alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Να τολμήσω να σας πω λίγο υπερβολικούς; Κάνατε 700 μεταγραφές και το παλιό υλικό δεν έσπερνε κιόλας... δεν δικαιολογεί αυτό 1 βαθμό σε 2 εντός έδρας αγώνες αλλά όσο να'ναι... θαύματα δεν γίνονται. Αν ξηλωθούν δηλαδή και πάλι 10 παίκτες μαζί με τον προπονητή φέτος του χρόνου θα είναι πάλι η ομάδα από το 0.
wizzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Κοιτα με Ηρακλη και Εργοτελη μεσα στην εδρα σου εχεις βαλει 4 γκολ και πηρες μολις 1 βαθμο. Αυτο και μονο του λεει πολλα. Λεει πολυ απλα οτι η αμυντικη σου λειτουργια ειναι για τον ..... Επιθετικα ο ΠΑΟ εχει δειξει οτι ειναι αρκετα καλος και γκολ βαζει. Γενικα παιζει στρωτο ποδοσφαιρο και κανει ευκαιριες. [...] Μονο που το να παιζεις επιθετικα δεν αρκει. Πρεπει να παιξεις και αμυνα. Αυτό που λέει η διαπίστωσή σου είναι ότι κάποιος εκεί μέσα αποφάσισε η ομάδα να παίζει σύστημα "να βάλουν ν γκολ και να βάλουμε ν+1", αλλά από ότι φαίνεται, δεν δουλεύει....
geovard Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Να τολμήσω να σας πω λίγο υπερβολικούς; Κάνατε 700 μεταγραφές και το παλιό υλικό δεν έσπερνε κιόλας... δεν δικαιολογεί αυτό 1 βαθμό σε 2 εντός έδρας αγώνες αλλά όσο να'ναι... θαύματα δεν γίνονται. Αν ξηλωθούν δηλαδή και πάλι 10 παίκτες μαζί με τον προπονητή φέτος του χρόνου θα είναι πάλι η ομάδα από το 0. Ας μεταφέρουν το ρόστερ της Λίβερπουλ στη Παιανία καί σου λέω εγώ αν ξεκινούν από το μηδέν.Εξαρτάται τι μεταγραφές θα κάνουν.Αν πάρουν πάλι άτομα με ειδικές ανάγκες θα είναι μία από τα ίδια. Πάντως να σας πω την αλήθεια τα πράγματα θα αλλάξουν.Εγώ ήξερα ότι καί η φετινή χρονιά θα είναι χαμένη.Καί το ήξερα βλέποντας τις κινήσεις τού Αντωνίου ειδικά στον αμυντικό τομέα.Αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι καί τα επόμενα χρόνια θα είναι καλά.Εδώ είμαστε να τα καουβεντιάζουμε την υγειά μας νάχουμε.Θα το δείτε. Πείτε ρε σείς καί ένα μπράβο στον Εργοτέλη.Τη δουλειά του έκανε το ψωμί του έβγαλε τίμια κι ωραία. Ερώτηση. Αν ο Εργοτέλης έφαγε πέντε γκολ στην έδρα του από τον Πανιώνιο τότε πόσα λογικά θα φάει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη? Καί όμως εκεί μπορεί να νικήσει.Έτσι τρελό είναι το φετινό πρωτάθλημα.
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 (από όλες τις ομάδες την Λίβερπουλ βρήκες να πεις;;; τς τς τς ... )
geovard Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 (από όλες τις ομάδες την Λίβερπουλ βρήκες να πεις;;; τς τς τς ... ) Πες όποια σ' αρέσει.Κανένα πρόβλημα.
kickeras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Όταν ακούς τον άλλο να λέει πιό πάνω ότι κάτι έκανε ο Τεν Κάτε τούς έμαθε τουλάχιστον να βάζουν τη μπάλλα κάτω καί άλλες τεχνικές αρετές τι περιμένεις. Που διαφωνείς σ'αυτό?
wizzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ευκολο να εισαι εξω απο τον χορο και να κρινεις και να κρινεις και να κρινεις και να κρινεις. Αμα μπεις μεσα στον χορό ομως τοτε ειναι τα δυσκολα. Ρε φιλαράκι, να σου πω κάτι; Όλοι εδώ μέσα ξέρετε καλύτερη μπάλα από μένα. Τελεία. Και σίγουρα όσοι είναι μέσα στο χορό (προπονητές, ποδοσφαιριστές κτλ) ξέρουν καλύτερη μπάλα από όλους μας εδώ μέσα. Αλλά αυτά που έγραψαν οι προηγούμενοι, δεν είναι καμιά φιλοσοφία του Spinoza, ούτε πυρινική φυσική μεταδιδακτορικού επιπέδου. Απλές διαπιστώσεις είναι, απλούς και λογικούς ανθρώπους. Τι το τόσο δύσκολο έχουν και δεν μπορούν ο Αντωνίου και ο κάθε Αντωνίου να κάνει τις ίδιες σκέψεις που είναι και μέσα στο χορό;;;;;;;; Να τολμήσω να σας πω λίγο υπερβολικούς; Κάνατε 700 μεταγραφές και το παλιό υλικό δεν έσπερνε κιόλας... δεν δικαιολογεί αυτό 1 βαθμό σε 2 εντός έδρας αγώνες αλλά όσο να'ναι... θαύματα δεν γίνονται. Αν ξηλωθούν δηλαδή και πάλι 10 παίκτες μαζί με τον προπονητή φέτος του χρόνου θα είναι πάλι η ομάδα από το 0. Ναι ρε φίλε, δεν διαφωνούμε, αλλά για να ξηλώσεις παίκτες, πρέπει να είναι παίκτες (ποδοσφαίρου) και όχι παίκτες (πέους)! Για τον προπονητή θα συμφωνήσω, δεν πρέπει να φύγει, αλλά πρέπει να μάθει να διεκδικεί και να απαιτεί, όχι να προσπαθεί να συνεργαστεί με τον κάθε τυχάρπαστο που του φορτώνουν.
Snolly Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Αυτό αδερφέ ξαναπέστο. Που είναι γαμώ την τρέλλα μου το εσωτερικό σκάουτινγκ; Γιατί δηλαδή έδωσες τόσα λεφτά για τον κακής ποιότητας Σόουζα και δεν την έψαξες να τσιμπήσεις με τα μισά το παιχτάκι του Εργοτέλη; Γιατί δεν έριξες τα μούτρα σου και δεν πήρες Αβραάμ και Κυργιάκο αφού δε σου καθόταν ο Ζιβέ;
wizzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 γιατί ρε φίλε, το πολύ χρήμα - από ότι φάνηκε - τυφλώνει! Σου λέει ο άλλος "τόσα χρόνια την έβγαζα με τον μεταφραστή και τα ψίχουλα του budget, τώρα που έχω φράγκα να πάω να πάρω ένα-δυο παιχτούρες-ονόματα". Ε, αντί να κάτσουν να κάνουν λίγο scouting της προκοπής και να ρωτήσουν τον προπονητή αν τον θέλει τον Χ παίκτη ή οχι, πήγαν και πήραν τον κάθε Μελίσση και τον ΧΨΖ που ο Τεν Κάτε τους έχει για να πιάνουν θέση στον πάγκο. Δεν αμφισβητώ την αξία κανενός παίκτη, αλλά το να δίνεις 2 μύρια για έναν ο οποίος είναι μεταξύ προπόνησης και πάγκου, ένα ρητό μου φέρνει στο μυαλό: Ή στραβος είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.... Και δεν νομίζω ότι συμβαίνει το πρώτο...
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι ρε φίλε, δεν διαφωνούμε, αλλά για να ξηλώσεις παίκτες, πρέπει να είναι παίκτες (ποδοσφαίρου) και όχι παίκτες (πέους)! Για τον προπονητή θα συμφωνήσω, δεν πρέπει να φύγει, αλλά πρέπει να μάθει να διεκδικεί και να απαιτεί, όχι να προσπαθεί να συνεργαστεί με τον κάθε τυχάρπαστο που του φορτώνουν. Στις 10 μεταγραφές αν σου βγουν πάρα πολύ καλές οι 3 είναι επιτυχία. Οι άλλες αν δεν φυτοζωούν είσαι καλά. Μια χρονιά έχει 2 μεταγραφικές περιόδους... είναι και ο Δεκέμβριος όπου κάποια κενά θα κλείσουν. Αν μέσα σε 2 χρόνια (δηλαδή 4 μεταγραφικές περιόδους) δεν δεις χαΐρι... μαζί σου... φούντο, αλλά όχι από τώρα.
antreaslam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ας γίνω και λίγο αιρετικός... ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΙΔΕΣ, μελλίσηδες, χριστοδουλόπουλους, αβραάμ, και λοιπα ελληνικά ταλέντα!!!! Ας τους πάρει ο οσφπ να έχει να χαίρεται! ΘΕΛΩ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΤΟ λιγο λιγότερο στυλ σάλπι (αμπαλος μεν, αλλά προσαρμόστηκε και έδωσε 101% δε, αμέσως)! βαρέθηκα τα ταλεντάκια της πλάκας, που επάνω τους επενδύουμε την μαλακία "οι ομάδες χτίζονται,δεν αγοράζονται"... βαρέθηκα τους μάντζιους, τζιόληδες,βύντρες, χριστοδουλόπουλους και λοιπά παλτά. Βρες 3 ΣΟΒΑΡΑ ταλέντα (στυλ νίνη), και ενσωμάτωσέ τους σε μια ΕΤΟΙΜΗ ομάδα, να δεις πως θα πετάνε!
wizzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Στις 10 μεταγραφές αν σου βγουν πάρα πολύ καλές οι 3 είναι επιτυχία. Οι άλλες αν δεν φυτοζωούν είσαι καλά. Μια χρονιά έχει 2 μεταγραφικές περιόδους... είναι και ο Δεκέμβριος όπου κάποια κενά θα κλείσουν. Αν μέσα σε 2 χρόνια (δηλαδή 4 μεταγραφικές περιόδους) δεν δεις χαΐρι... μαζί σου... φούντο, αλλά όχι από τώρα. Ναι ρε alexzzz, αλλά αν μέχρι το Δεκέμβρη είμαι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, να την κάνω τι την μεταγραφή του Ιανουαρίου; Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα; Μακάρι να βγω Ευρώπη, γιατί για πρωτάθλημα, χέστο.... Εδώ είμαστε και αν το πάρουμε θα παραδεχτώ το λάθος μου. ας γίνω και λίγο αιρετικός...ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΙΔΕΣ, μελλίσηδες, χριστοδουλόπουλους, αβραάμ, και λοιπα ελληνικά ταλέντα!!!! Ας τους πάρει ο οσφπ να έχει να χαίρεται! ΘΕΛΩ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΤΟ λιγο λιγότερο στυλ σάλπι (αμπαλος μεν, αλλά προσαρμόστηκε και έδωσε 101% δε, αμέσως)! βαρέθηκα τα ταλεντάκια της πλάκας, που επάνω τους επενδύουμε την μαλακία "οι ομάδες χτίζονται,δεν αγοράζονται"... βαρέθηκα τους μάντζιους, τζιόληδες,βύντρες, χριστοδουλόπουλους και λοιπά παλτά. Βρες 3 ΣΟΒΑΡΑ ταλέντα (στυλ νίνη), και ενσωμάτωσέ τους σε μια ΕΤΟΙΜΗ ομάδα, να δεις πως θα πετάνε! Ε, κύριοι πολυμετοχικοί, μπορεί κάποιος από εσας να ακούσει τον κ. antreaslam; Ο Ambramovits πόσα "ταλέντα" πήρε; Εσείς; Μπράααααααααβο, τώρα που το καταλάβατε, μην το επαναλάβετε.
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Από όλη την ιστορία, δύο πράγματα μου τη σπάνε άγρια: 1. Ότι μας λυπούνται οι γαύροι κλπ, ούτε ένας δε μας κάνει καζούρα (έγινε η ήττα συνήθεια πια) και 2. πως με τέτοια ομάδα δεν μπορώ να βρω τρόπο να υποστηρίζουν τα ανίψια μου Παναθηναϊκό (εδώ με σώζει το μπάσκετ) και να βλέπουν μπάλα.
serafeim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Οταν ο μουρινιο ηρθε την κυριακη 0-0 με τζενοα ειπε "δεν με ξερετε καλα" στους παιχτες "εγω εχω τηνευθηνη για την ομαδα στις ηττες, γιαυτο θα κανετε αυτο που σας λεω εγω": ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ εκτος ομαδας ο αντριανο και ο κρουζ Οταν ο ομπραντοβιτς ειπε "μερικοι παικτες δεν αξιζουν τα λεφτα που περνουν και θα εισιγηθω στην διοικηση κτλπ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ο σαρας παιζει 15 λεπτα και δεν μιλαει καθολου . για να μην πω για τον διαμαντιδη που βαζει 3 ποντους σε καθε ματς γιατι τον εχει βαλει να κανει τον χαμαλη μεσα στο γηπεδο. Για μενα η εχεις μεγαλο προπονητη και τον στηριζεις (που ειναι μεγαλος ο τεν κατε) ή αφηνεις τους παικτες να σε ρεζιλευουν και διωχνεις και αυτον...και τον επομενο.....και τον επομενο κοκ
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι ρε alexzzz, αλλά αν μέχρι το Δεκέμβρη είμαι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, να την κάνω τι την μεταγραφή του Ιανουαρίου; Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα; Μακάρι να βγω Ευρώπη, γιατί για πρωτάθλημα, χέστο.... Εδώ είμαστε και αν το πάρουμε θα παραδεχτώ το λάθος μου. Για του χρόνου... ότι κάνεις φέτος να το δεις του χρόνου και κουτσά στραβά ότι βγει φέτος. Τεσπα... δική μου άποψη είναι αυτή. Από όλη την ιστορία, δύο πράγματα μου τη σπάνε άγρια: 1. Ότι μας λυπούνται οι γαύροι κλπ, ούτε ένας δε μας κάνει καζούρα (έγινε η ήττα συνήθεια πια) Μεγάλη αλήθεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.