firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ναι, τώρα θα τον μάθουμε τον Λουκά... Ο Αντωνίου δεν τον ήξερε τι είναι; -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 08 : 28 : 15----- Γαμώ τον Ζαγοράκη μου μέσα!
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Αυτός ο Κουτσιανικούλης (ή κάπως έτσι... ) πόσα red bull ήπιε πριν τον αγώνα;
Mika Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 δεν ειναι η πρωτη φορα φετος που κανει μεγαλο παιχνιδι αυτος... μπραβο στους μεσα για το χειροκροτημα
johnyboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Λες και φταίει ο προπονητής που ο άλλος δεν πήρε αμυντικό.Αντωνίου τράβα σπιτάκι σου να τελειώνουμε.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 δεν ειναι η πρωτη φορα φετος που κανει μεγαλο παιχνιδι αυτος... μπραβο στους μεσα για το χειροκροτημα Παιχνίδι ναι, από την ταχύτητα εξεπλάγην... Και από μένα μπράβο για το χειροκρότημα
Mika Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ε καλα σημερα δεν ειχε να συναγωνιστει και τον Γιουσειν Μπολτ ;-)
fanpan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ο Ολλανδός βγάζει τοθς μοναδικούς παίχτες που μπορούσανε να βάλουνε γκολ . Σαλπιγγίδη και Γκάμπριελ. Αντε πείτε μου εσείς τώρα τι σκατά έχει στο μυαλό του..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παιδια δεν φταινε μονο οι αμυντικοι μας.Ολη η αμυντικη λειτουργια της ομαδας ειναι για τα μπαζα.Εχει κατι τρυπες ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Οχι αλλο καρβουνο.Απο τις 15 ευκεριες που καναμε βαλαμε 2 goal και αυτοι απο τισ 3 βαλανε 3 goal.Παει και αυτο το προταθλημα ,και δεν ειναι μονο οτι ειμαστε 5 βαθμοι πισω αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα με τετια αμυνα
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ρε τι είναι αυτό το πράγμα; Τι αμπαλίαση είναι αυτή; Ρε να τους πατήσεις κάτω! Είχαμε ένα ΒΛΑΚΑ με πατέντα και όπως γίνετε με τις πατέντες βγάλαμε και άλλους στην παραγωγή! ΒΛΑΚΕΣ!!!
johnnyestia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Α ρε μπαγάσα, άλλες φορές που έβαζες την φωτό με πιάνανε τα διαόλια μου, αλλά σήμερα κολλάει όσο δεν παίρνει... Μα Τζιώλη ρε γαμώτο? Τζιώλη?
Anubis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παλι τα καταφεραμε..Ελα τα γκολ εχουν αποσταση 4 λεπτων..Βελτιωση..Φοβερα πραγματα κανουμε στο γηπεδο..Τουλαχιστον να μας το λενε να κερδιζουμε στο στοιχημα.. Οι εποπτες εκπληκτικοι ως συνηθως...
SPSS07 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παιδια μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας... ο Τεν Κάτε παιζει φοβερή μπάλα με την ομάδα και τα σχήματα του ειναι ολο εμπνεύσεις.... να δεσει λιγο η ομάδα και μετα θα πάνε ολα τελεια... σχεδον άλλαξε ο κομρός της ομάδας φέτος... δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλαγη απο την μια μέρα στην άλλη... εμπιστοσύνη στον Τεν Κατε, στα παιχτάκια μας και ολα θα πάνε τελεια... με Ιντερ πάίξαμε τοννους μπάλας... Ελλάδα το πρωτάθλημα δικό μας... Γενάρη να φέρουμε εναν στοππερ και ολα τελειωσαν! Και άμα τον Γενάρη είσαι 11 βαθμούς πίσω και δεν είσαι ούτε στο UEFA; τι νοστραδαμος και βλακειες...
deminho11 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Aρχίσανε οι κολοτούμπες.... Εγώ λέω να κάνετε μια διαδήλωση και μια πορεία για να πάρει την ομάδα ο Αμπράμοβιτς....
Snolly Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Χέστην τη διαιτησία, ναι οκ ήταν οφσάιντ το 3ο. Το θέμα είναι να είχες ρίξει εσύ 3 και να ήταν ο Έργκο στο 0 και να σου έβαζε το 1 με οφσάιντ που δε σφυρίχτηκε και να πεις ε και νταξ στα παπάρια μου. Η άμυνα μπάζει. Η επίθεση στις 15 ευκαιρίες βάζει 2 γκολ. Η άμυνα στις 2 ευκαιρίες τρώει 3 γκολ.
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ρε τον Εργοτέλη! Τον έχουμε νικήσει ποτέ στην έδρα μας; Τι πράγμα είναι αυτό ρε πούστη μου; Δεν μπορεί ρε γαμώτο. Δεν γίνετε! Κάποιοι μας κάνουν πλάκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.