Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αρχον,διαφωνω καθετα μαζι σου!~ ο προπονητης στα ομαδικα αθληματα ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σημαντικος! αποδειξη,ειναι το μπασκετ του Παο...μια ζωη οι κοντοι εβαζαν δισεκατομμυρια,κ οταν βρηκαν τον ζελικο,τα σαρωσαν ΟΛΑ!

φιλε μου antreaslam συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τωρα το ειδα. Διαφωνω με αυτη την αποψη γιατι αλλο ποδοσφαιρο και αλλο μπασκετ. Δεν διαφωνω οτι ειναι σημαντικος ο προπονητης αλλα πιο σημαντικοι ειναι οι παικτες και σαν συνολο και ξεχωριστα κατα την γνωμη μου. Στο μπασκετ μπορει να εβαζαν τα δισεκατομμυρια οι κοντοι(που οσο και αν μου την δινουν,τους παραδεχομαι!)αλλα σαν συνολο δεν ησασταν οι καλυτεροι και για αυτο δεν παιρνατε τα κυπελλα. Και μην μου πεις οτι αν ειχατε τον Ομπραντοβιτς και στην θεση του Ρατζα και του Μποντιρογκα πχ εκεινη την χρονια, ειχατε τον Αγαδακο και τον Λημνιατη θα παιρνατε τιποτα?Το ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω, οτι παιζει ρολο ο προπονητης αλλα οχι και τον πιο σημαντικο.

Δημοσ.

οχι φυσικα,με αγαδακο κ λημνιατη δε θα παιρναμε τιποτα...

αλλα να σου θυμισω τον παναθηναικο,με γκαλη,κομαζετς,βρανκοβιτς,σοκ,κουουσμα,οικονομου,αλβερτη,μυριουνη κλπ???

παιχτες εγνωσμενης αξιας,που δε δουλεψαν ΠΟΤΕ σαν ομαδα,σαν συνολο,με αποτελεσμα καθε χρονο να μην παιρνουμε τιτλους....

ΕΚΕΙ χρειαζεται ο προπονητης...κ θα αποδειχθει αυτο,αν ο Παναθηναικος στο ποδοσφαιρο παρει σοβαρο προπονητη!

ΥΓ:δεν ειναι τυχαιο οτι ο ολυμπιακος στο μπασκετ αντιστοιχα,εκανε οτι εκανε με προπονητες τον ξανθο κ τον ιβκοβιτς,ουτε οτι στη μπαλα,την καλυτερη μπαλα της δεκαετιας σας την παιξατε επι μπαγεβιτς. φωτοβολιδες στυλ ροτσα στον Παναθηναικο,διαρκουν 1 χρονο,κ μετα επερχεται πολυ ασχημη προσγειωση!

ΜΟΝΟ με πολυ καλο προπονητη μπορει να καταφερει κατι ο Παναθηναικος!

Δημοσ.

επιτελους καποια καλα νεα...

η ποινη μαλλον θα ειναι 1 αγωνιστικη συμφωνα με την εκθεση του παρατηρητη.

ο βικτορ θα ειναι στην αποστολη με τη "ζαπριτσα".

ΥΓ:απιστευτη δηλωση του μποβιο...ειμαι συνηθησμενος σε τετοιες καταστασεις απο τους οπαδους,στη βραζιλια συμβαινει συχνα,εχουν δικιο,πρεπει να γινουμε καλυτεροι! βλεπω να κανει κομμα με τον εκι,κ οποιος αντιμιλαει στα αποδυτηρια,να τιμωρειτε με 3 γροθιες κ 7 κλοτσιες!

Δημοσ.
ο Θέμος; :P

Μακάρι!!φαντάζεσαι προπονητή το Θέμο με βοηθό στο πάγκο τη Σάσα Μπάστα;!

Τουλάχιστόν έτσι μπορεί να έβρισκε κίνητρο κ ο Μπίσκαν να κάτσει στο πάγκο επιτέλους!(Αν δεν είναι κ gay....)

Δημοσ.

δηλώσεις Χαραλαμπίδη για το τι φταίει...

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τα πόδια του. Εκείνο που πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα του αυτή τη στιγμή είναι ότι η προετοιμασία δεν ήταν η κατάλληλη. Δεν ήταν η σωστή. Δεν φοβάμαι να πω την γνώμη μου και τολμώ να πω ότι αυτό φταίει. Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει υψηλού επιπέδου ποιότητα αλλά οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους διότι δεν νιώθουν δυνατοί. Στα αποδυτήρια της ομάδας νιώθουν αδύναμοι και χωρίς αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού».

Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ ξέρετε τι νομίζω ότι φταίει με προπονητές στυλ ροτσα, λεμονή, αναστοπουλου (δηλαδή παλιών παιχτών με θητεία στην ομάδα)?? Ακόμα όμως και κανονικών προπονητών μικρών ομάδων.

Που στον πούτσο βρίσκουνε τις τεχνικές γνώσεις για να κάνουν μια σωστή προπόνηση, να βγάλουν ασκήσεις, τακτικές, να αναλύσουν συστήματα...κλπ?? Ποια σχολή έχουνε βγάλει, τι εμπειρίες έχουνε, ποσά συστήματα ξέρουνε, τις σύγχρονες μεθόδους...κλπ. Μόνο ότι θυμούνται από την προπόνηση στα παλιά ντέρμπι ( η από καμιά ψευτοσχολη)? Θα μου πείτε έχουν και ένα team από γυμναστές και βοηθούς, ναι καλά και αυτοί είναι επιπέδου μιλαν και βαλε λολ. Φέρνεις τον φυλακουρη (λεμονή, βαλε όποιων θες), σου ανεβάζει την ψυχολογία, πουλάει λίγο παραμύθι αλλά υπάρχει περίπτωση να σου βγάλει προπόνηση ευρωπαϊκού επιπέδου και να έχει διάρκεια η ομάδα?? όχι!

Εδώ ο φερερ λέει στις προπονήσεις κάνει ασκήσεις που δεν έχουν ξαναδεί οι ποδοσφαιριστές και σε πολλούς αναγκάζετε να τους εξηγεί πράγματα που έξω θεωρούνται γνώσεις δημοτικού για τους παίχτες τέτοιας ηλικίας. Μόνο με τέτοιους προπονητές μπορούμε να πάμε μπροστά, αλλά όταν έρχεται και αυτός και πρέπει να ξανακατσει τους αμπαλους έλληνες να μάθουν τα βασικά της θέσης που παίζουν, έχει πετάξει το πουλάκι, γι αυτό θέλει υπομονή.

Φερε ενα κουπερ, εναν φερερ, εναν σερζι κοσμι, καποιον γνοστη της μπαλας που να ερχετε κιολας ετσι, διοτι ο μπενιτεθ δεν αφηνει την λιβερπουλ για τον ΠΑΟ!! Αλλα να δηλωσεις για 6 μηνες, ενα χρονο, τον αφηνο να δουλεψει ασχετα απο αποτελεσματα.

Δημοσ.

νομίζω ο Αναστόπουλος έχει πάει εξωτερικό όπου παρακολούθησε σχολή - σεμινάρια προπονητικής.

ο Ρότσα μπορεί να μην έχει κάνει κάτι αντίστοιχο (δεν ξέρω σίγουρα) αλλά έχει χρόνια σχολές για παιδιά. θα μου πεις καμία σχέση αλλά εντάξει, άσχετος από προπονητική δε θα είναι.

πιστεύω πως με ένα καλό team όπως είπες μπορεί κάποιος να πάει ένα σκαλί παραπάνω την ομάδα κι ας μην είναι ο διακεκριμένος ευρωπαίος προπονητής.

για μένα πάνω από όλα είναι ο προπονητής να εμπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες να μην έχει κόμπλεξ με εθνικότητες κ.α. στους παίκτες και να μπορεί να επιβάλει πειθαρχία στους παίκτες χωρίς να γίνεται δικτάτορας.

κάτι σε στυλ Οbradovich αλλά σε ποδόσφαιρο νομίζω θα ήταν ιδανικό.

Δημοσ.

χμμμ δεν νομίζω, χρειάζεται και σοβαρός προπονητής και άριστο τεχνικό τεαμ. Δεν φτιάχνεις παιδική χαρά για να πάρεις, τον έμπειρο σε αυτό, ροτσα (σε επαγγελματική ομάδα εκτός μια σεζόν στο παο, τι άλλο έχει??) Δεν παίρνεις ενα ψυχολόγο και 3 καλούς γυμναστές, φτιάχνεις ομάδα που θες να παίρνει τίτλους, να εχει διάρκεια και να γίνει όνομα στην Ευρώπη. Αν ο τεχνικός ειναι σωστός, έμπειρος και υποστηρίζεται απο τη διοίκηση θα κερδίσει και τους παίχτες. Και στην τελική τι θα γίνει με τις κολοκλικες στην Ελλάδα?? Θα δουλέψουν σωστά επιτέλους η μήπως δεν είναι και επαγγελματίες οι παίχτες, αλλά λουφαδόροι??

Και τι να το κάνω οτι ο αναστο πήγε και έβλεπε απο την εξέδρα την προπόνηση της ρόμα?? διότι κάτι τέτοιο έκανε. Μιλάμε για πιο σοβαρή δουλεία απο σοβαρούς ανθρώπους, ο αναστο είναι επιπέδου λαχαναγοράς (και ειμαι και γαυρος, μην νομιζεις οτι του τα χώνω ως βαζελος). Εντάξει προσπαθεί να μάθει τουλάχιστον αλλα πάλι δεν είναι σε επίπεδο να σου δώσει το κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
Φερε εεναν φερερ

δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι καλος προπονητης,αλλα θα ειχε φυγει απο το παραθυρο αν εκανε αυτα που κανει στην αεκ τωρα (καλως ή κακως,αυτη ειναι η αληθεια)

Φερε εναν σερζι κοσμι

οχι ρε παιδια,λυπηθειτε τα νευρα μας...μετα τον αλεφαντο της ιταλιας κ τον ματζουρακη της σουηδιας,να παρουμε κ τον χατζαρα της ιταλιας???ΟΧΙ αλλο καρβουνο!

κάτι σε στυλ Οbradovich αλλά σε ποδόσφαιρο νομίζω θα ήταν ιδανικό.

φυσικα θα ηταν το ιδανικο,αφου ειναι ΑΠΛΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ...ειναι σα να μου λες οτι θα παρεις στο ποδοσφαιρο το μουρινιο!

Δημοσ.
οχι φυσικα,με αγαδακο κ λημνιατη δε θα παιρναμε τιποτα...

αλλα να σου θυμισω τον παναθηναικο,με γκαλη,κομαζετς,βρανκοβιτς,σοκ,κουουσμα,οικονομου,αλβερτη,μυριουνη κλπ???

παιχτες εγνωσμενης αξιας,που δε δουλεψαν ΠΟΤΕ σαν ομαδα,σαν συνολο,με αποτελεσμα καθε χρονο να μην παιρνουμε τιτλους....

ΕΚΕΙ χρειαζεται ο προπονητης...κ θα αποδειχθει αυτο,αν ο Παναθηναικος στο ποδοσφαιρο παρει σοβαρο προπονητη!

ΥΓ:δεν ειναι τυχαιο οτι ο ολυμπιακος στο μπασκετ αντιστοιχα,εκανε οτι εκανε με προπονητες τον ξανθο κ τον ιβκοβιτς,ουτε οτι στη μπαλα,την καλυτερη μπαλα της δεκαετιας σας την παιξατε επι μπαγεβιτς. φωτοβολιδες στυλ ροτσα στον Παναθηναικο,διαρκουν 1 χρονο,κ μετα επερχεται πολυ ασχημη προσγειωση!

ΜΟΝΟ με πολυ καλο προπονητη μπορει να καταφερει κατι ο Παναθηναικος!

ναι ρε φιλε μαζι σου για την τοτε ομαδα που ειχατε. Αλλα απο την αλλη θυμασαι οτι και ο γαβρος ειχε παικταραδες τοτε?Γιατι οταν φυγανε οι παικταραδες τοτε οποιον προπονητη και να ειχαμε τον πατο που φαγαμε δεν τον γλυτωναμε. Στην ουσια πρεπει να λεμε το ιδιο πραγμα...Γιατι και ο Ιβκοβιτς τον οποιο θεωρω μεγαλο προπονητη στον Πανιωνιο τι εκανε?Στον Ολυμπιακο απλα ειχε τον τρελα φορμαρισμενο Ριβερς που εκανε τα μιας φορας παιχνιδια της ζωης του και καταφερε και εγραψε ιστορια με το τριπλ κραουν. Για να μην αναφερω και τους υπολοιπους παναξιους παικτες. Και πιο πριν με Ταρπλευ,Πασπαλιε, Εντι κτλ..Η κατρακυλα ξεκινησε απο τον παικταρα τον Μπλου.

Δημοσ.

Λοιπον αποψη μου ειναι οτι το ενα δεν γινεται χωρις το αλλο και αν γινει θα ειναι σποραδικο

ΚΑΜΙΑ ομαδα δεν επαιξε χωρις προπονητη(βλεπε Ρεαλ στην μπαλα,εμας παλια στο μπασκετ) οπως και κανενας προπονητης δεν επαιξε χωρις παικτες (Ερικσον στην Αγγλια,Φεργκιουσον στην Γιουναιτεντ) κτλ

Παραδειγματα τις Πορτο του Μουρινιο(που ειχε δεν ειχε 3 σοβαρους παικτες),του Παναθηναικου του Σουμποτις και του Ροτσα,του Ολυμπιακου του Λεμονη και της Ελλαδας του Ρεχαγκελ ειναι ΤΣΑΦ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ή του ενος τουρνουα που δεν εχουν μελλον

Απλα αποκει και περα πιανουμε χωριστα περιπτωσεις.Πχ θεωρω οτι στο μπασκετ λογω φυσης του αθληματος ειναι πιο ευκολο να πιασει μια ομαδα με γαματους παικτες χωρις ισαξιο προπονητη (πχ δεν υπαρχει το αντιστοιχο του "καλυπτω την ελλειψη ταλεντου με γερα πνευμονια" που εχει το ποδοσφαιρο) αλλα επειδη ακριβως φαινεται καλυτερα ο καλος ο παικτης,ενας καλος προπονητης μπορει να τον αξιοποιησει 10 φορες καλυτερα αποτι ο αντιστοιχος του ποδοσφαιρου τον δικο του.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ καλος προπονητης,αν εχει να κανει με αλμπανη κοουτς,μπορει να σου εξουδετερωσει τα ατου.Κοινως για μενα στο μπασκετ δυσκολα θα δεις ομαδα πρωταθλητρια Ευρωπης ΜΟΝΟ με ξυλοκοπους(απο την εποχη του Μαλκοβιτς και της Λιμοζ εχω να δω) αν και ειναι σαφεστατα εφικτο να δεις ομαδα με 5 καλους παικτες να κερδιζει μια με 9 καλους.

Δηλαδη οι Μπουλς δεν ειχανε παντα ας πουμε το καλυτερο ροστερ οσον αφορα την 12αδα αλλα ειχανε τον Τζακσον να διαχειριζεται τον Τζορνταν και τον Πιπεν και εδεσε το γλυκο

Επισης μην ξεχνατε οτι βοηθαει πολυ και το συστημα των πλευ-οφς τις καλες ομαδες με ξεχωριστους παικτες,διοτι περσυ ας πουμε σε ενα ματς,μπορεσε ο Ολυμπιακος να κερδισει τον Παναθηναικο αλλα σε μια σειρα 5 αγωνων δεν μπορεσε καν να παει σε 4ο ματς.Θα μου πεις αυτο ειναι κακο,στερει το στοιχειο της εκπληξης,αλλα για ρωτα τον φιλαθλο της Τσελσυ αν γουσταρει ή οχι να γινονται εκπληξεις ας πουμε...

Στην μπαλα απο την αλλη εχω την αισθηση πως επειδη ειναι μεγαλο το τερεν,ειναι χειροτερο ο ελεγχος της μπαλας με το ποδι αποτι το χερι, υπαρχουν συστηματα τσουκου-τσουκου-μπολ και ολοι πισω,δεν υπαρχουν πλευ-οφ (αν και στην Ελβετια υπαρχουν και απο το 2009 μαλλον μπαινουν και στην Αγγλια) ενας καλος προπονητης με υποφερτα υλικα ειναι σε θεσει να παρουσιασει ενα αξιομαχο συνολο,η τουλαχιστον ΠΙΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ αποτι ο αντιστοιχος στο μπασκετ με τα αντιστοιχα απλα υποφερτα υλικα στο μπασκετ. Και επισης θεωρω οτι αν βαλεις το ξαδερφακι μου προπονητη στην Μπαρτσελονα και τον ιδιο προπονητη στον Παναθηναικο,με τον Παναθηναικο θα παει καλυτερα αποτι με την Μπαρτσελονα.Θεωρω δηλαδη πιο σημαντικο τον προπονητη στο ποδοσφαιρο για μια ομαδα αποτι στο μπασκετ

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα καιζερ εκτος απο την πορτο.

Η πορτο τη μια χρονια πηρε ουεφα την αλλη τσουλου και εμοιαζε να μαμει και να δερνει.Ε βρεθηκε ο Αμπραμοβιτς της πηρε τον προπονητη αλλα αυτη τοσο "εξυπνη που ηταν" εδιωξε και ολους τους αξιολογους παιχτες δλδ φερθηκε σα μικρη ομαδα.Λογικο λοιπον να πεσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...