Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ε αφου ουτε εσυ λες κατι σχετικο με τον Παναθηναικο ρε αιγεα πανε να γραψεις στο official off topic thread Εσύ γιατί δεν πας όμως; και επιπλέον εγώ είμαι και παναθηναϊκός. Όλοι αυτοί που δεν είναι καν παναθηναϊκοί τι γυρεύουν εδώ μέσα αφού δεν λένε κάτι σχετικό; Λες να έχω τύψεις; -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 03 : 09 : 25----- Εγώ δεν ήρθα.Εδώ ήμουν.Ημουν πάντα εδώ.Εσύ ήρθες. Η διαφορά αδερφέ είναι ότι εγώ ήρθα κάτι χρόνια πριν από εσένα.
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Κρυφόγαυροι όλοι σας... με πρώτο και καλύτερο τον από πάνω μου
johnyboy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Οτι πεις. Εσύ με τον τον άλλο προσπαθούσατε να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη και εμείς είμαστε off topic. ρε τι γίνετε. Μας πέθανε ο πονοκέφαλος.
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Κρυφόγαυροι όλοι σας... με πρώτο και καλύτερο τον από πάνω μου Θα σου κρατήσω μούτρα... :-)
dismemberer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ο καθενας αναζητα τα 5 λεπτα δημοσιοτητας που του αναλογουν..
Snolly Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 paredwse έλα να βάλεις σκούπα έχει γίνει το thread στάβλος.
Erwdios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Οτι πεις. Εσύ με τον τον άλλο προσπαθούσατε να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη και εμείς είμαστε off topic. ρε τι γίνετε. Μας πέθανε ο πονοκέφαλος. Για πουλιά μιλούσαμε, αμέσως να πάει ο νους στο πονηρό. Συμφρωνώ με snollygoster, σκούπα γρήγορα. Τα είπαμε μεταξύ μας, γελάσαμε, φχαριστηθήκαμε χαβαλέ, ώρα για κάθαρση, καθάρματα.
sodeli Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μήπως εσύ ήρθες να πεις κάτι σχετικό με τον Παναθηναϊκό; Μπα σοβαρά; Ήρθα να διαβάσω κατι σχετικά με τον παο και όμως κάθομαι και διαβάζω για τον Γκαλέτι, τον Ντιογο, τους φλώρους οργανωμένους των ΒΠ, τους μάγκες πειραιώτες "βάζελους",τα ροδάκινα και αλλα τέτοια χαριτωμένα. Και όταν λεμε να σταματήσει επιτέλους το offtopic μας ζητάνε και τα ρέστα απο πάνω
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά εχτές με τη Γαλατά μπορούσαμε κάτι περισσότερο, πώς μας έστησε έτσι ο Βαλβέρδε; Ωχ, μου ξέφυγε και αποκαλύφθηκα...
silverthan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Κυριακή πάμε για 13η εντεκάδα (σε 13 αγώνες) ? Ρε παιδιά εχτές με τη Γαλατά μπορούσαμε κάτι περισσότερο, πώς μας έστησε έτσι ο Βαλβέρδε; Ωχ, μου ξέφυγε και αποκαλύφθηκα...
gvaggis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το κρατάμε τον ψηλέα από την Γεωργία τελικά λέει; Ο θανάσης πήγε κ τον τσέκαρε!
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ε αφού εντυπωσιάστηκε ο Θανάσης τι να μας πει ο Ζοτς. Ο παίκτης απ' ότι φαίνεται δείχνει να είναι ένας ακατέργαστος Κουφός και μια καλή προοπτική. Πάντως δεν είναι για να ενθουσιαζόμαστε, τουλάχιστον όχι ακόμα. Α, και απ' ότι λένε είναι μάλλον 2,12 και όχι 2,16...
ata1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει αλλά things happen, αν βρεθείς με ψηλούς φορτωμένους με φάουλ καλύτερα να έχεις έναν ψηλό παρά τον Βεργίνη πχ που με τόσους περιφερειακούς αν δεν κερδίζεις με 30 πόντους δεν παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.