ata1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμάζουνε σέντερ εκ Γεωργίας http://www.sport-fm.gr/article/151374 Κοιτάξτε λίγο τα στατιστικά του!!! Απίστευτο και για μπάσκετ Λυκείου
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 επένδυση για το μέλλον; αν τον πάρουμε τώρα που είναι πιτσιρικάς και τον μάθει και ο Ζέλικο τα κόλπα, σε 2-3 χρόνια θα σπέρνει (φαντάζομαι κι ελπίζω!)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση απογοήτευση από την χθεσινή εμφάνιση. Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά ο ΠΑΟ, η Βέρντερ δεν απείλησε καθόλου. Έβαλε ένα γκολ από... χέρι και ένα γκολ, ναι είναι αλήθεια, από λάθος - χαζομάρα του αμυντικού και εννοώ εδώ το κακό διώξιμο της μπάλας που στρώθηκε η αναθεματισμένη ΑΚΡΙΒΩΣ στα πόδια αντιπάλου, που η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε σεμιναριακά (άνοιγμα της μπάλας όσο πιο αριστερά γίνεται και σέντρα στην απέναντι μεριά, όπου προφανώς και θα υπάρχει σύγχυση όποια ομάδα και να είσαι, γιατί εκείνη την ώρα τρέχεις να καλύψεις χώρους). Όλη η αμυντική εμφάνιση δηλαδή κρίνεται από αυτό το ένα λάθος, απλά και μόνο επειδή πληρώθηκε; Δε λέω ότι τα πήγε και καταπληκτικά η άμυνα, πάντως δεν ήταν αίσχος όπως τα περιγράφετε. Επιθετικά δε, εγώ έβλεπα και σκεφτόμουν πως γίνεται οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κατάφερε να πάρει βαθμούς από τέτοια επίθεση. Ο Γκάμπριελ έδινε ρέστα, ο Καραγκούνης είχε φοβερή όρεξη, ο Μάντζιος έβαλε δύο γκολ ποιήματα, ο Κλέιτον όταν μπήκε έβγαλε 2-3 καταπληκτικές μπαλιές και κράτησε τη μπάλα, ο Σαλπγγίδης κινήθηκε πολύ καλά στους χώρους, αν και θα μπορούσε και καλύτερα (και δεν εννοώ το δοκάρι που ήταν ζήτημα 1 εκατοστού, εννοώ το κακό κοντρόλ στην καταπληκτική πάσα του Κλέιτον). Γενικά η επίθεση είχε διαστήματα που ένιωθες ότι δεν την γλιτώνει η Βέρντερ με τίποτα. Τι να πω, εγώ αν ήταν η ομάδα μου, θα ήμουν περήφανος πάντως. Δε μετράει μόνο το αποτέλεσμα.
Zaylen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στο ΟΑΚΑ παίζουμε... ναι δεν ξέρω τι έγινε εμπερδευτήκειν lol, παράξενο είχα την εντύπωση ότι παίζαμε γερμανία.. anyway πολύ καλός αγώνας.. παίξαμε καλύτερα και φάνηκε.. Το shoot το σαλπιγγίδη στο 70 κάτι ήταν θάνατος αλλα αν δεν σε θέλει η μπάλα =[..Και νταξή τώρα, επόπτης, βοηθός και διαιτητής κοιμόντουσαν στο πρώτο γκολ, έστρωσε την μπάλα με το χέρι και σουταρε , αλλα τι να κάνουμε, ένας αγώνας είναι..
cumulus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση απογοήτευση από την χθεσινή εμφάνιση. Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά ο ΠΑΟ, η Βέρντερ δεν απείλησε καθόλου. Έβαλε ένα γκολ από... χέρι και ένα γκολ, ναι είναι αλήθεια, από λάθος - χαζομάρα του αμυντικού και εννοώ εδώ το κακό διώξιμο της μπάλας που στρώθηκε η αναθεματισμένη ΑΚΡΙΒΩΣ στα πόδια αντιπάλου, που η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε σεμιναριακά (άνοιγμα της μπάλας όσο πιο αριστερά γίνεται και σέντρα στην απέναντι μεριά, όπου προφανώς και θα υπάρχει σύγχυση όποια ομάδα και να είσαι, γιατί εκείνη την ώρα τρέχεις να καλύψεις χώρους). Όλη η αμυντική εμφάνιση δηλαδή κρίνεται από αυτό το ένα λάθος, απλά και μόνο επειδή πληρώθηκε; Δε λέω ότι τα πήγε και καταπληκτικά η άμυνα, πάντως δεν ήταν αίσχος όπως τα περιγράφετε. Επιθετικά δε, εγώ έβλεπα και σκεφτόμουν πως γίνεται οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κατάφερε να πάρει βαθμούς από τέτοια επίθεση. Ο Γκάμπριελ έδινε ρέστα, ο Καραγκούνης είχε φοβερή όρεξη, ο Μάντζιος έβαλε δύο γκολ ποιήματα, ο Κλέιτον όταν μπήκε έβγαλε 2-3 καταπληκτικές μπαλιές και κράτησε τη μπάλα, ο Σαλπγγίδης κινήθηκε πολύ καλά στους χώρους, αν και θα μπορούσε και καλύτερα (και δεν εννοώ το δοκάρι που ήταν ζήτημα 1 εκατοστού, εννοώ το κακό κοντρόλ στην καταπληκτική πάσα του Κλέιτον). Γενικά η επίθεση είχε διαστήματα που ένιωθες ότι δεν την γλιτώνει η Βέρντερ με τίποτα. Τι να πω, εγώ αν ήταν η ομάδα μου, θα ήμουν περήφανος πάντως. Δε μετράει μόνο το αποτέλεσμα. +1000.Αν κερδιζαμε θα εγραφαν για θριαμβους.Και κατι ακομα πολλες φορες ο αντιπαλος σερνεται επειδη δεν τον εχεις αφησει εσυ να κανει το παιχνιδι του.Οσοι ξερουν λιγο μπαλλα το γνωριζουν αυτο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σβήστηκαν όλα τα offtopic μηνύματα!
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμάζουνε σέντερ εκ Γεωργίαςhttp://www.sport-fm.gr/article/151374 Κοιτάξτε λίγο τα στατιστικά του!!! Απίστευτο και για μπάσκετ Λυκείου επένδυση για το μέλλον; αν τον πάρουμε τώρα που είναι πιτσιρικάς και τον μάθει και ο Ζέλικο τα κόλπα, σε 2-3 χρόνια θα σπέρνει (φαντάζομαι κι ελπίζω!) Α τώρα το πήραν χαμπάρι αυτοί; Εχτές διάβασα για έναν Γεωργιανό μπασκετμπολίστα ότι συμφνώνησε με τον Παναθηναϊκό σε ένα (αστείο) ισπανικό site. Το έγραψα σε forum του Παναθηναϊκού' date=' λίγη ώρα μετά ήταν θέμα στο gazzetta.gr και σήμερα διαψεύδεται στο Derby.[/quote'] http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2364637&postcount=16870
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 εμ, τώρα όμως φιλοξενούνται και δηλώσεις του Δ. Ιτούδη, οπότε έγινε επίσημο το πράγμα.
ata1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Α τώρα το πήραν χαμπάρι αυτοί;http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2364637&postcount=16870 Δε νομίζω να είναι μούφα γιατί προπονείται επίσημα με την ομάδα με δήλωση του Ιτούδη.
vastravoud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμάζουνε σέντερ εκ Γεωργίαςhttp://www.sport-fm.gr/article/151374 Κοιτάξτε λίγο τα στατιστικά του!!! Απίστευτο και για μπάσκετ Λυκείου Εντάξει, στη Γεωργία έπαιζε, όχι στο ΝΒΑ Πάντως, έστω και μόνο για το rotation δε μας χαλάει καθόλου ένας "χαμάλης" ψηλός. Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 ψηλούς "πρώτης γραμμής", εκ των οποίων ο Φώτσης είναι καθαρό τεσσάρι, ο Πέκοβιτς καθαρό πεντάρι, ο Τσαρτσαρής είναι τεσσάρι(δεν τα πάει καθόλου καλά σαν σέντερ), και ο Μπατιστ που παίζει τα τελευταία χρόνια στο "5". Έχουμε ακόμα δυο "χαμάληδες" τεσσάρια (Σάκοτα, Αλβέρτης), που απλά θα μπαίνουν στα εύκολα παιγνίδια. Αν αντί για τους δύο αυτούς υπήρχε ένας πιτσιρικάς, εξελίξιμος, αλλά καθαρό πεντάρι, τότε εκτός από επένδυση στο μέλλον θα είχαμε και μεγαλύτερη άνεση στο rotation. Μακάρι αφήσει καλές εντυπώσεις και να τον πάρουμε
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 τεσσάρι ο Αλβέρτης; χμμμμμ, πιο πολύ για τριάρι τον είχα, αλλά ΟΚ, γνώμη μου.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Τριαρι δεν παιζει ουτε στο Live πλεον... Βασικα ουτε 4αρι παιζει ουτε τιποτα, απλα ειναι παλιοσειρι και κανεις δεν τον κουναει και καλα κανει ναουμε κιετσι Μην ψαχνετε τι θεση παιζει ο Αλβερτης, ο Αλβερτης παιζει την θεση "ΕΜΘ Λχιας" για να μπαινουν στον ισιο δρομο οι νεοι(μπασκετμπολιστας Φραγκι εχει σταματησει να υπαρχει μετα την Μπολονια)
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ναι ρε KaizerSoze, καταλαβαίνω ότι ο Φράγκι δεν υπάρχει πλέον, αλλά όταν έπαιζε, σε τι θέση έπαιζε; σε αυτήν την - υποθετική - ερώτηση απάντησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.