Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιασε λοιπον τοπο η προπαγανδα του Πρασινου Τυπου... καποιοι πιστεουν ο,τι διαβαζουν

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκείνη την εποχή, είχα τέσσερα παιδιά να ζήσω. Δούλευα για να ζω. Δεν έκανα μόνο το χόμπι μου στο παρκέ»

δεν ειχε να παρει γαλα στα παιδια του ρε αλητες

Δημοσ.
Ναι, οκ, ολοι αυτο θα θελαμε, αλλα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΜΠΑ!!!

Αν θελει ο γαυρος να τον πηδαει η διαιτησια και να λενε "Δεν μας νοιαζει εχουμε ομαδαρα". Εγω μπορει να θελω αυτο που λες αλλααααααααα ΑΠΑΙΤΩ οταν πρεπει να κερδιζω να κερδιζω ακομα και στο 90' με την μοναδικη μου ευκαιρια σε ολο τον αγωνα. Πως να το κανουμε, αν θελουν οι αλλοι ας παιξουν αυτοι με κοντρα διαιτησια και να εχουν ομαδα που να μην τους νοιαζει. Εγω θεωρω ΩΣ ΒΑΣΗ οτι θα περνω και θα χανω τους βαθμους που δικαιουμαι ΕΙΤΕ παιζω μπαλα ΕΙΤΕ οχι

+1. Έτσι είναι το παιχνίδι. Κατ' αρχάς δε θα μ' άρεσε καθόλου να μην είχαμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η μόνη καλή ομάδα να ήταν η δική μου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που κρίνεται στις λεπτομέρειες και έτσι θα έπρεπε να μείνει.

Ίσως ένα ακόμα πρόβλημα, είναι ότι έχουμε διαιτητές βεντέτες (ή αλλιώς κομπλεξικούς) που θέλουν ν' ασχολούμαστε συνέχεια μαζί τους. Οι περισσότεροι δεν προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι από τον αγώνα. Προσπαθούν να πρωταγωνιστήσουν.

Τελευταίο θέμα: Όσο οι φίλαθλοι των ομάδων που κερδίζουν ικανοποιούνται με τους ψεύτικους τίτλους, τα πράγματα δε θ' αλλάξουν. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος ν' αλλάξουν. Όταν το 80-90% (δεν ξέρω και εγώ πόσο) του πληθυσμού είναι ευχαριστημένο που ευνοούνται οι ομάδες του ΠΟΚ, γιατί να το αλλάξει κάποιος αυτό.

Ξεχάστε όμως τις καλές πορείες στην Ευρώπη, γιατί καλό πρωτάθλημα δε θ' αποκτήσουμε ποτέ, ο κόσμος δε θα γεμίσει τα γήπεδα όπως σε άλλες χώρες, επενδύσεις δε θα γίνουν κτλ κτλ κτλ

Δημοσ.
Το ξέρω αυτό με τα ΧΧΧ αλλά είναι μόδα. Θα μας παραδώσουν τις πινακίδες με το ζόρι αν είμαστε πολύ σκληροί.

Όλα είναι μπίζνες, γι' αυτό ο ΘΕΟΣ, Γιαννακόπουλος, στα δύσκολα την έκανε λαγός από την ΠΑΕ ΠΑΟ μια φορά κι έναν καιρό, κι έπειτα από μία ήττα. Τώρα είναι σωτήρας κι αυτός. Μπίζνες και πολιτική, άμα θέλουν οι κοντοί, κορόιδα βρίσκουν ένα σωρό. Τους παραμυθιάζουν αβέρτα. Άλλοι πάλι αρνούνται να δεχτούν τον τίτλο. Ο Ντομινικ π.χ θέλει τα λεφτά που του χρωστάνε γι' αυτό πήγε στα δικαστήρια:

Ντομινικ:

«Θα ήθελα να τους πως αν τους είχα απέναντί μου, τόσο τον κ. Παύλο όσο και τον κ. Θανάση, πως δεν είναι όλα σε αυτή τη ζωή… μπίζνες. Υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι στην όλη υπόθεση. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση, το άφησαν στην άκρη και δεν μου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε να μου είχαν φερθεί. Δεν με σεβάστηκαν, αν θες, όσο θα έπρεπε», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα με ακούσεις στιγμή να πω πως δεν πέρασα καλά ή ότι οι συμπαίκτες μου δεν με εκτίμησαν ή ότι δεν δουλέψαμε καλά μαζί. Τους θυμάμαι πάντα με ευχάριστες αναμνήσεις και πάντοτε θα λέω τα καλύτερα για αυτούς».

για τον κόσμο είπε:

«Τους λάτρεψα και με λάτρεψαν. Ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει στη ζωή μου. Στο γήπεδο γνώριζα την αποθέωση. Στο δρόμο φώναζαν το όνομα μου. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι σε όλο τον κόσμο. Και δεν το λέω απλώς για να το πω. Είναι λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου. Ακόμη και αν με κατακρίνουν τώρα για όσα λέω για την ομάδα, ας σκεφτούν λίγο πως θα ένιωθαν εκείνοι αν ήταν στη θέση μου. Εκείνη την εποχή, είχα τέσσερα παιδιά να ζήσω. Δούλευα για να ζω. Δεν έκανα μόνο το χόμπι μου στο παρκέ»

Η αλήθεια είναι ότι ο Μάλκοβιτς του είχε σπάσει τα νεύρα. Και γι' αυτό σηκώθηκε και έφυγε και ζήταγε και τα χρήματα της δεύτερης χρονιάς, 1 δις δραχμές εν έτη 1996.

Δημοσ.

Παραμυθιαζουν αυτοι που μπαινουν 10Μ καθε χρονο μεσα απο την τσεπη τους στο μπασκετ, αυτοι που εχουν φερει 4 Ευρωπαικα, που εχουν πιασει πελατακια τους γαυρους, που εχουν φερει απο Ντομινικ και Σκοτ(παικτες Hall of Fame οχι @@), αυτοι που την εκανε γυριστη ο Κοκκαλης απο το μπασκετ και ομως αυτοι δεν ειπανε "Ε, μονοι μας θα παιζουμε, παμε να φυγουμε", αυτοι που τα ακουμπαγαν σε εποχες Σπορτινγκ

Και δεν ειναι λαμογια αυτοι που με το εμφανιστηκε ο πρακτορας στο προσκηνιο μας εχουνε στην φαπα, που ο Πρακτορας εχει αφησει να χαθει ενα πρωταθλημα μονο σε 12 χρονια, που μετα απο αυτο το πρωταθλημα μου φερανε τον Μιτου και τον Αντριτς για παικταραδες και πουλησαν τον Γιουρκα, αυτοι που μας γεμισαν με Μαλεκους και ιρισμετοφ και Τζιωληδες, αυτοι που φερανε τον καθε Αθανασοπουλο και Στρατο, αυτοι που διωξανε τον κοσμο, αυτοι που δεχονταν να γινουν γιουσουφακια του κροκους για να φανε κανα ξεροκομματο, αυτοι που μας εβγαζαν ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΙΤΟΥΣ

Χμ, δεν λεω, λογικο

ΥΓ. ΝΑΙ οι Γιαννακοπουλοι ειναι ΘΕΟΙ πως να το κανουμε, ο Θανασης προπερσυ που πηγε να γινει η ληστεια του αιωνα στον 5ο τελικο μπηκε 65-70 χρονων ποσο ειναι στο γηπεδο και τους αρχισε στις Παναγιες τα κορακια. Και ο αλλος ελεγε 'Μακαρι να κερδισει ο καλυτερος' και 'ο Παναθηναικος μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της Ελλαδας'

Δημοσ.
επιασε λοιπον τοπο η προπαγανδα του Πρασινου Τυπου... καποιοι πιστεουν ο,τι διαβαζουν

Να με συγχωρείς. Αλλά το κακό είναι πως πρόκειται για διεθνή είδηση. Πάντως τέτοιον μπασκετμπολίστα δεν ξαναείδα ποτέ.

Δημοσ.
Να με συγχωρείς. Αλλά το κακό είναι πως πρόκειται για διεθνή είδηση. Πάντως τέτοιον μπασκετμπολίστα δεν ξαναείδα ποτέ.

Στο μεταξύ, οι Πράσινοι δεν ασχολούνται με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινος Τύπος» περί οφειλών ο Ντομινίκ Ουϊλκινς από την εποχή που φορούσε την πράσινη φανέλα. Άλλωστε ο ίδιος ο μάνατζέρ του, Γιάννης Ταρκάς είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει καμία οφειλή στο πρόσωπο του Αμερικανού.

Η αλήθεια είναι ότι δεν του πλήρωσαν ολόκληρο το δεύτερο χρόνο...

Δημοσ.
δεν ειχε να παρει γαλα στα παιδια του ρε αλητες

:lol::lol::lol:

Κατουρήθηκα στο γέλιο λέμε.

Καλά, αυτά δεν τα λέει ούτε μεροκαματιάρης των 700?. Για αμερικανάκια μας περνάει ο Ντομινίκ?

Πάντως την υπόθεση διεκδίκησης των χρημάτων, την είχε αναλάβει ο τότε δικηγόρος του Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σας λέει κάτι το όνομα?

Δημοσ.
Ελεγα να μην απαντησω σε τετοιες πιπες αλλα το γαμησες ρε μαλακα και συ

Καλά, το ποιός το γαμάει μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς μην ανησυχείς. Άντε, μην σε ξυπνάω κι όλας και σου χαλάω τον ύπνο. :-)

Δημοσ.
Καλά, το ποιός το γαμάει μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς μην ανησυχείς. Άντε, μην σε ξυπνάω κι όλας και σου χαλάω τον ύπνο. :-)

Aλλος ενας που δεν εχει τι να πει και τα ριχνει στον τροπο που του μιλαει ο αλλος

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι στον τρόπο, στο περιεχόμενο αναφέρομαι. Τι θες να σου πω? Για το αν έπρεπε να αποβάλει τον Μπακαρουάν 2-3 φορές? Για τις ελλείψεις που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ? Αυτό είναι το θέμα μας? Σε δύο σημαντικά ματς με την Αεκ και με την Ανόρθωση δεν έκανες μισή ευκαιρία (στην κυριολεξία όμως) και κάθεσε και ασχολείσαι με την διαιτησία. Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Η αλλιώς της κοντής ψωλής τα μαλιά της φταίγανε. Και δεν μου απάντησες, ο Ολυμπιακός ευνοείται από την διαιτησία τα τελευταία χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα? Το θέμα συζήτησης αυτό δεν ήταν, ότι δεν θα πάρετε πρωτάθλημα όσο είναι ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ?

Δημοσ.

Οποιος έχει άκρες στην Πράσινη ας τους ρωτήσει τι πίνουν να μας δώσουν και εμάς.Τους θαυμάζω πραγματικά,ζούνε σε έναν κόσμο υπέροχο.

Κόκκινα μυθεύματα το χθεσινό πρωτοσέλιδο του....

Πράσινου Τύπου. :shock:

Δημοσ.
Οποιος έχει άκρες στην Πράσινη ας τους ρωτήσει τι πίνουν να μας δώσουν και εμάς.Τους θαυμάζω πραγματικά,ζούνε σε έναν κόσμο υπέροχο.

Κόκκινα μυθεύματα το χθεσινό πρωτοσέλιδο του....

Πράσινου Τύπου. :shock:

70389_b.jpg

Αυτό;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...