Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα δεν μπορει να βαλει Ματος-Σιλβα αμυντικα χαφ?

Τεσπα,παντως στον ΠΑΟ παιδες εκτος απο αμυντικο προβλημα υπαρχει και επιθετικη δυστοκια,ειδατε τι εχασε χθες παλι ο Μαντζιος...Για αυτο λεμε,δεν αξιζει να φοραει τη φανελα το παιδι.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να παίζει με 4 στην άμυνα και 2 αμυντικά χαφ απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει καν επιθετικό και νίκησε τελευταία φορά τον ΠΑΟ το 1979, σημαίνει ότι ο ταρίφας έχει μαύρα μεσάνυχτα.

Ο Λεμονής και ο Παράσχος είναι επιστήμονες μπροστά του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά οκ το κέντρο πάει για μανιτάρια αν βγαίνει ο Ζιλμπέρτο, αλλά ποιος μένει? Ο Σιμάο που όσο χρήσιμος είναι σε δύσκολα παιχνίδια που είναι ακούραστος τόση ζημιά κάνει όταν μένει μόνος του. Πριν 2 χρόνια έπαιζε σε αλάνες το παιδί.

Από την άλλη έχεις τον Μάτος που φέτος έχει κάνει 2 απίστευτα παιχνίδια όταν του δόθηκε ευκαιρία και δεν παίζει ούτε για δέκα λεπτά.

Δημοσ.
Αν εξαιρέσεις ίσως τον Μάτος, με ποιον άλλον το έχει κάνει αυτό? Μουν και Νίνης χάνουν λεπτά συμμετοχής από τον ανεβασμένο Γκάμπριελ, Ο Κλέυτον δεν παίζει γιατί επέστρεψε ο Καραγκούνης και αλλάξαμε λίγο το σύστημα.

Ο Κλευτον δεν επαιζε και επαιζε και καλα μεχρι που γυρισε ο καπτεν σας και τον εφαγε η μαρμαγκα?

Ο Σιμαο δεν επαιζε μεχρι την Ιντερ σερι και μετα επρεπε να ντεφορμαριστει ο Ματος?

Ο Ιβανσιτζ δεν επαιξε απο το πουθενα με Πανθρακικο και Αρη και μετα χαθηκε μεχρι να ξαπαιξει και τωρα ξανα παγκο??

Ο Σοουζα δεν τον πηρε ο διαολος αποτομα με Σαλπι πριν την λυση Μαντζιου?

Ο Μουν και ας μην επαιζε καλα κατ εμε δεν εξαφανιστηκε?

ΓΕΝΙΚΑ ο ΤενΚατε μου εχει αφησει την αισθηση οτι αμα πει "Ως εδω με αυτον" σε πηρε ο διαολος, ρε τον Κριστιανο Ροναλντο να εχει, αμα κανει 2 μετρια ματς μετα θα πρεπει να περιμενει να σαπισουν 2-3 αλλοι για να ξαναβρει θεση. Οπως και επισης μου εχει αφησει την αισθηση οτι αμα δοκιμασει κατι και νομιζει οτι του βγαινει θα το κανει κανονα.Αφου περιμενα να δω Ιβανσιτζ αριστερο μπακ χθες μην σου πω

Επομενοι υποψηφιοι κατα την γνωμη μου ειναι ο Νιλσον που εκανε μερικα καλα και χτες ηταν απογοητευση και ο Σιμαο και να περναει ο Ματος. Επισης ο Σαριεγκι θα επερνε πουλο αν δεν ειχε μπει σε καραντινα ο Γκουμας

Παντως δες την 11αδα του επομενου αγωνα, εγω σε παιζω ενα μπουκι οτι ο Νιλσον και μαλλον και ο Σιμαο θα ειναι οφφ

Δημοσ.

Μα τα λές και μόνος σου.

Ο Κλέυτον έπαιξε όσο ήταν ο Κάρα εκτός.

Για τον Μάτος σου λέω οτι συμφωνούμε.

Ο Ίβανσιτζ δεν πείθει εμένα πως πρέπει να ξεκινάει, πόσο μάλλον τον Τεν Κάτε.

Ο Σόουζα έχασε την θέση του γιατί τραυματίστηκε. Τώρα με την απόδοση του Μάτζιου είναι μαλακία να τον ξαναβάλει στα επόμενα παιγνίδια.

Ο Μούν έχασε την θέση του από τον ανεβασμένο Γκάμπριελ, ο οποίος για μένα τώρα που έβαλε μυαλό δεν πρέπει να βγαίνει.

Τί πρέπει να γίνει δηλαδή? Να παίζουνε μονίμως οι ίδιοι 11? Ειδικά τέτοιου είδους γκρίνια δεν στέκει.

Αντί να γυρίσουμε και να πούμε ότι από την μέση και μπροστά έχουμε μια χαρά εναλλακτικές επιλογές και μία ή δύο απουσίες δεν θα φανούνε, καθόμαστε και γκρινιάζουμε και απο πάνω.

Δημοσ.
Ναι αλλά δε μπορείς από τη μιά να λες ότι περπατάει μέσα στο γήπεδο και βαριέται και μετά να λες ότι δεν έχει σημασία αν τρέχει.

Κάπου σφάλει η λογική αυτή.

Στην τελική, τον Σίλβα τον ξέρατε πριν έρθει στο Παναθηναϊκό; Ή έστω, μπήκατε στον κόπο να τον ψάξετε λίγο;

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Δεν ξέρω αν πήγαινε σε μένα και αν το έχω πει κάπου στο παρελθόν, αλλά αν το είπα, έκανα λάθος.

Και όπως λέει και στο κείμενο που παρέθεσες, ο Σίλβα έχει δύο φορές 45 σερί ματς χωρίς κάρτα γιατί δεν είναι δυναμικό αμυντικό χαφ όπως ο Κιν και ο Σάβατζ (με τέτοιο όνομα, τι θα ήταν). Έχει άριστες τοποθετήσεις (καλή αντίληψη χώρου) και παίζει με πρόβλεψη πολλές φορές (κάτι σαν τον Διαμαντίδη δηλαδή). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αναγκάζει τα αντίπαλα χαφ να ΜΗΝ κάνουν την πάσα εκεί που πρέπει και να χαλάει η ανάπτυξη της αντίπαλης ομάδας.

ΟΚ, δεν κάνει τάκλιν και δεν ρίχνει κλωτσιές. Μόλις βγήκε όμως, προχτές, ο Σιμάο δεν την πάλεψε μόνος του. Κι εδώ φαίνεται ότι οι (όντως τραγικές) γκέλες του κέντρου της άμυνας, ήταν αποτέλεσμα της κακής αμυντικής λειτουργίας από το κέντρο, αφού αν δεν έβγαινε, δεν θα πίεζε τόσο πολύ ο Hercules.

Δημοσ.

Είναι χαζομάρα να ασχολούμαστε με την επίθεση.Η άμυνα είναι το πρόβλημα.Γκολ βάζουμε και μάλιστα συνέχεια.Το πρόβλημα είναι πως τρώμε με κάθε υποψία επίθεσης από τον αντίπαλο.Ο Ηρακλής με μίση επίθεση μας έβαλε 2 γκολ.

Δημοσ.

παιδια ας ηρεμησουμε λιγο γιατι νομιζω πως δεν βλεπουμε σωστα τα πραγματα. Η ομαδα φετος προσπαθει να παιξει πιο επιθετικα, και αυτο το εχει πετυχει σε πολυ μεγαλο βαθμο. ο περσινος παναθηναικος θα εφερνε 0-0 με παοκ 0-0 με βερντερ και 0-0 με ηρακλη. Εμενα ομως προσωπικα με γεμιζει περισοττερο το 2-2 με βερντερ και το 2-2 με ηρακλη , επισης με την ληξει αυτων των 2 αγωνων ειπα "τουλαχιστον προσπαθησαμε" . Μην γυρισουμε στις εποχες που ο παναθηναικος εκανε 1 ευκαιρια και κερδιζε 1-0 ή δεν εκανε καμια και το ματς ερχοταν 0-0. Ειναι κριμα να αναπολουμε τις εποχες που παιζαμε καλη αμυνα, ειναι κριμα γιαυτην την ομαδαB)

Δημοσ.
παιδια ας ηρεμησουμε λιγο γιατι νομιζω πως δεν βλεπουμε σωστα τα πραγματα. Η ομαδα φετος προσπαθει να παιξει πιο επιθετικα, και αυτο το εχει πετυχει σε πολυ μεγαλο βαθμο. ο περσινος παναθηναικος θα εφερνε 0-0 με παοκ 0-0 με βερντερ και 0-0 με ηρακλη. Εμενα ομως προσωπικα με γεμιζει περισοττερο το 2-2 με βερντερ και το 2-2 με ηρακλη , επισης με την ληξει αυτων των 2 αγωνων ειπα "τουλαχιστον προσπαθησαμε" . Μην γυρισουμε στις εποχες που ο παναθηναικος εκανε 1 ευκαιρια και κερδιζε 1-0 ή δεν εκανε καμια και το ματς ερχοταν 0-0. Ειναι κριμα να αναπολουμε τις εποχες που παιζαμε καλη αμυνα, ειναι κριμα γιαυτην την ομαδαB)

Μήπως θα σε γέμιζε περισσότερο αν τα ματς πού λες ερχόταν 70-70? :confused:

Έτσι όμως δεν έρχονται τίτλοι.Καί το ζητούμενο είναι αυτό.

Μετά λέμε γιά παράγκες καί πράσινα άλογα.Δεν σε εμπόδισε η παράγκα να νικήσεις τον Ηρακλή.Αλλά το ότι δεν έχουμε ομάδα της προκοπής καί μάλλον ούτε προπονητή της προκοπής.

Τα περισσότερα πρωταθλήματα τα χάνει ο Παναθηναϊκός.Δεν τα κερδίζει ο Ολυμπιακός με αποκορύφωμα πέρυσι πού οι οπαδοί τού Ολυμπιακού κορόιδευαν οι ίδιοι γιά το πρωτάθλημα που τούς ήρθε στον ύπνο.

Στις αθλητικές ειδήσεις άκουσα να λέει ότι ο Πατέρας στηρίζει ακόμη τον Τεν Κάτε.

Αυτό σημαίνει πως έχει κλονιστεί πολύ η εμπιστοσύνη του.Καί είναι ό,τι χειρότερο αν αναγκαστεί κάποια στιγμή στη μέση της χρονι'ας να αλλάξει προπονητή.

Δημοσ.
Μήπως θα σε γέμιζε περισσότερο αν τα ματς πού λες ερχόταν 70-70? :confused:

εδω νομιζω εισαι υπερβολικος

Στις αθλητικές ειδήσεις άκουσα να λέει ότι ο Πατέρας στηρίζει ακόμη τον Τεν Κάτε.

Αυτό σημαίνει πως έχει κλονιστεί πολύ η εμπιστοσύνη του.Καί είναι ό,τι χειρότερο αν αναγκαστεί κάποια στιγμή στη μέση της χρονι'ας να αλλάξει προπονητή.

πες μου πραγματικα , αν ο τεν κατεν φυγει αυριο , ο παναθηναικος πιστευεις πως θα παιξει καλυτερα? νομιζω πως οχι!!

εγω αυτο που ηθελα να πω ειναι πως φετος ακομα και οταν στραβοπαταμε εχω την αισθηση πως το αποτελεσμα μας αδικει!! αντιθετα περυσι ακομα και οταν κερδιζαμε (θυμιζω σε 8 ματς κερδισαμε 1-0) ειχες την ασθηση οτι δεν το αξιζες. Οσο για το πρωταθλημα εχω πει οτι ο παναθηναικος εστω και για 1 ποντο θα χασει το πρωταθλημα γιατι ακοκα δεν εχει την προσωπικοτητα σαν ομαδα.Αλλα αυτο δεν εχεται απο την 1 μερρα στην αλλη γιαυτο σας προτεινω να κανετε υπομονη και θα δουμε και μπαλα και αποτελεσματα

Δημοσ.

Λίγο προς το πολύ να καταφέρουμε να φτιάξουμε άμυνα να πάρουμε και κανένα αμυντικό της προκοπής και είμαστε μια χαρά..

Δημοσ.

Τόσα χρόνια εκεί στις ακαδημίες θα έπρεπε να είχαν βρει στόπερ που σκοτώνει, δεν είναι κανένα κατόρθωμα. Θα υπήρχε μία εναλλακτική.

Ένας έγραψε πως ο Εντόυ σκοράρει επειδή τον ψάχνει όλος ο ΟΦΗ, αλλά έτσι γίνεται συνήθως στο ποδόσφαιρο, όλη η ομάδα ψάχνει τα φορ. Ο πιτσιρίκος αυτός το μόνο που δεν είχε ήταν φυσική κατάσταση, έπρεπε να δουλέψουν πάνω σε αυτό πριν τον ξαποστείλουν. Έτσι κι αλλιώς όλοι πάσχουν από φυσική κατάσταση.

Δημοσ.

Ο Προπονητής δεν πρέπει να αλλάξει.Κατάφερε και έκανε μια ομάδα που επί σειρά ετών έπαιζε τσουκου τσουκου να παίζει επιθετικά.Η μαλακία είναι του Αντωνίου που άφησε την ομάδα χωρίς στόπερ ενώ ήξερε πως εκεί πονάμε ποιο πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...