Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν αναφέρομαι στον τρόπο, στο περιεχόμενο αναφέρομαι. Τι θες να σου πω? Για το αν έπρεπε να αποβάλει τον Μπακαρουάν 2-3 φορές? Για τις ελλείψεις που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ? Αυτό είναι το θέμα μας? Σε δύο σημαντικά ματς με την Αεκ και με την Ανόρθωση δεν έκανες μισή ευκαιρία (στην κυριολεξία όμως) και κάθεσε και ασχολείσαι με την διαιτησία. Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Η αλλιώς της κοντής ψωλής τα μαλιά της φταίγανε. Και δεν μου απάντησες, ο Ολυμπιακός ευνοείται από την διαιτησία τα τελευταία χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα? Το θέμα συζήτησης αυτό δεν ήταν, ότι δεν θα πάρετε πρωτάθλημα όσο είναι ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ?

Σοβαρα μου μιλας τωρα?

Και δεν πρεπει να μιλαω εγω για το πεναλτυ της ΑΕΚ?

Δεν μπορει να μιλαει ο ΟΦΗ για το ανυπαρκτο οφσαιντ στον ΕνΝτου?

Τοσα χρονια που ελεγα για αποβολες Καστιγιων και Γεοργατων που μου ελεγες για "αναποδα πλαγια"και πως μιλας??

Εσυ τι εκανες στην Κρητη?

Εγω δεν ειχα πχ περσυ απουσιες οταν εχανα τα ματς?Δεν ειχα Ιβανσιτζ και Μορρις εκτος?

Οσο για την διαιτησια που λες, δηλαδη περσυ σε αδικησε?ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ το καταλαβαινεις?Και για να σε προλαβω για την κοτσανα που σκεφτεσαι, τριτος ημουν αρα θα πηγαινα 2ος. Αλλα δεν μιλαμε τι θα εκανα εγω, μιλαμε για το πως το πηρες εσυ αν δεν κανω λαθος, αν ευνοηθηκες μιλαμε. Και για να στο παω παραπερα εγω πηγα στην Ξανθη 2ος λογω της π$%# σου, εσυ πηγες και κατεβασε τα 3α οπως εχει ξανακανει στο παρελθον. Οποτε αν βριζω για κατι σπεσιαλ τον Τζιγγερ περσυ ειναι που εχασε το ευκολοτερο πρωταθλημα της δεκαετιας απο ενα αθλιο ΟΛυμπιακο

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οσο για την διαιτησια που λες, δηλαδη περσυ σε αδικησε?ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ το καταλαβαινεις?

Χιλιοειπωμένα. Εμείς πήραμε το μάτς με την Καλαμαριά στα χαρτιά, εσύ το πήρες στη βουτιά.

Και πέρυσι ήσουν μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά απεδείχθη πανηγυρικά ότι ούτε σπρώχνοντας δεν παίρνεις κούπα. Τι να πρωτοθυμηθούμε, το γκολ-αουτ στο Καραϊσκάκη, την επετειακή βουτιά του Καραγκούνη, το ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή στο 2-2 της Λεωφόρου?

Και φέτος, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Εδώ κόντεψε ο Μπαρκαουάν να κόψει τη μπάλα σε 2-3 παίχτες και εσύ μας λες για το οφσάιντ του Εντόι.

Για τα 2 οφσάιντ που μας έκοψε στο παιχνίδι με το παράρτημά μας, όπως υπονοείς, την Ξάνθη, γαργάρα. Όπως και για τα 2 οφσάιντ που άφησε υπέρ της Ξάνθης.

Πέρα από το παιχνίδι με τον Άρη που ο Ολυμπιακός κέρδισε με ψεύτικο πέναλτι, του γαύρου Μαζαράκου (ο οποίος τη μαλακία που έδωσε πέρυσι, την διόρθωσε φέτος στο Ηράκλειο) ποιά άλλη διαιτητική εύνοια έχεις να επιρρίψεις στον Ολυμπιακό?

Τελικά αποφασίστε, ο Γκαγκάτσης σας φταίει, ο Κόκκαλης, ο Τζίγγερ ή τα "κόκκινα μυθεύματα" στον Πράσινο Τύπο?

Δημοσ.
Μάλλον φταίει ο ΟΤΕ.

Το Πλαίσιο φταίει που δίνει σκληρούς μαζί με Conn-x, χωρίς να διασταυρώνει τα στοιχεία της γραμμής του αγοραστή. :P

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Να θυμίσω το παιχνίδι με τον Ιωνικό όταν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ,όχι φουλ αλλά φλος διαιτησία,καρότσι μπας και το πάρει.Τότε δεν ήταν που το πήρε ή θυμάμαι λάθος,επίσης απο ότι θυμάμαι είχε αποκλείσει την ΑΕΚ εντελώς δίκαια στο Κύπελο,όχι με διαιτησία απα πα πα πα,ξεχνάμε μου φαίνεται.

Μια απο τα ίδια όταν εμείς είχαμε Μελισσανίδη,που έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών αν τύχαινε να χάνουμε στο ημίχρονο,κάτι φώτα θυμάμε να σβήνουν στο 90 ενώ χάναμε κι άλλα τέτοια.

Γύρισε ο τροχός και πάνω είναι ο Ολυμπιακός,τα περισσότερα πρωταθλήματα και των τριών είναι σάπια,πολύ λίγα είναι αυτά που κερδίθηκαν με το σπαθί που λέμε.

Δημοσ.

To τραγικο ειναι οτι συζηταμε το ποιος εχει τα κονε τωρα στην διαιτησια κτλ ενω επρεπε οι αγωνες να κερδιζονται στο γηπεδο και οχι στα γραφεια της επο...Ελπιζω να φτιαξουμε καποτε μια αρκετα καλη ομαδα που να υπερεχει αρκετα απο της αλλες δυο (ολυμπιακο αεκ) ωστε να μπορεσουμε να ξεπερασουμε και τον σκοπελο της διαιτησιας...Γιατι φιλοι γαυροι και αεκτζιδες τα ιδια σκατα ομαδες εχουμε σαπακια του κερατα που βγαινουν εξω και περνουν τα @@ μου και απλα εδω το παιζουμε μαγκες με πετσινα πρωταθληματα που εχουν ομαδες του Σουτσου...

Δημοσ.

KaizerSoze μίλα όσο θες για την διαιτησία και για τον Γκαγκάτση, αλλά κακό του κεφαλιού σου κάνεις γιατί δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω τόσην ώρα.

Δημοσ.

Και φέτος, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Εδώ κόντεψε ο Μπαρκαουάν να κόψει τη μπάλα σε 2-3 παίχτες και εσύ μας λες για το οφσάιντ του Εντόι.

Για τα 2 οφσάιντ που μας έκοψε στο παιχνίδι με το παράρτημά μας, όπως υπονοείς, την Ξάνθη, γαργάρα. Όπως και για τα 2 οφσάιντ που άφησε υπέρ της Ξάνθης.

Τα 2 πεναλτυ με τον Πανθρακικο?

Το απιστευτο οφσαιντ του Κλευτον στο Βικελιδης?

Το ανυπαρκτο πεναλτυ με την ΑΕΚ?

4 παιχνιδια εχω παιξει με εχουν αδικησει στα 3 και μιλας?

Πέρα από το παιχνίδι με τον Άρη που ο Ολυμπιακός κέρδισε με ψεύτικο πέναλτι, του γαύρου Μαζαράκου (ο οποίος τη μαλακία που έδωσε πέρυσι, την διόρθωσε φέτος στο Ηράκλειο) ποιά άλλη διαιτητική εύνοια έχεις να επιρρίψεις στον Ολυμπιακό?

Το οφσαιντ του Παπαδοπουλου στο 0-0 στην Λεοφωρο?

Η ποντοι με την Καλαμαρια δεν σου φτανουν?

Το γκολ που ακυρωσε στον Ηρακλη?

Δεν το πηρες και με 15β αν δεν κανω λαθος, 1π πουστικο απο την ΑΕΚ και 4 απο εμας. Βαλε μεσα τις; ομορφιες σε Ξανθη και με ΟΦΗ εδω μεσα και εδεσε το γλυκο. Ασε μας που θα μας κλαφτεις τωρα, μια ζωη με την διαιτησια ζεις

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 05 : 07 : 27-----

KaizerSoze μίλα όσο θες για την διαιτησία και για τον Γκαγκάτση, αλλά κακό του κεφαλιού σου κάνεις γιατί δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω τόσην ώρα.

Μου φαινεται δεν καταλαβαινεις. Δεν κλεινω τα ματια. Τελεια. Οχι δεν κλεινω τα ματια στα προβληματα μου και στις διαιτησιες τα κλεινω και λεω σφαξε με Αγα μου ναγιασω=να κανω ομαδα που να κερδιζει την διαιτησια.

ΟΤΙ και να παιξω ή να μην παιξω, αν χασω το πρωταθλημα λογω διαιτησιας να μην το πω?Ειναι σαν να δινεις Πανελληνιες και να αντιγραφει ο αλλος και να μου λες "Και συ εγραψες 13 γιαυτο εμεινες εξω". Δεν ειναι συναγωνισμος, δεν υπαρχει κριτικη επιτροπη να δωσει το πρωταθλημα σε αυτον που παιζει την καλυτερη μπαλα. Ειναι ΔΙαγωνισμος=θα κερδισει οποιος καπελωσει τον αλλο. Αν παιξεις 7 καιγω 6 να κερδισεις. Αλλα αν θεωρω οτι επαιξα εγω 4 και εσυ 4 ή και 3,5 ακομα γιατι να παρεις εσυ το πρωταθλημα, επειδη εισαι μαγκας?

Δημοσ.
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Να θυμίσω το παιχνίδι με τον Ιωνικό όταν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ,όχι φουλ αλλά φλος διαιτησία,καρότσι μπας και το πάρει.Τότε δεν ήταν που το πήρε ή θυμάμαι λάθος,επίσης απο ότι θυμάμαι είχε αποκλείσει την ΑΕΚ εντελώς δίκαια στο Κύπελο,όχι με διαιτησία απα πα πα πα,ξεχνάμε μου φαίνεται.

.

what? μαλλον θυμασαι λαθος... τον Ιωνικο της χρονια του πρωταθληματος τον κερδισαμε πολυ δυσκολα στη Νεαπολη 2-1 σε ενα γηπεδο οπου οι πιο πολλοι οπαδοι φωναζαν ολυμπιακος... οι οπαδοι του Ιωνικου μαλιστα τα ειχαν χωσει πολυ ασχημα στον Κανελλακη γιατι ειχε δωσει καμια 800αρια εισητηρια σε συνδεσμους του οσφπ...

οσο για το ματς στην Αλεξανδρας ειχαμε κερδισει 2-0 στο τελος με τον Σανμαρτεαν να κανει παπαδες (στο 2ο γκολ περασε 5 παιχτες και εδωσε στον κριαροκωνσταντινου σε κενη εστια)

για τον αποκλεισμο της Αεκ για ποιον αγωνα εχεις ενσταση? στην Αλεξανδρας ή στα Λιοσια?

Δημοσ.
Το οφσαιντ του Παπαδοπουλου στο 0-0 στην Λεοφωρο?

Η ποντοι με την Καλαμαρια δεν σου φτανουν?

Το γκολ που ακυρωσε στον Ηρακλη?

Δεν το πηρες και με 15β αν δεν κανω λαθος, 1π πουστικο απο την ΑΕΚ και 4 απο εμας. Βαλε μεσα τις; ομορφιες σε Ξανθη και με ΟΦΗ εδω μεσα και εδεσε το γλυκο. Ασε μας που θα μας κλαφτεις τωρα, μια ζωη με την διαιτησια ζεις

Άλλος κλαίγεται και δεν βλέπει τι πραγματικά γίνεται, ή μάλλον δεν θέλει να δει και γι' αυτό συνεχίζει να κλαίγεται.

Για τους πόντους με την Καλαμαριά, ευθύνεται ο ερασιτεχνισμός της Καλαμαριάς. Τελεία και παύλα. Κι ο Τζίγγερ το ίδιο θα έκανε, συμφωνούσες, δεν συμφωνούσες.

Για το γκολ του Γιαντσή που ακύρωσε στον Ηρακλή, θα μπορούσες να φωνάζεις αν δεν είχες επιλεκτική μνήμη. Το χέρι στο 0-0 το ξεχνάς μάλλον. Το ίδιο και το ότι το κόρνερ στο 1-0 εκτελείται μισό μέτρο μπροστά από το ημικύκλιο.

Στο Χαριλάου πέρυσι εγώ δεν πήρα πεντακάθαρο πέναλτι στον Κοβάσεβιτς, που θα έκρινε και το ματς κι εσύ μου χτυπιέσαι για το πέναλτι με τον Πανθρακικό.

Ποιές ομορφιές? Που άρπαξες 3 από την Ξάνθη και στο ρεπό σου άρπαξες 4 στο οικογενειακό διπλό από τον ΟΦΗ?

ΟΤΙ και να παιξω ή να μην παιξω, αν χασω το πρωταθλημα λογω διαιτησιας να μην το πω?Ειναι σαν να δινεις Πανελληνιες και να αντιγραφει ο αλλος και να μου λες "Και συ εγραψες 13 γιαυτο εμεινες εξω". Δεν ειναι συναγωνισμος, δεν υπαρχει κριτικη επιτροπη να δωσει το πρωταθλημα σε αυτον που παιζει την καλυτερη μπαλα. Ειναι ΔΙαγωνισμος=θα κερδισει οποιος καπελωσει τον αλλο. Αν παιξεις 7 καιγω 6 να κερδισεις. Αλλα αν θεωρω οτι επαιξα εγω 4 και εσυ 4 ή και 3,5 ακομα γιατι να παρεις εσυ το πρωταθλημα, επειδη εισαι μαγκας?

Με την παραπάνω λογική σου, στον αγώνα της Λεωφόρου, ήσουν για 2 μπαλάκια, αλλά διαμαρτύρεσαι για το οφσάιντ του Παπαδόπουλου. Εγώ εκεί έπαιξα για 7 κι εσύ για 4. Το ίδιο και στο φετινό ματς με την ΑΕΚ. Εκεί ήσουν για 1 και η ΑΕΚ για 4.

Συνεπώς και στις 2 περιπτώσεις, δικαια καπελώνεσαι.

Δημοσ.

Για το γκολ του Γιαντσή που ακύρωσε στον Ηρακλή, θα μπορούσες να φωνάζεις αν δεν είχες επιλεκτική μνήμη. Το χέρι στο 0-0 το ξεχνάς μάλλον. Το ίδιο και το ότι το κόρνερ στο 1-0 εκτελείται μισό μέτρο μπροστά από το ημικύκλιο.

ΕΛΕΟΣ δεν σου φτανουν οι βαθμοι στα χαρτια, δεν ντρεπεσαι γιαυτο και σου φταινε οι 15 ποντοι μπροστα απο το κορνερ!!!:shock::shock: what's next?Καποιο αουτ 3 ποντους πισω?

Α, θυμηθηκα και τον Εργοτελη που γκρινιαζες για το 3-3 και τελικα σου ειχε δωσει μουφα πεναλτυ και ακυρο γκολ

Στο Χαριλάου πέρυσι εγώ δεν πήρα πεντακάθαρο πέναλτι στον Κοβάσεβιτς, που θα έκρινε και το ματς κι εσύ μου χτυπιέσαι για το πέναλτι με τον Πανθρακικό.

Καλα, τωρα θα αστειευσαι, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πεναλτυ στον Κοβασεβιτς στο Χαριλαου

Ποιές ομορφιές? Που άρπαξες 3 από την Ξάνθη και στο ρεπό σου άρπαξες 4 στο οικογενειακό διπλό από τον ΟΦΗ?

Αρπαξα 3 απο την Ξανθη το παραρτημα σου που εσενα σε επαιξε με τα ερασιτεχνικα-οπως εχει ξανακανει οταν καιγοσουν!!!-και καθεται και χανει 3 χρονια σερι και αντιθετα λες οικογενειακο διπλο και παραρτημα το ματς που εφαγα 4!!!ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΙ λενε τετοιες @#$#$%#:shock::shock:

Με την παραπάνω λογική σου, στον αγώνα της Λεωφόρου, ήσουν για 2 μπαλάκια, αλλά διαμαρτύρεσαι για το οφσάιντ του Παπαδόπουλου. Εγώ εκεί έπαιξα για 7 κι εσύ για 4. Το ίδιο και στο φετινό ματς με την ΑΕΚ. Εκεί ήσουν για 1 και η ΑΕΚ για 4.

Συνεπώς και στις 2 περιπτώσεις, δικαια καπελώνεσαι.

Ποιος επαιξε αγορι μου για 7 και ποιος για 4?

Αλλα και παλι, αντε να το δεχτω-ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ FΟR THE RECORD-δηλαδη δεν μπορω να φωναζω για το οφσαιντ που θα εδινε τετ-α-τετ επειδη εσυ δεν μπορουσες να βαλεις γκολ!Ελα θεε και Κυριε

Και για την ΑΕΚ ΠΟΙΑ 4!!!Η ΑΕΚ εκανε μια φαση με τον Σκοκο οταν ειχα 2-0 στην πλατη απο ανυπαρκτο πεναλτυ!!!

Επιμενεις να μου λες για ματς που δεν επαιξα καλα και δεν πρεπει να μιλαω για διαιτησια επειδη δεν επαιξα καλα και μου μιλας για Χαριλαου και Κρητες και παπαριες που επαιξες χαλια.Δεν γινονται αυτα, δεν υπαρχουν

KaizerSoze ακα Μαρθα Βουρτση; ασε μας ρε φιλε που εχεις το θρασος και μιλας κιολας ..
...ειπε και πηγε να φωναξει για το φαουλ του Μπελουτσι

υγ. Οτι η ομαδα του Ανατολακη, του Τζορτζεβιτς, του Γεωργατου, του Ζε Ελιας, του Καστιγιο, του Στολτιδη, του Αντζα μιλαει για 'σκληρο παιχνιδι που δεν δωθηκαν καρτες' δεν περιμενα οτι θα το ζουσα ποτε

Δημοσ.
what? μαλλον θυμασαι λαθος... τον Ιωνικο της χρονια του πρωταθληματος τον κερδισαμε πολυ δυσκολα στη Νεαπολη 2-1 σε ενα γηπεδο οπου οι πιο πολλοι οπαδοι φωναζαν ολυμπιακος... οι οπαδοι του Ιωνικου μαλιστα τα ειχαν χωσει πολυ ασχημα στον Κανελλακη γιατι ειχε δωσει καμια 800αρια εισητηρια σε συνδεσμους του οσφπ...

οσο για το ματς στην Αλεξανδρας ειχαμε κερδισει 2-0 στο τελος με τον Σανμαρτεαν να κανει παπαδες (στο 2ο γκολ περασε 5 παιχτες και εδωσε στον κριαροκωνσταντινου σε κενη εστια)

για τον αποκλεισμο της Αεκ για ποιον αγωνα εχεις ενσταση? στην Αλεξανδρας ή στα Λιοσια?

Μιλάω για το ακυρωθέν γκολ στο 90 το οποίο δόθηκε φάουλ στον τερματοφύλακα ενώ δεν υπήρχε επαφή.Αν δεν είναι τη χρονιά που το πήρατε τότε σόρρυ.

Αλλά απο την άλλη αν θυμηθώ το 0-0 στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ την χρονιά που βγήκατε CL,με τον ανεκδιήγητο Βασσάρα όπου δεν έδωσε πέναλντι που το έβλεπε και τυφλός πάνω στο Μπόυρμπο ενώ σφύριξε τη λήξη στο 2ο συνεχόμενο κόρνερ που είχαμε(στο πρώτο έσωσε το τέρμα πάνω στη γραμμή) τότε θα βγάλω το ίδιο συμπέρασμα,ότι ο ΠΑΟ ευνοήθηκε.

Δεν λέω ότι πχ η ΑΕΚ την ίδια χρονιά δεν ευνοήθηκε σε άλλα ματς,τα περισσότερα πρωταθλήματα όλων(ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ) είναι με διαιτησία,αυτό θέλω να πω.

Η ΑΕΚ πχ γκρινιάζει που αδικήθηκε με τον γαύρο αλλά όταν αφάζει τη Λάρισα κάνει μώκο,η Λάρισα κλαίγεται που αδικείται με την ΑΕΚ αλλά όταν σφάζει τον Άρη κάνει μώκο και συνεχίζεται σε όλα τα παιχνίδια.

Φέτος ο βάζελος αδικήθηκε με ΑΕΚ ενώ αδικήθηκε και με τον Άρη,αν έμπαινε του Κόκε στο τέλος θα είχε χάσει και βαθμούς.Μιλάω για τα οφσάιντ που έκοβε ο αόματος επόπτης.

Για να σε ευνοήσει η διαιτησία δεν χρειάζεται μόνο κάτι το κραυγαλέο που να κάνει μπαμ,δεν είναι μόνο αυτό,πχ αν στο παιχνίδι με τον Άρη δεν αδικούνταν ο ΠΑΟ τότε θα είχε καθαρίσει το παιχνίδι στο 60 και ένα μισάωρο θα έκαναν χαβαλέ,θα ξεκουράζονταν οι παίχτες,θα δοκιμάζονταν συστήματα κοκ

Μερικές ομάδες παίζουν 50-60 λεπτά και άλλες 90,ε αυτή που παίζει 60 κάθε αγωνιστική είναι πιο "φρέσκια".

Τελικό συμπέρασμα:Και ο 1ος και ο 2ος ακόμα και ο 14ος με λάθος σφυρίγματα τερματίζουν σε αυτές τις θέσεις,και δεν μιλάω για ανθρώπινα λάθη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...