Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν ο καλύτερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών. Προσωπική γνώμη.

Και κάπου εδώ σταματάμε να πέρνουμε στα σοβαρά ό,τι λες για ποδόσφαιρο... :lol:

Δημοσ.

Δεν μπορεί... χαβαλέ θα κάνει... πες μου ότι κάνεις χαβαλέ....

Δημοσ.

Δικαίωμα σου είναι. Όπως έχω σταματήσει και εγώ για σένα. Στο μπάσκετ εντάξει, το κατέχεις δεν μπορώ να πω τίποτε.

Δημοσ.
Δικαίωμα σου είναι. Όπως έχω σταματήσει και εγώ για σένα. Στο μπάσκετ εντάξει, το κατέχεις δεν μπορώ να πω τίποτε.

:confused: δηλαδή το έλεγες σοβαρά;;;

όχι ρε fire... εγώ πάντως δεν συμφωνώ.

Δημοσ.

Μα για το ποδόσφαιρο ο ίδιος λέω ότι οι γνώσεις μου είναι επιπέδου καφενείου (το πολύ).

Αλλά ο Τσάρτας... :cry:

Δημοσ.
Ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν ο καλύτερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών. Προσωπική γνώμη.

Ο Βασίλης Τσιάρτας είναι ο πιο αργός άνθρωπος όλων των εποχών. Και σε FF να βλέπεις μπάλα πάλι σε εκνευρίζει. Το μόνο πράγμα που είναι πιο αργό από τον τρόπο που παίζει είναι ο ρυθμός που μιλάει.

Δημοσ.

Ρε φαιαργουοκερ, θα τριζουν τα κοκκαλα του Δομαζου, του Μαυρου και του Αναστοπουλου με αυτα που λες (πριν ακομα πεθανουν).

Καλα, για Χατζηπαναγη δεν μιλαω.

Δημοσ.
Το μόνο πράγμα που είναι πιο αργό από τον τρόπο που παίζει είναι ο ρυθμός που μιλάει.

Κοντράρεται στα ίσα με τον Κωστή...

Δημοσ.

Δεν ξέρω... Εγώ θεωρώ ότι όντως ο Τσάρτας είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς το παρόν. Σωστό λάθος, άκυρο, όπως θες πες το. Μπορεί να περπατούσε απλά μέσα στο γήπεδο αλλά η τεχνική του και αυτό το "αριστοκρατικό" που έβγαζε μου άρεσε πάρα πολύ.

Δημοσ.
Δεν ξέρω... Εγώ θεωρώ ότι όντως ο Τσάρτας είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς το παρόν. Σωστό λάθος, άκυρο, όπως θες πες το. Μπορεί να περπατούσε απλά μέσα στο γήπεδο αλλά η τεχνική του και αυτό το "αριστοκρατικό" που έβγαζε μου άρεσε πάρα πολύ.

Ειδικά όταν έπεφτε στο χορτάρι... :lol:

Δημοσ.
Ρε φαιαργουοκερ, θα τριζουν τα κοκκαλα του Δομαζου, του Μαυρου και του Αναστοπουλου με αυτα που λες (πριν ακομα πεθανουν).

Καλα, για Χατζηπαναγη δεν μιλαω.

Τα παιχνίδια που έχω δει από τους παραπάνω είναι πολύ παλιά. Γενικά το ποδόσφαιρο της εποχής εκείνης μου φαίνεται εντελώς για γέλια. Π.χ. ο τρόπος που αδειάζει ο Χατζηπαναγής (ήταν Έλληνας; Νομίζω πως όχι.) τους αμυντικούς είναι αστείος για το σημερινό ποδόσφαιρο. Δεν έχω ζήσει τους παίκτες αυτούς. Από τους παραπάνω παίκτες θεωρώ και τον Σαραβάκο καλύτερο τους.

Προσωπικές επιλογές είναι αυτές, δεν χρειάζεται να έχουν βάση.

Δημοσ.

ενα μεγαλο αντε γαμηθε1τε στα τσουτσεκια του Κολοσσου Ροδου που απαγορευουν (αντισυνταγματικως) σε οσους φορουν διακριτικα της ομαδας μας να μπουνε την Κυριακη στον μεταξυ μας αγωνα

Δημοσ.

Είμαι περίεργος αν θα κάνουν το ίδιο και ενάντια στον Ολυμπιακό.

Γιατί στο "Τόφαλος" μια χαρά τους είχαν αφήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...