vastravoud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Παρεπιπτοντως η 5αδα Διαμαντιδης-Νικολας-Περπερογλου-Τσαρτσαρης-Πεκοβιτς αν μπορουσε να παιξει 40' σηκωνε Ευρολιγκα με μια ηττα στο Βελιγραδι τελευταια αδιαφορη αγωνιστικη των ομιλων Πέρσι τέτοιον καιρό ακούγαμε (και ίσως λέγαμε) σχόλια του τύπου "γιατί τον πήραμε", "θα είναι εκτός αποστολής", κλπ, κλπ, αλλά το παλικαράκι ξεπατώθηκε στη δουλειά και να τα αποτελέσματα
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Την αλήθεια την ξέρω όμως και πιστεύω ότι και εσείς την ξέρετε, άλλο που βάζετε το κεφάλι σας στην άμμο. Όχι, Μενέλαε... στρουθοκαμηλίζει όποιος νομίζει ότι κάνοντας μερικές καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη γίνεται και όνομα βαρύ. Θεωρείς την Ντιναμό Κιέβου δηλαδή βαρύ όνομα; Την Γαλατασαραϊ; Και δεν το λέω σε σχέση με τον γαύρο, μην το πάτε εκεί. Ούτε θα σου πω για Γερμανούς φίλους μου που όταν τους είπα ότι θα το δω ματς Παναθηναϊκός- ΑΕΚ μου απάντησε "Ολυμπιακός- ΑΕΚ εννοείς" γιατί πολύ απλά δεν ήξερε τον Παναθηναϊκό.
elven Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μα ο σεβσμός αποκτιέται στο βάθος των χρόνων καί όχι εφήμερα.Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να έχει πάρει τα λιγότερα CL όμως έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλητριών.Ο σεβασμός όμως πηγάζει από το παρελθόν.Ο μύθος τότε φτειάχτηκε. Άσχετο: Να σημειώσω εδώ ότι αν είδατε το παιχνίδι Λάρισα-ΟΦΗ θα καταλάβατε γιατί το ποδόσφαιρό μας είναι στον πάτο καί η διαπλοκή στο θρόνο της.Ο διαιτητή τις έριχνε τις ματιές του με νόημα προς τον πρόεδρο της κοπρολίγκα συχνά πυκνά. Συμφωνώ ότι ο σεβασμός αποκτιέται με το χρόνο,όχι όμως με μια πορεία ανα 10 χρόνια.Πχ η Λυών απέκτησε σεβασμό και κύρος γιατί τα τελευταία χρόνια έχει σταθερή πορεία στην Ευρώπη κι ας μην πήγε ας πούμε στους 4. Αντίθετα η Μονακό πήγε τελικό και επόμενη μεγάλη της επιχτυχία είναι όταν ο Κολοκοτρώνης ήταν ακόμη έφηβος. Ποια είναι η υπολογίσιμη στη Ευρώπη;Η Μονακό που έφτασε τελικό κάποτε ή η Λυών που δεν έκανε ποτέ την πορεία της Μονακό αλλά κάθε χρόνο παίζει CL και περνάει μόνο τον όμιλο(και αν); Για την super-λίγδα είναι όλα χιλιοειπωμένα,κρίμα!
KWSN_Men Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Όχι, Μενέλαε... στρουθοκαμηλίζει όποιος νομίζει ότι κάνοντας μερικές καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη γίνεται και όνομα βαρύ. Θεωρείς την Ντιναμό Κιέβου δηλαδή βαρύ όνομα; Την Γαλατασαραϊ; Και δεν το λέω σε σχέση με τον γαύρο, μην το πάτε εκεί. Ούτε θα σου πω για Γερμανούς φίλους μου που όταν τους είπα ότι θα το δω ματς Παναθηναϊκός- ΑΕΚ μου απάντησε "Ολυμπιακός- ΑΕΚ εννοείς" γιατί πολύ απλά δεν ήξερε τον Παναθηναϊκό. Μίλησα εγώ για "βαρύ όνομα"; Όπως και να το κάνουμε πάντως, ειδικά παλιότερα που το Champions League δεν είχε αποκτίσει τόση δημοτικότητα, ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη γνωστή ομάδα της Ελλάδας.
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μίλησα εγώ για "βαρύ όνομα"; Όπως και να το κάνουμε πάντως, ειδικά παλιότερα που το Champions League δεν είχε αποκτίσει τόση δημοτικότητα, ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη γνωστή ομάδα της Ελλάδας. Η απάντηση μου που σχολίασες ήταν σε ποστ που κατά λέξη έλεγε "βαρύ όνομα". Τώρα αν έπρεπε να καταλάβω ότι εσύ δεν το ασπάζεσαι, εντάξει... πάσο. Άσχετα από αυτό όμως αν εσάς το πρόβλημα σας είναι το ποια Ελληνική ομάδα ήταν κάποτε και ποια είναι τώρα, πιο γνωστή στην Ευρώπη, τότε πολύ λάθος το εκφράζετε και άλλο καταλαβαίνει ο κόσμος που διαβάζει.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εμπνέει μεγαλύτερο σεβασμό. Παλαιότερα παραπάνω, οι μαλακίες των τελευταίων χρόνων έχουν κοστίσει.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Παμε στην συγκριση Ολυμπιακου-Παναθηναικου Εγω το λεω, οτι αυτη την στιγμη απο Ελλαδα τον Ολυμπιακο γνωριζουν λογω 11 χρονων ΤΛ(προφανως περιπτωσεις 'Δεν ξερω τον Παναθηναικο" ειναι αστειες, ο τυπος που περιγραφεις φιλε απλα δεν βλεπει μπαλα.Καιγω δεν εχω σε καμια εκτιμηση την Σαρλερουα και την Βιλεμ αλλα τις ξερω. Και γω μπορει να λεω ΤΣΣΚΑ Μοσχας και να εννοω Σπαρτακ Μοσχας αλλα ξερω οτι υπαρχουν και οι 2) Με μια διαφορα. Οταν ημασταν εμεις η 1η μουρη της χωρας ειχαμε εκτιμηση. Τον Ολυμπιακο τον ξερουν ως τον Τζανετακο. Και γιαυτο περσυ τους ηρθε ταμπλας. Και αυτο το πιστευω σοβαρα. Κατι σαν την Φενερ ή την Μπεσικτας με την Γαλατα. Μπορει η Φενερ να κανει κανα αποτελεσμα καλυτερο τελευταια και η Γαλατα να εχει πεσει αλλα σε αλλη εκτιμηση την εχουν
MiltoZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλά οκ. Λέτε για μας αλλά εσείς είστε πιο άρρωστοι. Στο εξωτερικό, είναι περισσότερο γνωστή η ομάδα που έχει πρόσφατες επιτυχίες. Άμα ρωτήσεις σήμερα δέκα άτομα να σου πουν μία Ρώσικη ομάδα οι 7 θα σου πουν Ζενιτ δεν θα σου πουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ακόμα κι αν η Ζενιτ δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη πριν από μερικά χρόνια. Για την Ελλάδα ξέρουν Ολυμπιακό Παναθηναικό (άντε και ΑΕΚ) όπως ξέρουν πχ Πόρτο Μπενφίκα Σπόρτινγκ(σε μεγαλύτερη φυσικά κλίμακα). Ο Ολυμπιακός φυσικά είναι πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και σαφέστατα εκπέμπει μεγαλύτερο σεβασμό από τον Παναθηναικό γιατί απλά παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα κια αγωνίζεται αννελιπώς στο Τσουλού σε αντίθεση με τον ανύπαρκτο στην Ευρώπη και τριτοδεύτερο στην Ελλάδα Panatinaikos. Άντε περαστικά σας.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ναι ρε συ Μίλτο, έγινε δημοφιλής και λαοπρόβλητος στην Ευρώπη πέρυσι ο Ολυμπιακός επειδή κέρδισε μέσα στη Βρέμη. Είμαστε άρρωστοι.
geovard Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ο Ολυμπιακός φυσικά είναι πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και σαφέστατα εκπέμπει μεγαλύτερο σεβασμό από τον Παναθηναικό γιατί απλά παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα Έχεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρεται κανείς Ευρωπαίος φίλαθλος γιά το Ελληνικό πρωτάθλημα?Έπειτα μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα ομάδες έπαιρναν ανελλιπώς το πρωτάθλημα.Οπότε αυτό κάθε άλλο παρά καλό κάνει στη φήμη τού Ολυμπιακού. Μιά ερώτηση: Αμφιβάλλει κανείς ότι το πιό αναξιόπιστο πρωτάθλημα στην Ευρώπη ακόμη κι απ αυτό τού...Ουζμπεκιστάν(Εκεί πήγε ο Ριβάλντο) είναι το Ελληνικό?
MiltoZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να μην ασχολείται κανείς αλλά όλοι ξέρουν ότι Ολυμπιακός παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, όπως ξέραμε κι εμείς πχ για την Ρόζενμποργκ ή ξέρω γω για την Άντερλεχτ.
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Παμε στην συγκριση Ολυμπιακου-Παναθηναικου Εγω το λεω, οτι αυτη την στιγμη απο Ελλαδα τον Ολυμπιακο γνωριζουν λογω 11 χρονων ΤΛ(προφανως περιπτωσεις 'Δεν ξερω τον Παναθηναικο" ειναι αστειες, ο τυπος που περιγραφεις φιλε απλα δεν βλεπει μπαλα.Καιγω δεν εχω σε καμια εκτιμηση την Σαρλερουα και την Βιλεμ αλλα τις ξερω. Και γω μπορει να λεω ΤΣΣΚΑ Μοσχας και να εννοω Σπαρτακ Μοσχας αλλα ξερω οτι υπαρχουν και οι 2) Με μια διαφορα. Οταν ημασταν εμεις η 1η μουρη της χωρας ειχαμε εκτιμηση. Τον Ολυμπιακο τον ξερουν ως τον Τζανετακο. Και γιαυτο περσυ τους ηρθε ταμπλας. Και αυτο το πιστευω σοβαρα. Κατι σαν την Φενερ ή την Μπεσικτας με την Γαλατα. Μπορει η Φενερ να κανει κανα αποτελεσμα καλυτερο τελευταια και η Γαλατα να εχει πεσει αλλα σε αλλη εκτιμηση την εχουν Ε, με αυτό το σκεπτικό και οι συμφοιτητές του Μενέλαου δεν βλέπουν μπάλα. Τι μαλακίες λέμε τώρα; Δεν ξέρουν τον γαύρο, normal... δεν ξέρουν τον βάζελο δεν βλέπουν μπάλα. Και ξαναλέω... δεν με νοιάζει η κόντρα σε στυλ "εμένα ο μπαμπάς μου έχει πιο γρήγορο αμάξι" για το ποια ελληνική ομάδα είναι πιο δημοφιλής στο εξωτερικό. Το "όνομα βαρύ" είναι αυτό που σχολίασα εγώ.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Κάνε ένα κόπο και διάβασε πάλι τι έγραψα. Προσεκτικά.
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Κάνε ένα κόπο και διάβασε πάλι τι έγραψα. Προσεκτικά. Δεν μπορώ κάθε φορά να ψάχνω κρυφά μηνύματα και ούτε θέλω να σου ξαναπώ ότι εσύ μπορεί να μην μίλησες για "βαρύ όνομα" αλλά όλη η συζήτηση ξεκίνησε από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.