KaizerSoze Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 John συμφωνω καιγω, και εχανε πολλα κοντρολ και καθυστερουσε την πρωτη πασα. Απο την αλλη τον δικαιολογω γιατι αμα κατσεις να δεις τοπ αγγλικες ομαδες οπως ειχε συνηθισει το ολο κονσεπτ ειναι κοντρα στην κοντρα και κλεψιμο στο κλεψιμο και αλλαγες κατοχης κτλ Γιαυτο η κυνικη Γιουναιτεντ του 2008 πηρε αυτο που δεν μπορεσε η θεαματικη του 2007, γιατι παρατησε αυτο που παιζεται στο νησι. Ο Τζιλμπερτο θα παρει λιγο καιρο να συνηθισει οτι η μπαλα δεν πηγαινει πανω κατω και πως αν δεν παιξεις με την μια την μπαλα θα δεις 11 παικτες πανω στην γραμμη
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 @Aegeas γιατί ρε συ τα ισοπεδώνεις όλα?Αλήθεια έχουμε εμείς παίχτη (όχι στην αξία) αλλά στο στυλ τού Γκαλέτι?Γιατί αναμφίβολα το ειδικό βάρος τού Τζιλμπέρτο είναι απλησίαστο γιά τούς Γκαλέτηδες Ντιόγους καί λοιπούς Αργεντίνους. Δεν θα ήθελες δηλαδή δεξί εξτρέμ τον Γκαλέτι? Ορκίσου! Ρε φίλε ήμαρτον.... πηγαίνω πολλά χρόνια στο γήπεδο... Δηλαδή εντάξει, ωραίο παλικάρι ο Μπέκαμ, ιδανικός για το FIFA 09, αλλά δεν... Αν πάντως αυτός είναι το καλύτερο δεξί εξτρέμ που έχεις δει, εγώ πραγματικά σε λυπάμαι. -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 06 : 18 : 44----- Για δες, μιλάει κι ο κος Πρέσβης. Ή μήπως να το κάνουμε Πρώκ-σενος, μιάς και ταιριάζει περισσότερο? Εσύ πάνε παίξε τον erwdio σου. Μικρός είσαι ακόμα.
geovard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αν πάντως αυτός είναι το καλύτερο δεξί εξτρέμ που έχεις δει, εγώ πραγματικά σε λυπάμαι. Όχι ρε συ μην αγχώνεσαι γιά τόπι μιλάμε.Δεν υπάρχει λόγος να με λυπάσαι! Καί ναί επιμένω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει Γκαλέτι.Αν ξέρεις εσύ ότι έχει καί μας τον κρύβουν στα αποδυτήρια, να τον βγάλουν κάποια στιγμή σαν λαγό από το καπέλο, πες μας ποιός είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σίγουρα geovard, είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟ φέτος έχει πρόβλημα ειδικά στον... χώρο του κέντρου. Λείπουν οι παίκτες. (τι να πει κανείς, καλύτερα να μιλάω με γάβρους. Critter εμφανίσου) -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 10 : 17 : 01----- Φαντάζομαι ένα κόσμο σε 10-20 χρόνια που ποδοσφαιριστής θα θεωρείται ο... τύπου Μπέκαμ. Θα ξεχάσει η ανθρωπότητα πως είναι τα δεξιά εξτρέμ, τα δεκάρια, όπως περίπου έχει ξεχάσει σήμερα τι γεύση έχουν τα πραγματικά ροδάκινα. Γι' αυτό λέω σε λυπάμαι.
geovard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Φαντάζομαι ένα κόσμο σε 10-20 χρόνια που ποδοσφαιριστής θα θεωρείται ο... τύπου Μπέκαμ. Θα ξεχάσει η ανθρωπότητα πως είναι τα δεξιά εξτρέμ, τα δεκάρια, όπως περίπου έχει ξεχάσει σήμερα τι γεύση έχουν τα πραγματικά ροδάκινα. Γι' αυτό λέω σε λυπάμαι. Μέ λυπάσαι γιατί δεν θυμάμαι τι γεύση έχουν τα ροδάκινα σήμερα? Παραλήρημαααα!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέ λυπάσαι γιατί δεν θυμάμαι τι γεύση έχουν τα ροδάκινα σήμερα? Παραλήρημαααα! Όχι, σε λυπάμαι γιατί δεν θα μάθεις ποτέ τι γεύση έχουν τα πραγματικά ροδάκινα. Αλλά ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις οπότε αυτό είναι το λιγότερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Aigeas δεν μας λυπάσαι καθόλου έτσι ? Είμαι λίγο σαδιστής είναι αλήθεια. Εσύ πρόλαβες να φας κανονικά ροδάκινα catrina ή γεννήθηκες την χρονιά που γεννήθηκε το playstation?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ Αιγαια μη γαμας αλλο τη συζητηση... Για δες, μιλάει κι ο κος Πρέσβης. Ή μήπως να το κάνουμε Πρώκ-σενος, μιάς και ταιριάζει περισσότερο? Μέ λυπάσαι γιατί δεν θυμάμαι τι γεύση έχουν τα ροδάκινα σήμερα? Παραλήρημαααα! Aigeas δεν μας λυπάσαι καθόλου έτσι ? :lol:
Erwdios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εσύ πάνε παίξε τον erwdio σου. Μικρός είσαι ακόμα. Είναι επειδή εσύ μεγάλωσες με την τσίχλα. Αλλιώς πώς θ' ασχολούσουν με τα πουλιά των άλλων?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τραγωδία.. Eσύ ήρθες να πεις κάτι σχετικό με τον Παναθηναϊκό; Aigeas δεν μας λυπάσαι καθόλου έτσι ? Μήπως εσύ ήρθες να πεις κάτι σχετικό με τον Παναθηναϊκό; Ρε συ Αιγαια μη γαμας αλλο τη συζητηση... Μήπως εσύ ήρθες να πεις κάτι σχετικό με τον Παναθηναϊκό;
tsavi1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ε αφου ουτε εσυ λες κατι σχετικο με τον Παναθηναικο ρε αιγεα πανε να γραψεις στο official off topic thread
johnyboy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν ήρθα.Εδώ ήμουν.Ημουν πάντα εδώ.Εσύ ήρθες. Και δεν έχω να πω τίποτα μαζί σου.Περισσότερες πιθανότητες έχω να συμφωνήσω με έναν γαύρο παρά με σένα.Και δεν είμαι ο μόνος απ΄ ότι βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.