω σκάρτο τον παίχτη, έδειχνα την απογοήτευση μου για την σημερινή του εμφάνιση ( βασικά όλη η ομάδα δεν "πήγαινε" σήμερα ). Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλά μια "κακή νύχτα".
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Εγω θα προτιμούσα τον Λεμονή στον πάγκο του Παναθηναικού.
catrina_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Εγω θα προτιμούσα τον Λεμονή στον πάγκο του Παναθηναικού. Ew! Hell no:shifty:
wizzy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 κάτσε, για να καταλάβω: το δίλημμα τώρα είναι η Μπάγιεβιτς ή Λεμονής; no comment..... :lol: :lol: :lol: :lol:
geovard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχω μιά απορία καί ίσως είναι καί δική σας. Περάσανε τόσα "φρούτα" προπονητές από τον ΠΑΟ, αρχής γενομένης από το Σκάζνι δεν σκέφτηκαν να πάρουν ένα προπονητή γιά παράδειγμα όπως ο Καραγεωργίου πού είναι σοβαρότατος στη δουλειά του γνώστης τού Ελληνικού τοπίου καί όπου καί αν πήγε έκανε καλή δουλειά? Καί έχει παίξει καί μπάλλα στον Παναθηναϊκό?Δηλαδή κάθε φορά πού κάτι στραβώνει(καί μα την αλήθεια όλο στραβώνει) σ' αυτή την ομάδα εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε τον θαυματοποιό Μπάγεβιτς που ποτέ δεν αγάπησε αυτή την ομάδα πού λέγεται Παναθηναϊκός? Αν θέλουν να σταματήσουν να εξευτελίζονται κάθε τόσο στην έδρα τους από τον Εργοτέλη ας φροντίσουν να τού πάρουν το μεγάλο του όπλο. Ρωτήστε όμως καί τον πρόεδρο τον Παπουτσάκη που βγάζει σπυράκια μόλις ακούσει κάτι τέτοιο ότι δηλαδή θα τού φύγει ο Νικόλας?Αλλά αναρωτιέμαι καί αν ο ίδιος ο Καραγεωργίου δεχτεί να φύγει τη στιγμή πού εκεί έχει όλο το σεβασμό καί έχει κάνει δυνατές φιλίες.Τον έχω ακούσει πολλές φορές να λέει ότι στη ζωή δεν είναι το παν το χρήμα.Που σημαίνει ότι δεν τού λείπει καί το μυαλό.Τι να κάνει στον Παναθηναϊκό να γίνει αναλώσιμος με τις μαλακίες τού Βύντρα καί τού Σαριέγκι. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος καί αν ποτέ τού γίνει πρόταση επειδή τον ξέρω, ενώ κάθε ένας θα έτρεχε άνευ όρων να πάει ο Νικόλας θα το σκεφτόταν πολύ.Γιατί βλέπετε κάνουν τώρα καί πολλοί κουμάντο.Καί αυτός έμαθε να δουλεύει όντας μόνος με τούς παίχτες στα αποδυτήρια.Ούτε Αντωνίου ούτε κανένα από πάνω του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.