Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι... ναι... αλλά ακόμα δεν μου απάντησες... έχεις καλύτερο στο κέντρο από τον φετινό Μπελούτσι;

Εγώ σου απαντάω με αριθμούς φίλε. Με αερολογίες τι να κάτσουμε να πούμε;

Αν γουστάρεις όμως τέτοια συζήτηση τότε ο Μπερλουσκόνι είναι τρίχες από το δεξί του Καραγκούνη. Δεν χωράει καν σύγκριση.

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 01 : 30 : 54-----

Για να μην αερολογούμε όμως:

Μπελούτσι γκολ 0 στα 9 σουτ, και 27 λάθη

καραγκουνοκέφαλος 1 γκολ στα 3 σουτ, και 2 λάθη.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ σου απαντάω με αριθμούς φίλε. Με αερολογίες τι να κάτσουμε να πούμε;

Αν γουστάρεις όμως τέτοια συζήτηση τότε ο Μπερλουσκόνι είναι τρίχες από το δεξί του Καραγκούνη. Δεν χωράει καν σύγκριση.

Ναι, κανένα πρόβλημα... μίλα μου εσύ με αριθμούς όταν μιλάμε για μέσο.

Βέβαια δεν χρειάζεται πτυχίο για να καταλάβεις ότι άλλη δουλειά κάνει ο επιθετικός και άλλη ο μέσος αλλά... οκ.

Επίσης πως να μιλήσω όταν ο Σόουζα και ο Ρουκάβινα παίζουν μόνο με την Άνω Περδικούλα...; Αντί να δεις ότι και σε τέτοια ματς έχουν λίγα σουτ μου βλέπεις το 1/1=100%

Και αν εσένα σου φτάνει ο τυπάρας... χαίρομαι. Είσαι ολιγαρκής.

Δημοσ.

Επίσης έχουμε

Μπερλουσκόνι ασσίστ 1

Ίβανσιτς ασσίστ 6, γκολ 1 σουτ 3

Επιμένεις ακόμα ή να το συνεχίσουμε;

Έχω μπροστά μου όση στατιστική γουστάρεις για να ανατρέψω αερολογίες.

Δημοσ.

Απλά πες μου πόσα παιχνίδια έχει παίξει ο Ιβανσιτς και πόσα ο Μπελούτσι

Δημοσ.

Ντιόγκο, λάθη 33

Σαλπιγγίδης, λάθη 10

Δημοσ.

οπως και εσυ ειπες ο Ρουκαβινα κι ο σουζα εχουν μονο 1 προσπαθεια για γκολ και κατα γενικη ομολογια ειναι αφαντοι και οι 2 στο γηπεδο.

και κατι ακομα τι να το κανω αν μου βαζουν γκολ με Πανθρακικο οταν το σκορ ειναι 3-0 και με τετοιες ομαδες την στιγμη που ο Ντιογκο εχει ξελασπωσει την ομαδα στην εδρα της Ξανθης και εχει πετυχει γκολ στο ντερμπυ με ΑΕΚ. ο καραγκουνης ειναι απο μονος του μια κατηγορια παιχτης οποτε συγκριση με οποιονδηποτε αλλον παιχτη δεν υπαρχει

Δημοσ.
Απλά πες μου πόσα παιχνίδια έχει παίξει ο Ιβανσιτς και πόσα ο Μπελούτσι

χαχα! εδώ πραγματικά την πάτησες:

Μπερτολούτσι λεπτά 339'

Ίβανσιτς λεπτά 335'

Δημοσ.

πειτε ναι στο παιδι μωρε , κλασικη φιλοσοφια βαζελου.. ο σοουζα επαιξε σενα παιχνιδι εβαλε ενα γκολ.. απο κει και περα το χαος... ο καραγκουνης ο αμπαλος παιζει 1 δεν παιζει 10 .. ο μπελουτσι οποτε μπηκε αλλαζε το παιχνιδι ολο.. ο Aigeas ειναι πανευτυχης που εχει στην ομαδα του τον σοουζα και τον καραγκουνα και τον ξανθουλη, επειδη "λεει" τα παει καλα στα στατιστικα.. και γω μια φορα να παιξω και μθ βγει η κωλοφαρδια 100% θα εχω.. χαχαχαχα α ρε αθανατοι βαζελοι ζειτε στον δικο σας κοσμο κανονικα.. ελα Aigeas διασκεδασε μας κιαλλο.. δωσε στατιστικα στο λαο..

Δημοσ.

Εσύ ρωτάς εγώ απαντάω, δεν μασάω από πίπες.

Θες κι άλλους αριθμούς για τους παικταράδες που έχεις πλάσει στο γάβρικο μυαλό σου;

Έχω αριθμούς με τη σέσουλα λέμε.

Δημοσ.
χαχα! εδώ πραγματικά την πάτησες:

Μπερτολούτσι λεπτά 339'

Ίβανσιτς λεπτά 335'

Την πάτησα;;; Κοίτα, δεν έχουμε την εμμονή σου με τα νούμερα. Τα μόνα νούμερα που με νοιάζουν είναι τα γκολ και οι βαθμοί.

Σου ξαναλέω... αν εσένα σε καλύπτουν, πάσο. Απλά να σε ρωτήσω γιατί διάολο διαμαρτυρόσαστε ότι δεν παίζει ο Αντρέας αφού σύμφωνα με αυτά που μου λες έχει παίξει όσο και ο Φερνάντο. Είναι και τα φιλικά μέσα;;;

Δημοσ.

Aigeas, οκ καλοί οι αριθμοί αλλά δεν λένε την αλήθεια.

είσαι ευχαριστημένος με Καρα και Σόουζα δηλαδή;

δεν θα ήθελες τον Γκαλέτι στον Πάο;

Δημοσ.

παντως τωρα που κοιταξα τι εγραφες σε προηγουμενο post ενα εχω να πω.

οτι απλα δεν ξερεις απο μπαλα.ολος ο κοσμος (παναθηναικοι-αεκτζηδες-παοκια κτλ) παραδεχονται οτι ο Γκαλετι ειναι παιχτουρα.οσο για την συγκριση με τον ανυπαρκτο Γκαλετο που ειχατε εσεις παλια το μονο κοινο ειναι οτι και οι 2 ειναι αργεντινοι.

Δημοσ.
Επίσης έχουμε

Μπερλουσκόνι ασσίστ 1

Ίβανσιτς ασσίστ 6, γκολ 1 σουτ 3

Επιμένεις ακόμα ή να το συνεχίσουμε;

Για δες λιγο τη στατιστικη σου, το γραφει αυτο?:

Ολυμπιακος 16

Παναθηναικος 10 (+3?)

Δημοσ.
Aigeas, οκ καλοί οι αριθμοί αλλά δεν λένε την αλήθεια.

είσαι ευχαριστημένος με Καρα και Σόουζα δηλαδή;

δεν θα ήθελες τον Γκαλέτι στον Πάο;

Δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχει ο Γκαλέτι με τον Σόουζα γιατί θα ήταν σαν να προσθέταμε μήλα με πορτοκάλια.

Η σύγκριση Γκαλέτι μπορεί να γίνει με έναν μέσο, και συγκρίσεις σας έδωσα μπόλικες:

Ίβανσιτς 335' παιχνιδιού, σέντρες 5 στις 24 προσπάθειες, 2 γκολ στα 5 σουτ, 6 ασσίστ και 17 λάθη

Γκαλέτο 531' παιχνιδιού, σέντρες 15 στις 60 προσπάθειες, 3 γκολ στα 15 σουτ, 1 ασσίστ και 23 λάθη.

όχι δεν θα τον ήθελα φίλε harκon εφόσον έχω καλύτερους, μαθηματικά, στατιστικά και αποδεδειγμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...