Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε αφου ουτε εσυ λες κατι σχετικο με τον Παναθηναικο ρε αιγεα πανε να γραψεις στο official off topic thread

Εσύ γιατί δεν πας όμως;

και επιπλέον εγώ είμαι και παναθηναϊκός.

Όλοι αυτοί που δεν είναι καν παναθηναϊκοί τι γυρεύουν εδώ μέσα αφού δεν λένε κάτι σχετικό;

Λες να έχω τύψεις;

:lol:

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 03 : 09 : 25-----

Εγώ δεν ήρθα.Εδώ ήμουν.Ημουν πάντα εδώ.Εσύ ήρθες.

Η διαφορά αδερφέ είναι ότι εγώ ήρθα κάτι χρόνια πριν από εσένα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οτι πεις.

Εσύ με τον τον άλλο προσπαθούσατε να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη και εμείς είμαστε off topic.

ρε τι γίνετε.

Μας πέθανε ο πονοκέφαλος.

Δημοσ.
Οτι πεις.

Εσύ με τον τον άλλο προσπαθούσατε να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη και εμείς είμαστε off topic.

ρε τι γίνετε.

Μας πέθανε ο πονοκέφαλος.

Για πουλιά μιλούσαμε, αμέσως να πάει ο νους στο πονηρό.

Συμφρωνώ με snollygoster, σκούπα γρήγορα. Τα είπαμε μεταξύ μας, γελάσαμε, φχαριστηθήκαμε χαβαλέ, ώρα για κάθαρση, καθάρματα.

Δημοσ.

Μήπως εσύ ήρθες να πεις κάτι σχετικό με τον Παναθηναϊκό;

Μπα σοβαρά;

Ήρθα να διαβάσω κατι σχετικά με τον παο και όμως κάθομαι και διαβάζω για τον Γκαλέτι, τον Ντιογο, τους φλώρους οργανωμένους των ΒΠ, τους μάγκες πειραιώτες "βάζελους",τα ροδάκινα και αλλα τέτοια χαριτωμένα.

Και όταν λεμε να σταματήσει επιτέλους το offtopic μας ζητάνε και τα ρέστα απο πάνω:mad:

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχτές με τη Γαλατά μπορούσαμε κάτι περισσότερο, πώς μας έστησε έτσι ο Βαλβέρδε;

Ωχ, μου ξέφυγε και αποκαλύφθηκα...

Δημοσ.

Κυριακή πάμε για 13η εντεκάδα (σε 13 αγώνες) ?

Ρε παιδιά εχτές με τη Γαλατά μπορούσαμε κάτι περισσότερο, πώς μας έστησε έτσι ο Βαλβέρδε;

Ωχ, μου ξέφυγε και αποκαλύφθηκα...

:lol:

Δημοσ.

Ε αφού εντυπωσιάστηκε ο Θανάσης τι να μας πει ο Ζοτς.

Ο παίκτης απ' ότι φαίνεται δείχνει να είναι ένας ακατέργαστος Κουφός και μια καλή προοπτική. Πάντως δεν είναι για να ενθουσιαζόμαστε, τουλάχιστον όχι ακόμα. Α, και απ' ότι λένε είναι μάλλον 2,12 και όχι 2,16...

Δημοσ.

Εντάξει αλλά things happen, αν βρεθείς με ψηλούς φορτωμένους με φάουλ καλύτερα να έχεις έναν ψηλό παρά τον Βεργίνη πχ που με τόσους περιφερειακούς αν δεν κερδίζεις με 30 πόντους δεν παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...