Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάποια φάση έπαιζε και στο 2 ενώ του είχαν κατά καιρούς ανατεθεί και ειδικές αποστολές στην άμυνα.

Γινγκ γιανγκ δηλαδή φάση.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά η επίθεση είχε διαστήματα που ένιωθες ότι δεν την γλιτώνει η Βέρντερ με τίποτα.

Τι να πω, εγώ αν ήταν η ομάδα μου, θα ήμουν περήφανος πάντως. Δε μετράει μόνο το αποτέλεσμα.

καλά τα λες manuel και θα συμπληρώσω πως αν ήταν η ομάδα σου θα έπρεπε να είσαι περήφανος, γενικώς, όλες τις εποχές και ανεξαρτήτως διοικήσεως. Δεν είναι κάποιο είδος συμβολαίου με την διοίκηση αν θα υποστηρίξεις την ομάδα ή όχι. Αυτοί εδώ που υποτίθεται ότι είναι η ομάδα τους ενδιαφέρονται πρωτίστως να μην τους φωνάζουν "βάζελους" και για το ποιος είναι πρόεδρος, λες και άμα πέσει ο ΠΑΟ στην β' εθνική θα αλλάξουν ομάδα (αυτό είναι πιθανό εδώ που τα λέμε). Μα καλά όταν ήταν μικροί δεν το ήξεραν ότι έτσι θα τους φωνάζουν; Αφού το βλέπεις, 24 ώρες μετά τον αγώνα με την καλύτερη επίθεση της Γερμανίας συζητάμε για τον... Γεωργιανό σέντερ. Τόσο πολύ "παναθηναϊκοί" είμαστε.

Δημοσ.
Εσύ είσαι μεγαλωμένος σε αριστοκρατικές γειτονιές LL NEO, εμείς πάλι που σβήναμε τις 6 φωτιές από το μοναδικό club του Πειραιά, ιστορικό, πρώτης γραμμής, "Νίκαια-Κορυδαλλός club", επειδή είμασταν δαχτυλοδεικτούμενοι δεν είχαμε επώνυμο γιατί είμασταν γνωστοί στις γειτονιές ως ο "Νίκος ο βάζελος" ο "Σταμάτης ο βάζελος", ο "Μπίλης ο βάζελος" και πάει λέγοντας λόγω σπανιότητας.

Επίσης είχαμε φοβερή αλλεργία στα ξεφτιλίκια και στα τρεξίματα προς τα πίσω που τα συνηθίζουν αυτά οι μη-βάζελοι, από τα βόγεια πγοάστεια. Αλλά εμείς ντρεπόμασταν για την πάρτυ τους. Ακόμα ντρεπόμαστε δηλαδή αλλά δε βαριέσαι. Πάντως ντρεπόμαστε για πολλά πράγματα εκτός από τη βαζελοσύνη μας.

Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε;

Και αν αυτά που λες για την πάρτη σου ισχύουν ένας λόγος παραπάνω να μην ανέχεσαι απο όμοιους σου τέτοιο χαρακτηρισμό, πόσο μάλλον να τον χρησιμοποιείς εσύ ο ίδιος.

Δημοσ.
Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε;

Και αν αυτά που λες για την πάρτη σου ισχύουν ένας λόγος παραπάνω να μην ανέχεσαι απο όμοιους σου τέτοιο χαρακτηρισμό, πόσο μάλλον να τον χρησιμοποιείς εσύ ο ίδιος.

Mπα, δεν είμαι εγώ αυτός που μπήκε πρωΪ-πρωί με χριστοπαναγίες. Πάντως εμείς έτσι αποκαλούμαστε μεταξύ μας. Όμως γράψε και κάτι για την ομάδα σου, άσχετα πράγματα μπορώ να γράφω κι εγώ για ώρες.

24 ώρες μετά το ματς, μετά από μία καλή εμφάνιση, εσύ έγραψες μόνο επειδή σε πείραξε η λέξη "βάζελος" και οι άλλοι για να μας πουν για τον Γεωργιανό σέντερ. Άσε, μετά τις νίκες θριαμβολογίες μπορεί να γράφει ο καθένας. Στα δύσκολα βλέπω μόνο σαλίγκαρους βαζέλικους.

Ο Vlachaqui εντάξει, είναι στην κατηγορία των ανθρώπων-flame-troll. Αλλιώς δεν θα βρισκόταν καν στο νήμα. Όπως βλέπεις δεν γράφει και τίποτα σχετικό για τον ΠΑΟ, ενώ δηλώνει πως δεν είναι καν παναθηναϊκός. Πιο πολλά δηλαδή έγραψαν οι γάβροι και τα troll για τον Παναθηναϊκό παρά εσείς.

Δημοσ.

α) Είδες πουθενά να βλαστήμησα;

β) 9/10 ban εδώ μέσα είναι επειδή έχω βρίσει μάνες και τα σχετικά του κάθε απόγονου που έρχεται να μας την πει μετά απο ήττα και μου λες ότι κρύβομαι στα δύσκολα;

γ) Δεν είδα το παιχνίδι, τι να πω; Πως φαντάζομαι ότι παίξαμε;

δ) Για τύπο που έχει δεν έχει γράψει σε αυτό το τόκιπ των 17000 απάντησεων 50 φορές, πολύ παναθηναικοφροσύνη δεν πουλάς απότομα;

Δημοσ.

Φοβερή παιχτούρα τελικά ο Γκαλέτι, παρέα με τον Μπερλουσκόνι μονότερμα την έπαιξαν την Γαλατά. Μετά από αυτό δεν θέλω να τον ξαναδώ τον καραγκουνοκέφαλο, ούτε τον άλλον τον αποτυχημένο τον Ζιλμπέρτο.

Ο Ντιόγκο καταπληκτικός επιθετικός, γι' αυτό την μία ευκαιρία του την έκανε ο γάβρος στο 85' με τον μπαρμπα-κοβάσεβιτς που δεν μπορεί όμως για παραπάνω από 10 λεπτά.

Εκπληκτικό το ευρωπαϊκό τσίρκο, το ότι δεν ασέλγησε επάνω στο πτώμα η Γαλατά είναι καθαρά θέμα δοκαριών. Ίσως γι' αυτό πήγε ο πρόεδρας εκεί, για να μικρύνει τις εστίες που ξέρει το κόλπο από το οακα: μικρότερες εστίες, μικρότερες εισπράξεις.

Βρε τι γέλια! Δε γράφαμε τσάμπα 2 μέρες ε;

Δημοσ.

χαχαα Aigeas καλα τα λες. Γιατι άραγε αυτη η διαφορά του Ολυμπιακου εξω απο Ελλάδα; Για 3 ήταν σήμερα αλλά πάλι καλά που υπάρχουν και δοκάρια και κολοφαρδίες:lol:

Θαυμάστε τους παίχτες των 10 και 7 εκατομμυρίων

Δημοσ.
Δε γράφαμε τσάμπα 2 μέρες ε;

Τρελός είσαι ρε;;; Τα δικά σου γραπτά θα μείνουν στην αιωνιότητα...

Δημοσ.
Φοβερή παιχτούρα τελικά ο Γκαλέτι, παρέα με τον Μπερλουσκόνι μονότερμα την έπαιξαν την Γαλατά. Μετά από αυτό δεν θέλω να τον ξαναδώ τον καραγκουνοκέφαλο, ούτε τον άλλον τον αποτυχημένο τον Ζιλμπέρτο.

Ο Ντιόγκο καταπληκτικός επιθετικός, γι' αυτό την μία ευκαιρία του την έκανε ο γάβρος στο 85' με τον μπαρμπα-κοβάσεβιτς που δεν μπορεί όμως για παραπάνω από 10 λεπτά.

Εκπληκτικό το ευρωπαϊκό τσίρκο, το ότι δεν ασέλγησε επάνω στο πτώμα η Γαλατά είναι καθαρά θέμα δοκαριών. Ίσως γι' αυτό πήγε ο πρόεδρας εκεί, για να μικρύνει τις εστίες που ξέρει το κόλπο από το οακα: μικρότερες εστίες, μικρότερες εισπράξεις.

Βρε τι γέλια! Δε γράφαμε τσάμπα 2 μέρες ε;

Για δες, μιλάει κι ο κος Πρέσβης.

Ή μήπως να το κάνουμε Πρώκ-σενος, μιάς και ταιριάζει περισσότερο?

Βρε, βρε, βλέπουν μπάλα λέμε οι βάζελοι Πειραιώτες. Έχει κι ο ΠΑΟ παίχτες σαν τον Γκαλλέτι και μιλάει... Γι' αυτό σας τα παίρνουν οι Μάκηδες, οι Μελίσσηδες και οι λοιπές ευρωπαϊκές δυνάμεις...

Δημοσ.

Μα καλά παίχτες με εμπειρία σαν τούς Κιούελ καί Μπάρος δεν έχουν θέση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο?

@Aegeas γιατί ρε συ τα ισοπεδώνεις όλα?Αλήθεια έχουμε εμείς παίχτη (όχι στην αξία) αλλά στο στυλ τού Γκαλέτι?Γιατί αναμφίβολα το ειδικό βάρος τού Τζιλμπέρτο είναι απλησίαστο γιά τούς Γκαλέτηδες Ντιόγους καί λοιπούς Αργεντίνους.

Δεν θα ήθελες δηλαδή δεξί εξτρέμ τον Γκαλέτι? Ορκίσου!

Με ένα κακό παιχνίδι τούς βγάζεις όλους άχρηστους.

Να σε ρωτήσω να μού πείς.Είσαι ικανοποιημένος έστω στο ελάχιστο απο την προσφορά των δικών μας Χριστ/πουλου,Μελίσση,Κλέυτον,Σόουζα? Δεν θα προτιμούσες τον γέρο Κοβάσεβιτς από τον Σόουζα?

Δεν έχουν δίκιο να μας κοροϊδεύουν πού μας έπιασε κώτσους ο Ζαγοράκης?Γιατί βάζετε παρωπίδες καί βλέπετε τα λάθη των άλλων καί όχι τα δικά σας?

Όπως επίσης πιάστηκε κώτσος καί ο Ολυμπιακός από τον Σκόρδα γιά τον Παπαδόπουλο.Θα κάνει πολλές ζημιές στο μέλλον στην άμυνά του καί γράφτε το αυτό.

Δημοσ.
Μα καλά παίχτες με εμπειρία σαν τούς Κιούελ καί Μπάρος δεν έχουν θέση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο?

Ε, καλά τώρα κι εσύ μην το κάνεις αηδία. Επειδή ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος σήμερα και ο Βαλβέρδε αποφάσισε να δεί τι γίνεται όταν βάζεις Γκαλέτι, αριστερό χαφ, δεν θα κάνουμε παίχτες και τους ξοφλημένους.

Ποιά εμπειρία και κουραφέξαλα? Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν, απλά...

Ο Μπάρος προέρχεται από την ανυπαρξία και ο Κιούελ από την Αυστραλία.

Διαλέγεις και παίρνεις...

Δημοσ.

δεν το συνεχίζουμε στο τόπικ του Ολυμπιακού να μην πρίζουμε και τα κάκαλα των υπολοίπων;

Ο Κιούελ ναι... ο Μπάρος πάλι... ούτε για εδώ.

Δημοσ.

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω.

Χθες εκατσε τελευταια ωρα εισιτηρο και ημουν στο γηπεδο,και μπορω να κρινω καλυτερα πιστευω.

Σημερα ακουσα οτι ο Σιλβα διενυσε τα περισσοτερα χιλιομετρα μεσα στο γηπεδο απο τους δικους μας (14,2 αν θυμαμαι καλα).Οσοι ησασταν μεσα στο γηπεδο δεν τον ειδατε περιπατητη και νωχελικο γενικα?Ειδικα στο δευτερο ειχε πεσει παρα πολυ.Βεβαια οντως δε φανηκε ο Ντιεγκο πολυ,αλλα αυτο οφειλεται στον Σιλβα λετε?

Γενικα ρε παιδια αμυντικο χαφ περιμενω να μασαει σιδερα ειδικα οταν ερχεται απο τοσο physical πρωταθλημα οπως το αγγλικο?Δλδ εβλεπες τον Σιμαο,και γουσταρες πως πηγαινε πανω στη μπαλα,αν και το παιδι απο μπαλα δεν ξερει ετσι?

Εσεις τι γνωμη εχετε,αν πραγματικα ειναι αυτος ο μεγαλος Σιλβα,τι να πω....

Δημοσ.

παντως μιας και ανεφερες τον Σιμαο εγω προσωπικα θα τον ηθελα στην ομαδα μου (Ολυμπιακος) αφου ειναι παιχτης που διψα για μπαλα και πραγματικα τετοιοι παιχτες σπανιζουν στην Ελλαδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...