Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά τα λες αλλά θα περάσει η χρονιά καί ένα καλό παιχνίδι δεν θα κάνει ο Ζιλμπέρτο.Είναι ένας παίχτης κορεσμένος καί κουρασμένος σε αντίθεση με τον άλλο τον τρελό τον Ντιόγο που είναι πολύ καβλωμένος γιά μπάλλα καί γιά τούς λόγους αυτούς η προσφορά τού νεαρού θα είναι μεγαλύτερη.

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕς ΓΙΑΥΤΟ. Μιλησες για το τι παικτες μπορουμε να παρουμε

1. Αν το ιδιο καλοκαιρι, φετος ή περσυ, βγαιναν στο σφυρι Τζιλμπερτο-Γκαλετι, εσυ ποιος πιστευεις οτι θα ηταν πιο δυσκολο να ερθει

2. Καλα, καβλωμενος μπορει να ειναι, τι μπαλα θα παιξει θα το δουμε

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Critter η στατιστική που χρησιμοποίησα είναι η εταιρεία που κρατάει επισήμως τα στατιστικά της σουπερλιγκ, ενώ θυμάμαι να αναφέρω καθαρά λεπτά συμμετοχής για τον κάθε παίκτη.

Δεν ξέρω κατά πόσο η.... Άρσεναλ παρακολουθεί τον Μπελούσι γιατί δεν διαβάζω "Πρωταθλητή" για να ενημερωθώ σοβαρά, αλλά σίγουρα ομάδες σαν την Άρσεναλ δίνουν μεγάλη βάση στα στατιστικά.

@Vlachaqui στατιστικώς σίγουρα δεν μπορώ να σου απαντήσω τι διάολο δουλειά έχει ο Εργοτέλης με τον ΠΑΟ, ενώ σίγουρα δεν συνηθίζω να παίρνω στα σοβαρά υποτιθέμενους βάζελους που δεν ξέρουν ούτε τι χρώμα είναι το γήπεδο.

@SPSS07, ώπα ρε μεγάλε, στα 17 μηνύματα που έχεις γράψει ο ένας είναι κομπλεξικός, ο άλλος είναι φωτεινός παντογνώστης και ο άλλος δεν στέκει καλά. Στατιστικώς αυτό είναι αξιοθαύμαστο, κατούρα και λίγο. Στατιστικώς πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά της ορθογραφίας πριν αρχίσεις να κράζεις κόσμο. Λόλα να ένα μήλο κλπ

Δημοσ.
Κεντρικοί αμυντικοί θα παίξουν ο Ότι μαζί με τον Νάναι οπότε έχουμε ελπίδες :P

Ρε ξάδερφε, το δικό μας αμυντικό δίδυμο το είδες;;;; :whistle: :fear:

Δημοσ.
Ρε ξάδερφε, το δικό μας αμυντικό δίδυμο το είδες;;;; :whistle: :fear:

Το είδα γι αυτό το λέω:P

Έρχονται οι 5αρες οποιους και να βάλει:lol:

Δημοσ.
Το είδα γι αυτό το λέω:P

Έρχονται οι 5αρες οποιους και να βάλει:lol:

Έτσι και αρχίσουμε με galinovic 100% πάμε για 5αρα :eek:

Δημοσ.

Έλα παίδες να δούμε σήμερα τι θα κάνει η Πανάθα, 21:45 είναι ο αγώνας για όσους δεν ξέρουν, εγώ πιστέυω θα πάμε καλά, θα γυρίσουμε με νίκη στην ελλάδα!

Καλή επιτυχια Παναθα μου!

Δημοσ.
Μην ξεχνάμε και στις 19:00 μπάσκετ! Πάλι nova ρε γμτ όμως

Το δείχνει και ο ΣΚΑΪ, κανονικά το μπάσκετ.

ΑΝ θέλεις link για internet, δεν χρειάζεται pm. Καθαρά και ξάστερα εδώ. ;)

Δημοσ.

@Vlachaqui στατιστικώς σίγουρα δεν μπορώ να σου απαντήσω τι διάολο δουλειά έχει ο Εργοτέλης με τον ΠΑΟ, ενώ σίγουρα δεν συνηθίζω να παίρνω στα σοβαρά υποτιθέμενους βάζελους που δεν ξέρουν ούτε τι χρώμα είναι το γήπεδο.

τριιια πουλα, τρια πουλακια καθονταιιιι...

Ειδες, με ειπανε και βαζελο.... τι αλλο μου μενει να δω :D

Δημοσ.
Το δείχνει και ο ΣΚΑΪ, κανονικά το μπάσκετ.

ΑΝ θέλεις link για internet, δεν χρειάζεται pm. Καθαρά και ξάστερα εδώ. ;)

Στο πρόγραμμα μόνο Nova Sports έλεγε γμτ και έχασα και το 1ο ημίχρονο.

αν αναρωτιέστε τι έγινε και από double score μας κάνανε 16-2 σερί, εγώ άνοιξα την τηλεόραση!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...