catrina_p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Θα κόψετε ρε σεις με το offside ? Ήταν δεν ήταν στα @@ μας. Η ομάδα δεν αποδίδει, από κει και πέρα όποιος θέλει να βγάλει το άχτι του με την διαιτησία ας ανοίξει ένα thread "Η κ*λο-ελληνική διαιτησία" και ας ξεφουντώσει εκεί.
firewalker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ήταν δεν ήταν στα @@ μας. Ενδιαφέρον... Γαμώ την γαμημένη νοοτροπία των Ελλήνων παικτών. Εδώ ολόκληρη Βικτόρια έφαγε το παπούτσι στο κεφάλι και από τον Σερ και δεν θίχτηκε...
Krokodilos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τραβάει τους αμυντικούς πάνω του κροκόδειλε. I rest my case.....:-( Αλλα οχι! Ακομα πιο λιανα: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΜΩ ΤΗΝ ΠΤΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ??????????????? (ασε που περαν των αλλων δεν βλεπω να τραβαει κανεναν αμυντικο αφου αυτοι απλα σταματησαν να τον ακολουθουν και βλακωδως σηκωσαν τα χερια ψηλα) 2)κανει καποια χειρονομια ή κινηση ή λεκτικη πραξη(φωναξει)οπου ολοφανερα και σαφεστατα τον παραπλανα ή τον εμποδιζει. Οι τυφλοί βλέπουν, εσύ όχι. Σου τα έκανα bold για να σε βοηθήσω γιατί από μόνος σου μάλλον αδυνατείς. Μόνος σου τα γράφεις και μετά επιλέγεις αυτά που θες. Επειδη προφανως δεν καταλαβαινεις, να το κανω ακομα πιο λιανα: Απο οτι καταλαβαινω εκλαμβανεις το παραπλανα τους αμυντικους ως: "Νομιζαν οι αμυντικοι οτι βρισκεται σε θεση οφσαιντ" αρα παραπλανηθηκαν αρα πρεπει να σφυριχθει. Αν ηξερες ομως τους κανονισμους σωστα ή εστω διαβαζες τα λινκς που σου εδωσα θα ηξερες οτι δεν εχει καθολου μα καθολου αυτη την εννοια το παραπλανα τους αμυντικους. Το παραπλανα τους αμυντικους σημαινει οτι με την κινηση που κανει αποσπα την προσοχη τους καταφανεστατα, πχ να κανει μια κινηση κουνωντας τα χερια ψηλα, πχ να να κανει προσποιηση οτι θα ακουμπησει τη μπαλα αλλα να μην την ακουμπησει, πχ να παει μπροστα τους και αμεσως μετα να φυγει απο μπροστα τους μπερδευοντας τους. Η φαση ειναι ξεκαθαρη, τοσο ξεκαθαρη μαλιστα που αποτελει ενα καλο παραδειγμα για το πως πρεπει να εφαρμοζεται το παλαια λεγομενο παθητικο οφσαιντ. Sorry απο πολλους για την υπερ-επιμονη μου σε ενα μαλλον ασημαντο θεμα, αλλα δεν ειναι ασημαντο ενα θεμα διαιτησιας αφου πολλες φορες οπως αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οι θεατες ποδοσφαιρου δεν ξερουν τους κανονισμους και λενε οτι τους κατεβει και μαλιστα αδικως.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Αστο το μπασκετ. Δεν ειναι το ματς μας, οχι ο μηνας μας
treelooos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ας χάναμε από οποιονδήποτε άλλο. Όχι από τον καραγκιόζη το Ναβάρο. Μου σπαεί τα νεύρα.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 H Mπαρτσελονα φετος θα ειναι απο τα φαβορι για την Ευρωλιγκα μαζι με παο, οσφπ και τσσκα εχει βρει μετα απο καιρο τη σωστη χημεια μεταξυ των παικτων της. Οντως η Μπαρτσα δυσκολευει παραδοσιακα εκτος τον παο αλλα σημερα μιλαμε για συντριβη.
dismemberer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ειμαι ψιλοασχετος με το μπασκετ αλλα δε μου φαινεται και τοσο καλο καποια ομαδα να ειναι τοσο φορμαρισμενη απο τοσο νωρις. λογικα καποτε θα ξεφουσκωσει. απλα το κακο ειναι οτι επεσε στον παο
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Η συνηθης καμψη επιδιωκεται να συμβει καπου στον Φεβρουαριο-Μαρτιο για να ειναι ετοιμες οι ομαδες για τα π.ο. και το φ.φ. Τωρα παιζουν απλως καλα δεν λιωνουν στο γηπεδο.
catrina_p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μήπως μας πουλήσανε τον σωσία του Νίκολας ρε γαμώτο ? Και αυτή η αστοχία σήμερα και η στασιμότητα στην επίθεση... Ότι έγινε στο περισσότερο χρόνο του 2ου 10λεπτου με την Ζαλγκίρις είναι όλο το match σήμερα... Μας έκανε πάρτυ ο Ναβάρο και ο Βάσκεζ... Ντροπιαστική εμφάνιση σήμερα... να δικαιολογήσουν τον ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν ?
Krokodilos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ας χάναμε από οποιονδήποτε άλλο. Όχι από τον καραγκιόζη το Ναβάρο. Μου σπαεί τα νεύρα. Και δεν εισαι ο μονος. Οσοι ξερω το ιδιο λενε. Κατι λεει αυτο! (οτι πραγματι ειναι πολυ καραγκιοζης τυπος ) Παντως οσα χρονια βλεπω τον ΠΑΟ του Ομπραντοβιτς, τετοια συντριβη δεν την εχω ξαναδει. Παντα μετα απο ενα τοσο χαλια ημιχρονο θα εκανε τα μαγικα του και ειτε θα επεστρεφε στο ματς ειτε θα κατεληγε να χασει με 9-10 ποντους. Αλλα 30+ ποντους ηττα? Τον φαγατε σημερα με τα καλα λογια τον Ομπραντοβιτς φαινεται. Ή μηπως αρχισε να γερναει και να εχει κορεστει? Μπαααααα....
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εχω την εντυπωση οτι 20αρα φαγατε παλι απο τη Μπαρτσελονα προπερσι... Ο Νικολας ειναι πολυ καλος σουτερ αλλά θελει λιγο χρονο στο παρκε να ζεσταθει. Το προβλημα ειναι οτι δεν κανει τιποτα αλλο καλα παρα μονο το σουτ. Η μεταγραφη αυτη εγινε καθαρα για αντιμετοπιση ζωνης. * Να προσθεσω εδω οτι παρολο που ο Πεκοβιτς ταιριαξε μια χαρα στην επιθεση κανει πααααρρα πολλα φαουλ. Ειδικα με το Μαρουσι παιζει να εκανε 6-7 φαουλ. Αν προσαρμοστει καλυτερα ομως και σταματησει να παιζει αμυνα με τα χερια θα βοηθησει.
fanpan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δύσκολος καιρός για Παναθηναικούς... Αφού είδαμε και τον Νίκολας να κάνει airball από 3ποντο δε μένουνε και πολλά να πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.