wizzy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ελπίζω να μην φταίξουν τον Τζόρβα! Τουλάχιστον αυτός προσπαθεί, το ΛουκάτοΒύντρα και ο Βάσκος αυτονομιστής ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν;
johnnyestia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εμ, οι μ@λακίες πληρώνονται. Τους παίζαμε για πλάκα 60 λεπτά και μέσα σε 2 επιθέσεις βάλανε 2 γκόλ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αδιαφορίας. Δεν λέω πως ήμασταν άτυχοι, που ήμασταν, αλλά τέτοια παιγνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις με ένα 3-0 από το ημίχρονο. Από τον Τεν κάτε δεν έχω άλλο παράπονο, παρα μόνο αυτό: Όταν η ομάδα παίζει με ένα μόνο αμυντικό χαφ, αυτός πρέπει να είναι ο Μάτος ή ο Ζιλμέρτο. ΟΧΙ ο αξιαγάπητος κατά τα άλλα Σιμάο. Και κάτι τελευταίο. Πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να ΜΗΝ βάζεις το πόδι σου όταν η μπάλα τσουλάει προς το τέρμα άχρηστε ΒΥΝΤΡΑ???
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Στο πρώτο γκολ δεν θεωρώ ότι έφταιγε ο Τζόρβας (αν και πιανόταν) σε μεγάλο βαθμό. Έγινε το σουτ βρήκε η μπάλα, μπήκε μέσα. Στο δεύτερο όμως η θέση του...
geovard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές! Καί όμως αυτή η ομάδα είναι θαυματουργή! Αφού καταφέρνει καί ανασταίνει νεκρούς.Χρόνια τώρα.
ata1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μισό λεπτό νομίζω ότι η περίοδος χάριτος στον προπονητή πρέπει να αρχίζει να τελειώνει. Έχει ανακατέψει την ομάδα δεν υπάρχει ένας παίκτης που να παίζει στη φυσική του θέση. Ο Μάτος κάτι τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρατήσει κέντρο μόνος του και μου ξεκινάει με δύο χαφ και το ένα να περπατάει. Επιμένει να κρατάει έξω τον Ρουκάβινα, τον Κλέυτον και να βάζει μέσα κάθε άμπαλο επειδή προσπαθεί και καλά στην προπόνηση. Τι να την κάνω εγώ την προσπάθεια αν δεν ξέρει μπάλα? Για τους παίκτες που λείπουνε οκ τα έχουμε πεί. Πάντως το ελάχιστο που είχε υποσχεθεί για ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν το βλέπω ακόμα
treelooos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εμ, οι μ@λακίες πληρώνονται. Τους παίζαμε για πλάκα 60 λεπτά και μέσα σε 2 επιθέσεις βάλανε 2 γκόλ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αδιαφορίας. Δεν λέω πως ήμασταν άτυχοι, που ήμασταν, αλλά τέτοια παιγνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις με ένα 3-0 από το ημίχρονο. Από τον Τεν κάτε δεν έχω άλλο παράπονο, παρα μόνο αυτό: Όταν η ομάδα παίζει με ένα μόνο αμυντικό χαφ, αυτός πρέπει να είναι ο Μάτος ή ο Ζιλμέρτο. ΟΧΙ ο αξιαγάπητος κατά τα άλλα Σιμάο. Και κάτι τελευταίο. Πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να ΜΗΝ βάζεις το πόδι σου όταν η μπάλα τσουλάει προς το τέρμα άχρηστε ΒΥΝΤΡΑ??? Συμφωνώ πως ο Τεν Κάτε δε φταίει. Αν είχαμε ένα center back που να έκανε σωστά τα βασικά πράγματα τουλαχιστον το 1 goal θα το είχαμε γλυτώσει. Πιστεύω πως η διοίκηση θα δώσει λεφτά για εναν αξιοπρεπή παίκτη σ' αυτή τη θέση. Αν κρατηθούμε 2-3 βαθμούς από την κορυφή μέχρι το 2ο γύρο πιστεύω θα πάμε πολύ καλά.
johnnyestia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μισό λεπτό νομίζω ότι η περίοδος χάριτος στον προπονητή πρέπει να αρχίζει να τελειώνει. Έχει ανακατέψει την ομάδα δεν υπάρχει ένας παίκτης που να παίζει στη φυσική του θέση.Ο Μάτος κάτι τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρατήσει κέντρο μόνος του και μου ξεκινάει με δύο χαφ και το ένα να περπατάει. Επιμένει να κρατάει έξω τον Ρουκάβινα, τον Κλέυτον και να βάζει μέσα κάθε άμπαλο επειδή προσπαθεί και καλά στην προπόνηση. Τι να την κάνω εγώ την προσπάθεια αν δεν ξέρει μπάλα? Για τους παίκτες που λείπουνε οκ τα έχουμε πεί. Πάντως το ελάχιστο που είχε υποσχεθεί για ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν το βλέπω ακόμα Δηλαδή ποιός υστέρησε από το κέντρο και μπροστα? Ο καραγκούνης? καλός ήταν. Ο Ματζιος? και αυτός το πέταξε το γκολάκι του. Ο Σάλπι το ίδιο. Μή μου πείς για τον Γκάμπριελ γιατί ήταν ο καλύτερος με διαφορά. Να έβγαινε ποιός για να μπεί ο Κλεϋτον ή ο Ρούκα? Για το χαφ που περπατάει βλέπεις τι γίνεται όταν δεν παίζει. Ο Τεν Κάτε δήλαδή που φταίει? Που δεν βάζει μυαλό στον Βύντρα? Που δεν μαθαίνει μπάλα στο βάσκο αυτογκολιστή? Που δεν μαθαίνει στον Νίλσον να παίζει βρώμικα στις φάσεις που χρειάζεται? Που αφήνει τους αράπηδες να αλωνίζουν στα κρεβάτια των αντίπαλων γκολκίπερ μια μέρα πρίν το μάτς? Αν ήταν ο Μουρίνιο με τους ίδιους παίχτες τί ομάδα νομίζεις πως θα κατέβαζε?
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Όταν βγαίνεις και λες εντάξει είναι η άμυνα, έχω Βάσκο πορθητή που θα γίνει ηγέτης, δεν φταίνε οι αμυντικοί αλλά η συνολική άμυνα της ομάδας, αφήνεις τον μπάρμπα Γιάννη τον Γκούμα εκτός, που αποδεδειγμένα είναι καλύτερος από τα 2 center back που χρησιμοποιείς κ.τ.λ. Κάπου φταις και εσύ. Ελπίζω μόνο να τα λέει έτσι, για να τα πει μερικά πράγματα και να μην τα πιστεύει. Το χειρότερο είναι ότι θα μας ζαλίσουν τα @@ με τον βάτραχο πάλι. Σίγουρα φταίει ο Αμπράμοβιτς* που δεν έπιασε τον Τεν να του πει, τι αμυντικό θέλεις; Τέτοιον; Πάρε. *Με τον όρο Αμπράμοβιτσς εννοώ την ομάδα (Βγενό, Τζίγκερ, Daddy, Αντωνίου).
ata1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή ποιός υστέρησε από το κέντρο και μπροστα? Ο καραγκούνης? καλός ήταν. Ο Ματζιος? και αυτός το πέταξε το γκολάκι του. Ο Σάλπι το ίδιο. Μή μου πείς για τον Γκάμπριελ γιατί ήταν ο καλύτερος με διαφορά. Να έβγαινε ποιός για να μπεί ο Κλεϋτον ή ο Ρούκα? Για το χαφ που περπατάει βλέπεις τι γίνεται όταν δεν παίζει. Ο Τεν Κάτε δήλαδή που φταίει? Που δεν βάζει μυαλό στον Βύντρα? Που δεν μαθαίνει μπάλα στο βάσκο αυτογκολιστή? Που δεν μαθαίνει στον Νίλσον να παίζει βρώμικα στις φάσεις που χρειάζεται? Που αφήνει τους αράπηδες να αλωνίζουν στα κρεβάτια των αντίπαλων γκολκίπερ μια μέρα πρίν το μάτς? Αν ήταν ο Μουρίνιο με τους ίδιους παίχτες τί ομάδα νομίζεις πως θα κατέβαζε? Εντάξει τι να πω. Αν ξεκινάμε να ανοίξουμε συζήτηση σήμερα με δεδομένο ότι ο ανύπαρκτος Γκάμπριελ ήταν ο καλύτερος παίκτης τι να πω. Ο Μάντζιος πέταξε ένα γκολάκι ωραία! Από εκεί και πέρα? Μια πρωτοβουλία, κάτι άλλο να μας δείξει είχε? Για τον Σάλπι συμφωνώ ότι προσπαθεί και τον πάω πολύ αλλά δεν μπορεί ο άνθρωπος να παίξει χαφ τι να κάνουμε. Αυτό που κάνει από τα πλάγια δεν ξέρω πως λέγεται αλλά δεν είναι σέντρα πάντως. Όταν μπήκε επίσης ο Ρουκάβινα μέσα σε δέκα λεπτά έδωσε με δύο κάθετες πάσες δύο έτοιμα γκολ. Μέσα σε 80 λεπτά αυτό δεν έγινε ούτε μια φορά! Όσο για το άλλο είναι για γέλια. Πραγματικά θεωρείς ότι τα δύο γκολ δεν θα τα είχαμε φάει αν έπαιζε ο σίλβα? Ουδέν σχόλιο πραγματικά εδώ. By the way ο Μουρίνιο αποκλείεται να ξεκινούσε χρονιά με αυτά τα σέντερ μπακ. Θα είχε παραιτηθεί να γλυτώσει τη ντροπή
anterovgaltis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Οταν δαπανας 20εκ σε ενα καλοκαιρι και δεν εχεις ενα απλα αξιοπιστο center back υπαρχει προβλημα γενικοτερο. Ερασιτεχνικα αμυντικα λαθη...
treelooos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ ότι δεν έγινε σωστός προγραμματισμός το καλοκαίρι όσο αφορά την άμυνα. Κατά τα άλλα νομίζω πως ο Τεν Κάτε δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να κατηγορήσει κάποιους παίκτες και για μένα καλά κάνει και τους καλύπτει. Πιστεύω το έχει διαπιστώσει το πρόβλημα στην άμυνα. Πάντως το ΖΙλμπέρτο τον αδικούμε πολύ λέγοντας ότι περπατάει.
johnnyestia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει τι να πω. Αν ξεκινάμε να ανοίξουμε συζήτηση σήμερα με δεδομένο ότι ο ανύπαρκτος Γκάμπριελ ήταν ο καλύτερος παίκτης τι να πω.Ο Μάντζιος πέταξε ένα γκολάκι ωραία! Από εκεί και πέρα? Μια πρωτοβουλία, κάτι άλλο να μας δείξει είχε? Για τον Σάλπι συμφωνώ ότι προσπαθεί και τον πάω πολύ αλλά δεν μπορεί ο άνθρωπος να παίξει χαφ τι να κάνουμε. Αυτό που κάνει από τα πλάγια δεν ξέρω πως λέγεται αλλά δεν είναι σέντρα πάντως. Όταν μπήκε επίσης ο Ρουκάβινα μέσα σε δέκα λεπτά έδωσε με δύο κάθετες πάσες δύο έτοιμα γκολ. Μέσα σε 80 λεπτά αυτό δεν έγινε ούτε μια φορά! Όσο για το άλλο είναι για γέλια. Πραγματικά θεωρείς ότι τα δύο γκολ δεν θα τα είχαμε φάει αν έπαιζε ο σίλβα? Ουδέν σχόλιο πραγματικά εδώ. By the way ο Μουρίνιο αποκλείεται να ξεκινούσε χρονιά με αυτά τα σέντερ μπακ. Θα είχε παραιτηθεί να γλυτώσει τη ντροπή Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού εκτός από την άμυνα ξέρεις πιό είναι? Ότι οι φιλαθλοί του δεν βλέπουν μπάλα τα τελευταία 10 χρόνια και έγιναν άμπαλοι. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ο Σάλπι σήμερα έπαιζε κορυφή μαζί με τον Μάτζιο. Ο Μάτζιος εκτός από το γκόλ έδωσε και μια ασσίστ πάρτο-βάλτο στον Σάλπι. Ο Γκάμπριελ ανύπαρκτος... Σε πληροφορώ πως φοράει το 19 και είναι μελάμψός και κοντός. Δες σε ρεπλέυ το παιγνίδι. Όσο για αυτό που λές με τον Σίλβα, θυμήσου τι έγινε με την Βέρντερ μετά το 70 που κουράστηκε.Ακόμα σκέψου πως σήμερα στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να έχουμε διάθεση για πίεση ο Ηρακλής απλά δεν υπήρχε. Στο δεύτερο έπρεπε να φάμε 2 γκόλ για να θυμηθούμε να παίξουμε μπάλα.
tsavi1991 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 συμφωνω ο Μαντζιος καλα επαιξε σημερα(εκτος απο γκολ εδωσε παρε-βαλε στον Σαλπιγγιδη) το ιδιο και ο Ρουκαβινα-καλες οι 2 καθετες πασες Υ.Γ.Κοιτα να δεις που μας φτανει ο ΠΑΟΚ...
KaizerSoze Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ρε συ, να γραφεις λαθος το ιδιο σου το νικ?? λοολ Λαθος το ειχα οταν εκανα account Λοιπον, οσο ο Καραγκουνης με τετοια νοοτροπια και τετοιες δηλωσεις συνεχιζει και υπαρχει σημαινει οτι δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ και πως ο Τζιγγερ απλα παχυνε, εκανε καραφλα και αφησε μουσι
catrina_p Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Όσο για αυτό που λές με τον Σίλβα, θυμήσου τι έγινε με την Βέρντερ μετά το 70 που κουράστηκε. Όπως και ο εκφωνητής, έτσι και εσύ είχες μπερδέψει τον μαυριδερό Σιμάο με τον Σίλβα. Δες πάλι τον αγώνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.