vlachaquito Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και σ' ενδιαφέρει να πάρεις τέτοιο πρωτάθλημα; Να το κάνεις τι; Άμα θέλεις σου δίνω και εγώ ένα τέτοιο. Μετά άμα λέω εγώ ότι η μόνη ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα είναι η Λάρισα . Πλακίτσα, μην ψαρώσετε. Αλλά σοβαρολογώ απολύτως για την ποιότητα του πρωταθλήματος που ενδεχομένως να κατακτούσες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θέλει να πάρει στημένο πρωτάθλημα. Το καταλαβαίνω για κάποιον που δεν το συνειδητοποιεί ότι του το χαρίζουν (όπως μπόλικοι Ολυμπιακοί τα τελευταία χρόνια που προσπαθούν ακόμα να λύσουν το μυστήριο γιατί δεν τα πάνε καλά στην Ευρώπη ή ο Ριβάλντο σύμφωνα με δηλώσεις του), αλλά για κάποιον που το ξέρει, μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Τέλος, θα συμφωνήσω περί θράσους Γκαγκάτση. Και μόνο που δηλώνει ότι πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό του, αποδεικνύεται επικίνδυνος. Ρε μανουελ, σε αγαπω σε εκτιμω, αλλα σορυ ρε φιλε, οταν ακουω τετοιες παπαριες δεν τις μπορω.. Τι σημαινει ποιος το θελει, με δουλευεις?? Δλδ ολοι αυτοι που βαλανε λεφτα στον παναθηναικο φετος, τα βαλανε για μια καλη πορεια στο τσαμπιονς?? ο παναθηναικος που βαραει το κεφαλι του που το εχασε μεσα απο τα χερια του δεν το θελει?? Ολοι το θελουνε, δεν πα να ειναι καλπικο, ψευτικο, με διαιτητες, με παραγοντες, ΧΕΣΤΗΚΑΝ μια χαρα θα βγουν να πανηγυρισουν.. Αν το παρει η λαρισα, ετσι, ΑΥΤΟ το πρωταθλημα, εσυ μην βγεις να πανηγυρισεις, εισαι ανωτερο ατομο, πιστευεις στην αμιλα κλπκλπκλπ... Κατι μου λεει ομως οτι ο καμπος θα καει... Σορυ για την επιθεση, αλλα αυτα τα ψευτοιδεολογικα-γιατι ποτε δεν προκειτε να το παρει η ομαδα μου-αρα ας το παιξω ο γκαντι του ποδοσφαιρου παντα τα σιχαινομουνα.. Υ.Γ. α, και για να μην βγαλω τον εαυτο μου εξω, χαζος ειμαι οτι το τελευταιο περυσινο ματς του εργοτελη με την ξανθη ηταν πουλημενο?? Μια χαρα το πανηγυρισα, και φετος μια χαρα πανηγυριζω για την πορεια μου..
johnyboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Είναι σαν να σου φέρει κάποιος μια 2μετρη Τσέχα έτοιμη στο πιάτο και εσύ να πεις όχι δεν την θέλω γιατί δεν κέρδισα με την αξία μου. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ????
ata1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για την Τσέχα συμφωνώ για το πρωτάθλημα διαφωνώ! Εγώ το μόνο που ήθελα να καταφέρω να δω μισή ώρα την ομάδα μου και να μην σκυλοβαρεθώ από το πρώτο δεκάλεπτο μετά από 50 γιόμες του Γκούμα και 75 τσιφουτιές του Βύντρα. Μάλλον δεν το βλέπω και για φέτος. Πέρυσι στο μπάσκετ δεν προχωρήσαμε πολύ αλλά μέχρι εκεί που φτάσαμε(Ευρώπη εννοώ) ευχαριστήθηκα ματσάκια και ας ήταν σε άκυρες ώρες και κανάλια! By the way και Τσέχα να μην είναι δε θα διαμαρτυρηθώ
vlachaquito Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για την Τσέχα συμφωνώ για το πρωτάθλημα διαφωνώ!Εγώ το μόνο που ήθελα να καταφέρω να δω μισή ώρα την ομάδα μου και να μην σκυλοβαρεθώ από το πρώτο δεκάλεπτο μετά από 50 γιόμες του Γκούμα και 75 τσιφουτιές του Βύντρα. δλδ μου λες οτι αν εισαι χαλι φετος και το παρεις δεν θα πανηγυρισεις, γιατι η ομαδα "δεν επαιξε εκλυστικο ποδοσφαιρο"... οκ, whatever..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 αλλά για κάποιον που το ξέρει, μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Επειδή πρόλαβα πολύ καπετάνιο και πολύ ΕΠΟ, όχι, δεν θέλω τέτοιο πρωτάθλημα. Όμως αυτό δεν αλλάζει τα στοιχεία της υποθέσεως: με Γκαγκάτση στην καρέκλα, πρωτάθλημα δεν παίρνεις.Αν δεν μπορούν 40 εφοπλιστές να πάρουν με το μέρος τους 46 τυροκόμους, ε, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για αποτυχία της διοίκησης. Ο βλάχος έχει ιδρύσει ολόκληρο παρακράτος, δεν θα αφήσει κανέναν ΠΑΟ να πάρει πρωτάθλημα έτσι εύκολα επειδή έκανε... καλύτερες μεταγραφές.
Members gsarig Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για την Τσέχα συμφωνώ για το πρωτάθλημα διαφωνώ!Εγώ το μόνο που ήθελα να καταφέρω να δω μισή ώρα την ομάδα μου και να μην σκυλοβαρεθώ από το πρώτο δεκάλεπτο μετά από 50 γιόμες του Γκούμα και 75 τσιφουτιές του Βύντρα. Μάλλον δεν το βλέπω και για φέτος. Πέρυσι στο μπάσκετ δεν προχωρήσαμε πολύ αλλά μέχρι εκεί που φτάσαμε(Ευρώπη εννοώ) ευχαριστήθηκα ματσάκια και ας ήταν σε άκυρες ώρες και κανάλια! By the way και Τσέχα να μην είναι δε θα διαμαρτυρηθώ Μια από τα ίδια... πιο πολύ ευχαριστήθηκα τη χρονιά που επί Κυράστα παίζαμε ωραία μπάλα αλλά χάσαμε τελικά το πρωτάθλημα, παρά τη χρονιά του Σουμ, που το πήραμε αλλά με έπαιρνε ο ύπνος σε κάθε παιχνίδι. Και είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε το ελληνικό πρωτάθλημα με δίμετρες Τσέχες - πιο πολύ σε Γεωργία Βασιλειάδου φέρνει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ρε μανουελ, σε αγαπω σε εκτιμω, αλλα σορυ ρε φιλε, οταν ακουω τετοιες παπαριες δεν τις μπορω..Τι σημαινει ποιος το θελει, με δουλευεις?? Δλδ ολοι αυτοι που βαλανε λεφτα στον παναθηναικο φετος, τα βαλανε για μια καλη πορεια στο τσαμπιονς?? ο παναθηναικος που βαραει το κεφαλι του που το εχασε μεσα απο τα χερια του δεν το θελει?? Μα αυτοί είναι επιχειρηματίες! Εσείς είστε φίλαθλοι! Γιατί να ταυτίζεσαι μαζί τους; Τι σε νοιάζει τι θέλουν όλοι αυτοί; Τι ενδιαφέρουν τον φίλαθλο πόσα λεφτά έχει η ομάδα; Ολοι το θελουνε, δεν πα να ειναι καλπικο, ψευτικο, με διαιτητες, με παραγοντες, ΧΕΣΤΗΚΑΝ μια χαρα θα βγουν να πανηγυρισουν..Αν το παρει η λαρισα, ετσι, ΑΥΤΟ το πρωταθλημα, εσυ μην βγεις να πανηγυρισεις, εισαι ανωτερο ατομο, πιστευεις στην αμιλα κλπκλπκλπ... Κατι μου λεει ομως οτι ο καμπος θα καει... Κοίτα, υπάρχει και ο παράγοντας του αν θα καταλάβεις ότι το πήρες στημένα ή όχι. Πχ, εμένα ο αγώνας με τον ΟΦΗ, όπως έγινε, δε μου φάνηκε στημένος, γιατί (λέω και μερικά επιχειρήματα) θα μας είχε δοθεί το πέναλτι και δε θα γίνονταν συνέχεια καθυστερήσεις υπό την ανέχεια του διαιτητή, όσο ήμασταν συνέχεια πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να παιχτούν 25 αντί για 45 λεπτά β' ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, βλέπω ότι όλοι θεωρούν ότι ο ΟΦΗ αδικήθηκε λόγω του ότι έκοψε βαθμούς στον Ολυμπιακό (δηλαδή στημένο) κτλ. Εγώ ως φανατικός, δεν το καταλαβαίνω προφανώς, άρα θα πανηγυρίσω. Αν όμως το καταλάβαινα κι εγώ έτσι, ε, δε θα πανηγύριζα ρε συ. Όπως πανηγύρισα αρκετά συγκρατημένα τη νίκη επί της Καλαμαριάς τη χρονιά που σωθήκαμε από το να πέσουμε στην Β'. Λοιπόν, πρέπει να φύγω τώρα, βιάζομαι. Κανένα πρόβλημα δεν παίζει πάντως, κάνε ότι επίθεση θέλεις, man, δεν παρεξηγούμαι από σύγκρουση απόψεων (αν και παρεξηγούμαι εύκολα από άλλα πράγματα, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος).
MiltoZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 O Ολυμπαικός ευνοείται από την διαιτησία τα τελυταία χρόνια με τον Γκαγκάτση στην ΕΠΟ? Στο τελευαίο πρωτάθλημα που πήρατε η συμμορία είχε πάρει ρεπό ή είχατε τόσο καλή ομάδα που κερδισατε και τους διαιτητές? Αν έχει αδικηθεί κάποιος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι η Αεκ που θα μπορούσε να κερδίσει τον Πανιώνιο. Εμείς δεν έχουμε ευνοηθεί σε καμία περίπτωση όπως συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια. Αλλά τυχαίνει να είμαστε μπροστά στην βαθμολογία. Κάνω λάθος? Αν κάνω λάθος πείτε μου. Ακόμα κι αν δεν είχε δικαιωθεί ο Ολυμπιακός από τα διεθνή δικαστήρια για τον Βάλνερ, πάλι δεύτεροι δεν θα βγαίνατε? Στο ντέρμπι με την Αεκ η δαιτησία σας έφταιγε που δεν κάνατε μισή ευκαιρία? Και μη που πείτε πάλι για οφσάιντ σε ματς που κερδισατε γιατί και στον Ολυμπιακό έχουν κόψει οφσάιντ. Για να μην πω για την Κρήτη που όλοι ξέρουμε τι έγινε. Μήπως το θέμα της διαιτησίας είναι απλά εύκολη δικαιολογία και άλλοθι από τις αποτυχημένες μέχρι τώρα διοικήσεις σας? Μήπως την έχουν και φέτος έτοιμη την δικαιολογία σε περίπτωση που αποτύχουν και φροντίζουν να προετιμάσουν από τώρα το έδαφος? Μήπως αντί να ασχολείστε με τον Γκαγκάτση θα ήταν καλύτερο να κοιτάξετε να βρείτε κανάν αμυντικό, τερματοφύλακα, δεξί χαφ, επιθετικό, αντί να έχετε πέντε κεντρικούς μεσοεπιθετικούς? Μήπως θα ήταν καλύτερο να δίνατε 200 χιλιάρικα παραπάνω στον ζιβέ αντί να δίνατε 2 εκ για τον Μελίσση? Το έχετε καταλάβει ότι τούς έκανε ρόμπα ο Ζαγοράκης τους πολυμετοχικούς που τους πούλησε τόσα τον Μελίσση και αυτός πήρε τσάμπα τον Κοντρέρας? Ακόμα κι εμείς κράζουμε τον Κόκκαλη, αλλά τόσες μ@λακίες μαζεμένες ούτε αυτός δεν τις έχει κάνει! Στο πρωτάθλημα ακόμα μέσα είστε, αλά αν το χάσετε πάλι, θα έχουν φροντίσει κάποιοι να σας έχουν έτοιμη την καραμέλα σε συσκευασία Γκαγκάτση.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Κάνω λάθος? Αν κάνω λάθος πείτε μου. Ακόμα κι αν δεν είχε δικαιωθεί ο Ολυμπιακός από τα διεθνή δικαστήρια για τον Βάλνερ, πάλι δεύτεροι δεν θα βγαίνατε? Στο ντέρμπι με την Αεκ η δαιτησία σας έφταιγε που δεν κάνατε μισή ευκαιρία? Και μη που πείτε πάλι για οφσάιντ σε ματς που κερδισατε γιατί και στον Ολυμπιακό έχουν κόψει οφσάιντ. Για να μην πω για την Κρήτη που όλοι ξέρουμε τι έγινε. Ελεγα να μην απαντησω σε τετοιες πιπες αλλα το γαμησες ρε μαλακα και συ Δεν μας εφταιγε με την ΑΕΚ που στο πεναλτι δεν υπαρχει τιποτα??? Μιση ευκαιρια δεν καναμε?Ε και?2-1 δεν ηρθε?Αν δεν ειχε δωσει το ανυπαρκτο πεναλτυ θα ηταν 1-1 ή οχι? Και αν θες να το πιασουμε και με οχι μαθηματικα κριτηρια(επειδη το γκολ μπηκε στο 90' ) το ιδιο ειναι να εχεις 45' και 2-0 στην πλατη και το ιδιο 45' και 1-0? Και καπακια πετας το θεικο για την Κρητη!!! ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ εχεις αγορι μου για την Κρητη?Που σε αδικησε η διαιτησια?Στο ΦΑΟΥΛ(και ΟΧΙ ΠΕΝΑΛΤΙ) του Μπελουτσι? Μας λες για το ντερμπι με την ΑΕΚ, εσυ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ στην Κρητη?Τι μπαλα επαιξες για να μιλας για διαιτησια?Ετσι δεν μας λετε, οτι μονο οποιος κανει 45 ευκαιριες μπορει να μιλαει? Μήπως αντί να ασχολείστε με τον Γκαγκάτση θα ήταν καλύτερο να κοιτάξετε να βρείτε κανάν αμυντικό, τερματοφύλακα, δεξί χαφ, επιθετικό, αντί να έχετε πέντε κεντρικούς μεσοεπιθετικούς? Αριστερο μπακ δεν εχεις, αριστερο χαφ αποτι φαινεται εξακολουθεις να μην εχεις(αφου ο Λετο σε εκεινο το φιλικο εχει μεινει ακομα), δεκαρι δεν εχεις γιατι ο Μπελουτσι ξερει λιγοτερη μπαλα απο την καυλιαρα ξαδελφη του και εχεις ΕΝΑ αμ.χαφ στα 33 και αλλαξες το αλλο σου αμ.χαφ απο την Αργεντινη επειδη ηταν γυαλινος με ενα αλλο απο την Βραζιλια εξισου γυαλινο. Επισης συνεχιζεις να πονταρεις στον Αγιο Κοβασεβιτς να σε ξελασπωσει στα 36 του και στις ορεξεις του Γκαλετι. Το τερμα σου σταματαει το Γεναρη. Εισαι πρωτος εχωντας παιξει ΕΝΑ ντερμπυ στην εδρα σου, και εχωντας κανει μια σοβαρη νικη εκτος, με Ξανθη. Και εαν γινει το λογικο να κερδισουμε τον Εργοτελη θα εισαι 1π μολις μπροστα και εχω τελειωσει απο Βικελιδης και ΟΑΚΑ Οποτε μην μας τα σπας και πολυ με την ανωτεροτητα του Ολυμπιακου του ΟΥΕΦΑ, αυτο που καποτε σνομπαρες Στο πρωτάθλημα ακόμα μέσα είστε, αλά αν το χάσετε πάλι, θα έχουν φροντίσει κάποιοι να σας έχουν έτοιμη την καραμέλα σε συσκευασία Γκαγκάτση. ΕΑΝ το χασουμε ξανασυζηταμε γιατι το χασαμε. Αν τελειωνε σημερα το πρωταθλημα εγω δεν θα μιλαγα για Γκαγκατση. Ομως ημαστε ακομα 5η αγωνιστικη. Μην μου συζητας απο τωρα για τον Μαη
Snolly Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα ήθελα να βλέπω έναν Παναθηναϊκό που να έχει γραμμένους στα αρχίδια του τον κάθε Γκαγκάτση και τους διαιτητές γιατί θα έχει ρίξει ήδη ένα δυό γκολ άνετα στην κάθε Καλαμαριά και τον κάθε ΟΦΗ και όταν δε σφυράνε ένα οφσάιντ ή ένα πέναλτυ να μην έχει καμία σημασία. Δηλαδή ρε παιδί μου να είσαι ο γαμάτος και να μπαίνεις μέσα να πάρεις τα παιχνίδια επειδή είσαι μεγάλη ομάδα ό,τι και να σου σφυράνε. Έτσι βουλώνουν τα στώματα. Να λες δε μου δωσε εκείνο το πέναλτυ και με έβγαλε και μια φορά οφσάιντ αλλά στα παπάρια μου τα πανέμορφα 3-0 έληξε.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα ήθελα να βλέπω έναν Παναθηναϊκό που να έχει γραμμένους στα αρχίδια του τον κάθε Γκαγκάτση και τους διαιτητές γιατί θα έχει ρίξει ήδη ένα δυό γκολ άνετα στην κάθε Καλαμαριά και τον κάθε ΟΦΗ και όταν δε σφυράνε ένα οφσάιντ ή ένα πέναλτυ να μην έχει καμία σημασία. Δηλαδή ρε παιδί μου να είσαι ο γαμάτος και να μπαίνεις μέσα να πάρεις τα παιχνίδια επειδή είσαι μεγάλη ομάδα ό,τι και να σου σφυράνε. Έτσι βουλώνουν τα στώματα. Να λες δε μου δωσε εκείνο το πέναλτυ και με έβγαλε και μια φορά οφσάιντ αλλά στα παπάρια μου τα πανέμορφα 3-0 έληξε. Ναι, οκ, ολοι αυτο θα θελαμε, αλλα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΜΠΑ!!! Αν θελει ο γαυρος να τον πηδαει η διαιτησια και να λενε "Δεν μας νοιαζει εχουμε ομαδαρα". Εγω μπορει να θελω αυτο που λες αλλααααααααα ΑΠΑΙΤΩ οταν πρεπει να κερδιζω να κερδιζω ακομα και στο 90' με την μοναδικη μου ευκαιρια σε ολο τον αγωνα. Πως να το κανουμε, αν θελουν οι αλλοι ας παιξουν αυτοι με κοντρα διαιτησια και να εχουν ομαδα που να μην τους νοιαζει. Εγω θεωρω ΩΣ ΒΑΣΗ οτι θα περνω και θα χανω τους βαθμους που δικαιουμαι ΕΙΤΕ παιζω μπαλα ΕΙΤΕ οχι
cumulus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ναι, οκ, ολοι αυτο θα θελαμε, αλλα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΜΠΑ!!! Αν θελει ο γαυρος να τον πηδαει η διαιτησια και να λενε "Δεν μας νοιαζει εχουμε ομαδαρα". Εγω μπορει να θελω αυτο που λες αλλααααααααα ΑΠΑΙΤΩ οταν πρεπει να κερδιζω να κερδιζω ακομα και στο 90' με την μοναδικη μου ευκαιρια σε ολο τον αγωνα. Πως να το κανουμε, αν θελουν οι αλλοι ας παιξουν αυτοι με κοντρα διαιτησια και να εχουν ομαδα που να μην τους νοιαζει. Εγω θεωρω ΩΣ ΒΑΣΗ οτι θα περνω και θα χανω τους βαθμους που δικαιουμαι ΕΙΤΕ παιζω μπαλα ΕΙΤΕ οχι +1000 και απο μενα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα ήθελα να βλέπω έναν Παναθηναϊκό που να έχει γραμμένους στα αρχίδια του τον κάθε Γκαγκάτση και τους διαιτητές γιατί θα έχει ρίξει ήδη ένα δυό γκολ άνετα στην κάθε Καλαμαριά και τον κάθε ΟΦΗ και όταν δε σφυράνε ένα οφσάιντ ή ένα πέναλτυ να μην έχει καμία σημασία. Δηλαδή ρε παιδί μου να είσαι ο γαμάτος και να μπαίνεις μέσα να πάρεις τα παιχνίδια επειδή είσαι μεγάλη ομάδα ό,τι και να σου σφυράνε. Έτσι βουλώνουν τα στώματα. Να λες δε μου δωσε εκείνο το πέναλτυ και με έβγαλε και μια φορά οφσάιντ αλλά στα παπάρια μου τα πανέμορφα 3-0 έληξε. και +10000 από 'μένα.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 - 8.500 + ΦΠΑ από μένα (αυτά τα +ΧΧΧ πως μου σπάνε τα νεύρα ρε γαμώτο)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το ξέρω αυτό με τα ΧΧΧ αλλά είναι μόδα. Θα μας παραδώσουν τις πινακίδες με το ζόρι αν είμαστε πολύ σκληροί. Όλα είναι μπίζνες, γι' αυτό ο ΘΕΟΣ, Γιαννακόπουλος, στα δύσκολα την έκανε λαγός από την ΠΑΕ ΠΑΟ μια φορά κι έναν καιρό, κι έπειτα από μία ήττα. Τώρα είναι σωτήρας κι αυτός. Μπίζνες και πολιτική, άμα θέλουν οι κοντοί, κορόιδα βρίσκουν ένα σωρό. Τους παραμυθιάζουν αβέρτα. Άλλοι πάλι αρνούνται να δεχτούν τον τίτλο. Ο Ντομινικ π.χ θέλει τα λεφτά που του χρωστάνε γι' αυτό πήγε στα δικαστήρια: Ντομινικ: «Θα ήθελα να τους πως αν τους είχα απέναντί μου, τόσο τον κ. Παύλο όσο και τον κ. Θανάση, πως δεν είναι όλα σε αυτή τη ζωή… μπίζνες. Υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι στην όλη υπόθεση. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση, το άφησαν στην άκρη και δεν μου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε να μου είχαν φερθεί. Δεν με σεβάστηκαν, αν θες, όσο θα έπρεπε», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα με ακούσεις στιγμή να πω πως δεν πέρασα καλά ή ότι οι συμπαίκτες μου δεν με εκτίμησαν ή ότι δεν δουλέψαμε καλά μαζί. Τους θυμάμαι πάντα με ευχάριστες αναμνήσεις και πάντοτε θα λέω τα καλύτερα για αυτούς». για τον κόσμο είπε: «Τους λάτρεψα και με λάτρεψαν. Ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει στη ζωή μου. Στο γήπεδο γνώριζα την αποθέωση. Στο δρόμο φώναζαν το όνομα μου. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι σε όλο τον κόσμο. Και δεν το λέω απλώς για να το πω. Είναι λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου. Ακόμη και αν με κατακρίνουν τώρα για όσα λέω για την ομάδα, ας σκεφτούν λίγο πως θα ένιωθαν εκείνοι αν ήταν στη θέση μου. Εκείνη την εποχή, είχα τέσσερα παιδιά να ζήσω. Δούλευα για να ζω. Δεν έκανα μόνο το χόμπι μου στο παρκέ»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.