Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς αυτό κάνεις τώρα.Αλλά εντάξει είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να κάνει ότι θέλει. Το θέμα είναι πως βγάζεις χολή για το τώρα και τα χώνεις σε εμάς που δεν πιστέψαμε στον ταρίφα. Το θέμα είναι ότι εγώ κριτικάρω, αλλά είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδας μου ανεξαρτήτως εποχών. Εσάς πόσο χαρτζιλίκι σας δίνει ο κοντός αφού το θέτεις έτσι από την αρχή; Σε ασπιρίνες σας πληρώνει;
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Αιγαία αγόρι μου, άσε το μπάσκετ ήσυχο, οι ανακρίβειες που γράφεις (για να το πω πολύ ευγενικά) δεν έχουν τέλος.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ο Αιγέας φίλε μου έχει σχέση με το Αιγαίο πέλαγος, αλλά καλύτερα μην τα μπερδεύεις στο κεφάλι σου, όπως δηλαδή το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις χαβιάρι με σαρδέλα, αλλά έχεις βρεθεί στο ίδιο σημείο που ήταν ο γάβρος πριν 15 χρόνια: μόνο μπάσκετ δηλαδή, του είχαμε κόψει το ποδόσφαιρο. Εσύ είσαι στην ίδια κατάσταση τώρα. Αν καθόμαστε να μιλάμε για μπάσκετ σήμερα, ο μόνος λόγος είναι το ποδόσφαιρο, αλλιώς ουδείς θα ασχολιόταν. Δηλαδή τα 1500 εισιτήρια που κόβει μέσο όρο πλην των ευρωπαϊκών και του ντέρμπι με τον γάβρο, μιλάνε από μόνα τους. Αλλιώς θα είχες στο λογαριασμό 18.000 διαρκείας. Έτσι δεν είναι;
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Που ήταν πέρσι όλοι οι παναθηναικάρες και οι μεγάλοι γκουρού? Που ήσασταν όταν τρώγαμε τις 4αρες? Γιατί είχατε κρυφτοί όλοι όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνετε φέτος να το παίξετε υποστηρικτές και μεγάλοι οπαδοί? Αποφασίσατε να βγείτε από τα λαγούμια λάθος στιγμή. Και επειδή στον άχρηστο δώσαμε 10 χρόνια οφείλουμε να δώσουμε και σε αυτούς μια πίστωση χρόνου.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου. Προσωπικά έπαιζα μπάσκετ πιτσιρικάς και το γνωρίζω και το παιχνίδι. Από ποδόσφαιρο είμαι ένας άσχετος προπονητής εξέδρας, όπως όλοι. Αν είχαμε τις επιτυχίες που μπάσκετ στο βόλεϊ, δε θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς, δε με αφορά το άθλημα. ΥΓ: Αν πάρουμε το μπασκετάκι δύσκολα φέτος από τον Ολυμπιακό που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρώπη, τι θα λες πάλι; ΥΓ2: Μάθε τουλάχιστον τα ονόματα των παικτών στους οποίους αναφέρεσαι. ΥΓ3: Το μπάσκετ δε θα πιάσει ποτέ τα επίπεδα δημοτικότητας του ποδοσφαίρου, υπάρχουν πολλοί κανονισμοί για να μάθει κάποιος και χρειάζεται γνώση του αθλήματος για να καταλάβεις έστω και τα βασικά. Στην Ελλάδα ασχολούμαστε παραπάνω από άλλους επειδή είναι το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα σε εθνικό και συλλογίκό επίπεδο. -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 02 : 20 : 29----- Παρεμπιπτόντως, σε κανένα παιχνίδι της Α1 δεν είχαμε μόνο 1500 εισιτήρια πέρυσι, πόσο μάλλον μέσο όρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 @johnyboy πέρσι είτε θα έγραφα στην "θυρα 7", είτε έγραφα εδώ, το ίδιο ήταν. Το σωστό είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου. Ο μόνος λόγος που χάθηκε το πρωτάθλημα πέρσι ήταν ο κόσμος. Σε κάτι πρεζάκια κόψανε το χαρτζιλίκι στην θύρα 13 κι εσένα σε πήρε ο πόνος. Συγχαρητήρια! Είσαι φοβερός παναθηναϊκός. @Men, πετσίροβιτς, εννοώ πετσίροβιτς, όπως τα γράφω δηλαδή. Αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που άρχισε τους συσχετισμούς μπάσκετ-ποδοσφαίρου, για χάρη του οποιοδήποτε κοντού. Εσείς την πάτε την συζήτηση εκεί οπότε δικαίως τα ακούτε: 1500 εισιτήρια είσαστε ρεεε!! Εντάξει, ούτε εμένα με ενδιαφέρει το βόλεϋ. Ούτε όμως και το μπάσκετ. Στην άρση βαρών είχαμε καλή ομάδα όμως έτσι;
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εννοείς Μπετσίροβιτς. Και επαναλαμβάνω, επειδή ήμουν μέσα και δεν υποθέτω όπως εσύ, σε κανένα αγώνα πέρυσι δεν είχαμε μόνο 1500 εισητήρια. Οπότε μη συνεχίζεις, εκτίθεσαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εννοείς Μπετσίροβιτς. Όχι εννοώ Πετσίροβιτς. Ξέρω καλά τι γράφω. Το εναλλακτικό είναι Πάλτοβιτς αλλά αυτό το χρησιμοποιώ για ένα τσούρμο Γιουγκοσλάβους που τους έχω κιόλας ξεχάσει.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Γιατί είμαι βάζελος πρώτα απ' όλα. Αυτο ειναι το προβλημα με σενα
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μόνο που εγώ έκανα κάμποσα χιλιόμετρα για δω τον κάθε άντριτς σεριτς μίτου ζουτάουτας ενακαρίρε σιμπνιέφσκι σιγκουρτσον σκατσελ. Τουλάχιστον τα φετινά χιλιόμετρα με αποζημίωσαν με μερικές ωραίες ενέργειες του Κλέυτον και του Ρουκάβινα. Πέρσι έβρισκα εισιτήρια τσάμπα και δεν πήγαινα. Και ο Γκόντζος υπερασπίζει ότι και εσύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κατ' αρχήν Kaiser η εμμονή σας με τον κοντό και τον κάθε κοντό, να είσαι σίγουρος πως εξοργίζει τους ίδιους τους αθλητές του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επειδή γνωρίζω έναν τέτοιον που δεν παίζει όμως μπάσκετ, μπορώ να στον φέρω να στα χώσει ο ίδιος. Αποφάσισε, ή βάζελος θα είσαι ή κοντοθηναϊκός. -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 02 : 52 : 34----- Και ο Γκόντζος υπερασπίζει ότι και εσύ. Στη ζωή της μάνας μου, ούτε που ξέρω τι είναι αυτός ο τύπος. Δεν ξέρω καν. Συνήθως αυτοί που κατηγορούνε τους άλλους (π.χ τσάτσοι του βαρδινογιάννη κλπ) είναι οι ίδιοι σ' αυτήν την κατηγορία. Πάυλο θεέ πάρε την ΠΑΕ και δεν συμμαζεύεται. Δηλαδή τσάτσοι προσώπων.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Σας βγήκε παιχταράς ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα, ο Μπασινάκος, ο Βάντσικ, ο Γιούρκας, ο Γκέκας, ο τυπάρας, ο Μινχ, σχεδόν όλη η εθνική ομάδα του 2004, και ένας όμιλος παικτών που οι ίδιοι διώξατε βρε αχάριστα τομάρια. Μετά παραπονιόσασταν κιόλας ότι τους έδιωξαν... οι διοικήσεις. Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο! Λοιπον, επειδη αρχιζεις και δεν ξερεις τι λες -ο Σαραβακος ηταν ταλενταρα οταν ηρθε, ηταν κατι σαν τον Νινη -ο Γκεκας ποτε εγινε παιχταρας γαμω το στανιο μου γαμω???1 σεζον πριν 2 χρονια στην Μποχουμ εκανε, ακομα εκει εισαι εσυ? -Ο τυπαρας-ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΕΛΑΚΗ ΡΕΕΕ-ακου ο τυπαρας, ειναι παικταρας ο τυπαρας?Ψυχη, παθος, τουμπα, Παναθηναικος μεχρι κοκκαλο ναι. Αλλα παικταρας?Οποτε παιζει ο Παναθηναικος γινεται χειροτερος και απο την Καλαμαρια -Ο Μινχ εχει παιξει Μπαγερν. Και δεν τον εδιωξε κανεις απο τον κοσμο. Οποτε μην μου βαζεις στην ιδια προταση Μινχ και Σραβακο με Κωτσιο και Μιτου γιατι θα πεσει και ο server απο αυτα που γραφεις. Και παμε τωρα για 3278643784η φορα να απαντησουμε στα Γκοντζικα επιχειρηματα-ξερεις, εκει που βγηκε και το "τυπαρας", ξερεις εσυ-... Για καθε Βαντσικ, Βαζεχα, Γιουρκα που δεν τον ειχαμε σε εκτιμηση και βγηκε υπαρχουν 100 Αντριτς, Μιτου, Πιτσοι, Επαλε, Σκατσελ, Μαλεκοι, Ιρισμετοφ, Μαουρο Σιλβα, Σαριτς, Ζουταουτας, Ελιομαρ Καρβαλιο, Θεοφυλακτοι Νικολαηδηδες, Ραγκουελ και ενα καρο "παικταραδες" που δεν βγηκαν. Οποτε ασε τα "Καντε υπομονη" του Γκοντζου γιατι σε λιγο σε βλεπω να γραφεις το αγαπημενο "Ειδαμε και τον Μπισκαν και τον Φλαβιο" Πάντως ότι παίζεται με τα χέρια και ουρλιάζουν σαν τις αδερφές με το παραμικρό άγγιγμα, εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ πρώτα απ' όλα "αντρικό σπορ'. Οπότε πίσω στην μπαλίτσα μου. Εσύ τι δουλειά έχεις όμως με την μπαλίτσα μου; Ειναι απλο. Το μπασκετ ειναι συνθετο αθλημα. Δεν ειναι για πολλους. Η μπαλα ειναι πιο απλη και επομενως ακομα και ενας μπασκετικος μπορει να την καταλαβει υγ1. Εχει πολυ πλακα οτι λες οτι στο μπασκετ ουρλιαζουν σαν αδελφες σε καθε χτυπημα(το οποιο χτυπημα εχει προελθει απο τους μυες πχ ενος τυπου με υψος 2,05-120κιλα αλλα ειπαμε, σιγα μην ποναει ο αλλος, αδελφη θα ειναι) και μου λες παικταρα τον "τυπαρα"!!!!(μαλακα, ελεος, ειναι τραγικα Γαρδελης αυτη η φραση, με τον βλακα τον Χελακη). Αδελφες στο μπασκετ επειδη πονανε στα χτυπηματα και αντρας ο Καραγκουνης!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Τουλάχιστον τα φετινά χιλιόμετρα με αποζημίωσαν με μερικές ωραίες ενέργειες του Κλέυτον και του Ρουκάβινα. Εντάξει, αφού παραδέχεσαι πως βολεύεσαι με Λάρισα και Χάιντουκ, εγώ πάω πάσο. Δε χρειάζεται να γράψω τίποτα. Γιγαντωθήκαμε για τα καλά!
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Όχι εννοώ Πετσίροβιτς. Ξέρω καλά τι γράφω. Το εναλλακτικό είναι Πάλτοβιτς αλλά αυτό το χρησιμοποιώ για ένα τσούρμο Γιουγκοσλάβους που τους έχω κιόλας ξεχάσει. Πάμε πάλι. Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Στον Παναθηναϊκό έχουν παίξει (και παίζουν) κάποιοι από τους καλύτερους Ευρωπαίους -και όχι μόνο- παίκτες. Ο Πρκάτσιν που ανέφερες είναι πολύ καλός παίκτης, βασικός στην Εθνική Κροατίας και με καλή καριέρα αλλά δε μπορούσε να προσπαρμοστεί στην άμυνα που παίζουμε. Φταίει κατά 50% για την ήττα που κάναμε από το Μαρούσι. Σου ξαναλέω, μην αναφέρεσαι σε πράγματα που δε γνωρίζεις. Δε με ενδιαφέρουν ούτε οι οργανωμένοι ούτε και το κόλλημα που έχεις εναντίον τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 @κaiser αφού το 2004 αποθέωνες τον τυπάρα και τώρα δεν σου κάνει βεβαίως, αποδεικνύει και όλα τα λεγόμενά μου, περί αχαριστίας και καφρίλας. Όπως και να 'χει όμως η 3άρα από την Ανόρθωση σε βγάζει άκυρο. Ο κεφάλας δεν έπαιζε... -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 03 : 04 : 09----- Πάμε πάλι. Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Στον Παναθηναϊκό έχουν παίξει (και παίζουν) κάποιοι από τους καλύτερους Ευρωπαίους -και όχι μόνο- παίκτες. Ο Πρκάτσιν που ανέφερες είναι πολύ καλός παίκτης, βασικός στην Εθνική Κροατίας και με καλή καριέρα αλλά δε μπορούσε να προσπαρμοστεί στην άμυνα που παίζουμε. Φταίει κατά 50% για την ήττα που κάναμε από το Μαρούσι. Σου ξαναλέω, μην αναφέρεσαι σε πράγματα που δε γνωρίζεις. Δε με ενδιαφέρουν ούτε οι οργανωμένοι ούτε και το κόλλημα που έχεις εναντίον τους. Άσε, και ο Σάριτς στην εθνική έπαιζε... Αλλά.... δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην άμυνα που παίζαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.