Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια περίπτωση τύπου Σόλιντ είναι και αυτός... Μετριότητα δλδ που από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κι από Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να φάει τα μούτρα του... Απλά στη περίπτωση Μπάκε επιβεβαιώθηκαν οι πιθανότητες ενώ στην περίπτωση Σόλιντ διαψεύστηκαν καθώς για τον ολυμπιακό ισχύουν άλλες παράμετροι που δεν είναι της ώρας να επεκταθούμε... αρκεί να θυμίσω ότι με τον ολυμπιακό μέχρι και ο Τάκης ο Λεμονής έχει πάρει πρωτάθλημα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγω ακόμα περιμένω τον Φορτσα Ροτσα Μπουμπλή να έρθει απο το ΟΠΟΡΤΟ με κολωτούμπες.

Ο Σολιντ έκανε Πρωταθλητισμό με Ροσεμποργκ και Μπριζ και ο Μπάκε Πρωταθλητισμό για το ποιος θα πληρώσει τις μπύρες μετά τους αγώνες της γυναικείας ομάδας "Καφε Οπερα". Εκεί δεν ήταν προπονητής οταν του έκανε πρόταση ο Τζιγγερ?

Δημοσ.

Παιδια ας μην κοροιδευομαστε.Οταν λεω προπονητη εννοω προπονητη.

Εγω πχ που λεω οτι ασχολουμε κιολας τον Μπακε δε τον ηξερα.

Φερε μου εναν κουπερ να σου πω μπραβο και να μπορεσετε και σεις να κανετε υπομονη γιατι θα ξερετε οτι ο κουπερ εχει δειξει κατι στην ευρωπη,τον σεβοντε.

ps - Τυχαια αναφερω τον Κουπερ

Δημοσ.
taou-barca 74-66

o lakovic αποντος...

Ρε μπας και εχει δικιο ο kaizer τελικα?

Παντα εχει δικιο ο Καιζερ φιλε μου:mrgreen:

Χωρις πλακα,ο Λακοβιτς μεσα στην χρονια θα βαλει 2 30αρες και 6-7 20αρες.Αλλα τα ματς που θα βαζει κατω απο 5/20 σουτ θαναι περισσοτερα...:twisted: Γιαυτο ελεγα οτι δεν μου κανει,οτι για τον ρολο που του ανατεθηκε ειναι λιγος

Μπορει στην Μπαρτσελονα να εχουν 1α βιολια τον Ναβαρο και τον Ντελαφουεντε ξερω γω και να πιασει σε ρολο κομπαρσου αλλα εκει αρχισω να αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει λογω χαρακτηρα πλεον

Δημοσ.
και εγω ακόμα περιμένω τον Φορτσα Ροτσα Μπουμπλή να έρθει απο το ΟΠΟΡΤΟ με κολωτούμπες.

Ο Σολιντ έκανε Πρωταθλητισμό με Ροσεμποργκ και Μπριζ και ο Μπάκε Πρωταθλητισμό για το ποιος θα πληρώσει τις μπύρες μετά τους αγώνες της γυναικείας ομάδας "Καφε Οπερα". Εκεί δεν ήταν προπονητής οταν του έκανε πρόταση ο Τζιγγερ?

Όχι, προπονούσε μια από τις πιτσαρίες που νίκησε τον Ολυμπιακό.

Μια περίπτωση τύπου Σόλιντ είναι και αυτός... Μετριότητα δλδ που από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κι από Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να φάει τα μούτρα του... Απλά στη περίπτωση Μπάκε επιβεβαιώθηκαν οι πιθανότητες ενώ στην περίπτωση Σόλιντ διαψεύστηκαν καθώς για τον ολυμπιακό ισχύουν άλλες παράμετροι που δεν είναι της ώρας να επεκταθούμε... αρκεί να θυμίσω ότι με τον ολυμπιακό μέχρι και ο Τάκης ο Λεμονής έχει πάρει πρωτάθλημα

Επίσης, απ' ότι φαίνεται, ο Σόλιντ δε φεύγει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό γιατί έχει ρήτρα παραπάνω απ' όσο οι μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Παιδια ας μην κοροιδευομαστε.Οταν λεω προπονητη εννοω προπονητη.

Εγω πχ που λεω οτι ασχολουμε κιολας τον Μπακε δε τον ηξερα.

Φερε μου εναν κουπερ να σου πω μπραβο και να μπορεσετε και σεις να κανετε υπομονη γιατι θα ξερετε οτι ο κουπερ εχει δειξει κατι στην ευρωπη,τον σεβοντε.

ps - Τυχαια αναφερω τον Κουπερ

Δηλαδή τον Σόλιντ τον ήξερες; Σοβαρά τώρα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά νόμιζε ότι μιλάμε για προπονητές. Άκου Σόλιντ και Μπάκε. Αν πρέπει να του φέρω τη μισή Μπαρτσελόνα για να αλλάζουνε δυό πάσες μεταξύ τους, άστο καλύτερα. Παίρνω Κωφίδη και παίρνω και άλλους άμα λάχει.

Να φέρεις ξένο να φέρεις. Αλλά ξένο που να έχει δείξει κάτι. Κι ας μην ξεχνάμε ότι ασχέτως του πώς τον σερβίρησαν τον Σόλιντ, ήταν μια απ' τις τελευταίες επιλογές του Κοκ από ξένους (αν όχι η τελευταία).

Όσον αφορά τον Μπάκε, ο Τζίγκερ είναι μεγάλο κορόιδο. Πήγε και πήρε τον Μαθουσάλα που δεν έχει δείξει τιποτα στη ζωή του για να κάνει τί? Να γιγαντώσει τον ΠΑΟ? Και τώρα? Δεν του άρεσε που ο Μπάγεβιτς ήταν ένα χρόνο ελεύθερος και τώρα τρέχει ξοπίσω του. Α ρε κορνέδες που χρειάζονται σε πολύ κόσμο.

Δημοσ.
Δηλαδή τον Σόλιντ τον ήξερες; Σοβαρά τώρα.

Οχι ρε,ουτε κατα διαννοια πας καλα?

Καλος μυρωδιας ειναι και αυτος.

Τα ιδια που λεω για σας ισχύουν και για μας,απλα εμεις ξεχαρμανιάζουμε με τα πρωταθλήματα και δευτερον εσεις φέτος χαλασατε λεφτα ενω εμεις παπ..ια.

Δημοσ.
Οχι ρε,ουτε κατα διαννοια πας καλα?

Καλος μυρωδιας ειναι και αυτος.

Τα ιδια που λεω για σας ισχύουν και για μας,απλα εμεις ξεχαρμανιάζουμε με τα πρωταθλήματα και δευτερον εσεις φέτος χαλασατε λεφτα ενω εμεις παπ..ια.

Με τις επιλογές που κάνει ο Τζίγγερ σε προπονητές, μόνο και μόνο που ήταν η πρώτη του επιλογή πριν τον Μαλεζάνι έπρεπε κάτι να είχατε καταλάβει.

Δημοσ.

Ηρεμησε Kaizer. Εχεις απολυτα δικιο αλλα οπως και να το κανεις εχει αστρο ο γαυρος.Δεν εξηγηται αλλιως.Δεν θα ανεχτω να χασω και εγω με τον ιδιο τροπο στο καραισκακη.Ειναι εξωφρενικο.

Δημοσ.

Να σου πω κατι???

Τους το χαριζουμε ρε φιλε!!!Αυτο μου την σπαει...

Μα με πεναλτι,μα τσουκουτσουκου,μα ετσι μα αλλιως εχουμε παρει 6 βαθμους σε Αιγαλεω και Σμυρνη και αλλους 3 με Ξανθη.ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ,ειμαστε μαυρα χαλια και για μπατσες,αλλα στα κουκια,η διαφορα ειναι η γκελα με τον Ιωνικο.

Ε ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΦΙΛΙΑΖΕΙ!!!

Να κανεις γκελα στην Ξανθη ναι,στο Καυτατζογλειο ναι αλλα μεσα με τον Ιωνικο ρε γαμωτο???Αυτο ειναι χαρακιρι....

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ είστε απίστευτοι. Κοιτάξτε τα δικά σας χάλια πρώτα που θα μας πείτε και ανύπαρκτους. Πραγματικά απίστευτοι

Δημοσ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,ένας από τούς λόγους πού ο Μπάγεβιτς είπε το ναί, είναι γιατί ο Παναθηναικός έχει λέει καλό υλικό.Μήπως εννοούσε γιά τα μπάζα?Γιατί δεν πιστεύω να βασιστεί καί αυτός στα δύο ακραία μπακ καί να μην ζητήσει καμμιά μεταγραφή το Δεκέμβρη.

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑ είστε απίστευτοι. Κοιτάξτε τα δικά σας χάλια πρώτα που θα μας πείτε και ανύπαρκτους. Πραγματικά απίστευτοι

γιατι δεν εισαι ανυπαρκτος?Συμπερασμα του ντερμπι αυτο ηταν.Διαφωνεις?Πολλοι φορατε τα γυαλια του κοκ και του σολιντ και ολα τελεια!!!

Δημοσ.

'Οποιος Ολυμπιακός χαίρεται σήμερα με τέτοια εμφάνιση παρά τη νίκη, ε τότε δεν αγαπάει το ποδόσφαιρο.Γιατί υπάρχει καί η Ευρώπη όπου φαίνονται τα καλά τα παληκάρια.Όσο γιά την ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα με την ανικανότητά της να σπρώξει την μπάλλα στα αντίπαλα δίκτυα.Φαίνεται είναι πιό εύκολο να την βάλει στα δικά της.

Γιά να λέμε την αλήθεια αδικήθηκε σήμερα καί αν δεν έδινε το offside μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό διότι ο Ολυμπιακός δεν θα στηνόταν κατά τον ίδιο τρόπο ώστε να 'κλέψει' τη νίκη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...