Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σαν σχετικα ανεξαρτητος θα ελεγα οτι ο ντουσαν ειναι οτι καλυτερο για την παναθα την παρουσα στιγμη.

Μπορει να μην εχει παρουσιασει το τελειο εργο αλλα σιγουρα ολες οι ομαδες του ηταν συμπαγεις καλοστημενες και καλοδουλεμενες.

Και χωρις να ζηταει ποτε πιστωση χρονου, ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν αποτελεσματα ΑΜΕΣΑ.

Οσο για τους κομπλεξαρες που τον βλεπουν μετριο, ας μου δειξουν 1 προπονητη που τα πηγε καλυτερα στην Ελλαδα..

Υ.Γ. και με το χαλι του γαβρου, ειναι πολυ νωρις ακομα να λεμε οτι το πρωταθλημα εχει βρει τον νικητη του....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καααλα... αυτό το mpala.gr οταν κάτι οχι απλά εχει βρωμίσει αλλά και ακόμα παραπάνω, όλο αποκλειστηκές πληροφορίες βγάζει που ποτέ όμως δεν επιβεβαιώνονται!!!

Για τον Ντουσαν τώρα... Νομίζω οτι τρίτη και φαρμακερή... Δεν νομίζω να έχει την ίδια επιτυχία που είχε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πιο καλά απο τον καθένα! Να δυχάσει τον κόσμο του ΠΑΟ!!! (αν και νομίζω ήδη το έχει κανει).

Προσωπικά ήθελα πάρα πολύ να κάνει αυτή την κίνηση ο Ντούσαν μπας και χαλαρώσουν λίγο μερικοί δικοί μας "αγαπητικοί". Περιμένω πως και πως την ωρα που θα τον υποδεχθώ στο Καραϊσκάκη! Θύρα 33 πάνω απο τον πάγκο του Βαζέλα. Αχ και να κάνει κανένας Ολυμπιακός το λάθος να τον χειροκροτίσει... μεγάλη κλωτσοπατινάδα θα έχουμε...!

Δηλαδή τώρα όλο το παραπάνω post πρέπει να μας δείξει ότι είσαι έξυπνος ή μάγκας;

Δημοσ.
taou-barca 74-66

o lakovic αποντος...

Ρε μπας και εχει δικιο ο kaizer τελικα?

76-52 ήταν το αποτέλεσμα. Και η Ταού χωρίς Σκόλα, Ερντογάν.

Δημοσ.
Εγω σαν σχετικα ανεξαρτητος θα ελεγα οτι ο ντουσαν ειναι οτι καλυτερο για την παναθα την παρουσα στιγμη.

Μπορει να μην εχει παρουσιασει το τελειο εργο αλλα σιγουρα ολες οι ομαδες του ηταν συμπαγεις καλοστημενες και καλοδουλεμενες.

Και χωρις να ζηταει ποτε πιστωση χρονου, ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν αποτελεσματα ΑΜΕΣΑ.

Οσο για τους κομπλεξαρες που τον βλεπουν μετριο, ας μου δειξουν 1 προπονητη που τα πηγε καλυτερα στην Ελλαδα..

Υ.Γ. και με το χαλι του γαβρου, ειναι πολυ νωρις ακομα να λεμε οτι το πρωταθλημα εχει βρει τον νικητη του....

Και εγώ πιστεύω ότι ο Ντούσκο θα κάνει καλή και προσεχτική δουλειά διατηρώντας συγχρόνως χαμηλούς τόνους......Ίδομεν.....:-| :-|

Δημοσ.
...Ομολογουμένως φαίνεται να είναι διχασμένος ο πράσινος κόσμος αλλά εγώ λέω να κάτσουν καλά οι φίλαθλοι να στηρίξουν τις επιλογές της διοίκησης μιάς καί τώρα ξέρουμε από πρωτο χέρι τι ρόλο παίζει ο προπονητής καί προτείνω να τρέξουν όλοι στο αεροδρόμιο όταν θα έρθει έτσι γιά να τον αιφνιδιάσουν ευχάριστα.Δεν συμφέρει κανένα να ξεκινήσει από τη πρώτη στιγμή κάτω από πίεση.Έχω πεί καί άλλοτε ότι δεν μού είναι ιδιαίτερα συμπαθής σαν άνθρωπος ειδικά από τότε πού κυνήγησε στο αεροδρόμιο τού Ηρακλείου έναν φίλαθλο τού ΟΦΗ πού τού την μπήκε αγρίως.Ποιός τον είδε καί δεν φοβήθηκε τότε.

Και γραμμή από την διοίκηση να έπαιρνες, δεν θα τα έλεγες αυτά αδελφέ μου...:-D

Δημοσ.

εγώ με το συγκεκριμένο κύριο δε θέλω να μοιραστώ ούτε πυρετό...

Οπότε Ντούσαν Ντούσαν βαζέλια σε ...γαργαλάγανε.

Με αυτό το σύνθημα θα τον αιφνιδιάσουμε ευχάριστα...

Δημοσ.
εγώ με το συγκεκριμένο κύριο δε θέλω να μοιραστώ ούτε πυρετό...

Οπότε Ντούσαν Ντούσαν βαζέλια σε ...γαργαλάγανε.

Με αυτό το σύνθημα θα τον αιφνιδιάσουμε ευχάριστα...

Χαχαχαχα !!!! Ήθελες τα και παθες τα ..."πριγκηπα" !!!!!! Γιαννη αν εισαι εδω να παμε μαζι στην ...πρεμιερα !!!!!

Δημοσ.
76-52 ήταν το αποτέλεσμα. Και η Ταού χωρίς Σκόλα, Ερντογάν.

lol ελεος,εχεις δικιο.και το αστειο ειναι οτι απο καπου το εκανα copy paste

Δημοσ.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αφού τον ήθελε τόσο πολύ τον Μπάγιεβιτς ο Τζίγκερ γιατί δεν τον πήρε λίγους μήνες πριν που ήταν ελεύθερος και έμπλεξε με αυτόν τον άγνωστο για την Ελλάδα σουηδό...

Πιστεύω ότι ο Μπάγιεβιτς θέλει πολύ να έρθει στον ΠΑΟ αλλά τώρα είναι πολύ μεγάλη μαλακία να παρατήσει την ομάδα του μολις την 5η αγωνιστική

Επίσης, μ' αρέσει που αναφέρονται στον Κούπερ....

Μα συγνώμη κιόλας, αλλά αν είσαι σοβαρός προπονητής και έχεις ένα βαρύ όνομα στην Ευρώπη και επιτυχίες δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε μια ομάδα που μόλις την 4η αγωνιστική έχει διώξει τον προπονητή της (φαντάζεστε πως ακούγεται αυτό στα αυτιά ενός ευρωπαίου?? - γελάνε και τα δέντρα) και φυσικά παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα...

ούτε καν ένα CL για να τον δελεάσει η ευρωπαική προοπτική της ομάδας δεν έχει ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή...

Δημοσ.

ούτε καν ένα CL για να τον δελεάσει η ευρωπαική προοπτική της ομάδας δεν έχει ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή...

Πώς είπατε;;;CL;;;Αυτό το βλέπω να αργεί πάααααρα πολύ δυστυχώς......:(

Και όχι μόνο για τον ΠΑΟ,αλλά και για τις άλλες ελληνικές ομάδες......

Δημοσ.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αφού τον ήθελε τόσο πολύ τον Μπάγιεβιτς ο Τζίγκερ γιατί δεν τον πήρε λίγους μήνες πριν που ήταν ελεύθερος και έμπλεξε με αυτόν τον άγνωστο για την Ελλάδα σουηδό...

Πιστεύω ότι ο Μπάγιεβιτς θέλει πολύ να έρθει στον ΠΑΟ αλλά τώρα είναι πολύ μεγάλη μαλακία να παρατήσει την ομάδα του μολις την 5η αγωνιστική

Επίσης, μ' αρέσει που αναφέρονται στον Κούπερ....

Μα συγνώμη κιόλας, αλλά αν είσαι σοβαρός προπονητής και έχεις ένα βαρύ όνομα στην Ευρώπη και επιτυχίες δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε μια ομάδα που μόλις την 4η αγωνιστική έχει διώξει τον προπονητή της (φαντάζεστε πως ακούγεται αυτό στα αυτιά ενός ευρωπαίου?? - γελάνε και τα δέντρα) και φυσικά παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Γιατί δεν τον ήθελε, τώρα βλέπει ότι για να πάρει πρωτάθλημα, πιθανόν μόνο με αυτόν γίνεται. Και γιατί για να ελληνικά δεδομένα έσκασε ένα σωρό λεφτά.

Με τον Κούπερ τα είχαν βρει στα λεφτά για τον ίδιο, δεν τα είχαν βρει στα λεφτά για το team του και προφανώς για το budget τις ομάδας. Για το χρονικό σημείο δεν είναι το καλύτερο, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Η ρεάλ αν θυμάσαι είχε διώξει προπονητή και πιο νωρίς ενώ η Ίντερ μάλλον είναι έτοιμη να αλλάξει αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

εντωμεταξυ ειναι πολυ αστειο.Φετος αντικειμενικα ο παο εχει δωσει πολλα φραγκα για παιχτες.Περισοτερα απο τον οσφπ.Και παρολα αυτα παραπεει.

Ρε Βαρδινογιαννη δεν εδινες λιγα ακομα για προπονητη,μπας και δουμε κανα σοβαρο πρωταθλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...