Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol περα απο την πλακιτσα ο Πριγκηψ μπορει να σας ξανακανει ομαδα φθηνα(αυτο που ψαχνει ο Βαρδινογιαννης)

Το θεμα ειναι οτι δε μπορει παραπανω.Οποτε τουλαχιστον για φετος πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει για σας

Δημοσ.

Τι θέλει τώρα καί μιλάει καί ο Αλεξανδρής.Καλός λέει προπονητής ο Μπάγεβιτς αλλά διακρίνεται γιά το φόβο του πολλές φορές.Καί κάπου αλλού λέει ότι τώρα θα τον βρίζει όλη η Ελλάδα.Καί γιατί παρακαλώ να τον βρίζει?Αυτό είναι το ευχαριστώ πού όπου καί να πήγε έδειξε έργο?Άμα δεν πήγαινε αυτός στον Ολυμπιακό τα πέτρινα χρόνια θα είχαν γίνει οπλισμένο σκυρόδεμα.

Λοιπόν τα γεγονότα δείχνουν ότι Μπάγεβιτς θα είναι ο επόμενος προπονητής έστω καί με καθυστέρηση.Αν δεν αρχίσουν αμέσως οι μουρμούρες πιστεύω ότι ο άνθρωπος θα τα φτειάξει τα πράγματα.Γιά την Ευρώπη δεν είμαι αισιόδοξος γιατί εκεί φαίνεται καί αυτός ο προπονητής να έχει κάποιο πρόβλημα(Ίσως εκεί έχει δίκιο ο Αλεξανδρής), αλλά στην Ελλάδα δεν παίζεται ο άνθρωπος.Μην κοιτάτε τι έκανε ή τι δεν έκανε στον ΠΑΟΚ γιατί σ αυτή την ομάδα εδώ καί χρόνια δεν υπάρχει υγεία.Σε γκάλοπ πού έκανε το sportfm το 51,.. είναι υπέρ Μπάγεβιτς καί το 48,..κατά.Ομολογουμένως φαίνεται να είναι διχασμένος ο πράσινος κόσμος αλλά εγώ λέω να κάτσουν καλά οι φίλαθλοι να στηρίξουν τις επιλογές της διοίκησης μιάς καί τώρα ξέρουμε από πρωτο χέρι τι ρόλο παίζει ο προπονητής καί προτείνω να τρέξουν όλοι στο αεροδρόμιο όταν θα έρθει έτσι γιά να τον αιφνιδιάσουν ευχάριστα.Δεν συμφέρει κανένα να ξεκινήσει από τη πρώτη στιγμή κάτω από πίεση.Έχω πεί καί άλλοτε ότι δεν μού είναι ιδιαίτερα συμπαθής σαν άνθρωπος ειδικά από τότε πού κυνήγησε στο αεροδρόμιο τού Ηρακλείου έναν φίλαθλο τού ΟΦΗ πού τού την μπήκε αγρίως.Ποιός τον είδε καί δεν φοβήθηκε τότε.

Δημοσ.

Εγω θελω τον ηλιθιο,παροτι με τα δικα μου ποδοσφαιρικα κριτηρια ειναι ενα επιπεδο κατω απο αυτον που τον παρουσιαζαν,γιατι εχουν σκυλιασει ο γκευ-fm και η Σπορτγκευ για το ποσο μετριος ειναι και γενικα ολοι εχουν φαγωθει να τον μετριαζουν τωρα αρα μαλλον τον φοβουνται...

Θα μου πεις,και συ μετριο τον λες,εγω ομως παντα τον ελεγα,αλλοι ειναι που κανουν κωλοτουμπες

Δημοσ.
Δεν θελω ...πριγκηπες . STOP !!!!!:-D :-D :-D

Ρε Γιάννη πες ότι έρχεται ο άνθρωπος καί κάνει ένα θεαματικό σερί νικών μέχρι το τέλος καί σού δώσει τον τίτλο πάλι θα λες τα ίδια.Τα πράγματα αλλάζουν δεν αξίζει να στέκεται κανείς στο παρελθόν.Δεν εκπλήσσομαι ακόμη καί την Παπαρήγα να δω στη Νέα Δημοκρατία!:oops:

Δημοσ.
Ρε Γιάννη πες ότι έρχεται ο άνθρωπος καί κάνει ένα θεαματικό σερί νικών μέχρι το τέλος καί σού δώσει τον τίτλο πάλι θα λες τα ίδια.Τα πράγματα αλλάζουν δεν αξίζει να στέκεται κανείς στο παρελθόν.Δεν εκπλήσσομαι ακόμη καί την Παπαρήγα να δω στη Νέα Δημοκρατία!:oops:

Το δευτερο που λες ειναι πιο πιθανο !!!!

Τωρα το αν ο Μπαγεβιτς ειναι ικανος να κανει κατι τετοιο και με τον ΠΑΟ θα δειξει ..Και οταν κανω λαθος ειμαι ο πρωτος που ζηταει συγνωμη.:???:

Δημοσ.

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είμαι υπερ ή κατά ,μάλλον κλίνω προς το υπερ και αυτό γιατί ενώ πιστεύω οτι ο ΠΑΟ με αυτούς τους παίχτες που εχει τώρα , ΔΕΝ μπορεί να παίξει χειρότερο ποδόσφαιρο από αυτό που ήδη παίζει , ενώ από την άλλη ο Μπαγ. ξέρει την κατάσταση στην Ελλάδα ,έχει αποδείξει τις ικανότητες του (αλλά και τα όρια του ) και πολύ σημαντικό είναι οτι έχει κίνητρο (Αν θυμάμαι καλά τον έδιωξαν αμέσως μετά το νταμπλ ...) και γενικά πιστεύω οτι μπορεί να στρώσει σχετικα΄γρήγορα την ομάδα χωρίς να χάσει πολύτιμους βαθμούς εντωμεταξύ πράγμα που θα μας πετάξει εκτός στόχων ...

Από την άλλη μου την σπάει το παλιομοδίτικο 4-4-2 με εμμονή πάντα στα άκρα και ναι είναι φοβιτσιάρης στην Ευρώπη , θυμόμαστε τα περιβόητα 4-5-1 με τον Τζιοβάννι "βέλος" στην κορυφή αλλά από την άλλη προτιμάται να κατεβαίνουμε και με άγνοια κινδύνου όπως με την Μπάρτσα ή ο ΟΣΦΠ με την Βαλένθια με την άμυνα ανεβασμένη στο κέντρο? (Προφανώς είναι προτιμότερη μια μέση λύση αλλά αν την βρείτε πουθενά τέτοια εποχή πείτε και σε μένα να την υποστηρίξω...)

Δημοσ.

Παιρνουμε τον Μπάγιεβιτς πια είναι η δική σας γνώμη,κατα την δική μου γνώμη μπορεί να φέρει ξανά τον παναθηναικο εκεί που του αξίζει.

Δημοσ.

Καααλα... αυτό το mpala.gr οταν κάτι οχι απλά εχει βρωμίσει αλλά και ακόμα παραπάνω, όλο αποκλειστηκές πληροφορίες βγάζει που ποτέ όμως δεν επιβεβαιώνονται!!!

Για τον Ντουσαν τώρα... Νομίζω οτι τρίτη και φαρμακερή... Δεν νομίζω να έχει την ίδια επιτυχία που είχε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πιο καλά απο τον καθένα! Να δυχάσει τον κόσμο του ΠΑΟ!!! (αν και νομίζω ήδη το έχει κανει).

Προσωπικά ήθελα πάρα πολύ να κάνει αυτή την κίνηση ο Ντούσαν μπας και χαλαρώσουν λίγο μερικοί δικοί μας "αγαπητικοί". Περιμένω πως και πως την ωρα που θα τον υποδεχθώ στο Καραϊσκάκη! Θύρα 33 πάνω απο τον πάγκο του Βαζέλα. Αχ και να κάνει κανένας Ολυμπιακός το λάθος να τον χειροκροτίσει... μεγάλη κλωτσοπατινάδα θα έχουμε...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...