ApSiMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 1.Φίλε μέχρι την Παρασκευή είχαν μείνει 5000 απούλητα. Δύσκολο να βρείς και αυτά που έχουν μείνει έχουν τσιμπημένες τιμές.2.Περιορισμός από φέτος δεν υπάρχει πέρνεις όσα θες. 3.Κανένα πρόβλημα ότι ώρα θές μπαίνεις. Σε υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σου φίλε μου!!!! ήσουν κατατοπιστικότατος!!!!:-D Θα κάνω μια προσπάθεια αύριο να δω τι έχουν μείνει.......
firewalker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ο Γκάμπριελ ούτε για επιθετικός κάνει. Ο Βαγγελάκης... Απορώ πως δεν είδε το πέναλτι. Τι θέση είχε ο διαιτητής; Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα. Αύριο η πράσινη θα έχει εξώφυλλο το γνωστό. Αυτό με τον Νίνη που λέει missing. Δεν το βρίσκω τώρα...
geovard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Το μυαλό τού Τεν Κάτε δεν κατεβάζει ιδέες καί βλέπω να το πληρώνει η ομάδα.Στα δύο ματς με ΑΕΚ καί ΠΑΟΚ κανείς δεν περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε μόλις ένα βαθμό έπειτα από το ντόρο με τις μεταγραφές καί τη νέα αίσθηση της πολυμετοχικότητας.Είμαι απαισιόδοξος γιά το πρωτάθλημα καί βέβαια γιά την Ευρώπη. Δεν μού αρέσει το ποδόσφαιρο πού παίζει η ομάδσ. Δεν πειράζει πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θάναι! Μάγκας ο Κόκκαλης πού παίρνει την ομάδα πάνω του καί δεν καταλαβαίνει τίποτα! Θυμάστε με Λεμονή όταν έβλεπε ότι θα τού ξέφευγε το πρωτάθλημα? Αυτοί εδώ θα αρχίσουν πάλι τα πενταετή προγράμματα καί την πίστωση χρόνου.Καλά τώρα.Όταν στο τέλος της χρονιάς θα κάνουν απολογισμό εμείς ποιόν θα βρίζουμε τώρα πού είναι πολλοί?
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 H ομαδα αυτη την στιγμη ειναι ισαξια μιας "καλης" περιοδου Τζιγγερ. Δυστυχως επιπεδο δεν εχουμε ανεβει
ata1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Για τον Τεν Κάτε μέχρι σήμερα δεν ήθελα να του καταλογίσω τίποτα. Αλλά τον Μάντζιο μέσα? Πάλι? Για πιο λόγο και με ποιο σκεπτικό? Βάλε Ρουκάβινα, βάλε Σάλπι εκεί βάλε ότι να'ναι τον Μάνζιο γιατί μου τον βάζεις. Αδικαιολόγητες πλέον μερικές επιλογές του, πλέον τους έχει μάθει τους παίκτες, δεν ανέχομαι άλλο τον Μάντζιο και τον Τζιόλη και τον Βύντρα πως το λένε πια
Chilli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Mάγκες ξυπνάτε... δεν ακούτε 1 μήνα τώρα αυτά που λέγονται για Τεν Κάτε ? Σήμερα ακούστηκε και απο τον Γεωργίου...οπότε μάλλον είναι αλήθεια δυστυχώς.. Ψάχτε το θέμα.. και μην ασχολείστε τοσο ρυχά με την ομάδα..!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αφού το είπε και ο Γεωργίου είναι αλήθεια...
john1987 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πεστε μας και μας ρε παιδια τι ειπε,να γελασει το χειλακι μας...
cumulus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μάγκας ο Κόκκαλης πού παίρνει την ομάδα πάνω του καί δεν καταλαβαίνει τίποτα! Θυμάστε με Λεμονή όταν έβλεπε ότι θα τού ξέφευγε το πρωτάθλημα? Αυτοί εδώ θα αρχίσουν πάλι τα πενταετή προγράμματα καί την πίστωση χρόνου.Καλά τώρα.Όταν στο τέλος της χρονιάς θα κάνουν απολογισμό εμείς ποιόν θα βρίζουμε τώρα πού είναι πολλοί? Αφου εσενα το προβλημα σου ειναι ποιον θα βριζεις βριστους ολους θα ευχαριστηθεις παραπανω ετσι. -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 08 : 27 : 56----- Πεστε μας και μας ρε παιδια τι ειπε,να γελασει το χειλακι μας... Δεν ακουσα τον Γεωργιου, με ηλιθιους δεν ασχολουμαι,αλλα εχει βγει οτι ο ΤενΚατε ειναι πουστης και γουσταρει τον Μαντζιο.
peravrexei Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Τον Σαλπιγγίδη έπρεπε να τον πετούσε έξω τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν χαμένος στον αγώνα. τον Νίνη και τον Ρουγκάβινα έπερεπε να τους έβαζε από την αρχή και αυτό το κρέας τον Μάνζιο....... κατά τα άλλα μας φταίει η διαιτησία . πόσες ευκαιρίες είχαμε για γκολ εκτός του Γκάμπριελ;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ο Σαλπιγγίδης δεν ήταν ούτε και θα γίνει ποτέ δεξί εξτρέμ, ο Μάτζιος θα είχε πιθανότητες επιτυχίας αλλά μόνο σαν παρτενέρ του Σαλπιγγίδη στην περιοχή. Του Βύντρα του είπανε να διώχνει και (ευτυχώς) το έκανε. Ο Σιμάο έχει μέλλον και έχει και πλάκα όταν γουρλώνει τα μάτια στους τσαμπουκάδες σαν πιτσιρικάς Χούτου με καλάσνικωφ. Ο Νίλσον είναι για να πα ν' αυτοκτονεί που είναι και παράδοση στη χώρα του. Ο Τζιόλης ήταν το κερασάκι της προπονητικής τέχνης του ταρίφα. Οι άλλοι απλώς χρειάζονται γυμναστική.
johnnyestia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το μοναδικό λάθος του Τεν Κάτε εχθές ήταν που δεν έπαιξε ο Κλεϋτον. Βέβαια στην θέση του έπαιξε ο Γκάμπριελ που ήταν δημιουργικά ο καλύτερος παίχτης. Η αλλαγή του Μάτος με τον Τζιόλη ήταν αναγκαστική. Σε ένα παιγνίδι με τόσο ξύλο ο Νίνης δεν θα έπαιζε τίποτα, όπως δεν έπαιξε τίποτα και ο Ρουκάβινα. Εκεί στηρίζεται και η συμμετοχή του Μάτζιου αντί του ανέτοιμου Σόουζα, ο οποίος έπαιξε και σχετικά καλά. Αυτός που έπρεπε να είχε βγεί από το 30 ήταν ο Σάλπι. Βέβαια οι "αντικειμενικές" φυλλάδες συνέχισαν και σήμερα την προπαγάνδα λέγοντας μπαρούφες.
gvaggis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Mάγκες ξυπνάτε... δεν ακούτε 1 μήνα τώρα αυτά που λέγονται για Τεν Κάτε ? Σήμερα ακούστηκε και απο τον Γεωργίου...οπότε μάλλον είναι αλήθεια δυστυχώς.. Ψάχτε το θέμα.. και μην ασχολείστε τοσο ρυχά με την ομάδα..! Επειδή δεν έχω τον χρόνο να "ψαχτώ" κ την αντοχές να ακούω τον Γεωργίου, μήπως θα μπορούσες να γίνεις ποιο συγκεκριμένος; Όπως κ να χει πάντως,ο Τεν κάτε το μόνο που άλλαξε κατ' εμέ είναι πως περιόρισε ΑΙΣΘΗΤΑ τις μπαλιές καμινάδες.Η μπάλα παίζεται χαμηλά.Τουλάχιστον δεν θυμίζουμε ομάδα τοπικής κατηγορίας στην ανάπτυξή μας. Δεν μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα από όσο βλέπουμε, γιατί αυτούς τους παικτες έχουμε. Ελαφρώς καλύτερα μπορούμε όμως.Αρκεί να μη βλέπουμε για 90 λεπτά κάποιους Γκάμπριελ,Μάντζιο να αγνοούν βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. ΥΓ. Έχω φτιαχτεί άγρια στο μπάσκετ με το ρόστερ.Το βλέπω το triple σου λέωωωω!
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα από όσο βλέπουμε, γιατί αυτούς τους παικτες έχουμε.! Ναι, επειδη αυτα μου λενε και οι αλλοι εγω να ρωτησω -ο ΤενΚατε δεν φταιει, ειναι μαγκας -Η διοικηση δεν φταιει, εδωσε 25Μ -ο Αντωνιου δεν φταιει, εντολες εκτελει ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟ φταιει που ο περσυνος κορμος με τους καλυτερους παικτες παροντες(Σαλπι, Ιβανσιτζ,Ματος) και προσθηκες τυπου Σιλβα, τυπου Κλευτον-που τραβαει-,τυπου Τζορβα που δειχνει στοιχεια εχει Χασει εκει που πηρε Χ, φερει Χ εκει που κερδισε, δεν εχει κερδισει βαθμους που περσυ πεταξε και βλεπουμε και τις ιδιες σκατοφατσες με περσυ στην 11αδα υγ. Ειδικα για τον ΤενΚατε, διαλεξτε Ή γαμαει και ειναι απο τους καλυτερους του κοσμου και αρα δεν σηκωνει κριτικη ΑΛΛΑ περιμενω να κανει τον Παναθηναικο αλογο κουρσας Ή του δινουμε το αλλοθι "δεν ειναι μαγος" αλλα τοτε μην γκρινιαζετε αν τον κριτικαρουν
gvaggis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ναι, επειδη αυτα μου λενε και οι αλλοι εγω να ρωτησω -ο ΤενΚατε δεν φταιει, ειναι μαγκας -Η διοικηση δεν φταιει, εδωσε 25Μ -ο Αντωνιου δεν φταιει, εντολες εκτελει ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟ φταιει που ο περσυνος κορμος με τους καλυτερους παικτες παροντες(Σαλπι, Ιβανσιτζ,Ματος) και προσθηκες τυπου Σιλβα, τυπου Κλευτον-που τραβαει-,τυπου Τζορβα που δειχνει στοιχεια εχει Χασει εκει που πηρε Χ, φερει Χ εκει που κερδισε, δεν εχει κερδισει βαθμους που περσυ πεταξε και βλεπουμε και τις ιδιες σκατοφατσες με περσυ στην 11αδα υγ. Ειδικα για τον ΤενΚατε, διαλεξτε Ή γαμαει και ειναι απο τους καλυτερους του κοσμου και αρα δεν σηκωνει κριτικη ΑΛΛΑ περιμενω να κανει τον Παναθηναικο αλογο κουρσας Ή του δινουμε το αλλοθι "δεν ειναι μαγος" αλλα τοτε μην γκρινιαζετε αν τον κριτικαρουν Η απάντηση είναι πολύ εύκολη κ δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται το πρόβλημα... Ευθύνεται όποιος αποφάσισε να μείνουμε χωρίς 2 αμυντικούς βασικούς κ αξιόπιστους(μπροστά στο Σαριέγκι ο Μόρρις γαμάει!έκανε τις ίδιες γκέλες,αλλά είχε κ 4-5 γαμάτα παιχνίδια μέσα στη σεζόν) Ευθύνεται όποιος αποφάσισε να μείνουμε χωρίς δεξί μπακ(αν κάποιος πετούσε σε δοκιμαστικό σωλήνα τους Βύντρα-Μουν-Γκάμπριελ παιζει να έπαιρνε 1 δεξί μπακ της προκοπής..Ατομικα..γαματά) Ευθύνεται όποιος αποφάσισε να μείνουμε με 2 επιθετικούς από τους οποίους ο πιο καλός είναι ο Σαλπιγγίδης.(νταξ..τον Μαντζιο δεν τον μετράω κ ας λένε τα ρεπορταζ πως παίζει να ξεκινήσει κ με Βέρντερ) Είναι ο Αντωνίου,είναι ο Βέλιτς;Άμα εσύ ξέρεις πες μου κ εμένα.Πάντως λεφτά μπήκανε.Αυτό είναι γεγονός.Απλά να τοποθέτησαν σαν μαλακες πρωτάρηδες.Οι δηλώσεις Πατερα τους μαράνανε(''εμενα πρέπει να φοβούνται" κτλ..) Α,κ όσο αφορά τον Τεν κάτε..Αμα εσύ πιστεύεις πως είναι ο μέντορας της τακτικής που λένε κάποιοι...τι να σου πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.