Erwdios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ΕΛΕΟΣ δεν σου φτανουν οι βαθμοι στα χαρτια, δεν ντρεπεσαι γιαυτο και σου φταινε οι 15 ποντοι μπροστα απο το κορνερ!!!:shock: what's next?Καποιο αουτ 3 ποντους πισω? Κάποιο γκολ, που θα έχει βγεί προηγουμένως μισό μέτρο η μπάλα έξω και το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά. Σου θυμίζει κάτι? Α, θυμηθηκα και τον Εργοτελη που γκρινιαζες για το 3-3 και τελικα σου ειχε δωσει μουφα πεναλτυ και ακυρο γκολ Εγώ δεν γκρίνιαξα για κανέναν Εργοτέλη. Εγώ δεν είμαι της λογικής σου, παίξω δεν παίξω μπάλα, πρέπει να πάρω βαθμο/ους. Δεν έπαιξα και άξιζα να χάσω, ας πρόσεχα. Αν είναι να διαμαρτύρομαι για τη διαιτησία σε έναν αγώνα με τον Εργοτέλη, τότε καλύτερα να πάω να δω Ολυμπιακό Βόλου να διαμαρτύρομαι και με το δίκιο μου. Καλα, τωρα θα αστειευσαι, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πεναλτυ στον Κοβασεβιτς στο Χαριλαου Ελπίζω να τον έχεις δεί τον αγώνα... Αρπαξα 3 απο την Ξανθη το παραρτημα σου που εσενα σε επαιξε με τα ερασιτεχνικα-οπως εχει ξανακανει οταν καιγοσουν!!!-και καθεται και χανει 3 χρονια σερι και αντιθετα λες οικογενειακο διπλο και παραρτημα το ματς που εφαγα 4!!!ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΙ λενε τετοιες @#$#$%#:shock: Είσαι ο μόνος που συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο ΟΦΗ δεν είναι παράρτημά σου. Οι μάγκες κάτω στην Κρήτη γιατί έκαναν συλλαλητήριο? Για να μην εμπλέκεται ο Κόκκαλης στα διοικητικά του ΟΦΗ? Δεν το νομίζω. Τώρα για την Ξάνθη, δεν μου παραθέτεις καλύτερα την ενδεκάδα της, να δούμε πού ακριβώς είναι τα ερασιτεχνικά της? Ποιος επαιξε αγορι μου για 7 και ποιος για 4?Αλλα και παλι, αντε να το δεχτω-ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ FΟR THE RECORD-δηλαδη δεν μπορω να φωναζω για το οφσαιντ που θα εδινε τετ-α-τετ επειδη εσυ δεν μπορουσες να βαλεις γκολ!Ελα θεε και Κυριε Και για την ΑΕΚ ΠΟΙΑ 4!!!Η ΑΕΚ εκανε μια φαση με τον Σκοκο οταν ειχα 2-0 στην πλατη απο ανυπαρκτο πεναλτυ!!! Το δέχεσαι δεν το δέχεσαι, εγώ θυμάμαι ένα δοκάρι του Λούα Λούα κι ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Τοροσίδη, ενώ εσύ μπορείς να συνεχίσεις να φωνάζεις για το οφσάιντ. Επιμενεις να μου λες για ματς που δεν επαιξα καλα και δεν πρεπει να μιλαω για διαιτησια επειδη δεν επαιξα καλα και μου μιλας για Χαριλαου και Κρητες και παπαριες που επαιξες χαλια.Δεν γινονται αυτα, δεν υπαρχουν Επιμένω να σου λέω ότι σε όσες φάσεις έχεις αδικηθεί, σε άλλες τόσες έχω αδικηθεί κι εγώ. Δεν το κράτησα όμως μανιάτικο, να το χτυπάω σε κάθε κουβέντα. Δεν έπαιξα μπάλα, πάω παρακάτω. Αν πέρυσι είχα χάσει το πρωτάθλημα (που μεταξύ μας, στα @@ μου) δεν θα το είχα χάσει από το μεταξύ μας παιχνίδι, ούτε από το πέναλτι στο Χαριλάου. Θα το είχα χάσει επειδή δεν βλεπόμουν εντός Ελλάδος. Αντίθετα εσύ, όσο σκ@τά κι αν είναι η ομάδα σου, θα συνεχίσεις να φωνάζεις για διαιτησίες. Υπάρχουν δε μερικοί οπαδοί σου, που ακόμη κραδαίνουν το βίντεο με το πέναλτι του Παπουτσέλη σε μία χρονιά που είχες τερματίσει 5ος κύριε. Όπως είπε κι ο miltoz, βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος ώρες-ώρες εκεί στον ΠΑΟ.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Κάποιο γκολ, που θα έχει βγεί προηγουμένως μισό μέτρο η μπάλα έξω και το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά. Σου θυμίζει κάτι? Ναι, μου θυμιζει ενα γκολ που δεν μπηκε ποτε του Στολτιδη στην Λεωφορο Εγώ δεν γκρίνιαξα για κανέναν Εργοτέλη. Εγώ δεν είμαι της λογικής σου, παίξω δεν παίξω μπάλα, πρέπει να πάρω βαθμο/ους. Δεν έπαιξα και άξιζα να χάσω, ας πρόσεχα. Αν είναι να διαμαρτύρομαι για τη διαιτησία σε έναν αγώνα με τον Εργοτέλη, τότε καλύτερα να πάω να δω Ολυμπιακό Βόλου να διαμαρτύρομαι και με το δίκιο μου. Οκ, δεκτο, εγω παλι ειμαι της λογικης οτι παιξω δεν παιξω δεν δεχομαι κανενας να μου κλεψει το νομιμο. Το να αφησω ξεκλειδωτο το σπιτι δεν σε δικαιωνει να μπεις να μου παρεις την τηλεοραση εκτος αν εισαι ο Αλογοσκουφης Ελπίζω να τον έχεις δεί τον αγώνα...Μια χαρα και live, δεν υπαρχει πεναλτυ Είσαι ο μόνος που συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο ΟΦΗ δεν είναι παράρτημά σου. Οι μάγκες κάτω στην Κρήτη γιατί έκαναν συλλαλητήριο? Για να μην εμπλέκεται ο Κόκκαλης στα διοικητικά του ΟΦΗ? Δεν το νομίζω. Τώρα για την Ξάνθη, δεν μου παραθέτεις καλύτερα την ενδεκάδα της, να δούμε πού ακριβώς είναι τα ερασιτεχνικά της? 1. Γιατι δεν θελουν την ιδιοκτησια του ΟΦΗ απο τον Βαρδινογιαννη το οποιο δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το... 2. ...οτι το παραρτημα πρωτη φορα σου εκοψε βαθμους εδω και 3 χρονια και εγω με το παραρτημα εχω 2 ισοπαλιες, 1 ηττα και 1 νικη εντος και αυτη στο γκολ. Το παραρτημα σε επαιξε αμυνα στην σεντρα περσυ και εφαγε 6. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. Το ιδιοκτησιακο καθεστως αγορι μου φαινεται στο γηπεδο?Εχω τα χαλια μου αλλα και ο ΟΦΗ πηγαινε να πεσει Β Εθνικη και μονο εμενα κερδιζε. Πιο λογικο θα ηταν να πεις οτι εμεις ημαστε παραρτημα του ΟΦΗ υγ. Για την Ξανθη, για πες μου εσυ την περσυνη 11αδα της που εφαγε τα 5 τεμαχια? Το δέχεσαι δεν το δέχεσαι, εγώ θυμάμαι ένα δοκάρι του Λούα Λούα κι ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Τοροσίδη, ενώ εσύ μπορείς να συνεχίσεις να φωνάζεις για το οφσάιντ. Ευχαριστω που μου επιβεβαιωνεις οτι εκανες 2 φασεις που ΤΙΣ ΕΧΑΣΕΣ (αρα ειχες την ευκαιρια και την εχασες, στα @@ μου, να ειχες καλυτερους σκορερς) και εγω περα του φαουλ του Ματος(δηλαδη 2-2 φασεις, αυτο ειναι το 7-4 που λες?) ειχα ανεπαναληπτο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ που μου το εκοψες!!!Καταλαβαινεις ελπιζω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ στην μπαλα, δεν περνεις 3β με την εμφανιση. Μπορεις να εχεις 500 ευκαιριες και εγω 1 πεναλτυ στο 90'. Αν χασεις και τις 500 και δεν μου δωσεις το πεναλτυ στο 90' με εχεις αδικησει πως θα γινει τωρα? Υπάρχουν δε μερικοί οπαδοί σου, που ακόμη κραδαίνουν το βίντεο με το πέναλτι του Παπουτσέλη σε μία χρονιά που είχες τερματίσει 5ος κύριε. Μηπως θυμασαι πω ηταν η βαμολογια οχι στο τελος αλλα πριν αποκεινο το ματς με τον Παπουτσελη γιατι πολυ της μοδας ειναι η ατακα περι 5ου υγ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ, εαν με αδικησουν θα το πω. Δεν με νοιαζει τι μπαλα παιζω. Αυτο ειναι δικο μου προβλημα και γιαυτο κανουμε συλλαητηρια και κραζαμε τους Βαρδινογιανναιους και ολα. Δικο μου θεμα. Θα τα βρουμε μεταξυ μας οι Παναθηναικοι. Η διαιτησια ομως ειναι θεμα ολων. Και οταν με αδικουν με αδικουν παει και τελειωσε οσο και να κωλοχτυπιεσαι
tsavi1991 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 καλα μιλαμε αυτος ο kaizerSoze εχει αρχείο με ολες τις φασεις που εχει αδικιθεί ο Παο.φανταζομαι αν σταματησουν να τον αδικουν θα αλλαξει ομαδα και θα γινει πχ Λαρισα που αδικειται... ασε που οτιδηποτε λεγεται το κανει παραθεση και το σχολιαζει. μιλαμε δν αφηνει τιποτα να πεσει κατω. χαλαρωσε man ολοι αδικονται απλα γιατι η διατησια δεν ειναι καν ικανοποιητικη στην Ελλαδα Υ.Γ Βαζω στοιχημα οτι θα μου κανει παραθεση!!!!!
gerr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 καλα μιλαμε αυτος ο kaizerSoze εχει αρχείο με ολες τις φασεις που εχει αδικιθεί ο Παο.φανταζομαι αν σταματησουν να τον αδικουν θα αλλαξει ομαδα και θα γινει πχ Λαρισα που αδικειται... ασε που οτιδηποτε λεγεται το κανει παραθεση και το σχολιαζει. μιλαμε δν αφηνει τιποτα να πεσει κατω. χαλαρωσε man ολοι αδικονται απλα γιατι η διατησια δεν ειναι καν ικανοποιητικη στην Ελλαδα Υ.Γ Βαζω στοιχημα οτι θα μου κανει παραθεση!!!!! Μα ρε φίλε εσύ τον σχολιάζεις... σε ποιον να κάνει παράθεση.. σε άλλο topic??
tsavi1991 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μα ρε φίλε εσύ τον σχολιάζεις... σε ποιον να κάνει παράθεση.. σε άλλο topic?? ρε συ αν κοιταξεις προσεκτικα θα δεις οτι εχει γνωμη για τα παντα πχ φαση με τον παπουτσελη Επισης προσπαθει να δικαιολογησει και να καλυψει οτιδηποτε αφορα την ομαδα.δηλαδη ολοι εχουν αδικο εκτος απο αυτον.το να κανει παραθεση σε κατι που οντως θεωρει λαθος το δεχομαι οχι ομως να διαφωνει σε οτι λεγεται...
Tuko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Όλοι οι γνωστοί μου βάζελοι παραδέχονται ότι έχει τα χάλια του ο Πάο, και κάποιοι άλλοι δε λένε να βάλουν μυαλό με τπτ Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος βαζελo-χανουμάκιαα
comfuzio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Όλοι οι γνωστοί μου βάζελοι παραδέχονται ότι έχει τα χάλια του ο Πάο, και κάποιοι άλλοι δε λένε να βάλουν μυαλό με τπτ Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος βαζελo-χανουμάκιαα ναι καλα λες, αλλα ποιος Ολυμπιακος ειναι εστω μονοφθαλμος;
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 καλα μιλαμε αυτος ο kaizerSoze εχει αρχείο με ολες τις φασεις που εχει αδικιθεί ο Παο.φανταζομαι αν σταματησουν να τον αδικουν θα αλλαξει ομαδα και θα γινει πχ Λαρισα που αδικειται... ασε που οτιδηποτε λεγεται το κανει παραθεση και το σχολιαζει. μιλαμε δν αφηνει τιποτα να πεσει κατω. χαλαρωσε man ολοι αδικονται απλα γιατι η διατησια δεν ειναι καν ικανοποιητικη στην Ελλαδα Ετσι, στην πιεση, quote σε ολα,θα με βλεπετε μπροστα σου συνεχεια, θα σας γινω βιωμα, δδεν θα πεφτει τιποτα, θα τρωτε quote και αντιρρηση σε ολαΥ.Γ Βαζω στοιχημα οτι θα μου κανει παραθεση!!!!! Κερδισες το στοιχημα, σουρχεται και η εισπραξη
Tuko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ναι καλα λες, αλλα ποιος Ολυμπιακος ειναι εστω μονοφθαλμος; Τα λέω εγώ που είμαι Ολυμπιακός, αλλά βλέπω τις μαλακίες που γίνονται στην Ελλαδίτσα. ΤΙ να πω ότι έχουμε ομαδάρα κλπ βλακείες;; Πέρσι που έπαιζε καλή μπάλα στην Ευρώπη, ναι, ο Λεμονής είχε στήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Αλλά έπαιζε με 12-13 παίχτες, οι άλλοι δεν έκαναν ούτε για το κύπελλο με ομάδες Γ' εθνικής. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ πιο δυνατό τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά φοβόμασταν με φίλους βάζελους αυτό που έγινε - Ανύπαρκτη άμυνα και περίεργες αλλαγές / στησίματα ομάδας. Για να μη λέμε και μεγάλα λόγια, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, θα δείξει.
antreaslam Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 καλα μιλαμε αυτος ο kaizerSoze εχει αρχείο με ολες τις φασεις που εχει αδικιθεί ο Παο. το πρόβλημα είναι ότι...αν κρατάει αρχείο με τις φάσεις που μας έχουν αδικήσει την τελευταία 10ετία, και τις φασεις που έχει ευνοηθεί ο οσφπ, χρειάζεται μια επιπλέον αποθήκη για τα βίντεο, dvd,κλπ, και 4-5 σκληρούς από 1 τέρα τον καθένα! Αρα, τελικό συμπέρασμα... Ο κάιζερ έχει πολλά λεφτά, και είναι βάζελος, αχ αυτοί οι βάζελοι, όλοι πλούσιοι και κωλονακιώτες είναι, ευτυχώς που υπάρχει και η ομάδα του κράτους (ουπς, σόρρυ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ήθελα να πω), για τον λαικό κόσμο!
tsavi1991 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 οκ μονο εσας αδικει η διαιτησία... Λεω κατι σε ηπιο σχετικα τονο περιμενοντας να βγει καποιος και να πει οτι ναι ρε παιδι μου η διαιτησια ευνοει και αδικει ολες τις ομαδες κατα καιρους και αντι για αυτο βγαινουν και κλαιγονται. Υ.Γ.Δεν θα βαλετε ποτε μυαλο,οσο σας κοροιδευουν οι διοικησεις του παναθηναικού τοσο θα ριχνετε τις ευθυνες της ανυπαρκτης ομαδας στα κορακια τους διαιτητες. Ομάδα με μελισση κτλ δεν γινεται κυριοι χορηγοι του ΠΑΟΚ
KWSN_Men Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καλά ρε μαλάκα Δημήτρη, με τα special needs; Ντροπή.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καλά ρε μαλάκα Δημήτρη, με τα special needs; Ντροπή. Eτσι με ολους ρε μαλακα, με ολους, τιποτα κατω, τιποτα αναπαναντητο. Εξαλλου σκεψου να περιμενα γαυρο χωρις special needs για να μιλησω...
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εξαλλου σκεψου να περιμενα γαυρο χωρις special needs για να μιλησω... Να, αυτά να μην έλεγες...
SPSS07 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 πωωω πωωω τι ειπες τωρα.. μας την ειπες και καλα.. και τωρα θιχτηκαμε.. λες και δεν ξερουμε τον κλασικο βαζελο που σε οτι τον ρωτησεις θα εισπραξεις ειρωνια, την προγνωση του καιρο για μια εβδομαδα και οτιδηποτε αλλο εκτος απο μια σωστη απαντηση.. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ οι τεσσαρες και τα χαστουκια να σας εχουν πειραξει? εχουμε μια γενια ψυχολογικα καταπιεσμενων βαζελων! αντε και στο national geographic.. ο βουτσινας τι λεει? περιμενει εντολες απο τον πραγματικο προεδρο? πολυμετοχικοτητα και πολυιδιοκτησια το πρασινο μεγαλειο.. υπομονη ερχονται δυσκολες μερες "Από ότι δείχνουν τα πράγματα, Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ιδιοκτησιακό καθεστώς και αυτός ήταν ο λόγος που τέσσερα μέλη της διοίκησης παραιτήθηκαν. Ο Φανούρης Βατσινάς δυσκολεύεται από ότι φαίνεται να παραχωρήσει την ομάδα παρά τις προσπάθειες του κ. Παπακαλιάτη και προφανώς αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τέσσερα από τα μέλη της διοίκησης της κρητικής ΠΑΕ. Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Πολεμαρχάκης, η γενική διευθύντρια Ζαχαρία Μωραΐτη και τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Σφακιανάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης αποτελούν παρελθόν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί καθόλου αυτούς που έχουν μείνει στον ΟΦΗ, αφού σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ τονίζει πως θα προχωρήσει στην αντικατάσταση των τεσσάρων αυτών ατόμων. Έτσι απλά..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.