firewalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Στο πρώτο μας παιχνίδι είχαμε 4/10 τρίποντα και 27/44 δίποντα. Οπότε μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Μήπως επειδή ήταν πρώτο ματς; Εγώ φέτος πίστευα θα το ξεσκίσουν στο τρίποντο. Όπως και πέρυσι δηλαδή. Χωρίς όμως να κινδυνεύει η ομάδα να χάνει αν δεν μπαίνουν. Επειδή η ρακέτα φέτος θα σηκώνει την αστοχία της περιφέρειας. Το ελπίζω δηλαδή.
vastravoud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Βασικά νομίζω ότι ο Ζοτς μάλλον θα επιχειρήσει να κάνει τον ομάδα να μπορεί να παίξει και με τους δύο τρόπους. Σε σχέση με πέρσι έχουμε έναν σουτέρ-φονιά περισσότερο, καθώς και ένα τεσσάρι με εξαιρετική ευχέρια στο σουτ. Προφανώς λοιπόν δε θα κάτσουμε και με σταυρωμένα χερια!
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μήπως επειδή ήταν πρώτο ματς; Εγώ φέτος πίστευα θα το ξεσκίσουν στο τρίποντο. Όπως και πέρυσι δηλαδή. Χωρίς όμως να κινδυνεύει η ομάδα να χάνει αν δεν μπαίνουν. Επειδή η ρακέτα φέτος θα σηκώνει την αστοχία της περιφέρειας. Το ελπίζω δηλαδή. Αν παίζει μόνο με ψηλούς, ο αντίπαλος κλείνει και σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Αν παίζεις μόνο με σουτ, ανοίγει την άμυνα και σε μαρκάρει καλύτερα ενώ αν το χάσεις, έχεις χάσει και το ριμπάουντ σίγουρα. Αν παίζεις και με τα δύο με καλούς παίκτες και συστήματα, ο αντίπαλος την έκατσε
KaizerSoze Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Φετος δεν εχουμε κανενα λογω να το ξεσκισουμε στο τριποντο. Εχουμε 2 τεραστιες επιθετικες απειλες, τον Φωτση και τον Πεκοβιτς Ο Ζοτς δεν ειναι ηλιθιος να αφηνει τον Σπανουλη να σουταρει τριποντα ενω μπορουσε να παρει ποντους αποτ ην ρακετα. Τον αφηνε γιατι ηταν πιο πιθανο να μπουν παρα να σκοραρει ο Πρκατσιν
vastravoud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Και ο Νίκολας των 0/2 σουτ μέχρι τώρα δείχνει αμέσως ότι έχει ΡΟΥΦΗΞΕΙ αυτά που ζητά ο Ζοτς από τους παίκτες του.
firewalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ρε σεις, ο Νίκολας πάντα τόσο μαύρος ήταν; Ευχάριστη προπόνηση σήμερα.
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Question: Είμαι εξωτερικό, και ψάχνω να βρω οποιονδήποτε τρόπο (φυσικά μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και ο έννομος), να αγοράσω το παιχνίδι, ή απλά να το δω. η ερωτηση είναι ότι ούτε στο σάιτ της νόβα βλέπω κάτι τετοιο, και ούτε κάποιο άλλο....κόλπο γνωρίζω! Any ideas?
Members gsarig Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Question:Είμαι εξωτερικό, και ψάχνω να βρω οποιονδήποτε τρόπο (φυσικά μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και ο έννομος), να αγοράσω το παιχνίδι, ή απλά να το δω. η ερωτηση είναι ότι ούτε στο σάιτ της νόβα βλέπω κάτι τετοιο, και ούτε κάποιο άλλο....κόλπο γνωρίζω! Any ideas? H Nova από ότι ξέρω επιτρέπει το live streaming μόνο σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Για ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει κάτι επίσημο (α, δες και τα pm σου ) Επίσης, κάτι άσχετο, αλλά μόλις το είδα και δεν άντεχα να μην το πω κάπου: http://www.sport-fm.gr/article/150956 "Δεν ήλθα στο Ουζμπεκιστάν για τα χρήματα αλλά για να βοηθήσω το ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί" :lol:
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 τρόπο από τη νόβα βρήκα!gsarig ευχαριστώ πολύ! http://sports.novaondemand.gr/default.aspx
Members gsarig Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 τρόπο από τη νόβα βρήκα! πμ πάλι , όχι http://sports.novaondemand.gr/default.aspx Καλά, τώρα στο έστειλα , δεν περίμενα να το δεις τόσο γρήγορα Έχω την εντύπωση πως η μετάδοση της Νόβα είναι μόνο για εκτός Ελλάδας πάντως... αλλιώς θα το προτιμούσα κι εγώ. Εκτός βέβαια αν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που το είχα τσεκάρει. edit: πράγματι, έκανα login και μου βγάζει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο.
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ που μετακόμισα πρόσφατα στην εξωτική Παλλήνη, το ίδιο πρόβλημα έχω με τον γκεστερμπάϊτερ Άντριου. Που διάολο να πάω για να το δω; Είναι κανείς από αυτά τα μέρη;
comfuzio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μας περνουν τον νεο vieira Αυριο ολοι στους δρομος για να μην φυγη το ταλεντο μας!!!! http://www.gazzetta.gr/content/view/13401/
ApSiMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Άσχετος mode ON: Μιας και έχω να ασχοληθώ με την ομάδα κάτι αιώνες θα ήθελα τα φώτα των πιο τακτικών.... Θέλει ένα φιλαράκι να πάμε την Τετάρτη στον αγώνα με την Βεμπερ Βρέμης και έγω τις εξής ερωτήσεις για τα εισητήρια: 1.Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα? (είμαι κοντά στο ΟΑΚΑ, θα πεταχτώ αύριο βέβαια, απλά αν έχει ιδεά κανείς τι γίνεται από διαθεσιμότητα) 2. Υπάρχει περιορισμός στα εισητήρια που μπορώ να πάρω?πχ θέλω να πάρω 3 εισητήρια μπορώ να τα πάρω όλα εγώ? Ταυτότητα που χρειάζεται και πότε την ζητάνε??? 3. Την Τετάρτη σχολάω στις 9 το βράδυ από την δουλειά....δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν πχ αργήσω και δεν μπω στην ώρα μου στο γήπεδο ε????? Οποιαδήποτε συμβουλή στις από πάνω ερωτήσεις καλοδεχούμενη! Όπως καταλάβατε ήδη (κ από τα γέλια σας που ακούω μέχρι εδώ) έχω να πάω γήπεδο ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ χρόνια (τουλάχιστον 7.....) οπότε έχω χάσει track του τι γίνεται... Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.... Ασχετος mode OFF
fanpan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 1.Φίλε μέχρι την Παρασκευή είχαν μείνει 5000 απούλητα. Δύσκολο να βρείς και αυτά που έχουν μείνει έχουν τσιμπημένες τιμές. 2.Περιορισμός από φέτος δεν υπάρχει πέρνεις όσα θες. 3.Κανένα πρόβλημα ότι ώρα θές μπαίνεις.
kosmasgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ρε ευγενική χορηγία του βγενό είχαμε πάλι ? Ο κίρκος απαράδεκτος. Επνιγε φάουλ και τα διόρθωνε και πνίξιμο άλλων φάουλ για την άλλη ομάδα . Τουλάχιστον δεν πονέσαν τα μάτια μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.