firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Άμα έχουν υποψίες (πληροφορίες) για παρατράγουδα και θέλουν μια ποιο ήρεμη ατμόσφαιρα καλά κάνουν. Μια χαρά στηρίζετε η ομάδα και χωρίς πανό κ.τ.λ. Αντισυνταγματικό δεν ξέρω αν είναι.
Absinthe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Τα παιχνίδια που έχω δει από τους παραπάνω είναι πολύ παλιά. Γενικά το ποδόσφαιρο της εποχής εκείνης μου φαίνεται εντελώς για γέλια. Π.χ. ο τρόπος που αδειάζει ο Χατζηπαναγής (ήταν Έλληνας; Νομίζω πως όχι.) τους αμυντικούς είναι αστείος για το σημερινό ποδόσφαιρο. Δεν έχω ζήσει τους παίκτες αυτούς. Από τους παραπάνω παίκτες θεωρώ και τον Σαραβάκο καλύτερο τους. Προσωπικές επιλογές είναι αυτές, δεν χρειάζεται να έχουν βάση. Και ο Μαραντονα στο γκολ που περναει 7 παιχτες της Γερμανιας (??) αστειος μου φαινεται ο τροπος που το κανει, αλλα αυτο δεν τον κανει λιγοτερο παιχταρα.
Members gsarig Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εγώ που έχω γεννηθεί το 1980, μπορώ να πω ότι ο Τσάρτας είναι ίσως ο πιο καλός Έλληνας τεχνίτης που έχω προλάβει να δω (ξεκίνησα να βλέπω σοβαρά μπάλα στα 12-13). Από αυτή την άποψη, νομίζω πως μπορώ να καταλάβω κάπως την άποψη του firewalker. Δεν θα τον έβαζα όμως με τίποτα στους καλύτερους Έλληνες παίχτες που έχω δει, γιατί είχε επίσης και πολύ τρανταχτά ελαττώματα (αργός, αδύναμος και σχεδόν αδιάφορος στα αμυντικά του καθήκοντα) - γι' αυτό άλλωστε δεν έκανε ποτέ ιδιαίτερα σπουδαία καριέρα. Και είναι κρίμα, γιατί ένας Τσάρτας που θα είχε π.χ. το πάθος του Καραγκούνη, πιστεύω πως θα μπορούσε να ήταν παίχτης παγκόσμιας κλάσης.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και ο Μαραντονα στο γκολ που περναει 7 παιχτες της Γερμανιας (??) αστειος μου φαινεται ο τροπος που το κανει, αλλα αυτο δεν τον κανει λιγοτερο παιχταρα. Αγγλίας. Είναι το ίδιο παιχνίδι που είχε μπει το γκολ με το χέρι του θεού αλλά τους έβαλε και αυτό μετά και δε μπόρεσαν οι κοκκινοκώληδες να πούνε και τίποτα...
Mika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Άμα έχουν υποψίες (πληροφορίες) για παρατράγουδα και θέλουν μια ποιο ήρεμη ατμόσφαιρα καλά κάνουν. Μια χαρά στηρίζετε η ομάδα και χωρίς πανό κ.τ.λ. Αντισυνταγματικό δεν ξέρω αν είναι. δηλαδη ο Ροδιτης πατερας με τον πιτσιρικα που εχουν μια φορα τον χρονο να δουνε απο κοντα το καμαρι του ελληνικου μπασκετ δεν θα μπορεσουν να μπουν επειδη φορεσε ο μικρος σκουφο της Παναθας.... και κανουν καλα. οκ
firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Όχι. Αλλά άμα είναι να μπει το παιδάκι με τον σκούφο της αγαπημένης ομάδας και ο πατέρας του να πρέπει να γίνει ασπίδα για τους 5 ανεγκέφαλους που θα είναι μέσα καλύτερα να πάει χωρίς διακριτικά.
geovard Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Το κακό που είναι; Ξέρεις ότι οι προηγούμενες μακέτες που παρουσιάζαμε τόσα χρόνια ήταν αντιγραφή του Ντραγκάο; Και ποιον πριν του νέου Γουέμπλει; Δεν είναι το ίδιο.Ποτέ δεν είπαν στον Παναθηναϊκό ότι θα αντιγράψουν το Ντραγκάο.Σχεδίαζαν να φτειάξουν ένα γήπεδο πού να συνδυάζει τα καλά στοιχεία τού Ντραγκάο με αυτά τού Άμστερνταμ αρίνα.Αλλά αυτοί εδώ δεν έχουν το Θεό τους.Κοιτάζουν να περάσουν το μάθημα με αντιγραφή!Αφού σκοπεύουν στον Παναθηναϊκό να κινηθούν νομικά γιατί ξόδεψαν ένα σωρό λεφτά γιά τα σχέδια.
Snolly Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 δηλαδη ο Ροδιτης πατερας με τον πιτσιρικα που εχουν μια φορα τον χρονο να δουνε απο κοντα το καμαρι του ελληνικου μπασκετ δεν θα μπορεσουν να μπουν επειδη φορεσε ο μικρος σκουφο της Παναθας.... και κανουν καλα. οκ πω πω μελό και συγκίνηση. Ας πάει ο πιτσιρικάς χωρίς τον σκούφο δεν παθαίνει τίποτα. Για να αποφύγουν τα έκτροπα το κάνουν.
Mika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ποια εκτροπα λετε και οι 2 δεν καταλαβα... με τους σκληροπυρηνικους οπαδους του κολοσσου ροδου?? οτι να ναι
ata1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 τον αγώνα αύριο μπάσκετ τον δείχνει πουθενά ή πάλι τα γνωστά?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ΕΤ1 στις 5 νομιζω(για το καναλι ειμαι σιγουρος)
firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δεν αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική; Φέτος στο μπάσκετ πως θα παίζουμε; Λογικά όπως πέρυσι, με λίγο έμφαη παραπάνω στην περιφέρεια ελέω Φώτση και Νίκολας; Βασικό σχήμα (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα με αυτούς τους παίκτες);
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Πέρα από την προσωπική μου άποψη πάντως για τον Τσιάρτα, δεν έχει γενικώς την αναγνώριση για να βγει και να πει τέτοιο πράγμα. Όταν έχεις τον πιο ελπιδοφόρο νέο Έλληνα παίχτη, ο μόνος που θα μπορούσε να πει ότι είναι ο διάδοχος μου, είναι κάποιος που είναι αναγνωρισμένος από όλους ως ο καλύτερος. Πχ, για το Μέσι, μόνο ο Μαραντόνα θα βγει να πει ότι είναι ο διαδοχός μου. Δε θα βγει και ο Ρικέλμε, όσο καλός παίχτης και αν είναι. Άσε δηλαδή που το βρίσκω φοβερά ψωνίστικο να θεωρείς τον εαυτό σου τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και ακόμα περισσότερο τη στιγμή που δεν σου το αναγνωρίζουν οι περισσότεροι. Που για μένα και να σου το αναγνωρίζουν δεν πρέπει να το λες, αλλά τέλος πάντων, εκεί είναι λιγότερο περίεργο.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δεν αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική; Φέτος στο μπάσκετ πως θα παίζουμε; Λογικά όπως πέρυσι, με λίγο έμφαη παραπάνω στην περιφέρεια ελέω Φώτση και Νίκολας; Βασικό σχήμα (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα με αυτούς τους παίκτες); Στο πρώτο μας παιχνίδι είχαμε 4/10 τρίποντα και 27/44 δίποντα. Οπότε μάλλον το ακριβώς αντίθετο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 H σύγκριση Τσιάρτα-Νίνη μόνο τον ίδιο τον Τσιάρτα ευνοεί. Πολύ μεγάλη ιδέα έχει για τον ευατό του η φραγκοσυκιά. Εμένα και σε πολλούς άλλους ο μικρός θύμισε τον Μητσάρα και μας επέστρεψε στα γήπεδα μετά από πολλά χρόνια. Ο Τσιάρτας φυσικά είναι τρίχες από το δεξί του Μητσάρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.