KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Πέκοβιτς, Τσαρτσαρής, Μπατίστ, Φώτσης. Όλοι αυτοί θα φορτωθούνε με φάουλ ώστε να χρειαστούμε και 5ο στο ίδιο παιχνίδι; Να μου πεις για να μην έχουμε προβλήματα σε απευκτοίους τραυματισμούς να πω οκ αλλά όχι και για φάουλ. Ειδικά όταν μιλάμε για ψηλούς κάποιας αξίας.
vlachaquito Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 παντως για τον συγκεκριμενο διαβασα οτι θελει πολυ δουλεια ακομα... Ειναι πολυ αδυνατος και δεν μπορει να σταθει ουτε Ελλαδα ουτε ευρολιγκα.. Παντως σιγουρα σαν προοπτικη φανταζη πολυ καλη ερωτηση.. Και να κανω εγω τωρα μια ερωτηση, ΚΑΘΑΡΑ απορεια ουτε ειρωνεια ουτε τπτ.. Ο ζοτς, που ειναι κορυφαιος προπονητης, δεν μου φαινεται για προπονητης που "δουλευει" τους παικτες, απο ταλεντα τους κανει φοβερους?? Δλδ αν παω να θυμηθω τους νεαρους που εχουν περασει απο τον παο, ο διαμαντιδης ηρθε ηδη παιχτουρας, ο τσαρτσαρης παρα πολυ καλος, και ανεβηκε, ο σπανουλης πολυ καλος με το μαρουσι και απλα βελτιωθηκε, ο φωτσης εφυγε νωρις για νουβουα.. Δλδ δεν θυμαμαι ακατεργαστο διαμαντι να το πηρε και να το εκανε παιχτουρα.. Περιμενω παραδειγματα για να με διορθωσετε..
catrina_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 παντως για τον συγκεκριμενο διαβασα οτι θελει πολυ δουλεια ακομα... Ειναι πολυ αδυνατος και δεν μπορει να σταθει ουτε Ελλαδα ουτε ευρολιγκα..Παντως σιγουρα σαν προοπτικη φανταζη πολυ καλη ερωτηση.. Και να κανω εγω τωρα μια ερωτηση, ΚΑΘΑΡΑ απορεια ουτε ειρωνεια ουτε τπτ.. Ο ζοτς, που ειναι κορυφαιος προπονητης, δεν μου φαινεται για προπονητης που "δουλευει" τους παικτες, απο ταλεντα τους κανει φοβερους?? Δλδ αν παω να θυμηθω τους νεαρους που εχουν περασει απο τον παο, ο διαμαντιδης ηρθε ηδη παιχτουρας, ο τσαρτσαρης παρα πολυ καλος, και ανεβηκε, ο σπανουλης πολυ καλος με το μαρουσι και απλα βελτιωθηκε, ο φωτσης εφυγε νωρις για νουβουα.. Δλδ δεν θυμαμαι ακατεργαστο διαμαντι να το πηρε και να το εκανε παιχτουρα.. Περιμενω παραδειγματα για να με διορθωσετε.. Simple. Περπέρογλου λέγεται η πιο πρόσφατη απάντηση. Πέρυσι ήδη βλέπαμε τα σημάδια, και φέτος ο "πιτσιρίκος" έχει γίνει βόμβα και αξιοπιστότατος παίχτης. Εμπνέει πλέον μια σιγουριά, και είναι και αρκετά κοντρολαρισμένος πλέον. Και ο Ταταρούνης πιστεύω από του χρόνου θα κάνει και αυτός τις εμφανίσεις του
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ο Παναθηναϊκός στο επίπεδο που είναι θέλει αποτελέσματα και δε μπορεί να περιμένει εξέλιξη παικτών από το μηδέν. Αυτό που έχει γίνει πολλές φορές είναι παίκτες που έχουν δείξει πολύ καλά πράγματα να ανεβαίνουν κάποια επίπεδα με τον Παναθηναϊκό. Πάρε τη δωδεκάδα και θα δεις πολλά παραδείγματα. Κατρίνα, ο Ταταρούνης αποδεσμεύτηκε. Να πω την αλήθεια, δε φαίνονταν να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
catrina_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Κατρίνα, ο Ταταρούνης αποδεσμεύτηκε. Να πω την αλήθεια, δε φαίνονταν να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε για εξελίξιμος παίχτης με ελπίδες να γίνει καλό παιχτάκι. Maybe not
johnyboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Καλά σήμερα δεν θα μας δείξει πουθενά? Τι σόι συμφωνία κάναμε με τον ΑΝΤ1?
vlachaquito Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Simple.Περπέρογλου λέγεται η πιο πρόσφατη απάντηση. Πέρυσι ήδη βλέπαμε τα σημάδια, και φέτος ο "πιτσιρίκος" έχει γίνει βόμβα και αξιοπιστότατος παίχτης. Εμπνέει πλέον μια σιγουριά, και είναι και αρκετά κοντρολαρισμένος πλέον. Και ο Ταταρούνης πιστεύω από του χρόνου θα κάνει και αυτός τις εμφανίσεις του Ε καλα, δεν λες τον περπερογλου παικτη βομβα μην τρελαθουμε... θα συμφωνησω απολυτα με τον kwsn ακριβως αυτο εννοουσα και εγω, πολυ καλοι παικτες που ανεβαινουν μαζι με την ομαδα... Παντως τετοιοι παικτες ειναι καθαρα για nba.. τους παιρνουν και τους κανουν κατι γομαρια...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ε καλα, δεν λες τον περπερογλου παικτη βομβα μην τρελαθουμε... θα συμφωνησω απολυτα με τον kwsn ακριβως αυτο εννοουσα και εγω, πολυ καλοι παικτες που ανεβαινουν μαζι με την ομαδα... Παντως τετοιοι παικτες ειναι καθαρα για nba.. τους παιρνουν και τους κανουν κατι γομαρια... Ο Περπερογλου των περσυνων τελειωματων και των φετινων εμφανισεων ειναι οτι πιο κοντινο σε Φανη Χριστοδουλου και το επομενο 3αρι της Εθνικης Ελλαδος εκτος αν ο Γιαννακης εχει την θεση ρεζερβε για τον στασιμο Βασιλοπουλο. Οσο για παικτες που εχτισε, define χτισιμο Για οσους λες, κανεις δεν ηταν επιπεδο Παναθηναικου και εγινε -Ο Διαμαντιδης ηταν αυτος που ειναι? -Ο Τσαρτσαρης ηταν αυτος που ειναι? -Ο Μπατιστ!???Εδω εφτιαξε Αμερικανο τι να λεμε???Που τον πηρε κακο 3αρι και τον εκανε κορυφαιο 5αρι? Το φετινο προτζεκτ λεγεται"Φωτσης". Αν συνεχιζει να παιζει τοσο ωριμα και να θυσιαζει τον εαυτο του για την ομαδα ενταξει τι να λεμε, μετα μπορει να φερει και τον Ντεηβιντ Στεργακο για 5ο ψηλο, τωρα στα 45 του. Τωρα, αν εσυ με τον ορο χτησιμο εννοεις παικτη ακαδημιας τοτε νομιζω πως εισαι μαλλον ρομαντικος. Ελαχιστες κορυφαιες ομαδες(επιπεδου κατακτησης Ευρολιγκας) εχουν την πολυτελεια να δουλεψουν παικτες απο τις ακαδημιες. Οχι μονο στο μπασκετ αλλα και στο ποδοσφαιρο.Πχ εγω δεν θυμαμαι περσυ στην βασικη ενδεκαδα της Γιουναιτεντ να παιζει κανεις απο τις ακαδημιες της.
vlachaquito Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ο Περπερογλου των περσυνων τελειωματων και των φετινων εμφανισεων ειναι οτι πιο κοντινο σε Φανη Χριστοδουλου και το επομενο 3αρι της Εθνικης Ελλαδος εκτος αν ο Γιαννακης εχει την θεση ρεζερβε για τον στασιμο Βασιλοπουλο. Οσο για παικτες που εχτισε, define χτισιμο Για οσους λες, κανεις δεν ηταν επιπεδο Παναθηναικου και εγινε -Ο Διαμαντιδης ηταν αυτος που ειναι? -Ο Τσαρτσαρης ηταν αυτος που ειναι? -Ο Μπατιστ!???Εδω εφτιαξε Αμερικανο τι να λεμε???Που τον πηρε κακο 3αρι και τον εκανε κορυφαιο 5αρι? Το φετινο προτζεκτ λεγεται"Φωτσης". Αν συνεχιζει να παιζει τοσο ωριμα και να θυσιαζει τον εαυτο του για την ομαδα ενταξει τι να λεμε, μετα μπορει να φερει και τον Ντεηβιντ Στεργακο για 5ο ψηλο, τωρα στα 45 του. Τωρα, αν εσυ με τον ορο χτησιμο εννοεις παικτη ακαδημιας τοτε νομιζω πως εισαι μαλλον ρομαντικος. Ελαχιστες κορυφαιες ομαδες(επιπεδου κατακτησης Ευρολιγκας) εχουν την πολυτελεια να δουλεψουν παικτες απο τις ακαδημιες. Οχι μονο στο μπασκετ αλλα και στο ποδοσφαιρο.Πχ εγω δεν θυμαμαι περσυ στην βασικη ενδεκαδα της Γιουναιτεντ να παιζει κανεις απο τις ακαδημιες της. φετοσ τον περπ δεν τον εχω δει να σου πω.. Για τον διαμαντιδη θα διαφωνησω...ηταν ηδη παιχτουρας στον Ηρακλη, μην ξεχνας οτι σφαχτηκαν ολυμπιακος με παναθηναικο για το ποιος θα τον παρει, εβγαζε ματια το παλικαρι... Μετα ειναι ΛΟΓΙΚΟ ενα παικτης με τετοιο ταλεντο σε μια σοβαρη ομαδα να ανεβαινει.. Τον τσατσαρη τον ανεφερα και εγω.. Οσο για τον φωτση, δεν μπορεις να μου πεις οτι θα τον φτιαξει ο παναθηναικος, μετα τις φοβερες χρονιες που κανει τα τελευταια χρονια... Ο παικτης ειναι απλα κορυφαιος, δεν θα φτιαξει τωρα... Τα παρακατω που λες ειναι αυτο ακριβως που λεω και εγω..δεν ειναι αυτα τα επιπεδα για τετοιους παικτες... Επαναλαμβανω, σε θεματα τετοιων σκαριων παικτων ειναι μονο το nba, στον παιρνει ετσι αδυνατο και στον κανει σε 3 χρονια..Shaq
FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και πάντα, βέβαια, υπάρχει και η αμφιβολία για το κατά πόσο η πρόοδος ή μη ενός παίκτη οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον προπονητή. Π.χ. ο Διαμαντίδης μου δίνει την εντύπωση ότι παντού θα δούλευε σκυλίσια και θα βελτιωνόταν, παίρνοντας αντίστοιχες εμπειρίες. Ο Μπατίστ πάλι, δεν είμαι σίγουρος ότι χωρίς τον Ομπράντοβιτς θα άλλαζε τόσο το παιχνίδι του. Άλλο παράδειγμα είναι ο Μπουρούσης, ο οποίος βελτιώθηκε αρκετά όταν πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα πει κανείς ότι ο Πίνι τον έκανε παίκτη.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Καλά σήμερα δεν θα μας δείξει πουθενά? Τι σόι συμφωνία κάναμε με τον ΑΝΤ1? Έχουν προγραμματίσει το "τι 30 τι 40 τι 50" καιρό τώρα και φοβήθηκαν μη χάσουν τηλεθέαση. Ε καλα, δεν λες τον περπερογλου παικτη βομβα μην τρελαθουμε... θα συμφωνησω απολυτα με τον kwsn ακριβως αυτο εννοουσα και εγω, πολυ καλοι παικτες που ανεβαινουν μαζι με την ομαδα... Παντως τετοιοι παικτες ειναι καθαρα για nba.. τους παιρνουν και τους κανουν κατι γομαρια... Ο Περπέρογλου έχει προχωρήσει πολύ και αν συνεχίσει έτσι θα γίνει βόμβα. Αυτό που λες ότι τέτοιοι παίκτες είναι για ΝΒΑ και ότι εκεί γίνονται γομάρια, δεν είναι απόλυτο. Δε μπορούν όλοι να βάλουν πολλά κιλά στον κορμό (παίζει ρόλο πόσο "φαρδύς είναι ο σκελετός τους) και ακόμα και να μπορούν να τα βάλουν, δεν ενδείκνυται πάντα αν δεν έχουν πολύ δυνατά πόδια. Ο Περπερογλου των περσυνων τελειωματων και των φετινων εμφανισεων ειναι οτι πιο κοντινο σε Φανη Χριστοδουλου και το επομενο 3αρι της Εθνικης Ελλαδος εκτος αν ο Γιαννακης εχει την θεση ρεζερβε για τον στασιμο Βασιλοπουλο. Οσο για παικτες που εχτισε, define χτισιμο Για οσους λες, κανεις δεν ηταν επιπεδο Παναθηναικου και εγινε -Ο Διαμαντιδης ηταν αυτος που ειναι? -Ο Τσαρτσαρης ηταν αυτος που ειναι? -Ο Μπατιστ!???Εδω εφτιαξε Αμερικανο τι να λεμε???Που τον πηρε κακο 3αρι και τον εκανε κορυφαιο 5αρι? Το φετινο προτζεκτ λεγεται"Φωτσης". Αν συνεχιζει να παιζει τοσο ωριμα και να θυσιαζει τον εαυτο του για την ομαδα ενταξει τι να λεμε, μετα μπορει να φερει και τον Ντεηβιντ Στεργακο για 5ο ψηλο, τωρα στα 45 του. Τωρα, αν εσυ με τον ορο χτησιμο εννοεις παικτη ακαδημιας τοτε νομιζω πως εισαι μαλλον ρομαντικος. Ελαχιστες κορυφαιες ομαδες(επιπεδου κατακτησης Ευρολιγκας) εχουν την πολυτελεια να δουλεψουν παικτες απο τις ακαδημιες. Οχι μονο στο μπασκετ αλλα και στο ποδοσφαιρο.Πχ εγω δεν θυμαμαι περσυ στην βασικη ενδεκαδα της Γιουναιτεντ να παιζει κανεις απο τις ακαδημιες της. Εγώ ελπίζω πάντως το φετινό πρότζεκτ να ονομάζεται Σπανούλης. Μέχρι τώρα ο Ζοτς φαίνεται ότι τους έχει βάλει όλους εκεί που θέλει οπότε ελπίζω... φετοσ τον περπ δεν τον εχω δει να σου πω..Για τον διαμαντιδη θα διαφωνησω...ηταν ηδη παιχτουρας στον Ηρακλη, μην ξεχνας οτι σφαχτηκαν ολυμπιακος με παναθηναικο για το ποιος θα τον παρει, εβγαζε ματια το παλικαρι... Μετα ειναι ΛΟΓΙΚΟ ενα παικτης με τετοιο ταλεντο σε μια σοβαρη ομαδα να ανεβαινει.. Τον τσατσαρη τον ανεφερα και εγω.. Οσο για τον φωτση, δεν μπορεις να μου πεις οτι θα τον φτιαξει ο παναθηναικος, μετα τις φοβερες χρονιες που κανει τα τελευταια χρονια... Ο παικτης ειναι απλα κορυφαιος, δεν θα φτιαξει τωρα... Τα παρακατω που λες ειναι αυτο ακριβως που λεω και εγω..δεν ειναι αυτα τα επιπεδα για τετοιους παικτες... Επαναλαμβανω, σε θεματα τετοιων σκαριων παικτων ειναι μονο το nba, στον παιρνει ετσι αδυνατο και στον κανει σε 3 χρονια..Shaq Για τον Περπέρογλου, αγόρασε κολύριο. Θα τρίβεις τα μάτια σου, μη πάθεις και καμιά ζημνιά (sic). Για το Διαμαντίδη, είχε βγάλει μάτια μεν με τον Ηρακλή αλλά από τη μιά δε σφάχτηκαν και τόσο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (αν σκεφτείς ότι η προσφορά του Παναθηναϊκού ήταν 30.000 ευρώ μεγαλύτερη μόνο) και σίγουρα δεν έδειχνε ότι θα γίνει αυτό που είναι. Ο Φώτσης ΔΕΝ είναι κορυφαίος παίκτης. Αν είχε δυο δράμια μυαλό (και λίγο μεγαλύτερα @@ θα έλεγα) θα ήταν μεγαλύτερος σταρ στο ΝΒΑ από τον Γκασόλ. Ναι μεν στη Ντιναμό επί Ίβκοβιτς βελτιώθηκε αλλά έχει δρόμο ακόμα. Και πάντα, βέβαια, υπάρχει και η αμφιβολία για το κατά πόσο η πρόοδος ή μη ενός παίκτη οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον προπονητή. Π.χ. ο Διαμαντίδης μου δίνει την εντύπωση ότι παντού θα δούλευε σκυλίσια και θα βελτιωνόταν, παίρνοντας αντίστοιχες εμπειρίες. Ο Μπατίστ πάλι, δεν είμαι σίγουρος ότι χωρίς τον Ομπράντοβιτς θα άλλαζε τόσο το παιχνίδι του. Άλλο παράδειγμα είναι ο Μπουρούσης, ο οποίος βελτιώθηκε αρκετά όταν πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα πει κανείς ότι ο Πίνι τον έκανε παίκτη. Είναι σχετικά όλα και έχουν να κάνουν και με τι πράγμα μιλάμε. Αν λέμε για παράδειγμα ότι ένας παίκτης βελτίωσε το σουτ του, τότε οφείλεται στον εαυτό του. Αν όμως έχει βελτιώσει τον εαυτό του στο πώς κινείται με και χωρίς τη μπάλα, κινήσεις κοντά στο καλάθι και ποσταρίσματα, ομαδική άμυνα αλλά και πολλά άλλα, τότε παίζει τεράστιο ρόλο ο προπονητής ή έστω το τεχνικό επιτελείο.
vlachaquito Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ο Φώτσης ΔΕΝ είναι κορυφαίος παίκτης. Αν είχε δυο δράμια μυαλό (και λίγο μεγαλύτερα @@ θα έλεγα) θα ήταν μεγαλύτερος σταρ στο ΝΒΑ από τον Γκασόλ. Ναι μεν στη Ντιναμό επί Ίβκοβιτς βελτιώθηκε αλλά έχει δρόμο ακόμα. πεστα την γκαντεμια μου αυτο ελεγα και εγω..τι βλακας παικτης...κλασσικα φραπεδοβλακας, αντι να αφησει το στιγμα του στο nba καθεται και το παιζει...
ata1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Καλά το κ#@#ατό μου ξεκινάω να δώ ματσάκι λέω εντός είναι θα μας δείξει ο ANT1 πατάμε mute και βλέπουμε. Και τι να δώ? Πλάκα μας κάνουνε δεν γίνεται? Άλλες χρονιές είχαμε πρόβλημα με τον Κολοσσό αλλά τουλάχιστον εντός έδρας τα βλέπαμε. Π%$#@η ΑΝΤ1 ξαναγύρνα στο στίβο και άσε τα ομαδικά -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 07 : 04 : 32----- Παίζει κανένα live streaming από πουθενά? (χωρίς να μπορώ να σκεφτώ τρόπο να γίνει αυτό αλλά λέω μήπως).
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 paobc.gr ... pay and view Και ποιος ακριβώς κάνει την κάλυψη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.