vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Επισης προσπαθει να δικαιολογησει και να καλυψει οτιδηποτε αφορα την ομαδα.δηλαδη ολοι εχουν αδικο εκτος απο αυτον.το να κανει παραθεση σε κατι που οντως θεωρει λαθος το δεχομαι οχι ομως να διαφωνει σε οτι λεγεται... Εδω θα διαφωνησω... Ειναι αρκετα γκρινιας (ισως και περισσοτερο απο..μενα) αλλα ειναι ο πρωτος που φωναζει για τις παπαριες της πολυμετοχικης και λεει τα ασχημα της ομαδας του.. Δεν βρισκει δικαιολογια την διαιτησια, απλα ισως...υπερβαλει.. η γνωμη μου παντως με την διαιτησια ειναι απλη... Οι ανθρωποι ειναι απλα ΑΝΙΔΕΟΙ...καθε μια φαση που διαμαρτυρεται ο ολυμπιακος, ο παο εχει 3, η αεκ 1000 (κλασσικα), ο ολυμπιακος αλλες τοσες κλπκλπ.. Εγω το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι ολα αυτα τα πρωταθληματα του ολυμπιακου, ολα αυτα τα χρονια, ειναι ανθρωπινος ΑΔΥΝΑΤΟ να ειναι απο διαιτησιες.. Ευνοια υπαρχει σε ολες τις μεγαλες (σας το λεει καποιος οπαδος μικρης ομαδας) το θεμα ειναι να εχεις και την ΟΜΑΔΑ να την εκμεταλλευτεις...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ρε ξεκολλατε με την πολυιδιοκτησια του ΟΦΗ γαμωτο Τον εχει ο Βαρδινογιαννης, οκ??? ΠΟΥ εχει φανει "φιλικη αντιμετωπιση" μεσα στο γηπεδο τα τελευταια χρονια?Μεσα στο χορταρι ρε παιδι μου, εδω και 3-4 ισως και παραπανω χρονια που ανοιγει τα ποδια σε μας και που σκυλιαζει με σας?Γιατι εχω μπολικα παραδειγματα για το αναποδο Δηλαδη οταν ο Ολυμπιακος σε ντεμι φορμα 2 φορες που χρειαστηκε περασε με 5αρες απο την Ξανθη, την πολυ καλη εδρα της Ξανθης, δεν λεει τιποτα επειδη εχει ιδιοκτητη τον Πανοπουλο? Οκ, εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να παρει ο Κοκκαλης την Ξανθη και τον Αρη και τον Πανσερραικο αρκει μεσα στο γηπεδο να μην παιζει βοηθεια. Οι οπαδοι του ΟΦΗ ειναι οι μονοι που μπορουνε να μιλανε γιατι δεν θελουν καποια πραγματα για την ομαδα τους. Οι υπολοιποι νοιαζονται-και καλα κανουν, αυτο πρεπει να τους νοιαζει-για το αν ο ΟΦΗ στηνεται στον Παναθηναικο και σκιζεται με τους αλλους. Απο την στιγμη που δεν προκυπτει κατι τετοιο, ας εχει οποιον ιδιοκτητη θελει
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μηπως θυμασαι πω ηταν η βαμολογια οχι στο τελος αλλα πριν αποκεινο το ματς με τον Παπουτσελη γιατι πολυ της μοδας ειναι η ατακα περι 5ου Θα σχολιάσω μόνο το παραπάνω, γιατί είναι μακράν το πιο αστείο από αυτά που παρέθεσες ως απαντήσεις (υπεκφυγές θα έλεγα καλύτερα, αλλά τεσπα). Δηλαδή αν δεν έδινε εκείνο το πέναλτι, θα έπαιρνες και πρωτάθλημα? Εκείνο το πέναλτι σε έριξε στην 5η θέση? Κι εγώ πέρυσι αν δεν έπαιζα με 10 μέσα στο Μπερναμπέου, θα είχα κερδίσει, θα ήμουν πρώτος στον ομιλό μου και χτυπούσα άνετα και κούπα. Ρε ξεκολλατε με την πολυιδιοκτησια του ΟΦΗ γαμωτο Τον εχει ο Βαρδινογιαννης, οκ??? ΠΟΥ εχει φανει "φιλικη αντιμετωπιση" μεσα στο γηπεδο τα τελευταια χρονια?Μεσα στο χορταρι ρε παιδι μου, εδω και 3-4 ισως και παραπανω χρονια που ανοιγει τα ποδια σε μας και που σκυλιαζει με σας?Γιατι εχω μπολικα παραδειγματα για το αναποδο Δηλαδη οταν ο Ολυμπιακος σε ντεμι φορμα 2 φορες που χρειαστηκε περασε με 5αρες απο την Ξανθη, την πολυ καλη εδρα της Ξανθης, δεν λεει τιποτα επειδη εχει ιδιοκτητη τον Πανοπουλο? Οκ, εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να παρει ο Κοκκαλης την Ξανθη και τον Αρη και τον Πανσερραικο αρκει μεσα στο γηπεδο να μην παιζει βοηθεια. Οι οπαδοι του ΟΦΗ ειναι οι μονοι που μπορουνε να μιλανε γιατι δεν θελουν καποια πραγματα για την ομαδα τους. Οι υπολοιποι νοιαζονται-και καλα κανουν, αυτο πρεπει να τους νοιαζει-για το αν ο ΟΦΗ στηνεται στον Παναθηναικο και σκιζεται με τους αλλους. Απο την στιγμη που δεν προκυπτει κατι τετοιο, ας εχει οποιον ιδιοκτητη θελει Πλάκα κάνεις, έτσι? Εκτός του γεγονότος ότι αγοράζει σε τιμές ευκαιρίας, παίχτες από τον ΟΦΗ (βλ Τζόρβας) τους οποίους για να τους αποκτήσει ο Ολυμπιακός, θα έφτυνε αίμα, εκτός του ότι προπονούνται και ψήνονται στον ΟΦΗ, παίχτες του Παναθηναϊκού, αν ο Κόκκαλης ήταν ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Ηρακλής, εσύ θα ήσουν τόσο χαλαρός και με αυτά τα επιχειρήματα? Δεν το νομίζω.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Θα σχολιάσω μόνο το παραπάνω, γιατί είναι μακράν το πιο αστείο από αυτά που παρέθεσες ως απαντήσεις (υπεκφυγές θα έλεγα καλύτερα, αλλά τεσπα). Δηλαδή αν δεν έδινε εκείνο το πέναλτι, θα έπαιρνες και πρωτάθλημα? Εκείνο το πέναλτι σε έριξε στην 5η θέση? Κι εγώ πέρυσι αν δεν έπαιζα με 10 μέσα στο Μπερναμπέου, θα είχα κερδίσει, θα ήμουν πρώτος στον ομιλό μου και χτυπούσα άνετα και κούπα. δευτερος πισω σου ημουνα Θες να μου πεις οτι αποκει πουταν να ειμαι κοντα ή απο πανω βρεθηκα 3ος μετα ειναι δυσκολο να βρεθεις 5ος? Για ρωτα κατι ομαδες που παλευουν 2η-3η θεση και μετα απο μια ηττα στο "μεγαλο ματς" κατρακυλησαν. Οσο για τις υπεκφυγες που "δεν απαντας", can you put your money where your mouth is? υγ1. Βασικα τι καθομαι να σου απαντησω?Ρε δεν ηταν πεναλτυ δεν πα να ημουν 15ος?Στα τριχωτα μου @@. Ηταν κλοπη και ληστεια και τελος. Ας επεφτα κατηγορια. Αλλα αυτο ηταν κλοπη και δεν αλλαζει. Πλάκα κάνεις, έτσι? Εκτός του γεγονότος ότι αγοράζει σε τιμές ευκαιρίας, παίχτες από τον ΟΦΗ (βλ Τζόρβας) τους οποίους για να τους αποκτήσει ο Ολυμπιακός, θα έφτυνε αίμα, εκτός του ότι προπονούνται και ψήνονται στον ΟΦΗ, παίχτες του Παναθηναϊκού, αν ο Κόκκαλης ήταν ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Ηρακλής, εσύ θα ήσουν τόσο χαλαρός και με αυτά τα επιχειρήματα? Δεν το νομίζω Καμια πλακα, εσυ μαλλον εχεις ορεξη για αστεια. Αφενως ο Τζορβας οταν πηγε στον ΟΦΗ ειχε ρητρα για τιμη εξαγορας απο εμας.Η τακτικη αυτη ειναι τοσο σπανια που χρησιμοποειται μεχρι και στο Football Manager, ΤΟΣΗ διαπλοκη μιλαμε. Oσο για παικτες, εχεις κανει την Ξανθη ψιλικατζιδικο, η Καλαμαρια δεν πρεπει να εχει χρονια στην Α Εθνικη χωρις δανεικους απο εσενα και περσυ ο ΟΦΗ ειχε 2 δανεικους απο εσενα και ενα απο εμενα και ειχε δωσει σε σενα και τον Σηφακη! Αλλα ξεκολλαμε με αυτα. Αυτα ενδιαφερουν τους φιλαθλους του ΟΦΗ!!!Αν δεν γουσταρουν καλως διαμαρτυρονται. Εσενα πρεπει να σε ενδιαφερει το γηπεδο. Αγορι μου εδω και μια 5ετια ο ΟΦΗ στηνεται σε σενα για να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας και σκιζεται με μενα. Εσυ πραγματικα δηλαδη θες να με πεισεις οτι θα προτιμουσες να αλλαζετε 15 παικτες με τον ΟΦΗ αλλα με μενα να παιζει ο ΟΦΗ με 3 αμυντικους και αυτους στην σεντρα? Γιατι εγω ψηνομαι, αν εχει κανα κονε κανονισε το. Ας περνω εγω τα ποντακια, ας κοβει απο εσενα και ας αλλαζετε οσους παικτες θελετε και τσαμπα
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 δευτερος πισω σου ημουναΘες να μου πεις οτι αποκει πουταν να ειμαι κοντα ή απο πανω βρεθηκα 3ος μετα ειναι δυσκολο να βρεθεις 5ος? Για ρωτα κατι ομαδες που παλευουν 2η-3η θεση και μετα απο μια ηττα στο "μεγαλο ματς" κατρακυλησαν. Οσο για τις υπεκφυγες που "δεν απαντας", can you put your money where your mouth is? Εσύ ρε Kaizer, θεωρείς ότι η ομάδα σου ανήκει σε αυτές που παλεύουν για τη 2η-3η θέση και μπορεί να κατρακυλήσεις και 5ος? Δηλαδή παραδέχεσαι εμμέσως ότι η ομάδα σου είναι δυναμικής Λάρισας ή Πανιωνίου. Είναι δυνατόν να μας λες ότι για μία φάση που αδικήθηκες (την οποία την πήρες καρμπόν στον αγώνα με την Παναχαϊκή, με διαιτητή κάποιον Στεφανόπουλο και κέρδισες 1-0 με εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Βαζέχα, ο οποίος το κέρδισε κιόλας) δεν σε άφησαν να πάρεις πρωτάθλημα? Οσο για τις υπεκφυγες που "δεν απαντας", can you put your money where your mouth is? Ναι, μου θυμιζει ενα γκολ που δεν μπηκε ποτε του Στολτιδη στην Λεωφορο Saved by the Bell
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εσύ ρε Kaizer, θεωρείς ότι η ομάδα σου ανήκει σε αυτές που παλεύουν για τη 2η-3η θέση και μπορεί να κατρακυλήσεις και 5ος? Δηλαδή παραδέχεσαι εμμέσως ότι η ομάδα σου είναι δυναμικής Λάρισας ή Πανιωνίου. Οχι, παραδεχομαι οτι σε μια χρονια που δεν σπερνω μπορει να βρεθω 5ος αν δεν μπορεσω να ανεβω 1ος. BTW η Λιβερπουλ, η Μπαρτσελονα εχουν περασει τετοια ζορια.Η Γιουναιτεντ εχει πεσει κατηγορια. Να υποθεσω θα ελεγες σε ενα Γιουναιτεντ οτι επειδη μια χρονια βρεθηκε 5ος ειναι επιπεδου Νιουκαστλ ετσι? ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, μηπως θυμασαι κατι ωραιες χρονιες με Ντεταρι και Ρωσσους που τερματιζες 3ος και 4ος και σε κερδιζε το Απολλωνακι και ο Αθηναικο στην εδρα σου? Εισαι ΠΑΟΚακι και Ξανθουλα δηλαδη? Είναι δυνατόν να μας λες ότι για μία φάση που αδικήθηκες (την οποία την πήρες καρμπόν στον αγώνα με την Παναχαϊκή, με διαιτητή κάποιον Στεφανόπουλο και κέρδισες 1-0 με εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Βαζέχα, ο οποίος το κέρδισε κιόλας) δεν σε άφησαν να πάρεις πρωτάθλημα? Οχι λεω οτι αδικηθηκα. Το καταλαβαινεις ναι ή ου? Ελεος με την παπαρδελα που φτανουμε στο 1845 για να δικαιολογησουμε κατι. Το τι θα γινοταν και που θα ημουν αν δεν με αδικουσαν δεν θα το μαθουμε ποτε. Εγω ξερω οτι δεν υπηρχε πεναλτυ, τα υπολοιπα ειναι εντελως αλλη συζητηση Saved by the Bell -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 02 : 25 : 46----- Saved by the Bell Δεν εχεις ιδεα τι λες ετσι? Για elaborate να δουμε...
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Οχι, παραδεχομαι οτι σε μια χρονια που δεν σπερνω μπορει να βρεθω 5ος αν δεν μπορεσω να ανεβω 1ος. BTW η Λιβερπουλ, η Μπαρτσελονα εχουν περασει τετοια ζορια.Η Γιουναιτεντ εχει πεσει κατηγορια. Να υποθεσω θα ελεγες σε ενα Γιουναιτεντ οτι επειδη μια χρονια βρεθηκε 5ος ειναι επιπεδου Νιουκαστλ ετσι?ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, μηπως θυμασαι κατι ωραιες χρονιες με Ντεταρι και Ρωσσους που τερματιζες 3ος και 4ος και σε κερδιζε το Απολλωνακι και ο Αθηναικο στην εδρα σου? Εισαι ΠΑΟΚακι και Ξανθουλα δηλαδη? Εγώ όταν έβγαινα 3ος και 4ος δεν κλαιγόμουν για ένα πέναλτι. Χτυπιόμουν κάτω για το γεγονός ότι είχα περιοδεύσει σε όλη την επαρχία λόγω τιμωριών της έδρας και για κάτι ομορφιές με κουμπούρια και λοιπές ασσύμετρες δυνάμεις. Κι εδώ είναι Ελλάδα. Οπότε ατυχέστατη η σύγκριση με Μάντσεστερ κλπ για ευνόητους λόγους. Οχι λεω οτι αδικηθηκα. Το καταλαβαινεις ναι ή ου?Ελεος με την παπαρδελα που φτανουμε στο 1845 για να δικαιολογησουμε κατι. Το τι θα γινοταν και που θα ημουν αν δεν με αδικουσαν δεν θα το μαθουμε ποτε. Εγω ξερω οτι δεν υπηρχε πεναλτυ, τα υπολοιπα ειναι εντελως αλλη συζητηση Και σου λέω ότι σε επόμενη αγωνιστική πήρες ψεύτικο πέναλτι στον αγώνα με την Παναχαϊκή και έτσι πήρες το παιχνίδι. Πώς δηλαδή είναι εντελώς άλλη συζήτηση αυτό? Δεν εχεις ιδεα τι λες ετσι?Για elaborate να δουμε... Σου λέω για το γκολ-άουτ που έβαλες στο Καραϊσκάκη και μου λες για τον Στολτίδη. Ότι να 'ναι...
MiltoZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 δευτερος πισω σου ημουναΘες να μου πεις οτι αποκει πουταν να ειμαι κοντα ή απο πανω βρεθηκα 3ος μετα ειναι δυσκολο να βρεθεις 5ος? Για ρωτα κατι ομαδες που παλευουν 2η-3η θεση και μετα απο μια ηττα στο "μεγαλο ματς" κατρακυλησαν. Κι εγώ αν δεν είχα πάρει τους τρεις πόντους στα χαρτιά, που για να μην ξεχνιόμαστε με δικαίωσαν τα διεθνή δικαστήρια, τότε δεν θα ήμουν 4 πόντους μπροστά από την ΑΕΚ και δεν πήγαινα για τουρισμό στο ΟΑΚΑ και δεν θα έχανα, οπότε και πάλι θα έπαιρνες τα @@ μου, τα οποία βέβαια όπως αποδείχθηκε εσύ θα τα έπαιρνες ούτως ή άλλως και από μόνος σου γιατί απ' ότι φαίνεται σου έχει γίνει συνήθεια. μουχαχαχαχαχα Και μιας και μιλάμε για @@, αν η γιαγιά μου είχε τέτοια θα ήταν παππούς μου. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, μηπως θυμασαι κατι ωραιες χρονιες με Ντεταρι και Ρωσσους που τερματιζες 3ος και 4ος και σε κερδιζε το Απολλωνακι και ο Αθηναικο στην εδρα σου? Εγώ πάντως θυμάμαι πολύ καλά αυτές τις χρονιές, που είτε θα μου ακύρωναν καθαρά γκολ σε τρία ματς σερί και με έσφαζαν με το βαμβάκι κάθε αγωνιστική ή θα διέκοπτόταν το ματς ενώ κερδίζω στο 85' , που ο πρόεδρός σου έβγαινε με το κουμπούρι στην τσέπη και έλεγε ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά και πολλά άλλα όμορφα που μάλλον εσύ δεν θυμάσαι γιατί τότε σε άφηναν αδιάφορο.
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι μου Ολυμπιακοί: Ιωνικός, Ξάνθη και ίσως Εθνικός.
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι μου Ολυμπιακοί: Ιωνικός, Ξάνθη και ίσως Εθνικός. Τον Λεβαδειακό ξέχασες...
geovard Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εγω το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι ολα αυτα τα πρωταθληματα του ολυμπιακου, ολα αυτα τα χρονια, ειναι ανθρωπινος ΑΔΥΝΑΤΟ να ειναι απο διαιτησιες.. Ευνοια υπαρχει σε ολες τις μεγαλες (σας το λεει καποιος οπαδος μικρης ομαδας) το θεμα ειναι να εχεις και την ΟΜΑΔΑ να την εκμεταλλευτεις... Μα κανείς δεν ισχυρίζεται ότι όλα τα πρωταθλήματα είναι κάλπικα.Το κακό είναι ότι μερικά από αυτά είναι κάλπικα καί είναι γνωστό αυτό αφού το έχουν παραδεχτεί καί άνθρωποι πού δούλεψαν γιά τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός ή μάλλον η απληστία τού Κόκκαλη? Μα να αμαυρώσει όσα γνήσια πρωταθλήματα πήρε.Γιατί ο κόσμος έτσι είναι.Χίλια καλά να κάνεις άμα κάνεις ένα κακό σ' αυτό στέκεται ο κόσμος.Καί πρέπει να πούμε εδώ ότι καί ο Καπετάνιος τέτοιες μλκς έκανε όταν είχε το πάνω χέρι καί μπορούσε να κάνει σερί στα πρωταθλήματα, όμως δεν το έκανε καί αυτό τον τιμά.Ο Κόκκαλης δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο γιά τον Ολυμπιακό κάποιοι άλλοι όμως πονάνε γενικότερα γιά το ποδόσφαιρο.Ήταν καί άλλες εποχές βέβαια όπου ο ρομαντισμός δεν είχε τελείως χαθεί. Λένε οι ειδικοί σήμερα ότι η πρόσφατη οικονομική κατάρρευση(κρίση καλύτερα) οφείλεται εν πολλοίς στη απληστία των golden boys διεθνώς.Παλιά λέγανε ότι στα τριάντα του κάποιος στην Αμερική εκπλήρωνε το Αμερικάνικο όνειρο, σήμερα αυτό γίνεται μόλις στα εικοσιπέντε!Έτσι εξηγείται η αδικία σε όλα τα επίπεδα αφού αυτά είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία.Οί συνειρμοί είναι προφανείς.
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μα κανείς δεν ισχυρίζεται ότι όλα τα πρωταθλήματα είναι κάλπικα.Το κακό είναι ότι μερικά από αυτά είναι κάλπικα καί είναι γνωστό αυτό αφού το έχουν παραδεχτεί καί άνθρωποι πού δούλεψαν γιά τον Ολυμπιακό.Δηλαδή τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός ή μάλλον η απληστία τού Κόκκαλη? Μα να αμαυρώσει όσα γνήσια πρωταθλήματα πήρε.Γιατί ο κόσμος έτσι είναι.Χίλια καλά να κάνεις άμα κάνεις ένα κακό σ' αυτό στέκεται ο κόσμος.Καί πρέπει να πούμε εδώ ότι καί ο καπετάνιος τέτοιες μλκς έκανε όταν είχε το πάνω χέρι καί μπορούσε να κάνει σερί στα πρωταθλήματα, όμως δεν το έκανε καί αυτό τον τιμά.Ο Κόκκαλης δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο γιά τον Ολυμπιακό κάποιοι άλλοι όμως πονάνε γενικότερα γιά το ποδόσφαιρο.Ήταν καί άλλες εποχές βέβαια όπου ο ρομαντισμός δεν είχε τελείως χαθεί. Λένε οι ειδικοί σήμερα ότι η πρόσφατη οικονομική κατάρρευση(κρίση καλύτερα) οφείλεται εν πολλοίς στη απληστία των golden boys διεθνώς.Παλιά λέγανε ότι στα τριάντα του κάποιος στην Αμερική εκπλήρωνε το Αμερικάνικο όνειρο, σήμερα αυτό γίνεται μόλις στα εικοσιπέντε!Έτσι εξηγείται η αδικία σε όλα τα επίπεδα αφού αυτά είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία.Οί συνειρμοί είναι προφανείς. Μόνο που δεν μας είπες ότι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Γκαγκάτση θα ήταν ο Καπετάνιος, επειδή νοιάζεται για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τα κουμπούρια θα ορίζει διαιτητές ή θα ξεκλειδώνει τα δικαστήρια Σάββατο για να δικαστεί ο Ολυμπιακός? Ρε τι διαβάζουμε σήμερα... Και για τους ανθρώπους που έχουν παραδεχτεί τα κάλπικα πρωταθλήματα, πες μου μόνο ότι δεν εννοείς τον Ριβάλντο, γιατί αν όντως αυτόν εννοείς κάπου εδώ τελειώνει η εποικοδομητική, οφείλω να ομολογήσω, κουβεντούλα μας.
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι μου Ολυμπιακοί: Ιωνικός, Ξάνθη, Λεβαδιακός και ίσως Εθνικός.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα με το σταυρό στο χέρι και ευτυχώς που ήρθε ο Κρόκους και γλύτωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη βρομιά του Καπετάνιου. Να τρως ΠΟΛΛΑ αυγά, βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία. Που ξέρεις...
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καί πρέπει να πούμε εδώ ότι καί ο καπετάνιος τέτοιες μλκς έκανε όταν είχε το πάνω χέρι καί μπορούσε να κάνει σερί στα πρωταθλήματα, όμως δεν το έκανε καί αυτό τον τιμά.Ο Κόκκαλης δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο γιά τον Ολυμπιακό κάποιοι άλλοι όμως πονάνε γενικότερα γιά το ποδόσφαιρο.Ήταν καί άλλες εποχές βέβαια όπου ο ρομαντισμός δεν είχε τελείως χαθεί. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα με το σταυρό στο χέρι και ευτυχώς που ήρθε ο Κρόκους και γλύτωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη βρομιά του Καπετάνιου. Να τρως ΠΟΛΛΑ αυγά, βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία. Που ξέρεις... Διαβάζεις ποτέ τι γράφει ο προλαλήσας, ή απλώς βλέπεις σχόλιο από Erwdio, κάνεις συνειρμό με τον omnislash και μπαίνεις μέσα και πετάς τη μπαρούφα σου? Είδες κανέναν να λέει ότι ο Κόκκαλης είναι ο αναμορφωτής του ελληνικού ποδοσφαίρου? Εδώ ο geo γράφει παραπάνω ότι ο Καπετάνιος ήταν λάτρης του ρομαντισμού. Καλύτερα λοιπόν να τρώς ΠΟΛΛΑ αυγά που βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία, παρά να ρουφάς ΠΟΛΛΑ αυγά που βελτιώνουν τη φωνή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.