Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τοτε πρεπει να νιωθεις πολυ ασχημα που πεταξες 3 χρονια απο την ζωη σου

Όχι ήταν πολύ διδακτικό. Μου είχε βγάλει ο αρχι-είρωνας προπονητής παρατσούκλι ''Νουρέγιεφ" λόγω των χορευτικών, αλλά κι εγώ αυθαδίαζα και προσπαθούσε να με τιμωρήσει ανεβοκατεβαίνοντας την κερκίδα, πράγμα που θα ήθελε 2 προπονήσεις για να με ξεκάνει και απογοητευόταν. Πάντως σε 2-3 φιλικά με τον Άρη Νικαίας που με είχε χρησιμοποιήσει για 1 λεπτό, όλες τις φορές σκόραρα. Μεγάλη ήττα το μπάσκετ και γι' αυτόν αλλά και για μένα.

:lol:

-----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 06 : 50 : 00-----

Ο άλλος Ιωνικός.

Είσαστε γνωστοί κι εσείς τα παλιά τα χρόνια. Μετά μόνο η Ταού πρόκοψε.

Δημοσ.
Είσαστε γνωστοί κι εσείς τα παλιά τα χρόνια. Μετά μόνο η Ταού πρόκοψε.

Σε τελικούς πρωταθλημάτων είμασταν συνέχεια όμως οπότε κάτι θα κάναμε και εμείς.

Είχαμε πάντως και εμείς έναν ξυλοκόπο στην ομάδα. Απαντούσε με "ουγκ".

Θα είναι personality trait.

Δημοσ.
Τσόντα σήμερα στο βόλεϊ;

Ήταν που η κόκκινη φυλλάδα είχε πρωτοσέλιδο για πρεμιέρα με πελάτες κτλ. Φαίνεται ο συντάκτης δεν ήξερε ότι εδώ και 3 χρόνια ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει στο βόλλεϋ τον Παναθηναϊκό ΠΟΤΕ. Την δέ έδρα του Ολυμπιακού την έχουμε κάνει εξοχικό εδώ και πολλά χρόνια τώρα.

Η ομάδα έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε. Ο καημένος ο Μιλκοβιτς, αν και αντικειμενικά είναι παιχταράς, με το ζόρι 50% είχε στην επίθεση. Ούτε οι οπαδοί με τις ομορφιές τους στις κερκίδες δεν κατάφεραν τίποτα. Πολύ το χάρηκα σήμερα, έτσι να κόβεται ο βήχας από την πρώτη μέρα.

Δημοσ.
Άν μου πεις πότε στο έκανα αυτό ίσως βγάλουμε άκρη.

Μην αγχώνεσαι... άλλο είναι το πράσινο παιδί που με δάκρυα στα μάτια και με μύξες πήγε στον μπαμπά μοντ.

Δημοσ.

Καλα παιδια , τι ακυρο πρωτοσελιδο ηταν αυτο του πρωταθλητη "Πρεμιερα με πελατη"????

:lol::lol: Δεν την παλευουνε καθολου...........................??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εντομεταξη δεν ιξερα πως τα παμε στην εδρα τους και νομιζα πως οντως μας εχουνε "πελατες".............. και βλεπω η ντερμπυ να γραφει "Για το πεμπτο σερι διπλο στο ρεντη ο Παο" χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ποιος να μας εχει πελατες ρε Σεραφειμ?? αυτοι δεν υπαρχουν στο αθλημα... κι ας εχουν συμφωνα με την σπορντει "τον καλυτερο παιχτη του κοσμου".... πελατη τον εκανε σημερα ο πιτσιρικος ο Αγκαμεζ....

Μεγαλη υποθεση ο Λεωνης

Δημοσ.
Μην αγχώνεσαι... άλλο είναι το πράσινο παιδί που με δάκρυα στα μάτια και με μύξες πήγε στον μπαμπά μοντ.

Ναι αλλά σε μένα έκανες quote.btw άστο γ@μ@το.

Δημοσ.
Ναι αλλά σε μένα έκανες quote.btw άστο γ@μ@το.

Ναι, έχεις δίκιο αλλά ήταν για να δείξω ότι δεν έχει πάντα την ίδια ευαισθησία. Τέσπα... δεν νομίζω να μπορεί να το καταλάβει κιόλας αν δεν του το υποδείξω οπότε σε πήραν τα σκάγια... καλή καρδιά.

Δημοσ.

Δε βλέπω βόλεϋ αλλά τη χτεσινή την τσόντα δεν θα την έχανα με τίποτα.

Τους έχουμε κόψει το βόλεϋ, τους έχουμε κόψει το μπάσκετ, να κλείσουμε κι αυτή τη ρημάδα την τρύπα με το ποδόσφαιρο, να τελειώνουμε.

Δημοσ.

για το μπάσκετ δε τα βλέπω καλά τα πράγματα με δαύτους.. έχω ένα κακό μη-αγνό προαίσθημα πως κάποια πράγματα "πρέπει" να αλλάξουν.

είδωμεν

Δημοσ.
για το μπάσκετ δε τα βλέπω καλά τα πράγματα με δαύτους.. έχω ένα κακό μη-αγνό προαίσθημα πως κάποια πράγματα "πρέπει" να αλλάξουν.

είδωμεν

Μην κακομελετάς.. εγώ μέχρι τώρα βλέπω ότι έχουμε 2 από τα καλύτερα πεντάρια, περιφέρεια που δεν πιάνεται και αν συνεχίσει έτσι ο Περπέρογλου θα μιλάμε για την πιο πλήρη ομάδα που είχαμε ποτέ.

Η μόνη μου ένσταση εξακολουθεί να είναι ότι με ένα τραυματισμό σε έναν από τους 4 ψηλούς(4 κ 5 θέσεις) θα εμφανιστεί αριθμητικό(όχι ποιοτικό) πρόβλημα.

Στο ποδόσφαιρο δεν τους βλέπω καλά. Άσχετοι είναι, εδώ λέμε από τον Ιούλιο προφανή πράγματα και αυτοί τώρα τα καταλαβαίνουν. Αυτή η κλήρωση ήταν απίστευτη ευκαιρία και για champions league, με αυτή την άμυνα και χωρίς επιθετικό που να βάζει γκολ δεν το βλέπω. Στο πρωτάθλημα πάλι με το που βλέπεις κλειστή άμυνα με το ζόρι ένα γκολ και αν. Έτσι γίνονται οι γκέλες με Ατρόμητους κτλ και μετά μένεις από τον πρώτο γύρο -6. Τρέξε πιάστους πάλι

Δημοσ.

ata

Συμφωνω για μπασκετ(η ομαδα γερη περνει Ευριολιγκα, ενας τραυματισμος μας στερει την Α1)

Διαφωνω για τα μικρα ματς της μπαλας. Μεχρι στιγμης 2/2 τα εχουμε 2-0 απο ημιχρονο. Αυτο δεν γινοταν μεχρι περσυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...