Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το ποδόσφαιρο θα συμφωνήσω με τον kaizerSoze.Μπορεί να μην παίζουμε μπαλάρα αλλά βάζουμε γκολ. Σε 1 η 2 αγώνες μόνο δεν βάλαμε.Και το ποιο θετικό είναι που βάζουν διαφορετικοί παίχτες γκολ.Πέρσι αν δεν έβαζε ο Σάλπι δεν έβαζε κανείς.Φέτος βάζουν όλοι.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για το μπάσκετ δε τα βλέπω καλά τα πράγματα με δαύτους.. έχω ένα κακό μη-αγνό προαίσθημα πως κάποια πράγματα "πρέπει" να αλλάξουν.

είδωμεν

Απ΄ότι φαίνεται το παραμύθι του αφάνα έχει δουλέψει για τα καλά.

Δημοσ.
για το μπάσκετ δε τα βλέπω καλά τα πράγματα με δαύτους.. έχω ένα κακό μη-αγνό προαίσθημα πως κάποια πράγματα "πρέπει" να αλλάξουν.

είδωμεν

νταξει, αν ειναι να μιλαει και ο παο για παραγκα στο μπασκετ, τα ακουσα ολα στην ζωη μου...

Απ΄ότι φαίνεται το παραμύθι του αφάνα έχει δουλέψει για τα καλά.

τρεις λαλουν και δυο χορεουν...αλλα γραφει ο ενας, αλλα καταλαωαινει ο αλλος...

Δημοσ.
νταξει, αν ειναι να μιλαει και ο παο για παραγκα στο μπασκετ, τα ακουσα ολα στην ζωη μου...

Καισυ δεν καταλαβαινεις τι ειδους παραγκα εννοει

Δημοσ.

του ειδους "ο ολυμπιακος εχει δωσει τοσα λεφτα, ΠΡΕΠΕΙ να παρει το πρωταθλημα, και με τροπους..ποδοσφαιρου θα του το δωσουμε"..

Υπαρχει κιαλλη παραγκα??

Δημοσ.

Nαι, η παραγκα τυπου Σκουντη που ειναι και Παναθηναικος αλλα δεν το δειχνει

Ειναι ενα συστημα που θεωρει οτι ενας τιτλος στον Ολυμπιακο θα ξυπνησει τα αιματα και θα σωσει το μπασκετ(δεν εχει σχεσξ με τα λεφτα, εχει με τον ανταγωνισμο)

Δημοσ.

Στο ποδόσφαιρο η σιγουριά στα μετόπισθεν θα δώσει φτερά στην επίθεση, δηλαδή αν επιβιώσουμε μέχρι τον Δεκέμβριο που θα πάρουμε το καλύτερο στόπερ του κόσμου θα είμαστε μια χαρά. Μου φαίνεται ο Γκούμας τσαντίστηκε από την συμπεριφορά και τώρα θα αρρωσταίνει συχνά, συνεπώς όλες οι πιθανές συνθέσεις για δίδυμο στο κέντρο άμυνας μπορούν να δουλέψουν αυτούσια και στο allou fan park.

Στο μπάσκετ οι Αγγελοπουλαίοι θα εξαγνίσουνε την ψυχή τους μαζί με τα μετρητά που περισσεύουνε από τις ολυμπιακές μπίζνες προσπαθώντας να χαρίσουν στον κόσμο του Ολλλιυμπιακού χαρά και πρωταθλλλιήματα, γεγονός που θα τους δώσει μεγαλύτερο πλεονέκτημα τι στιγμή που θα χυμήξουν να πάρουν το κομμάτι το κρέας από τον στόμα Κόκκαλλλη.

Δημοσ.
ata

Διαφωνω για τα μικρα ματς της μπαλας. Μεχρι στιγμης 2/2 τα εχουμε 2-0 απο ημιχρονο. Αυτο δεν γινοταν μεχρι περσυ.

Σύμφωνοι αλλά δύο ματς είναι. Η Ανόρθωση που για εμένα δεν είναι ομάδα champions league αλλά μια κλασσική ψιλοάχρηστη ομάδα πρωταθλήματος που κλείνεται μας τελείωσε. Εντάξει η κωλοφαρδία τους δεν παίζεται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήτανε για πολλά μπαλάκια.

Anyway θα δείξει, αυτό που έχει δείξει ήδη είναι ότι θέλουμε δύο σέντερ μπακ.

Μπάσκετ το ευχαριστήθηκα το ματσάκι. Αυτό που ήθελα να δω ήταν ο Νίκολας. Απίστευτος παίκτης! Γρήγορος, καλή ντρίπλα, αυτό που δεν του το είχα είναι ότι μπουκάρει κιόλας. Σαν σουτέρ νομίζω όλοι τον θυμόμαστε πέρυσι που μας πήρε μόνος του οπότε δεν με πείραξε που δεν έβαλε κλασσικά 4-5 τριποντάκια σήμερα.

Ο Κέτσμαν πάλι σκυλί στην άμυνα αλλά επιθετικά μου φάνηκε πολύ αδύναμος. Θα δείξει βέβαια από την Παρτιζάν δεν τον θυμάμαι καθόλου, μπορεί να τον αδικώ

Δημοσ.

O Nικολας εκανε ενα μετριο παιχνιδι. Μιλαω σοβαρα. Ο Νικολας στην βραδια του θα στηνεται σαν το αποσπασμα και θα σταζει σπερμα και το διχτακι. Εχει λεπτο και ελαφρυ σκαρι αλλα ειναι και σχετικα δυνατος και ψηλος για ασο-δυο(που 2 ειναι ο ανθρωπος, απλα μπορει να κατεβασει μπαλα χωρις να κανει μαλακια), ειναι ο παικτης που ελειπε

Για τον Κετσμαν το οτι μαρκαρε ψηλοτερο 3αρι και καλα για μενα φτανει. Απο αυτα που βλεπω απο τον Στρατο, τον Νικολας και τον Πεκοβιτς(τους εξτρα ποντους που δεν ειχαμε περσυ) ο Κετσμαν δεν θα εχει και δεν χρειαζεται να εχει επιθετικες αρμοδιοτητες

Δημοσ.

Ο Κέτσμαν είναι ο Χ"βρέττας στο 3. Πολύ καλή άμυνα + πόντους σε κάποια παιχνίδια + ριμπάουντ.

Ο Νίκολας στη μέρα του θα πέρνει παιχνιδάκια μόνος του, στην κακή του μέρα θα είναι κάτι σαν σήμερα.

Ο Πέκο το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά στην άμυνα ψηλά (που είναι και το πιο εύκολο).

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 04 : 04 : 47-----

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=17344

Γαμώ τον Ζίζιτς μου γαμώ...

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου πως ο Μπατίστ παίρνει Ελληνικό διαβατήριο και είναι πολύ πιθανό να γίνει και άλλη μεταγραφή.

Λέτε?

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι δεν ειναι ηλιθιος, ειναι απλα ατσουμπαλος, τα μισα φαουλ ηταν γιατι πορωνοταν ή γιατι δεν μπορουσε να ελεγξει το σωμα του

Θα τον στρωσει ο Ζοτς και θα τον κανει να καταλαβει ποτε υπαρχει λογος να πηδαει σαν κατσικι και ποτε οχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...