Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι δεν θα τον ήθελα φίλε harκon εφόσον έχω καλύτερους, μαθηματικά, στατιστικά και αποδεδειγμένα.

Μόνο στατιστικά...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά παραδέχομαι πως ο Γκαλέτι είναι ο καλύτερος που έχουνε, μετά βέβαια τον μπαρμπα-κοβάσεβιτς.

κανονικά θα έπρεπε να χαιρόμαστε με αυτό.

Πιστεύω πως και οι άλλοι φίλαθλοι των ομάδων Αεκτζήδες, παοκτζήδες και λοιποί, πιστεύουν ότι ο Γκαλέτι είναι από τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα του γάβρου.

Αυτό όμως δεν τον κάνει παικταρά γενικώς και αορίστως. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Απλά δεν έχουν και κανέναν καλύτερο, συμβιβάζονται με την μετριότητα όπως κάνουν τόσα χρόνια.

Δημοσ.
Αν συμβιβαζόμαστε εμείς οι γαύροι με την μετριότητα... εσύ σαν βάζελος τι κάνεις;;;;;;;;

Εγώ δεν συμβιβάζομαι με τίποτα, ούτε καν με τον εν ενεργεία αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας. Εσύ συμβιβάζεσαι με ότι και να σου σερβίρουν. Είναι μόνο θέμα χρόνου.

Σου κατέρριψα όμως λίγο τους μύθους και σε χάλασα σίγουρα.

Ο μόνος παίκτης που έχετε καημένε είναι ο Γκαγκάτσης.

Δημοσ.
Εγώ δεν συμβιβάζομαι με τίποτα, ούτε καν με τον εν ενεργεία αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας. Εσύ συμβιβάζεσαι με ότι και να σου σερβίρουν. Είναι μόνο θέμα χρόνου.

Ηρωικές κουβέντες... ότι είναι λίγος ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλιάς για Ελληνική ομάδα, ε; Όλοι οι παίκτες παγκόσμιας κλάσεις σκίζονται για να έρθουν και μας χαλάει τώρα ο Ζιλμπέρτο...

Αυτό που με χάλασε είναι που με είπες "καημένο" ενώ είχαμε μια χαρά διάλογο... δείχνει ότι άρχισες να χάνεις την ψυχραιμία σου.

Δημοσ.

καλά το "καημένε" ουδέποτε ήταν βρισιά αλλά το ξεπερνάω.

Σου έφερα τις πραγματικές μεταγραφές του Ολυμπιακού για την σεζόν 2008-2009

Έχουν κι αυτοί ενδιαφέροντα στατιστικά:

Γερμανάκος Μιχαήλ Αθήνας

Γιαννόπουλος Γεώργιος Αθήνας

Δαλούκας Γεώργιος Θεσσαλίας

Ζωγράφος Χριστόφορος Αθήνας

Κάκκος Αναστάσιος Κέρκυρας

Καλόπουλος Δημήτριος Θεσσαλονίκης

Καστανίδης Γεώργιος Θεσσαλονίκης

Κατσιδώνης Ευάγγελος Δωδεκανήσου

Κουκουλάκης Μιχαήλ Ηρακλείου

Κύρκος Δημήτριος Ηπείρου

Κωνσταντινέας Πέτρος Μεσσηνίας

Βασσάρας Κύρος Θεσσαλονίκης

Λαμπρόπουλος Μάριος Ηλείας

Μαζαράκος Ηλίας Αρτας

Ντάκος Μιχαήλ Ξάνθης

Ντάτης Νικήτας Χίου

Παμπορίδης Βασίλειος Κιλκίς

Παπασταμάτης Κωνσταντίνος Αθήνας

Πολατιάν Λάζαρος Πέλλας

Σπάθας Ηλίας Πειραιά

Σταθόπουλος Γεώργιος Αχαϊας

Σταυρίδης Ιωάννης Πιερίας

Τριτσώνης Σταύρος Αθήνας

Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ Καβάλας

Δημοσ.

Το παν είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά... αν νομίζεις ότι οι παραπάνω σε κρατάνε πίσω ή είναι ο λόγος που είμαι μπροστά, οκ. Διασκεδάζει και το φόρουμ...

Δημοσ.

Όλη η Ελλάδα διασκεδάζει εδώ και 10 χρόνια.

Το φόρουμ θα με χαλάσει;

Δημοσ.
Όλη η Ελλάδα διασκεδάζει εδώ και 10 χρόνια.

Το φόρουμ θα με χαλάσει;

Έλα ρε.. υπερβολές... δεν είναι όλη η Ελλάδα Ολυμπιακός...

Δημοσ.
Εσύ συμβιβάζεσαι με ότι και να σου σερβίρουν. Είναι μόνο θέμα χρόνου.

Εγω παντως συμβιβαζομαι με το πρωταθλημα και το κυπελλο. Μου φτανουν για Ελληνικη ομαδα και επιθυμω αν και δυσκολο κατι καλυτερο στην ευρωπη. Εαν σε εσενα αυτο μεταφραζεται σε οτι μου σερβιρουν, τοτε ναι, συμβιβαζομαι με οτι μου σερβιρουν.

Για να μαθεις και 2 πραγματακια σημερα, στη στατιστικη δεν μπορεις να συγκρινεις δειγμα 500 λεπτων με δειγμα πχ 90 λεπτών.

Με τη λογικη που υφισταται η στατιστικη στο δικο σου μυαλο, αν μπει ενας πιτσιρικας απο τις ακαδημιες σε ενα επισημο παιχνιδι και κανει ενα σουτ και βαλει ενα γκολ, τοτε εχει 100% αποτελεσματικοτητα. Αρα ειναι καλυτερος απο τον Ροναλντινιο ο οποιος την περιοδο 2005-2006 ειχε για παραδειγμα 40%.

Επισης ενας παικτης δεν ειναι μονο νουμερα γιατι:

Ο Ντιογκο ας πουμε για καποιο λογο που εσυ δεν καταλαβαινεις αλλα οι σκαουτερς για το λογο αυτο τον παρακολουθουν, τραβαει παικτες πανω του (πολλες φορες προς τον κεντρο τον βλεπεις με 3 αντιπαλους) με αποτελεσμα να ανοιγει χωρους δρασης. Αυτο τον αναγκαζει ας πουμε να κανει περισσοτερα λαθη απο εναν παικτη που τον μαρκαρει ενας. Επισης ειναι ο παικτης που εχει δεχτει μεχρι τωρα τα περισσοτερα φαουλ στο πρωταθλημα. Τελος ειναι παικτης που θα δωσει πολυ προσοχη εξ αρχης η αντιπαλη αμυνα με αποτελεσμα να την φανε απο τον μέσο (βλεπε γκαλετι).

Ο Γκαλετι μπορει ας πουμε με μια επελαση του να τραβηξει 2 παικτες αφου άδειασε τον πρωτο με αποτελεσμα να μενει παικτης ελευθερος. Αυτα δεν καταγραφονται και ειναι πραγματα που δινουν πραγματικη αξια σε αυτους τους 2 παικτες. Αυτο λοιπον ισχυει γενικοτερα για ολους τους ποδοσφαιριστες. Ακομα και να νουμερα του Βυντρα να κοιταξεις ειναι πολυ πιθανο να βρεις πολλα θετικα. Το ζητημα ειναι οτι ο Βυντρα δεν ειναι μονο νουμερα όπως και κανενας ποδοσφαιριστης (στο μπασκετ ειναι πολυ πιο ευκολο να μιλησεις για στατιστικη).

Δημοσ.

Παντως εγω διασκεδαζω με τον αιγεα..

Τωρα θα βγαλει και στατιστικη

vlachaquito 2000 mnm

aigeas 1.377

Οσο για τισ συγκρισης, μου αρεσει που συγκρινει τον καραγκουνη με τον μπελουτσι... Σαν να λεμε π.χ. να συγκρινεις τον γκατουζο με τον κακα... Ελα μωρε, και οι 2 εκει στο κεντρο παιζουν...

Δημοσ.

α ρε Aigeas, omni των αδικημενων ... [μπαγλαμαδακι στο βαθος...] , πραγματικα δε στεκεις καλα.. τοση ζημια τελος παντων σας εχουμε κανει? τοσο πολυ? αισθανομαι πολυ περηφανος λοιπον που χωνω 4αρες τα τελευταια χρονια, στην πληρεστερη (γηπεδικος και στατιστικος οπως αποδειχτηκε) ομαδα της ευρωπης .... ασε που αισθανομε ενα ρυγος οταν βλεπω καθε χρονο τον Βυντρα να σηκωνει χρυση μπαλα.. μπρρρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...