Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κατ' αρχήν Kaiser η εμμονή σας με τον κοντό και τον κάθε κοντό, να είσαι σίγουρος πως εξοργίζει τους ίδιους τους αθλητές του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επειδή γνωρίζω έναν τέτοιον που δεν παίζει όμως μπάσκετ, μπορώ να στον φέρω να στα χώσει ο ίδιος.

Αποφάσισε, ή βάζελος θα είσαι ή κοντοθηναϊκός.

[/size]

Αν με ξαναπεις βαζελος θα σου αρχισω τα καντηλια!!!Σοβαρα τωρα...

Βαζελος αμα θες εισαι εσυ και φαινεσαι.

Και για τους Γιαννακοπουλους(ακου ρε μαλακα, λεει τους προεδρους του κοντου περιπεκτικα) εχω πει οτι στο τμημα του ΜΠΑΣΚΕΤ ειναι θεοι και εχουν κανει ΑΠΕΙΡΕΣ μαλακιες στον Ερασιτεχνη. Δεν εχω θεο κανενα Γιαννακοπουλο αλλα δεν γινεται νξα πιστεψω οτι εσυ που μας λες "Ποιο μπασκετ" τα χωνεις στους αδελφους για τον Ερασιτεχνη!!!Πραγματικα ειναι ΤΡΕΛΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ δεν υπαρχει αυτο που κανεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειναι απλο. Το μπασκετ ειναι συνθετο αθλημα. Δεν ειναι για πολλους. Η μπαλα ειναι πιο απλη και επομενως ακομα και ενας μπασκετικος μπορει να την καταλαβει

υγ1. Εχει πολυ πλακα οτι λες οτι στο μπασκετ ουρλιαζουν σαν αδελφες σε καθε χτυπημα(το οποιο χτυπημα εχει προελθει απο τους μυες πχ ενος τυπου με υψος 2,05-120κιλα αλλα ειπαμε, σιγα μην ποναει ο αλλος, αδελφη θα ειναι) και μου λες παικταρα τον "τυπαρα"!!!!(μαλακα, ελεος, ειναι τραγικα Γαρδελης αυτη η φραση, με τον βλακα τον Χελακη). Αδελφες στο μπασκετ επειδη πονανε στα χτυπηματα και αντρας ο Καραγκουνης!!!:shock:

Α καλά. Ας έρθουν όλοι αυτοί που μιλάνε για αδερφίστικο άθλημα να τους παίξω εγώ δυνατά (και όχι κανένα πραγματικό γομάρι ας πούμε) και τα ξαναλέμε. Και όταν λέω δυνατά, εννοώ όπως θα έπαιζα σε έναν αγώνα, μέσα στη ρακέτα, μέσα στα όρτια των κανονισμών. Συνήθως πρόκειται για τυπάκια που βαράνε καμιά κλωτσιά σε 5χ5 και νομίζουν ότι είναι αντράκια.

Δημοσ.

Δεν εχω θεο κανενα Γιαννακοπουλο αλλα δεν γινεται νξα πιστεψω οτι εσυ που μας λες "Ποιο μπασκετ" τα χωνεις στους αδελφους για τον Ερασιτεχνη!!!Πραγματικα ειναι ΤΡΕΛΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ δεν υπαρχει αυτο που κανεις

Θες να πεις ότι σε ενοχλεί να σε αντιμετωπίζω με τα ίδια σου τα όπλα;

:lol:

Ρε επειδή η υπόθεση μου θύμισε λίγο Πάγκαλο μετά τις εκλογές, δηλαδή του αρπακτικού που δεν περιμένει ούτε δευτερόλεπτο, ήμουν επιφυλακτικός με τις κινήσεις των αγνών αυτών ανθρώπων. Ήμουν όμως και αισιόδοξος.

Τώρα που είδα Χριστοδουλόπουλους και Λάρισες όμως, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με την αφέλειά σας.

Γράφουμε για τον... Σιπνιέφσκι και ξαφνικά ο Ρουκάβινα έγινε Μαραντόνα. Γίνεται πιο αντιφατικό από αυτό;

Δημοσ.
@κaiser αφού το 2004 αποθέωνες τον τυπάρα και τώρα δεν σου κάνει βεβαίως, αποδεικνύει και όλα τα λεγόμενά μου, περί αχαριστίας και καφρίλας.

ΠΟΙΟΣ αποθεωνε τον ποδοσφαιριστη Καραγκουνη γαμω την τυχη μου το 2004????

Πανηγυρίζαμε για την Εθνικη, δηλαδη αποθεωνα το μελος, τον Γιαννακοπουλο και τον Καψη και και τον Δελλα γαμω το???

Τι ειναι αυτα που λες?Ο Καραγκουνης ΠΟΤΕ δεν μου εκανε. Στην αρχη της καριερας του και μεχρι πριν λιγα χρονια ειχα την ελπιδα οτι αν αλλαξει τα ελαττωματα του θα μου κανει αλλα πλεον εχω απελιπιστει. Τελος. Αν εσενα σου κανει δες το 1ο ημιχρονο με Ιντερ και το 2ο που χτυπησε, δες τα ματς που δοξα τω θεω ελειπε, δες ολα τα μιζερα χρονια του,

Όπως και να 'χει όμως η 3άρα από την Ανόρθωση σε βγάζει άκυρο. Ο κεφάλας δεν έπαιζε...

Επισης δεν επαιζε ο Δημητρης ο Παπαδοπουλος=ο Δημητρης ο Παπαδοπουλος ειναι παικταρας

Μαλακα, ενταξει, την λογικη

Χασαμε απο την Ανορθωση+Δεν επαιζε ο Καραγκουνης=ο Καραγκουνης ειναι παικταρας μονο εσυ, ΜΟΝΟ

Δημοσ.
Άσε, και ο Σάριτς στην εθνική έπαιζε...

Αλλά.... δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην άμυνα που παίζαμε.

Ναι, και ο Μποντιρόγκα έπαιζε στην Εθνική Σερβίας αλλά ήταν Πάλτοβιτς επειδή ήταν Σέρβος.

Κατά τα άλλα, μας κέρδισε πέρυσι η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο γήπεδό της σε αγώνα αδιάφορο για εμάς και χοροπήδαγε όλο το γήπεδο από τη χαρά του. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είχαν 10+ να το καταφέρουν;

Έλα μωρέ μωρέ με την κωλομάδα με τους Πάλτοβιτς...

Δημοσ.
Λ

Για καθε Βαντσικ, Βαζεχα, Γιουρκα που δεν τον ειχαμε σε εκτιμηση και βγηκε υπαρχουν 100 Αντριτς, Μιτου, Πιτσοι, Επαλε, Σκατσελ, Μαλεκοι, Ιρισμετοφ, Μαουρο Σιλβα, Σαριτς, Ζουταουτας, Ελιομαρ Καρβαλιο, Θεοφυλακτοι Νικολαηδηδες, Ραγκουελ και ενα καρο "παικταραδες" που δεν βγηκαν.

E όχι αυτό πάει πολύ,ο Φων πάει στο γενικό "ένα κάρο παιχταράδες";

Ξενοφών Γήτας ftw :P

Δημοσ.
ΠΟΙΟΣ αποθεωνε τον ποδοσφαιριστη Καραγκουνη γαμω την τυχη μου το 2004????

Δε χρειάζεται να γράψει κανείς τίποτα. Θα μπορούσε κανείς να φέρει όλα τα βίντεο της Πορτογαλίας, αλλά στην περίπτωσή σου είναι περιττός κόπος.

Πετσίροβιτς ρεεεεε! Δεν μπορούσε όμως να προσαρμοστεί στην άμυνά μας.

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός παίζει μια από τις πιο σύνθετες και δύσκολες στην εμαρμογή της άμυνες στην Ευρώπη. Η μόνη άλλη ομάδα που το κάνει με επιτυχία είναι η CSKA.

Αλλά όχι Πετσίροβιτς επειδή εσύ αδυνατείς να καταλάβεις.

Δημοσ.
Θες να πεις ότι σε ενοχλεί να σε αντιμετωπίζω με τα ίδια σου τα όπλα;

Ποια οπλα αγορι μου?

Σου λεω οτι εγω κοιταω τα παντα, και οπως τον εχω θεο στο μπασκετ ετσι λεω για τον Θαναση που εχει παρατησει τον Ερασιτεχνη(αν και καλο θα ηταν να ανοιξει για να δουμε ποιοι ειναι Παναθηναικοι, οσο ηταν σιγουροι οτι δεν θα τους πει κανεις "οκ, εχετε δικιο, για ελατε να βαλετε κανα φραγκο" τοτε ευκολα εκραζαν τον Θαναση)

Εσυ μου λες οτι "ποιο μπασκετ!!!πηγατε μπασκετ λογω ποδοσφαιρου" και καπακια τα χωνεις στους αφους για τον Ερασιτεχνη!!!Για το μποξ και το πινγκ πονγκ δηλαδη!!

Ρε επειδή η υπόθεση μου θύμισε λίγο Πάγκαλο μετά τις εκλογές, δηλαδή του αρπακτικού που δεν περιμένει ούτε δευτερόλεπτο, ήμουν επιφυλακτικός με τις κινήσεις των αγνών αυτών ανθρώπων. Ήμουν όμως και αισιόδοξος.

Τώρα που είδα Χριστοδουλόπουλους και Λάρισες όμως, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με την αφέλειά σας.

Γράφουμε για τον... Σιπνιέφσκι και ξαφνικά ο Ρουκάβινα έγινε Μαραντόνα. Γίνεται πιο αντιφατικό από αυτό;

Μαθε να ξεχωριζεις τους ρολους!!!Εχουν κανει μαλακιες πολλες αλλα πολλα εκανε ο Αντωνιου, ο Πατερας, ο Χ ο Ψ.

Ο Παυλος που εβαλε 10Μ και τους ειπε "διαχειριστητε τα σας εμπιστευομαι" και ηταν ο μονος που πηγε στην ΓΣ ο ιδιος και οχι με αντιπροσωπο ειναι λαμογιο??

ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι, αντι να τα κραταγε να φερναμε τον Πετζα να σηκωναμε 3 Ευρολιγκες σερι και να αφησει τον Αιγεα να χαιρεται με το 25ο χαμενο πρωταθλημα των Βαρδινογιαννεων απο τον κερατα τον Θεοδωριδη και τον πρακτορα χοχοχοχχο, τα εδωσε και του τα εκανε ο Βγενοπουλος Λαζαρους.

-----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 03 : 42 : 35-----

Ο Παναθηναϊκός παίζει μια από τις πιο σύνθετες και δύσκολες στην εμαρμογή της άμυνες στην Ευρώπη. Η μόνη άλλη ομάδα που το κάνει με επιτυχία είναι η CSKA.

Αλλά όχι Πετσίροβιτς επειδή εσύ αδυνατείς να καταλάβεις.

Εισαι μαλακας. Καθεσαι και του μιλας για τεχνικα θεματα μπασκετ. Τι να σου πω.

Προσπαθεις να μαθεις πιανο σε γουρουνι. Και πιανο δεν θα μαθει και θα κουρασεις και το γουρουνι

Δημοσ.

Εισαι μαλακας. Καθεσαι και του μιλας για τεχνικα θεματα μπασκετ. Τι να σου πω.

Προσπαθεις να μαθεις πιανο σε γουρουνι. Και πιανο δεν θα μαθει και θα κουρασεις και το γουρουνι

3 χρόνια μπάσκετ στον Ιωνικό Νικαίας, η χρονιά που πήγε ο Οικονόμου στον ΠΑΟ ήταν και η τελευταία μου. Σαν να προσπαθείς να μάθεις μπαλέτο σε πολεμιστή. Ήταν μάλλον βίτσιο του πατέρα μου, λόγω 1987.

Μετά κορυδαλλό, μπάλα, 1 χρόνο, ακατάλληλος λόγω επικινδυνότητας (σ' αυτούς άρεσε, εγώ όμως άρχισα να έχω τύψεις)

Τελικά η μόνη πραγματική κλίση που είχα στον αθλητισμό ήταν ο κλασικός και ατομικός, στις μεσαίες & μεγάλες αποστάσεις, 10.000μ και μαραθώνιο, γιατί ήταν περισσότερο πνευματικό παρά μυικό άθλημα. Αλλά δεν υπήρχε ομάδα. Βαρέθηκα να τρέχω μόνος μου.

Η Νίκαια βγάζει πολλούς αθλητές όμορφε, αλλά από αυτούς δεν βλέπεις ούτε το 5%, δυστυχώς. Πάντως βαριές κουβέντες ακούω τελευταία, από αυτούς που μιλάνε χωρίς να ξέρουνε και αντίθετα σε κατηγορούν για το ίδιο πράγμα.

;)

Δημοσ.

Ναι, θυμάμαι τον Ιωνικό Νικαίας όταν έπαιζε ο Οικονόμου.

Τους είχαμε ρίξει μια 20άρα εμείς οι παίδες πρώτα μέσα στη Νίκαι και ακολούθησε το εφηβικό που έριξε 10 μόνο.

Δημοσ.

Εσείς οι παίδες, οι ποιοι εσείς δηλαδή;

Δημοσ.
3 χρόνια μπάσκετ στον Ιωνικό Νικαίας, η χρονιά που πήγε ο Οικονόμου στον ΠΑΟ ήταν και η τελευταία μου. Σαν να προσπαθείς να μάθεις μπαλέτο σε πολεμιστή. Ήταν μάλλον βίτσιο του πατέρα μου, λόγω 1987.

Τοτε πρεπει να νιωθεις πολυ ασχημα που πεταξες 3 χρονια απο την ζωη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...