KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει κανένα κρυφό μήνυμα. Αλλά από τη στιγμή που δε μπαίνεις καν στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα δεν έχει και τόσο νόημα να συζητάμε. Και αναφέρομαι στο post μου για τους συμφοιτητές που σχολίασες εξάλλου.
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει κανένα κρυφό μήνυμα. Αλλά από τη στιγμή που δε μπαίνεις καν στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα δεν έχει και τόσο νόημα να συζητάμε. Και αναφέρομαι στο post μου για τους συμφοιτητές που σχολίασες εξάλλου. Μα το διάβασα ρε συ. Πιο είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω; Εσύ το ξεκαθάρισες ότι δεν ασπάζεσαι το "όνομα βαρύ".
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ρε Αλεξ, σου ειπα εγω οτι στο εξωτερικο δεν ξερουν τον Ολυμπιακο? Απλα λεω οτι πριν χρονια, οταν το γνωστο ονομα ηταν ο Παναθηναικος ειχε ενα σεβασμο, ενα "ωχ, εχει γουστο να μας κατσουν καμια στραβη" που ο Ολυμπιακος παροτι περνει πρωταθληματα τελευταια δεν εχει καταφερει να το φτασει, τον θεωρουν την ομαδα που οταν βγει απο το χωριο τρωει τον πουλο και οπως περσυ τους ηρθε ταμπλας ετσι φετος ηρθαν στα φυσιολογικα τους. Εγω απο την εμπειρια μου-γιαυτην μπορω να μιλησω-οι γνωστοι/συνεργατες/φιλοι Ευρωπαιοι ξερουν τον Ολυμπιακο ως μια ομαδα που εχει καπαρωσει ενα πρωταθλημα ΤΗΣ ΠΟΥ#@$ και γιαυτο δεν παει παραπερα. Δεν θα ξαναγραψω τα ιδια και στα @@ μου αν με πιστευετε. Αυτο δεν λεει τιποτα για την ομαδα μου που εχει κατρακυλησει στα ταρταρα. Απλα ημουν Αγγλια οταν συμπληρωνατε 7 σερι και παρα τα 7 σερι, παρα το ΤΛ καθε χρονο, σας ειχαν για την καλυτερη ομαδα μιας χωρας της πλακας και οτι μεχρι εκει ησασταν. Αν τωρα μου πεις οτι εχεις 2 Γερμανους και 4 Ελβετους που την παιζουν με τον δαφνοστεφανωμενο εφηβο και απορουν που δεν εχει σηκωσει ΤΛ εγω δεν μπορω να κανω τιποτα, το αν λες αληθεια ή οχι το ξερεις εσυ.
Harkon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 μήπως... λέω μήηηηηηπως το κουράσατε το θέμα; να ασχοληθούμε με το τώρα να μας ορίσει και να αφήσουμε το παρελθόν στην ησυχία του;
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 [...] Εν κατακλίδη και εσύ και ο Μενέλαος και εγώ μιλάμε για διαφορετικά θέματα με κοινούς παρανομαστές. Το κλείνω εδώ εγώ, μην το ψειρίζουμε άλλο το θέμα.
johnyboy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Με τον Αλεξ τέρμα η άμυνα πατούσε καλύτερα ή είναι ιδέα μου?
geovard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Είπε ο Τεν Κάτε ότι έχουμε ένα καλό τερματοφύλακα τον Τζόρβα πού δουλεύει πολύ στις προπονήσεις καί στα επόμενα δύο ματς θα είναι βασικός καί αν τα πάει καλά θα είναι πλέον ο μόνιμος τερματοφύλακας της ομάδας.Πού σημαίνει ότι το άστρο Γκαλίνοβιτς έσβησε γιά τον Παναθηναϊκό καί ο Κροάτης στο εξής θα τρίβει πάγκο.Αλλά ρε γαμώτο έπρεπε να περάσει τόσος καιρός, να πνίξει τόσα κουνέλια ένας κακός τερματοφύλακας καί εμείς το βλέπαμε καί το φωνάζαμε από τις τεσσάρες με Παρί Σαίν Ζερμαίν καί όχι μόνο γιά να καταλάβουν οι υπεύθυνοι "ειδικοί" της ομάδας ότι δεν τού αξίζει η θέση τού τερματοφύλακα?Δεν υπάρχει σοβαρότητα.Σε μιά μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να ξεγλιστράνε καί να παίζουν άσχετοι ποδοσφαιριστές.Θυμάστε το σήριαλ με την παραμονή τού Παπαδόπουλου πού σχεδόν τον παρακάλαγε ο Τζίγκερ να μείνει.Τον "παιχταρά" πού θα μας έκανε το χρυσό αυγό.Πού είναι τώρα ο Παπ? Μπορούμε επομένως να κάνουμε υπομονή αφού κάτι αλλάζει.Αλλά μού φαίνεται πως πολλά μαζεμένα άλλαξαν καί βραχυκυκλώθηκαν οι κύριοι υπεύθυνοι. Καί δεν μπορώ να ακούω ότι κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα γιά να διακιολογήσουμε την ήττα από την Ανόρθωση.Αν είσαι μεγάλη ο μάδα καί έχεις Ευρωπαϊκό όνομα όπως ισχυρίζεσαι δεν λες τέτοιες μλκς. Καί κάτι προς τούς φίλους ΑΕΚτζήδες.Εσείς με Γεωργέα καί εμείς με Βύντρα δεν μπορούμε να πάμε μακριά.Ούτε κάν το ανυπόληπτο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κατακτήσουμε.Σαφώς καί ο Ολυμπιακός δεν είναι η υπερομάδα.Εχει όμως σε όλες τις γραμμές αρκετά ποιοτικούς παίκτες πού μπορούν να σού κάνουν τη ζημιά.
LL_NEO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν παρακάλαγε μόνο ο Τζίγγερ. Όλοι λέγαμε να του μπουν τα λεφτά στον κώλο αν δεν ανανεώσει τον μυτόγκα...
MiltoZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καί κάτι προς τούς φίλους ΑΕΚτζήδες.Εσείς με Γεωργέα καί εμείς με Βύντρα δεν μπορούμε να πάμε μακριά.Ούτε κάν το ανυπόληπτο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κατακτήσουμε.Σαφώς καί ο Ολυμπιακός δεν είναι η υπερομάδα.Εχει όμως σε όλες τις γραμμές αρκετά ποιοτικούς παίκτες πού μπορούν να σού κάνουν τη ζημιά. Μπορείς να το πάρεις το πρωτάθλημα γιατί εχεις αρκετά καλούς παίκτες για να καθαρίζεις τα περισσότερα ματς και να μην κάνεις πολλές γκέλες, ενώ στα ντέρμπι όλα είναι πιθανά. Γαι την Αεκ δεν το βλέπω γιατί έχει πρόβλημα ανάπτυξης και δεν έχει καλά χαφ να κάνουν παιχνίδι. Συμφωνώ όμως ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει καλό υλικό (καλύτερο σε σχέση με όλα τα τελευταία χρόνια) και αυτό θα το κάνει πιο δύσκολο για τους άλλους.
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 εκτός των ΠΟΛΥ θετικών μηνυμάτων από τον κόσμο χθες, της θετικής παρουσίας άλεξ και της καλής δήλωσης επαυτού του τενκάτε, της ιδιαίτερη επιθετικογενούς ομάδας που κατέβασε, με απόλυτη κατοχή μπάλας, και μπόλικο....ταλέντο στο γήπεδο, με ρουκάβινα,σπυρόπουλο,ίβανσιτς, γκάμπριελ και φυσικά σάλπι να είναι πολύ καλοί, θέλω να γκρινιάξω για 3 πράγματα: 1) μετά την ήττα με την ανόρθωση, στο 2ο ημίχρονο, αντί να περιμένεις να λήξει, έπρεπε να βγάλεις 2 γκολ ακόμα 2) αυτό το καραγκιοζιλίκι με τους διαιτητές, πρέπει να σταματήσει. Τι αηδία είναι αυτή, όταν με αδικούν μεσα στο σπίτι μου με πανθρακικό και λ,ιβαδειά, με σκορ 3-0,2-0, τι να περιμένω για τη συνέχεια? Ειδικά το οφσάιντ, είναι ΓΕΛΟΙΟ! (άσε που φάγαμε...περισσότερς κάρτες από τη λιβαδειά, ΕΛΕΟΣ)! 3) υπήρξαν κάποιες -λίγες- φορές που υπερασπιστηκα το λουκατοβύντρα, γιατί ακουγε πολλά, του χαλούσαμε την ψυχολογία, κλπ κλπ... Εεεεε, μετά το χθεσινό, που στην πολλοστή λάθος πάσα/γιόμα, τον κραζει η κερκίδα, και εκείνος ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ , θεωρώ ότι δεν πρέπει να τον υπερασπίζεται...ούτε ο πατέρας του! (εντάξει, γκόντζος κ αντωνίου θα συνεχίσουν )!!!
ata1983 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μα τι να κάνει και ο Βύντρα. Αυτός δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος. Και εμένα να με πάρουν για δεξί μπακ εγώ θα φταίω που θα πάω ή αυτοί που με διάλεξαν. Αν δεν σου κάνει ο παίκτης δεν τον κράζεις, τον διώχνεις. Με τον Βύντρα, τον Τζιόλη και τα άλλα παιδιά δέχομαι την ιδιαιτερότητα γιατί δείχνουν πιο σταθεροί στην ομάδα και από τους προέδρους.
SAMMIE Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μα τι να κάνει και ο Βύντρα. Αυτός δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος. Και εμένα να με πάρουν για δεξί μπακ εγώ θα φταίω που θα πάω ή αυτοί που με διάλεξαν. Αν δεν σου κάνει ο παίκτης δεν τον κράζεις, τον διώχνεις. Με τον Βύντρα, τον Τζιόλη και τα άλλα παιδιά δέχομαι την ιδιαιτερότητα γιατί δείχνουν πιο σταθεροί στην ομάδα και από τους προέδρους. Τι να κανει ο Βυντρα ??? Να σηκωθει να φυγει....το παλικαρι δεν την παλευει. Ρε,αυτος δεν πετυχαινει ουτε ελεφαντα στα 5μετρα με την μπαλα. Αυτος , δε μου το βγαζετε απο το μυαλο παιζει με βυσμα μπαλα !!! 100% παει χαρτακι στον Τεν κατε και οποιον κοουτς ειχαμε αυτα τα χρονια. Πηγα στο γηπεδο να περασω ενα ομορφο απογευμα και ζοχαδιαστηκα με τον μαλ... ΒΥΝΤΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ........ ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ??????
ata1983 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δικαίωμά του του Βύντρα να νομίζει ότι είναι ο Ροναλντίνιο. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να του εξασφαλίζει θέση στον Παναθηναικό και εκεί είναι το πρόβλημα. Αν παίζει με μέσο όντως (δεν εξηγείται αλλιώς όντως) αλλού υπάρχει το πρόβλημα και όχι στον βύντρα. Και να φύγει θα βρεθεί αντιΒύντρα. Εδώ ούτε τον Τζιόλη δεν ξεφορτωθήκαμε. Τον Μάντζιο δε παραλίγο να τον φάμε βασικό αλλά η δικιά του βλακεία δεν έχει όρια. Βρέθηκε ένας ευκολόπιστος προπονητής να του σβήσει όλο το παρελθόν και να τον εμπιστευτεί και αυτός σφύριζε στις προπονήσεις. Με αυτά που βλέπω συγγνώμη αλλά μακρυά από Έλληνες έχω μάθει να λέω.
geovard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πολύ μεγάλη ζημιά στην ομάδα έχουν κάνει οι καί καλά εξουσιοδοτημένοι ρεπόρτερ τύπου Νικολογιάννη, Γκόντζου καί λοιποί πού δεν είχαν τα άντερα να πούν τα πράγματα με το όνομά τους παρά έβλεπαν στον Τζιώλη καί στον Βύντρα τούς μελλοντικούς Μπεκεμπάουερ!Προφανώς οι δύο αυτοί καί είναι κολλητάρια τού Τζίγκερ καί όπως κάθε καλός βασιλιάς χρειάζεται καί τούς αυλοκόλακες του.Πάλι καλά πού οι οπαδοί σιγά σιγά βγαίνουν δικαιωμένοι καί όλοι οι αστέρες πού τούς πότισαν φαρμάκι παίρνουν πόδι.Πόσοι τελικά έμειναν από τη σαπίλα? Αλλά το εκνευριστικό είναι ότι ενώ θα έπρεπε πρώτος ο Βύντρα να είχε πάρει πόδι, όπως φαίνεται μάλλον θα είναι ο τελευταίος πού θα φύγει. Δυστυχώς ο Τεν Κάτε άργησε να πάρει μυρωδιά από τη μόλυνση.Κάνει καί ο ίδιος μλκς στο στήσιμο κάθε φορά καί άλλης ενδεκάδας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ακόμη να δέσει ένα βασικό κορμό με τούς λίγους είναι αλήθεια παίχτες αξίας πού έχει το ρόστερ. Η απογοήτευση μέχρι στιγμής είναι γιά μένα ο Ζιλμπέρτο. Προσωπικά έχω στην καρδιά μου τον Ίβανσιτς.Αγαπάει ρε παιδί μου την ομάδα καί φαίνεται αυτό καί τιμάει το ψωμι πού τρώει όπως λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.