Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να περνάς την ώρα σου... κλίκ μι :P :p

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Άλλωστε δεν είμαι καλή σε αυτά.

Εσύ φαίνεσαι πιο ικανός για τέτοια πράγματα αφού σου αρέσει και το γρήγορο και ακριβές σαν την ραπτομηχανή ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟ....

Δημοσ.
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Άλλωστε δεν είμαι καλή σε αυτά.

Εσύ φαίνεσαι πιο ικανός για τέτοια πράγματα αφού σου αρέσει και το γρήγορο και ακριβές σαν την ραπτομηχανή ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟ....

ΩΩΩ, τι μου είπες!!!

Για να κάνουμε και λίγη κουβέντα τώρα:

Θέλω να βγάλεις απο τον σημερινό αγώνα το δίλεπτο που φάγαμε τα γκόλ και να μου πείς τί δεν σου άρεσε. Τεκμηριωμένα και με τις λύσεις που προτείνεις εσύ.

Δημοσ.
Που αφήνει τους αράπηδες να αλωνίζουν στα κρεβάτια των αντίπαλων γκολκίπερ μια μέρα πρίν το μάτς?

οκ, τι εχω χασει απο κουτσομπολια?? για στειλετε κανα πμ αντεεεε

Δημοσ.

αν πάρουμε ένα center back αξιόπιστο όλα θα στρώσουν. Μη χαλιέστε λίγο λίγο όλα θα γίνουν τα πράγματ αλλάζουν. Πε΄ρυσι κοιμόμουν όποτε έβλεπα παιχνίδια μας φέτος καπνίζω και 2-3 τσιγάρα από την αγωνία.

Δημοσ.
johnnyestia, η αστοχία στην επίθεση σου άρεσε; Αν η άμυνα σήμερα έκανε δύο τραγικά λάθη, άλλα δύο έκανε και η επίθεση.

Οι 2 ευκαιρίες που έχασε ο Σάλπι και αυτή του Νίνη είναι απο τα γκόλ που δεν χάνονται. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Έχω δεί όλα τα μάτς από την αρχή της σεζόν. Από το πρώτο παιγνίδι ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή στο κέντρο και σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας. Λείπαν οι ευκαιρίες, έλειπε και η διάρκεια στο καλό παιγνίδι. Αν θυμάστε πρίν από κανένα μήνα σκούζατε γιατί η ομάδα δεν κάνει ευκαιρίες και δεν μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο μετά τα ματς με την ΑΕΚ και την Σπάρτα. Να που όμως σιγά σιγά και προπάντως ορθολογικά η ομάδα ακόμα και με 10 αντιπάλους στο κουτί μπορεί και κάνει φάσεις. Σε κάθε αγώνα υπάρχει βελτίωση. Σε κάθε κατεβασιά πλέον αναμένω να μπεί το γκολάκι, κάτι που είχα πολλααααα πολλά χρόνια να νιώσω σε αγώνες του Παναθηναϊκού.

Βλέπω βελτίωση από πολλούς παίχτες. Ο Γκάμπριελ, ο Σιμάο, ο Μάτζιος, ο Σπυρόπουλος, ο Ρούκα, ο Κλεϋτον και άλλοι ανεβαίνουν πολύ. Ο Σάλπι και ο Ιβα που παίζουν την μπάλα που έπαιζαν και πέρισυ αρχίζουν μέσα στην ομάδα να φαίνονται αδύνατοι κρίκοι απο εκεί που πέρισυ φάνταζαν θεοί.

Γιατί λοιπόν να κάθομαι και να γκρινιάζω για μια ομάδα που σε κάθε αγώνα ανεβαίνει και με στήνει στην εξέδρα ή στην τηλεόραση για να την χαζέψω? Και ας μην παίρνει πάντα το αποτέλεσμα βρε αδερφέ.

Δημοσ.
Μερικοί μάλλον έχουν την εντύπωση ότι ο καλύτερος είναι αυτός που τρέχει πιο πολύ.

Ναι αλλά δε μπορείς από τη μιά να λες ότι περπατάει μέσα στο γήπεδο και βαριέται και μετά να λες ότι δεν έχει σημασία αν τρέχει.

Κάπου σφάλει η λογική αυτή.

Στην τελική, τον Σίλβα τον ξέρατε πριν έρθει στο Παναθηναϊκό; Ή έστω, μπήκατε στον κόπο να τον ψάξετε λίγο;

Gilberto is often called "the invisible wall" (or "volante") in Brazil. His play often goes unnoticed as he positions himself between the two centre backs and the rest of midfield, breaking up opposition attacks before they gather momentum. In this role, he is a part of the defensive unit for both club and country. As Arsenal and Brazil are both attack minded teams, he offers cover for attacking wing-backs and other midfielders who have a poor record of dropping back to help the defence. When playing, Gilberto occasionally drops into the centre of defence to cover the central defenders, usually Lucio for Brazil and Kolo Toure; for Arsenal, who are both known for their attacking runs forward with the ball. Gilberto's style of defending is unlike that of normal midfield enforcers. Whereas some midfielders such as Robbie Savage and Roy Keane are very strong in the challenge, Gilberto is more passive when he defends. Rather than tackle a player, he is more likely to shadow him, thus pushing him back. As a result, he has an unusually clean record for a defensive midfielder: he has twice gone 45 games or more without receiving a single booking during his Arsenal career. This mentality earns him both praise and criticism.

Gilberto is good at helping to defend against opponents who play a long ball game because he often man marks the opposition's attacking target-man. This cuts off the opposition's supply to the strikers, and thus forces the long-ball team to play through the midfield, something to which long-ball teams are not particularly suited.

Despite Gilberto's high pass completion rate, his passing has been described as erratic in the past. A possible explanation for this, is Gilberto's short passing range. He is more likely to offload the ball frequently to midfield players close around him (such as Cesc Fabregas), thus easily gaining a high pass completion rate. These short-range passes often go unnoticed, while relatively infrequent long-range incomplete passes often receive negative attention, although not enough to significantly lower his overall pass completion rate.

According to ProZone (a data analysis system used by football managers) figures cited by The Sunday Times in January 2007, Gilberto was, together with Paul Scholes of Manchester United and Frank Lampard of Chelsea, one of the few midfielders in England to attain "the elite Champions League level" of performance.

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά τα φιλολογικά αλλά ταξιδέψαμε 140 χιλιόμετρα πλην βεβαίως ότι έκανε και κρύο στο οακα. Δηλαδή περίμενα περισσότερα από το να μου βγει η ψυχή μέχρι το 93' Τουλάχιστον έκανα μισό πακέτο τσιγάρα που λέει και ο Snollygoster, αλλά άμα πάει έτσι θα το ρίξουμε στην ηρωίνη.

Η ισοπαλία με το πτώμα της γριάς είναι σαφώς αποτυχία. Άλλη μία.

Δημοσ.
αν πάρουμε ένα center back αξιόπιστο όλα θα στρώσουν. Μη χαλιέστε λίγο λίγο όλα θα γίνουν τα πράγματ αλλάζουν. Πε΄ρυσι κοιμόμουν όποτε έβλεπα παιχνίδια μας φέτος καπνίζω και 2-3 τσιγάρα από την αγωνία.

Θα σού χαλάσει έτσι την υγεία ο φετικός Παναθηναϊκός.

Αυτός ο Παναθηναϊκός με το υπάρχον υλικό δηλαδή, δεν μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.Με δυό πραγματικές μεταγραφές ουσίας καί όχι βιτρίνας αν είχε κάνει, θα ήταν τώρα μπροστά στο πρωτάθλημα καί φούλ γιά την επόμενη φάση τού C.L

Μέχρι να καταλάβουν τις μλκς που έκαναν θα έχουν βγεί έξω από τούς στόχους τους.

Όταν κάνεις μεταγραφές, τις κάνεις γιά να αντικαταστήσεις τούς άχρηστους.Ποιές από τις φετινές μεταγραφές έπιασαν τόπο?Οι δύο ΠΑΟΚτζήδες κάνουν διακοπές στην Παιανία.Ο Κλέυτον δεν παίζει, ο Μάτος δεν παίζει ο Ίβανσιτς πότε παίζει πότε δεν παίζει καί ο Τζιλμπέρτο παίρνει μαθήματα Γεωμετρίας κάπου στο κέντρο του γηπέδου προσπαθώντας να τετραγωνίσει τον κύκλο.

Όταν καταλήγεις σε μόνιμο σέντερ φορ τον Μάντζιο τον οποίο είχες γιά εξοστρακισμό τότε παραδέχεσαι ότι απέτυχες στις μεταγραφές κ. Πατέρα ημών.

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται πως όταν βγαίνει ο Ζιλμπέρτο το κέντρο πάει για μανιτάρια.Δεν λέω πως κάνει μαγικά η τρέχει πάνω κάτω αλλά μάλλον κατευθύνει τους υπόλοιπους.Σε όσα ματς βγήκε η δεν έπαιζε αυτό το πράγμα έγινε.

Δημοσ.
Εμένα μου φαίνεται πως όταν βγαίνει ο Ζιλμπέρτο το κέντρο πάει για μανιτάρια.Δεν λέω πως κάνει μαγικά η τρέχει πάνω κάτω αλλά μάλλον κατευθύνει τους υπόλοιπους.Σε όσα ματς βγήκε η δεν έπαιζε αυτό το πράγμα έγινε.

Kαι οχι μονο αυτο αλλα και ο Σιμαο δυστυχως μαλλον απογοητευει εμτα το καλο ξεκινημα. Δεν εχει παρει τιποτα απο Σιλβα-ΣΙμαο και εξαοκολουθει να παιζει με τα πενυμονια και τα καλαμια και με την μπαλα στα ποδια ειναι τοσο κλασατος οσο ενας κροκοδειλος που επιασε ενα ποσουμ

Επισης αρχιζω να βλεπω ενα περιεργο ειδος ροτεησον ή μαλλον αρχιζει να φαινεται οτι αν του χτυπησεις το ματι του ΤενΚατε οτι δεν τραβηξες σε 1-2 ματς μετα τρως ανελεητο παγκο. Επισης αμα σε βγαλει απο την ναφθαλινη και παιξεις ενα ματς αν πας καλα αμεσως γινεσαι βασικος. Καπως παιδιαστικο μου φαινεται αυτο.

Δημοσ.

Επισης αρχιζω να βλεπω ενα περιεργο ειδος ροτεησον ή μαλλον αρχιζει να φαινεται οτι αν του χτυπησεις το ματι του ΤενΚατε οτι δεν τραβηξες σε 1-2 ματς μετα τρως ανελεητο παγκο. Επισης αμα σε βγαλει απο την ναφθαλινη και παιξεις ενα ματς αν πας καλα αμεσως γινεσαι βασικος. Καπως παιδιαστικο μου φαινεται αυτο.

Αν εξαιρέσεις ίσως τον Μάτος, με ποιον άλλον το έχει κάνει αυτό? Μουν και Νίνης χάνουν λεπτά συμμετοχής από τον ανεβασμένο Γκάμπριελ, Ο Κλέυτον δεν παίζει γιατί επέστρεψε ο Καραγκούνης και αλλάξαμε λίγο το σύστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...