Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οντως αυτη η συζητηση δεν τελειωνει ποτε.

Ελεος kaizer μην μου κανεις quote...

Τιποτα, δεν γλυτωνεις, quote και πιεση.

υγ. Μην νομιζετε οτι γλυτωσατε σημερα που ειχα μεταφρασεις και δεν ειδα το φορουμ πολυ, αυριο μερα ειναι

Δημοσ.
Μόνο που δεν μας είπες ότι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Γκαγκάτση θα ήταν ο Καπετάνιος, επειδή νοιάζεται για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τα κουμπούρια θα ορίζει διαιτητές ή θα ξεκλειδώνει τα δικαστήρια Σάββατο για να δικαστεί ο Ολυμπιακός?

Ρε τι διαβάζουμε σήμερα...

Και για τους ανθρώπους που έχουν παραδεχτεί τα κάλπικα πρωταθλήματα, πες μου μόνο ότι δεν εννοείς τον Ριβάλντο, γιατί αν όντως αυτόν εννοείς κάπου εδώ τελειώνει η εποικοδομητική, οφείλω να ομολογήσω, κουβεντούλα μας.

Αφού τα ξέρεις όλα ρε έξυπνε τι να πω τώρα εγώ!Μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς.

Καί εν τέλει πες μας την άποψή σου γιά τα πρωταθλήματα πού πήρε η ομάδα σου.

Δημοσ.

Ο ΚaiserSoze είναι το τυπικό θύμα-οπαδός προσώπων, πραγματικά η ίδια η ομάδα, το έμβλημα ή η ιστορία δεν έχουν απολύτως καμία σημασία για τον ίδιο. Γι' αυτό και θα μποϋκόταρε την ομάδα του και πέρσι, και άλλα 200 χρόνια αν του λέγανε οι... κοντοί. (που επαναλαμβάνω, την κάνανε λαγοί από την ΠΑΕ μια φορά κι έναν καιρό)

Μπορεί να σου γράψει ολόκληρες αναλύσεις για τον Άντριτς και για τον Κώτσιο, αλλά θα ξεχάσει να σου πει που πήγε ο Πετσίροβιτς, ο άλλος αυτός με το παράξενο όνομα σαν κλανιά, Πρκρατσιν ή κάπως έτσι, τι παιχταράς-παλτό είναι ο Ζίζιτς κλπ χωρίς ίχνος.... μεροληψίας. Είναι δίκαιος σαν Σολωμόντας.

Θα ξεχάσει επιμελώς όλα αυτά τα -εκατοντάδες- παλτά που του πρόσφεραν στο μπασκετ όλα αυτά τα χρόνια με το επιχείρημα ότι παίρνει πρωτάθλημα, μιας βεβαίως που το εγκατέλειψε ο Κόκκαλης, γιατί πιο πρίν έπαιρνε από τα 3 το μακρύτερο. Αλλά ακόμα και ο πεθαμένος Ολυμπιακός, είναι ένα σοβαρό εμπόδιο εδώ που τα λέμε, που σημαίνει πως δεν έχει την ομάδα ΝΒΑ που έχει φτιάξει στο μυαλό του.

Τυπικό δείγμα του γιατί αυτή τη χώρα την κυβερνούν οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και 50 χρόνια.

Δημοσ.

Θα ξεχάσει επιμελώς όλα αυτά τα -εκατοντάδες- παλτά που του πρόσφεραν στο μπασκετ όλα αυτά τα χρόνια με το επιχείρημα ότι παίρνει πρωτάθλημα, μιας βεβαίως που το εγκατέλειψε ο Κόκκαλης, γιατί πιο πρίν έπαιρνε από τα 3 το μακρύτερο. Αλλά ακόμα και ο πεθαμένος Ολυμπιακός, είναι ένα σοβαρό εμπόδιο εδώ που τα λέμε, που σημαίνει πως δεν έχει την ομάδα ΝΒΑ που έχει φτιάξει στο μυαλό του.

Τυπικό δείγμα του γιατί αυτή τη χώρα την κυβερνούν οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και 50 χρόνια.

Μαλλον και εσυ ξεχνας καποια πραγματα επιμελως.Αν δεν με απατα η μνηνη μου ο Κοκκαλης εγκατελειψε το μπασκετ οταν αρχισε να παιρνει αυτος απο τα 3 το μεγαλυτερο.

Δημοσ.

«Κάνεις άλλος τέτοιο ρόστερ»

Στην Κύπρο βρέθηκε χθες ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΠΑΛΕΦΙΠ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sports1» της Λεμεσού τονίζοντας πως καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν διαθέτει το ρόστερ του «τριφυλλιού»: «Αυτό το ρόστερ που έχει ο Παναθηναϊκός δεν το έχει καμία άλλη ελληνική ομάδα». Από εκεί και πέρα μιλώντας για το παιχνίδι της Κύπρου με την Ανόρθωση είπε πως «Με βάση την εξέλιξη του αγώνα η Ανόρθωση νίκησε δίκαια. Το σημαντικό είναι ότι δεν μας πήρε από κάτω και η ομάδα σήκωσε αμέσως κεφάλι».

«Η ομάδα έχει μέλλον, έχει προοπτική. Αυτό το ρόστερ που έχει ο Παναθηναϊκός δεν το έχει καμία άλλη ελληνική ομάδα. Είναι ρόστερ με προοπτική και μέλλον, είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Θέλω να σας πω ότι οι παίκτες που ήρθαν είναι άξιοι να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε σε αυτούς. Στο μέλλον θα δείξουν μεγάλα πράγματα».

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι πολύ νωπό στις μνήμες όλων. Έτσι όταν ο κ. Αντωνίου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα για το εν λόγω ματς τόνισε πως «Με βάση την εξέλιξη του αγώνα η Ανόρθωση νίκησε δίκαια. Οταν όμως δέχεσαι δύο γκολ σε δεκαπέντε λεπτά και το ένα είναι αυτογκόλ είναι λογικό να αποδιοργανώνεσαι. Το σημαντικό είναι ότι δεν μας πήρε από κάτω και η ομάδα σήκωσε αμέσως κεφάλι. Σε αυτό μας βοήθησε και ο κόσμος που ήταν εκεί. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο του φετινού Παναθηναϊκού. Κόσμος ενωμένος και συσπειρωμένος. Δικαιωματικά έχει απαιτήσεις, είναι οπαδός μιας πολύ μεγάλης ομάδας» ενώ αναφερόμενος στο δικό του ρόλο τόνισε «Είμαι σε ένα υπεύθυνο και δύσκολο πόστο. Προσπαθώ να ισορροπώ τα πάντα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Δημοσ.
Ο ΚaiserSoze είναι το τυπικό θύμα-οπαδός προσώπων, πραγματικά η ίδια η ομάδα, το έμβλημα ή η ιστορία δεν έχουν απολύτως καμία σημασία για τον ίδιο. Γι' αυτό και θα μποϋκόταρε την ομάδα του και πέρσι, και άλλα 200 χρόνια αν του λέγανε οι... κοντοί. (που επαναλαμβάνω, την κάνανε λαγοί από την ΠΑΕ μια φορά κι έναν καιρό)

Μπορεί να σου γράψει ολόκληρες αναλύσεις για τον Άντριτς και για τον Κώτσιο, αλλά θα ξεχάσει να σου πει που πήγε ο Πετσίροβιτς, ο άλλος αυτός με το παράξενο όνομα σαν κλανιά, Πρκρατσιν ή κάπως έτσι, τι παιχταράς-παλτό είναι ο Ζίζιτς κλπ χωρίς ίχνος.... μεροληψίας. Είναι δίκαιος σαν Σολωμόντας.

Μην ασχολεισαι με μπασκετ, εκτιθεσαι. Πισω στην μπαλιτσα.

BTW ο Κοκκαλης την εκανε τσιου αφου ειχαμε ήδη 3 πρωταθληματα το ενα μεσα στο ΣΕΦ. Επισης εδω και 2 χρονια η Αυτοκρατορια αντεπιτιθεται και ολο στην αντεπιθεση μενει.

Και βεβαια μην μιλησουμε για Ευρωπη. Α. ναι, ξεχασα, πηραμε 4 Ευρωπαικα επειδη τα παρατησε ο Κοκκαλης. Αλλα ετσι ειναι, στο μπασκετ ο Ολυμπιακος με μπατζετ στα Τοπ3 της Ευρωπης ειναι πεθαμενος και στην μπαλα ο Αγιος Τζιγγερ κοντραρε στα ισια το μπατζετ του Ηρακλη. Ρε εδω ο Ζαετς βγαινει και σου λεει για 500,000Ε για μεταγραφες ρε!!!

Τζιγγερ και Βαρδη come back, Βελιμιρ και Σκαζνι come back λεμε, ετσι γουσταρουμε

υγ. Και επειδη εχω ορεξη

Στους 10 παικταραδες οι 4 δεν θα σου βγουν...

-ο Πρκατσιν ηρθε τσοντα επειδη δεν βγηκε ο Τομασεβιτς και ηταν βασικος στην Εθνικη Κροατιας

-Ο Ζιζιτς το ιδιο

-Πετσιροβιτς εννοεις τον Σλοβενο παικταρα που εσπειρε το 2007 και απλα με Νικολας,Βρετα,Σπανουλη,Σαρας, Μητσο στην περιφερεια δεν υπαρχει χρονος για την κλαση του αφου δεν ειναι παικτης των 5'???Αυτον εννοεις?

Καταλαβαινεις οτι αυτη την στιγμη το επιχειρημα σου ειναι "Εφερε 30 παικταραδες και οι 10 δεν του βγηκαν". Και μου το συγκρινεις με το "Εφερε 30 Μιτου και οι 28 δεν του βγηκαν"!!!

Μα ειναι δυνατον να κατηγορησω τα αδελφια που φερανε τον Γιαφτοκας που τον ειχανε κανει οι Σπερς ντραφτ, που τον ηθελαν ολοι αλλα τελικα δεν κολλαγε με τιποτα στο στυλ του Ζοτς?Εφεραν και συνεχιζουν να φερνουν οτι καλυτερο, τι να κανουν, να μαθουν στο Γιαφτοκας να βαραει βολες?Αντιθετα κατσε εσυ και τρωγε τους Αντριτς και τους Μιτου και τους Ραγκουελ γιατι ως γνωστον ειναι πολυ πιθανο να σου βγει παικταρας ο Μιτου

Δημοσ.
Ο Τζίγκερ έχει πολύ μεγάλο σόι.

Μόνο ο παππούς θα έχει οράματα?

Που είναι εκείνο το παιδί το πράσινο, που είχε βάλει τα κλάματα και είχε φωνάξει τον μπαμπά μοντ για το ειρωνικό μου ύφος;

Δημοσ.
Ο Τζίγκερ έχει πολύ μεγάλο σόι.

Oύτε Τζίγγερ ξέρω, ούτε κοντούς, ούτε βγενοπουλαίους, μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιος διοικεί αυτήν την ομάδα, όπως και σε ποια κατηγορία παίζει.

Γιατί είμαι βάζελος πρώτα απ' όλα. Δεν μποϋκοτάρω την ομάδα μου.

Αλλά μπορώ να καταλάβω πως για μια -νεα- γενιά στερημένων βάζελων ισχύει διαφορετική κοσμοθεώρηση, γι' αυτό το έχουν ρίξει στο μπάσκετ, αλλά δεν θα είχαν πρόβλημα να το ρίξουν και στο τάβλι για τους ίδιους λόγους. Βολεύονται όπως να 'ναι. Εγώ είδα αρκετά κερδισμένα πρωταθλήματα δεν μου κάνουν αίσθηση. Τα ξέχασα κιόλας.

Αλλά όχι, διαρκείας δεν παίρνω για κανέναν κοντο-καρχαρία, σαν άνθρωπος για ρουσφέτι σε γραφείο βουλευτή. Διαρκείας παίρνω έτσι κι αλλιώς γιατί αγαπάω την ομάδα μου.

-----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 01 : 39 : 20-----

Αντιθετα κατσε εσυ και τρωγε τους Αντριτς και τους Μιτου και τους Ραγκουελ γιατι ως γνωστον ειναι πολυ πιθανο να σου βγει παικταρας ο Μιτου

Σας βγήκε παιχταράς ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα, ο Μπασινάκος, ο Βάντσικ, ο Γιούρκας, ο Γκέκας, ο τυπάρας, ο Μινχ, σχεδόν όλη η εθνική ομάδα του 2004, και ένας όμιλος παικτών που οι ίδιοι διώξατε βρε αχάριστα τομάρια. Μετά παραπονιόσασταν κιόλας ότι τους έδιωξαν... οι διοικήσεις. Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο!

Γιατί όπως λέει και ο ίδιος ο Γιούρκας δεν έμενε στην Ελλάδα ούτε για όλο το χρήμα του κόσμου, δεν ήταν θέμα διοίκησης. Είναι θέμα καφρίλας. Την μία μέρα αποθεώνετε και την άλλη καταβρίζετε. Ο Ρεχάγκελ ξέρει καλύτερα.

Πάντως ότι παίζεται με τα χέρια και ουρλιάζουν σαν τις αδερφές με το παραμικρό άγγιγμα, εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ πρώτα απ' όλα "αντρικό σπορ'. Οπότε πίσω στην μπαλίτσα μου. Εσύ τι δουλειά έχεις όμως με την μπαλίτσα μου;

Δημοσ.
Γιατί είμαι βάζελος πρώτα απ' όλα. Δεν μποϋκοτάρω την ομάδα μου.

Ακριβώς αυτό κάνεις τώρα.Αλλά εντάξει είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να κάνει ότι θέλει.

Το θέμα είναι πως βγάζεις χολή για το τώρα και τα χώνεις σε εμάς που δεν πιστέψαμε στον ταρίφα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...