pissas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Τώρα σκάει κάτι πολύ ... χειρότερο! Είχα προτείνει κάποιο καιρό πριν, σε αυτό το thread νομίζω, να πάρουμε το Χαριστέα για κεντρικό αμυντικό αφού σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες θα ήτανε μία πιο αξιόπιστη λύση. Και σήμερα ακούω τον Γεωργίου πως ο βάζελος συζητάει σοβαρά να τον πάρει!!! Δυστυχώς για επιθετικό :cry:
johnyboy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αν έρθει σταματώ να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.
ata1983 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Χαριστέας? Στον Παναθηναικό? Ακούστηκε κάτι για 10εκ μεταγραφές για τον Γενάρη οπότε τώρα συμπληρώνεται το παζλ. Για τέτοια τρελή παιχτούρα δεν θες 6-7 μύρια και άλλα 3-4 κανένα φυντανάκι του Πανιωνίου ή του ΠΑΟΚ για σέντερ μπακ και πάμε για champions league. Μαλάκα Αντωνίου μαζέψου
john1987 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Παντως εμενα ο Χαριστεας μπροστα στον Σουουζα μου φαινεται Φαν Μπαστεν....
Snolly Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Παντως εμενα ο Χαριστεας μπροστα στον Σουουζα μου φαινεται Φαν Μπαστεν.... χαλαρά όμως...
jason_rethymno Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Παντως εμενα ο Χαριστεας μπροστα στον Σουουζα μου φαινεται Φαν Μπαστεν.... Δηλαδή εννοείς ο Χαριστέας είναι σαν τον Φαν Μπαστεν?
geovard Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Θέλει λέει ο Πανσερραϊκός να φτειάξει νέο γήπεδο κάπου 18000 θέσεων καί παρουσίασε τη μακέτα τού γηπέδου καί είναι ακριβώ η ίδια με τού Βοτανικού!Ρε τι γίνεται, ήξερα ότι σήμερα μπορείς να κλέψεις οικόπεδα, λίμνες καί κάθε τι, αλλά καί μακέτες γηπέδων?Δεν κατεβάζει καμμιά ιδέα το ξερό τους?Τα θέλουν έτοιμα καί τα σχέδια? Προέβη σε διαμαρτυρία ο Σαμαράς, εκπρόσωπος τού Δ.Σ. ------------------------------------------------------------------------------
Mika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 οι τυποι δεν εχουν ακομα ετοιμες τις μακετες οποτε απο το να μην εχουν καμια φωτο βαψαν ερυθρολευκη τη γηπεδαρα (τρομαρα τους) και το κοτσαρανε στο φοντο αθανατη Ελλαδα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ο αχρηστέας είναι καλός για ομάδα του 1980, ταιριάζει γάντι. Αλλά κι εμείς είμαστε κακοί άνθρωποι γιατί το παλικάρι είναι ευλογημένο ή κάτι τέτοιο και μας χάρισε πολλές χαρές. Όπως και να 'χει άμα τον δω στην επίθεση θ' αρχίσω να παρακολουθώ μπάσκετ. Έτσι κι αλλιώς εκεί σίγουρα ξέρουν να κλωτσήσουν καλύτερα μπάλα απ' ότι ο αχρηστέας. Υ.Γ Ο άλλος ο Σόουζα, ξέρει μπάλα. Αλλά δεν είναι για όλων των τύπων τα παιχνίδια. Νομίζω είναι ιδανικός για άμυνες γραμμής μαζινό.
john1987 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή εννοείς ο Χαριστέας είναι σαν τον Φαν Μπαστεν? Οχι,εννοω οτι ο Σοουζα δεν ειναι καν ποδοσφαιριστης.... Δεν ξερω ρε παιδια,ο Σοουζα οταν παιρνει τη μπαλα μου φαινεται οτι σταματαει ο χρονος.Και ειναι νομιζω (πλην της ανανεωσης ματος) η πιο ακριβη μεταγραφη.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει να απαξιώνεις κάποιον από την Λάρισα μπορεί και να το καταλάβω. Να απαξιώνεις όμως κάποιον που ήρθε από μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Βραζιλίας, αφού τον έχεις δει σε 1,5 παιχνίδι, μου φαίνεται εντελώς νεοελληνική καφρίλα. Σε λίγο θα βγάλουμε τους Βραζιλιάνους άσχετους με το ποδόσφαιρο όπως πάμε.
firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Θέλει λέει ο Πανσερραϊκός να φτειάξει νέο γήπεδο κάπου 18000 θέσεων και παρουσίασε τη μακέτα τού γηπέδου καί είναι ακριβώ η ίδια με τού Βοτανικού! Το κακό που είναι; Ξέρεις ότι οι προηγούμενες μακέτες που παρουσιάζαμε τόσα χρόνια ήταν αντιγραφή του Ντραγκάο; Και ποιον πριν του νέου Γουέμπλει; Ηλίθιοι είναι στην Πράσινη; Ποιον άλλον να έβαζε να παίξει; Τον Νίνη; Αυτός δεν παίζει ούτε στην ομάδα του. Ή τον Αλεχάντρο;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Τι σαχλαμάρα είπε ο Τσιάρτας (αν ισχύει) ότι ο Νίνης είναι ο διάδοχός του. Μήπως έχει πολύ καβαλημένο το καλάμι; Και εμένα ο διάδοχός μου είναι ο Πάτο. Είμαι σίγουρος ότι θα νιώθει μεγάλη τιμή που το είπα αυτό.
cbr600RR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 τον αθωωσατε τον υπαλληλο τον μπαρκαουαν ε? μια χαρα τα πατε παρασκηνιακα.. και τα ΜΜΕ μια χαρα το θαψανε ουτε κιχ δεν ακουστηκε.. α ρε πολυμετοχικε με την εηυγιανση σου.. αστους ρε θρυλε μονους τους να τρωγονται και φυγε απο την ΜΠΟΧΟΛΙΓΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.