vlachaquito Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μμμ στο γηπεδο και το κλαρινακι απο το ευτιχισμενοι μαζι.. ορμα kwsn!!! Πολλα επιθετικα ριμπαουντ η ζαλγκιρις... Ποτε θα βρεθει ενας εκφωνητης μπασκετ που να περιγραφει αγωνα και να μην νομιζεις οτι βλεπεις εργοτελη- μποστον σελτικς την γκαντεμια μου!! και στον ολυμπιακο και στον παο τα ιδια ελεος... +26 ατα1983, dont worry...
Erwdios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 τριιια πουλα, τρια πουλακια καθονταιιιι... Ειδες, με ειπανε και βαζελο.... τι αλλο μου μενει να δω Εδώ ο άλλος πιστεύει ότι ο Γκαλέτι είναι μέτριος παίχτης, οπότε το να είσαι εσύ κρυφοβάζελος είναι πιθανότερο από το να είναι ο Γκαλέτι μέτριος παίχτης.
vlachaquito Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εδώ ο άλλος πιστεύει ότι ο Γκαλέτι είναι μέτριος παίχτης, οπότε το να είσαι εσύ κρυφοβάζελος είναι πιθανότερο από το να είναι ο Γκαλέτι μέτριος παίχτης. kai που να μαθει οτι θα παω να δω τον παναθηναικο στο μιλανο τον νοεμβριο... ανιψιο του πατερα θα με βγαλει...
silverthan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Έλα παίδες να δούμε σήμερα τι θα κάνει η Πανάθα, 21:45 είναι ο αγώνας για όσους δεν ξέρουν, εγώ πιστέυω θα πάμε καλά, θα γυρίσουμε με νίκη στην ελλάδα! Καλή επιτυχια Παναθα μου! Στο ΟΑΚΑ παίζουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο στον ΠΑΟ, έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ατυχές το αποτέλεσμα, όμως.
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πάει... Αυτό ήταν για φέτος. Για τους μαμάκες που δεν πήραν έναν αμυντικό. -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 11 : 54 : 29----- Το γλωσσόφιλο του Τεν Κάτε στον Βαγγέλη όταν έγινε αλλαγή το είδε κανείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Γιατί ρε "πάει"; Ακατόρθωτο είναι να πάρετε νίκη στη Βρέμη; Με μια εμφάνιση στο 80% της σημερινής έχετε καλές ελπίδες.
geovard Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο στον ΠΑΟ, έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ατυχές το αποτέλεσμα, όμως. Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρτά έτσι?Πού την είδες την καλή προσπάθεια.Εκτός κι αν εννοείς ότο τόσο μπορούσαντόσο έπαιξαν!Σε αυτή την Βέρντερ ο Ολυμπιακός τα τρία μπαλλάκια θα τα έχωνε άνετα. Άμυνα γιά τα μπάζα έχουμε. Σαριέγκι, Σιμάο Νίλσον, Βύντρα καί Μάντζιος δεν μπορούν να σε πάνε μακριά την ομάδα.(Δεν πιστεύω να λες τώρα τον Μάντζιο μεγάλο παίχτη ε?) Εξ άλλου την πλάτη της Ανόρθωσης βλέπεις ακόμη. Καί όσοι έτρεχαν το καλοκαίρι στο αεροδρόμιο καί υμνούσαν τον Τζιλμπέρτο θεωρούν πως έχουν διακαιωθεί?Καλός παίχτης αλλά ήριθε γιά τουρισμό. Ο Παναθηναϊκός κατάντησε ελάχιστη ομάδα.Δεν τον φοβάται πιά κανένας! Η άμυνα γιά τα μπάζα!! Εξαιρείται ο Τζόρβας πού είναι πολύ καλός τερματοφύλακας.
vassar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Γιατί ρε "πάει"; Ακατόρθωτο είναι να πάρετε νίκη στη Βρέμη; Με μια εμφάνιση στο 80% της σημερινής έχετε καλές ελπίδες. Έτσι πιστεύω και εγώ όποιος βάλει τα περισσότερα θα το πάρει στη Γερμανία... Για να δούμε...
firewalker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Χωρίς άμυνα ακατόρθωτο είναι. Και μιλάω και για την τρίτη θέση. Ας είχε πάρει δύο center back να ελέγχουν λίγο τον εναέριο χώρο... Θα μου πεις θα κέρδιζε σήμερα; Δεν ξέρω.
tsavi1991 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 παντως τυχεροι μεσα στην ατυχια σας ησασταν.καλα αυτος ο τερματοφυλακας της Βερντερ τι μακακας που ηταν ειδικα στο 2ο γκολ.τουλαχιστον εχετε καλο τερματοφυλακα...
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Πάει... Αυτό ήταν για φέτος. Για τους μαμάκες που δεν πήραν έναν αμυντικό. -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 11 : 54 : 29----- Το γλωσσόφιλο του Τεν Κάτε στον Βαγγέλη όταν έγινε αλλαγή το είδε κανείς; Ναι ρε, τον πηδάει ο Τεν Κάτε που είναι και μαύρος γι' αυτό έβαλε τα γκολ. Και μετά σας χαλάει όταν σας λένε οι Ολυμπιακοί μαλάκες.
firewalker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μιλάει και πολύ σωστά και ωραία ο Τζόρβας. Πόσο χρονών είναι; Στο μπάσκετ τσόντα σήμερα... -----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 12 : 34 : 14----- Ναι ρε, τον πηδάει ο Τεν Κάτε που είναι και μαύρος γι' αυτό έβαλε τα γκολ. Και μετά σας χαλάει όταν σας λένε οι Ολυμπιακοί μαλάκες. Χαλάρωσε λίγο... Όλοι κατάλαβαν το χλευαστικό της προτάσεως και δεν το σχολίασαν. Μόνο εσύ τσίμπησες. Κλείσε ράδιο, τηλεόραση και pc και πέσε για νάνι. Είσαι ντεφορμέ απόψε.
johnnyestia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Αν χαρακτηρίσω την μπάλα θα με κάνουνε μπαν... Μεγάλη εμφάνιση ο Καρά όσο άντεξε, μεγάλη μπάλα και από τον Γκάμπριελ στο 1ο ημίχρονο, ο Τζόρβας δύσκολα θα βγεί από την ενδεκάδα. Αν σήμερα έπαιζε ο Μάτος που είναι στάνταρ καλός αντί για τον Ζιλμέρτο θα έλεγα πως δεν υστέρησε κανείς... Εξαιρούνται φυσικά οι Βύντρα-Σαριέγκι που τόσο μπορούν, τόσο παίζουν. Κρίμα ρε γαμώτο, έχεις την Βέρντερ χωρίς τον Πιζάρο και δεν κάθεται να της βάλεις 4 γκολ να τελειώσει το παραμύθι. Αυτά τα 2 τα σεντερ μπακ ρε γαμώτο να πάρουμε για να παίζουμε με έναν κόφτη και όλες τις άλλες παιχτούρες μπροστά και δεν η Πανάθα θα παίζει την μπάλα που της αξίζει...
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στο μπασκετ 1η κ 3η περιοδο ηταν showtime Στην μπαλα 1η φορα δεν μπορω να τους πω τιποτα, μπαινει το 3-1 του Σαλπι, τελος. Η Βερντερ δεν υπαρχει σαν ομαδα και απλα σημερα ηταν τραγικα κωλοφαρδοι και εκμεταλλευτηκαν οτι δεν εχουμε μπακ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.