Erwdios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Επειδή δεν έχω τον χρόνο να "ψαχτώ" κ την αντοχές να ακούω τον Γεωργίου, μήπως θα μπορούσες να γίνεις ποιο συγκεκριμένος; Προφανώς εννοεί αυτό: Δεν ακουσα τον Γεωργιου, με ηλιθιους δεν ασχολουμαι,αλλα εχει βγει οτι ο ΤενΚατε ειναι πουστης και γουσταρει τον Μαντζιο. συν κάτι άλλα τέτοια που ακούστηκαν στον ξεδόντια σήμερα το μεσημέρι για πουστριλίκια με τον Σιμάο. Να διευκρινίσω βέβαια ότι δεν τα είπε ο Γεωργίου, απλώς έστελναν μηνύματα με υπονοούμενα κι αυτός τα διάβαζε. Στην Ελλάδα, όλους πούστηδες τους έχουμε βγάλει, γι' αυτό οι γκόμενες ζητούν για δώρα δονητές...
KaizerSoze Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Η απάντηση είναι πολύ εύκολη κ δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται το πρόβλημα... Ευθύνεται όποιος αποφάσισε να μείνουμε χωρίς 2 αμυντικούς βασικούς κ αξιόπιστους(μπροστά στο Σαριέγκι ο Μόρρις γαμάει!έκανε τις ίδιες γκέλες,αλλά είχε κ 4-5 γαμάτα παιχνίδια μέσα στη σεζόν) Ευθύνεται όποιος αποφάσισε να μείνουμε χωρίς δεξί μπακ(αν κάποιος πετούσε σε δοκιμαστικό σωλήνα τους Βύντρα-Μουν-Γκάμπριελ παιζει να έπαιρνε 1 δεξί μπακ της προκοπής..Ατομικα..γαματά) Ευθύνεται όποιος αποφάσισε να μείνουμε με 2 επιθετικούς από τους οποίους ο πιο καλός είναι ο Σαλπιγγίδης.(νταξ..τον Μαντζιο δεν τον μετράω κ ας λένε τα ρεπορταζ πως παίζει να ξεκινήσει κ με Βέρντερ) Είναι ο Αντωνίου,είναι ο Βέλιτς;Άμα εσύ ξέρεις πες μου κ εμένα.Πάντως λεφτά μπήκανε.Αυτό είναι γεγονός.Απλά να τοποθέτησαν σαν μαλακες πρωτάρηδες.Οι δηλώσεις Πατερα τους μαράνανε(''εμενα πρέπει να φοβούνται" κτλ..) Α,κ όσο αφορά τον Τεν κάτε..Αμα εσύ πιστεύεις πως είναι ο μέντορας της τακτικής που λένε κάποιοι...τι να σου πω.. Οκ δηλαδη καταληγουμε οτι -Οι πολυμετοχικοι δωσανε 50Μ απο τα 60Μ που βαλανε και ο Αντωνιου τους ειπε δεν χρειαζεται, μπορω και με 25Μ -Οταν σκασανε τα +5Μ του ΤΛ ο Αντωνιου χαλασε τα 200χιλ του Ζιβε -Ο ΤενΚατε εχει παρει το 100% απο αυτους που εχει και εχει σχεδιασει και διαστημικα συστηματα απο την Τσελσυ και την Μπαρτσελονα βγαλμενα -Ο ΤενΚατε δεν καπελωνεται γιατι ειναι τεραστιος αλλα δεν εχει λογο σε αρχηγους(ελπιζω να βλεπεις ποιοι ειναι αρχηγοι απο Σπαρτα και δωθε) και μεταγραφες Και ο Αντωνιου εχει κανει μαλακιες(Πεγερανο, Ζιβε,Αιμαρ) αλλα μην τα φορτωσουμε ολα στον Αντωνιου ο οποιος ειναι λαμογιο για μενα αλλα οχι και γιαυτα που δεν φταιει Τα λεφτα δεν τοποθετηθηκαν θαολου σαν πρωταρηδες, τα πρωτα λεφτα πεσαν στην μοστρα, δηλαδη φυγανε 6Μ για να την πουμε στον γαυρο και αλλα 6 για να κρατησουμε τα αυτονοητα(Ματος,Ιβανσιτζ) Αποκει και μετα αρχισαν οι μαλακιες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Η ουσία είναι πως στο πρώτο από τα 9 παιχνίδια αυτού του μήνα που έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε, ο πίνακας έγραψε: FAIL Σε αντίστοιχα αποτελέσματα, ειδικά με αυτό της Ανόρθωσης, αν γινόταν πέρσι ή πρόπερσι θα είχαμε καμένα αυτοκίνητα στην Παιανία. Το πρόβλημα είναι πως το αυριανό παιχνίδι με την Βέρντερ μοιάζει με κομήτης προς σύγκρουση που δεν αλλάζει πορεία. Ο Αντωνίου μπορεί να δουλέψει το σουβλατζίδικο που θα του ανοίξει ο Πατέρας και να βάλουνε τον Τεν ταρίφα να τους φέρνει πελάτες, που έχει το σουλούπι. Οι κοντοί μπορούν να κάνουν τους κράχτες που έχουν συνηθίσει κιόλας. Ο Δομάζος θα λέει τα τραγούδια, γιατί προς το παρών έχει βγάλει το σκασμό. Δεν τον συμφέρει να τραγουδάει τώρα.
gvaggis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Οκ δηλαδη καταληγουμε οτι -Οι πολυμετοχικοι δωσανε 50Μ απο τα 60Μ που βαλανε και ο Αντωνιου τους ειπε δεν χρειαζεται, μπορω και με 25Μ -Οταν σκασανε τα +5Μ του ΤΛ ο Αντωνιου χαλασε τα 200χιλ του Ζιβε -Ο ΤενΚατε εχει παρει το 100% απο αυτους που εχει και εχει σχεδιασει και διαστημικα συστηματα απο την Τσελσυ και την Μπαρτσελονα βγαλμενα -Ο ΤενΚατε δεν καπελωνεται γιατι ειναι τεραστιος αλλα δεν εχει λογο σε αρχηγους(ελπιζω να βλεπεις ποιοι ειναι αρχηγοι απο Σπαρτα και δωθε) και μεταγραφες Και ο Αντωνιου εχει κανει μαλακιες(Πεγερανο, Ζιβε,Αιμαρ) αλλα μην τα φορτωσουμε ολα στον Αντωνιου ο οποιος ειναι λαμογιο για μενα αλλα οχι και γιαυτα που δεν φταιει Τα λεφτα δεν τοποθετηθηκαν θαολου σαν πρωταρηδες, τα πρωτα λεφτα πεσαν στην μοστρα, δηλαδη φυγανε 6Μ για να την πουμε στον γαυρο και αλλα 6 για να κρατησουμε τα αυτονοητα(Ματος,Ιβανσιτζ) Αποκει και μετα αρχισαν οι μαλακιες. Λοιπόν: στο ότι δεν διαχειρίστηκαν σωστα την 25αρα νομίζω πως δεν διαφωνούμε έτσι; Δε χρειάζεται να επιμένουμε σε αυτό.. ΠΧ. πρόσφατα άκουγα τον Ρότσα να λέει πως ο Πεγεράνο βγάζει μάτια.Το ίδιο κ ο άλλος αργεντίνος αμυντικός(δεν θυμάμαι όνομα). Δεν τον έχω δει τον Πεγεράνο, αλλά δεν νομίζω να βγήκε δημόσια ο Χουανάκος να γίνει ρόμπα.. Όταν δαπανάς 6 εκ. για μεταγραφές εντυπώσεων αντί να χρυσώσεις κανα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. ε τότε αυτός είναι ο ορίσμός του πρωτάρη στις μεταγραφές. Ξεκόλλα λίγο από τον Τεν Κάτε. Δεν τον θεωρώ καθόλου διαστημικό προπονητή. Οι αλλαγές του Τζιώλη έχουν ήδη συμβάλει σε αυτό! Άλλωστε, πέρσι γαμωσταυρίζαμε τον Πεσέιρο για τα συστήματα με 2 αμυντικά χαφ κ καθόλου δημιουργία. Ο Μάτος - Σιμάο στη Τούμπα τι ήταν;
geovard Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Όταν ο Παναθηναϊκός θα παίρνει παίκτες σαν τον Γκαλέτι καί τον Ντιόγο τότε μπορεί ο φίλαθλος τού Παναθηναϊκού να αισιοδοξεί.Αυτοί εδώ καί μιλάω γιά τον Αντωνίου κάνανε κάκιστη διαχείριση των χρημάτων.Αντικειμενικά λοιπόν ο Ολυμπιακός φέτος θα πάρει το πιό καθαρό καί εύκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών.Καί μην ακούω γιά διαιτησία γιατί οι καλές ομάδες δεν περιμένουν τον Μάντζιο να μπλέξει τα μπούτια του να πάρει πέναλτυ καί να κερδίσεις πρωτάθλημα.Έχεις ομάδα κύριε καί το παίρνεις καί παίρνεις μαζί καί τούς διαιτητές καί τούς εκθέτεις κιόλας.Ο Παναθηναϊκός πάει πολύς καιρός από τότε πού έπαιζε πραγματικά μεγάλη μπάλλα. Ε καί μεταξύ μας τώρα μην κάνουμε καί Θεό τον Τεν Κάτε έτσι? Έχασε πόντους στην εκτίμηση μου με τούς Τζιώλη καί Μάντζιο.Πού πας βρε με τον Μάντζιο δεν ρωτάς να σού πούμε εμείς? Η Άιντραχτ τον εξαπέστειλε καί δεν δέχτηκε καν να συζητήσει την περίπτωση αγοράς του.Κάτι λέγεται γιά Τζιώλη με Βέρντερ αλλά να δούμε. Ο Βύντρα μένει ακόμη να μας αδειάσει τη γωνιά αλλά ποιά ομάδα πείθεται ρε γμτ να τον αγοράσει.Τελείωσαν τα κορόιδα.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Όταν ο Παναθηναϊκός θα παίρνει παίκτες σαν τον Γκαλέτι καί τον Ντιόγο Moνο τον Μπελουτσι ξεχασες... Μην μου πεις οτι μασησες και συ απο την Ντιογο-προπαγανδα??? Ο Γκαλετι ειναι παικτουρα, το παραδεχομαστε ολοι Τι εχεις δει απο τον Ντιογο και εχεις ξετρελαθει?Σοβαρα μιλαω, τον εχεις δει να παιζει?(μην μου πεις για γκολ-που δεν εχει βαλει και πολλα- γιατι θα σου θυμισω τον καραφλοχαιτουλα απο την Λαρσα και τον ξανθο αγορι που ειναι 1ος σκορερ στην ιστορια της Εθνικης) Παρεπιπτοντως, ο Τζιλμπερτο Σιλβα αποκτηθηκε με τα χρηματα του Γκαλετι και μην μου πεις οτι ο Γκαλετι ειναι μεγαλυτερο ονομα. Οποτε λιγο ακυρο αυτο που λες για το αν μπορει να παρει παικτες
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ο Μάντζιος μια χαρά ήταν όπως και ο Σαλπιγγίδης, δεν νομίζω ότι έβγαλαν από το μυαλό τους να ξεκινάνε τις προσπάθειες από την... γραμμή του πλάγιου άουτ. Ούτε ο Σαλπιγγίδης νομίζω ότι γουστάρει να παίζει εξτρέμ γενικότερα. Ούτε ο Τζιόλης φταίει επειδή σε αγώνα που θέλεις να πάρεις βαθμούς αντί να βάλεις επιθετικό βάζεις... αμυντικό χαφ. Τι φταίνε αυτοί ρε; Έτσι γιατί είμαστε άδικοι αδίκως. Υ.Γ Ο Ντιόγκο θα κάνει μεγάλη καριέρα σε χασαποταβέρνα. Πάντως μου λείπει ο καστίγιο, δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει με τίποτα. Ο Γκαλέτι μου θυμίζει έναν δικό μας παλιό Γκαλέτο. Στα 15 παιχνίδια κάνει και 2 καλά παιχνίδια. Όσο τον θυμόμαστε εμείς τόσο θα τον θυμούνται και οι γάβροι σε 10 χρόνια. Υ.Γ 2 Εκεί που είχαμε ξεχάσει τόσα χρόνια το 4-3-3 τώρα είμαστε πολύ κοντά στο να ξεχάσουμε και το 4-4-2
geovard Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παρεπιπτοντως, ο Τζιλμπερτο Σιλβα αποκτηθηκε με τα χρηματα του Γκαλετι και μην μου πεις οτι ο Γκαλετι ειναι μεγαλυτερο ονομα. Οποτε λιγο ακυρο αυτο που λες για το αν μπορει να παρει παικτες Καλά τα λες αλλά θα περάσει η χρονιά καί ένα καλό παιχνίδι δεν θα κάνει ο Ζιλμπέρτο.Είναι ένας παίχτης κορεσμένος καί κουρασμένος σε αντίθεση με τον άλλο τον τρελό τον Ντιόγο που είναι πολύ καβλωμένος γιά μπάλλα καί γιά τούς λόγους αυτούς η προσφορά τού νεαρού θα είναι μεγαλύτερη. Προσωπική μου είναι η γνώμη καί έτσι πιστεύω.Ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο υλικό συνολικά ενώ δεν νομίζω ότι ο Βαλβέρδε είναι καλύτερος τού Τεν Κάτε.Αλλά στην ουσία είναι καί οι δύο αρκετά μέτριοι προπονητές. Να σας θέσω ένα προβληματισμό.Ας κάνουμε την υπόθεση ότι την ομάδα την είχε ο Μπάγεβιτς πού τον παρακάλαγε ο Τζίγγερ τόσες φορές να έρθει.Θα ήταν πρώτη ή όχι στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή?Εγώ το πιστεύω απόλυτα.Είναι αυτό πού λέμε Ελληνική πραγματικότητα.Τι σημαίνει Τούμπα τι σημαίνει ΑΕΚ.Ποιός τα ήξερε αυτά ο Μολούκος?(Είναι η καταγωγή τού Τεν Κάτε από το Σουρινάμ όπως είναι καί οι Ράικαρντ, Γκούλιτ καί άλλοι).Αλλά κάθε χρόνο έτσι θα γίνεται.Θα φέρνουν τον κάθε ένα αστέρα προπονητή να κάνει μαλακίες μέχρι να φύγει το μισό πρωτάθλημα καί μετά άντες πιάσε τον Όλυμπιακό.Καί να σού πω την αλήθεια αν θες την πιστεύεις. Εγώ δεν καίγομαι γιά το πρωτάθλημα πού το έχουν βάλει σαν πρώτο στόχο οι διοικούντες.Εμένα με ενδιέφερε πάντα η Ευρώπη.Μπορεί σήμερα να ρίξει τρία μπαλλάκια στη Βέρντερ να γουστάρουμε? Αυτό είναι.Τι να το κάνεις ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα.Άντε το παίρνει τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός καί ποιό το αποτέλεσμα.Περίγελος της Ευρώπης είναι γιά χρόνια καί δυστυχώς έτσι πάμε καί μείς να καταντήσουμε. Πότε μιά ομάδα μας θα πάρει το ουέφα όταν το έχουν κατακτήσει ομαδούλες της πλάκας που εξαφανίστηκαν στη πορεία ενώ εμείς λεγόμαστε καί καλά Ευρωπαίοι?Στα χαρτιά είναι μόνο αλλά στην ουσία μηδέν. Το ξέρεις ότι η Δυναμό Τυφλίδας πού αποκλείσαμε έχει πάρει Ευρωπαϊκό τίτλο?
sodeli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στην Ελλάδα, όλους πούστηδες τους έχουμε βγάλει, γι' αυτό οι γκόμενες ζητούν για δώρα δονητές... Έλιωσα. Για σήμερα το βράδυ ενα είναι σίγουρο. Θα δούμε γκολ, πολλά γκολ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Για σήμερα το βράδυ ενα είναι σίγουρο. Θα δούμε γκολ, πολλά γκολ. Μη μου το θυμίζεις. Έχουμε ακόμα πολλές ώρες.
cbr600RR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Υ.Γ Ο Ντιόγκο θα κάνει μεγάλη καριέρα σε χασαποταβέρνα. Πάντως μου λείπει ο καστίγιο, δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει με τίποτα. Ο Γκαλέτι μου θυμίζει έναν δικό μας παλιό Γκαλέτο. Στα 15 παιχνίδια κάνει και 2 καλά παιχνίδια. Όσο τον θυμόμαστε εμείς τόσο θα τον θυμούνται και οι γάβροι σε 10 χρόνια. ε ναι εσυ εχεις τον σαλπιγγιδη τον ξυλοκοπο.. το παιδι της φυσης.. τον ταρζαν των γηπεδων! οσο για τον γκαλετι.. θα σας χαλαγε να τον ειχατε.. αλλα εσεις εχετε νινη το αστερι των βαλκανιων, το ξεχασα.. α ρε πικραμενοι βαζελοι οτι σας χαλαει ετσι να το μειωνετε για να νιωθετε καλυτερα.. κομπιουτερακι πηρες σημερα για το βραδυ? η εχεις κανει εκει στο χωριο 50 ταματα και την γλιτωσετε με καμια ισοπαλια?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Toν Μπερτολούτσι γρήγορα τον ξεχάσατε, την ταλεντάρα των 25 ετών. Το ρίξαμε στον Ντιόγκο τώρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Απ΄όσο βλέπω στη στατιστική ο Ντιόγκο έχει 3 γκολ στα 16 σουτ. Ενώ ο Ρουκάβινα 1 γκολ σε 1 σουτ. Επίσης ο Σόουζα, 1 γκολ σε 3 σουτ. Αλλά εντάξει, αυτά είναι στατιστική. Να βγάλω κάποιον που έχω δει σε 2 παιχνίδα, Θεό, αυτά είναι συστήματα των γάβρων.
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ναι... ναι... αλλά ακόμα δεν μου απάντησες... έχεις καλύτερο στο κέντρο από τον φετινό Μπελούτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.