KWSN_Men Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το κυριότερο είναι ότι κάνει φάουλ ψηλά, με τα χέρια. Πράγμα που διορθώνεται πολύ εύκολα.
ata1983 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 +1 για το ατσούμπαλος αλλά περιμένω να τον δώ και σε κανένα ματσάκι ακόμα γιατί πέρυσι με την Παρτιζάν μια χαρά τον θυμάμαι να αμύνεται. Μπορεί να παίζει και κούραση ή κάτι άλλο
treelooos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://www.talkbasket.net/blogs/olympiacos-prepared-to-offer-kobe-60-million.html
KWSN_Men Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://www.talkbasket.net/blogs/olympiacos-prepared-to-offer-kobe-60-million.html Λάθος thread.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα-πλάκα, εγώ έναν τέτοιον θέλω να δω. Τα βαρέθηκα τα σοβιετικά μοσχάρια.
john1987 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα-πλάκα, εγώ έναν τέτοιον θέλω να δω. Τα βαρέθηκα τα σοβιετικά μοσχάρια. Θα παρουμε Wade εμεις μην ανησυχεις
KWSN_Men Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα πλάκα, οι άλλοι το πιστεύουν ότι θα έρθει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα πλάκα, οι άλλοι το πιστεύουν ότι θα έρθει. Aυτό θέλουν και οι Αγγελόπουλοι. Μετά απλώς θα περιμένουν για μια βαριά ήττα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.
Erwdios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Aυτό θέλουν και οι Αγγελόπουλοι. Μετά απλώς θα περιμένουν για μια βαριά ήττα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Δεν νομίζω ότι οι Αγγελόπουλοι ενδιαφέρονται ν' ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Έχω την εντύπωση ότι ούτε κάν γουστάρουν το συγκεκριμένο άθλημα και έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον Σωκράτη, ότι βάζουν την ομάδα πάνω από τα φράγκα.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Aυτό θέλουν και οι Αγγελόπουλοι. Μετά απλώς θα περιμένουν για μια βαριά ήττα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Ποιοι Αγγελόπουλοι; Γράφτηκε μια παπαριά σε ένα ιταλίκό site και αναπαράγεται σαν έγκυρες πηγές από την Ιταλία. Εχτές διάβασα για έναν Γεωργιανό μπασκετμπολίστα ότι συμφνώνησε με τον Παναθηναϊκό σε ένα (αστείο) ισπανικό site. Το έγραψα σε forum του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά ήταν θέμα στο gazzetta.gr και σήμερα διαψεύδεται στο Derby.
sodeli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εχτές διάβασα για έναν Γεωργιανό μπασκετμπολίστα ότι συμφνώνησε με τον Παναθηναϊκό σε ένα (αστείο) ισπανικό site. Το έγραψα σε forum του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά ήταν θέμα στο gazzetta.gr και σήμερα διαψεύδεται στο Derby. LOL. Αυτο θα πει ράδιο αρβύλα...
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μαλακα το εζησα live, το γραφει ο μαλακας και μετα παιζαμε τζογο σε ποση ωρα θα το πιστεψει καποιος και θα το βαλει σε σαιτ Μεν, ποσο ηταν, 3ωρακι?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Είδα την πανέξυπνη φάτσα του Αβραάμ Παπαδόπουλου τώρα με την εθνική και αφού θυμήθηκα εκείνα τα 4,5 εκατομμύρια μου ανέβηκε η πίεση 4,5 εκατομμύρια. Τώρα την Κυριακή πάλι, όταν δω την φάτσα του Χριστοδουλόπουλου. Υ.Γ Ο τυπάρας θα το γύριζε το παιχνίδι μόνος του...
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μαλακα το εζησα live, το γραφει ο μαλακας και μετα παιζαμε τζογο σε ποση ωρα θα το πιστεψει καποιος και θα το βαλει σε σαιτ Μεν, ποσο ηταν, 3ωρακι? Νομίζω ούτε 3ωρο. :lol: Το απίστευτο είναι ότι το διέψευσε και ο Γκότζος ρε μαλάκα στο πρωτοσέλιδο... Να σκεφτούμε καμιά καλή καφρίλα ρε, θα το πω σε Λιθουανούς και Εβραίους, από αυτούς θα πάει στα αντίστοιχα site, και μετά θα έρθει στην Ελλάδα ως έγκυρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει ένα παλλικάρι στη Λάρισα. Είχε ξεκινήσει μια φήμη σε ένα φόρουμ της ΑΕΛ για δήθεν ενδιαφέρον-μεταγραφή ενός παίκτη (νομίζω τον Ντελβέκιο) και είχε αναπαραχθεί απ' όλα τα ΜΜΕ της περιοχής και ρωτούσαν τότε τον Λυράκη και τον Πηλαδάκη, οι οποίοι το διέψευδαν βέβαια συνεχώς. Και μετά βγήκε και είπε ότι το έκανα μόνο και μόνο για να δείξω την ανικανότητα των τοπικών αθλητικογράφων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.