Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο αστείο μου φαίνεται και όταν λένε οι δικοί μας τα αντίστοιχα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τωρα δηλαδη προσομοιαζεις σαν ισοτιμα αστεια αυτα περι βαρυ ονοματος της Λαρισας με το ενα, ουαν, αινς, ουνο (1) πρωταθλημα στην ιστορια της με το ονομα του Παναθηναικου?

Δημοσ.

Τι βαρυ λετε ρε καλα εχετε τυφλωθει απο τις φυλαδες και το μπλα μπλα καποιων?Οσο ακουω τετοιες βλακειες δεν περιμενω να αλλαξει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο σιγα μην και φοβητρο στο εξωτερικο καμια Ελληνικη ομαδα...

Καλα δεν σας προβληματιζει οτι καμια απο τις ομαδες μας δεν ειναι καν στις πρωτες 32 θεσεις των βαθμων?

Καλα τι χορτο καπνιζουμε ολοι ανεξαρτητως ομαδας?

Οσοι τυχαινει να μας ξερουνε μας ξερουνε γιατι τυχαινει καθε χρονο μια απο τις ομαδες μας ενιωτε και 2 παιζουν τον ρολο του κομπαρσου στους ομιλους του Τ.Λ.(με καμια αναλαμπη που κ που) και οπως και να το κανουμε η επαναληψη μενει αλλα οχι γιατι ειμαστε αξιολογοι συλλογοι απλα γιατι ειμαστε τακτικοι πελατες τους...

Δημοσ.
Tymoschuk, για μενα world class αμυντικο χαφ, τον πηρε γυρω στα 13-14 εκατομυρια νομιζω. Και απο τους καλυτερους στην θεση του και κοστισε ακριβα. Δεν ειναι επιπεδου ροναλντο, αλλα ετσι και αλλιως εκει βρισκονται καμια 10ρια παιχτες μονο. Ειναι ομως στο αμεσως επομενο σκαλοπατι, πχ αν παει να τον αγορασει μια μεγαλη ομαδα θα πρεπει να δωσει μια 20ρα εκατ στο νερο.

Ρε μαγκα, μιλας για ΟΥΚΡΑΝΟ παικτη, που ΓΙΑ ΣΕΝΑ ειναι world class και κοιτα ποσο κοστισε.

Καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος?ΟΧΙ ΤΙΜΟΤΣΟΥΚ!ΟΧΙ ΒΙΕΙΡΑ!Κατευθειαν Μακελελε στα νιατα του, κατευθειαν Καμπιασο, κατευθειαν Εσιεν και Ντιαρα!!

Να παει ο Παναθηναικος απο την Ελλαδιτσα ο ανυπαρκτος να παρει ποιον??

Τον Ροναλντο?Τον Μεσι?ΕΣΤΩ τον Ραουλ και τον Νιστελρου(που πες ειναι και μιας ηλικιας)?

Ειναι ή δεν ειναι φτηνος εντυπωσιασμος?Απο ονοματα ΜΟΝΟ τραυματιες Ή 30αρηδες θα ερθουν.

Μετα αλλες ακριβες μεταγραφες, αλλα οχι και παιχτες world class που λεμε, ειναι ο τεκες ο τουρκος που ηταν καλο ονομα, και τωρα πηρε τον ντανι τον πορτογαλο 30 εκατομυρια παρακαλω!! Ο οποιος ομως φενεται να φτιαχνει ονομα τωρα και δεν ηταν τοσω γνωστος εκτος ρωσιας, πορτογαλιας. Παντος στα παιχνιδια που τον εχω δει με την ζενιτ πεταει.

Κατα τα αλλα βασιζεται σε ταλενταρες απο την ακαδημια, και σε οτι καλυτερο βρισκει απο την αγορα στα μερη της (ρωσους, ουκρανους...κτλπ). Αλλα και για αυτους τους εγχωριους τα σκαει χοντρα. Φυσικα υπαρχει ο αρσαβιν νομιζω απο τις ακαδημιες τις που πλεον εχει γινει και αυτος wolrd class παιχτης, αλλα δεν τον αγορασε, τον εφτιαξε. Οπως και ο κερζακοφ που ειχε παει σεβιλλη.

Μα δεν καταλαβες!Αυτο δεν του λεω?Εισαι μαγκας και βρηκες τον επομενο Ρουνευ?Εισαι κωλοφαρδος και εχεις τον Χ "Νινη" ή Ψ "Αρσαβιν" και θα γινει ο νεος Τζεραρντ?ΜΑΓΚΙΑ

Αλλα οταν ο αλλος λεει γιατι δεν εδωσε 25Μ για να φερει παικτη 25Μ τοτε ειναι ή οχι πουλ μουρ αφου σιγα μην ερθει παικτης 25Μ εδω?

υγ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν μιλαω για παικτη 10Μ που του δινεις 20Μ μπας και ερθει στην Ελλαδιτσα. Αυτος ερχεται ισως

-----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 01 : 23 : 15-----

Για το βαρυ ονομα

Δεν λεει κανεις οτι εχουμε το ονομα που ειχαμε ή νομιζαμε οτι ειχαμε. Απλα σκεφτειτε, ειναι ενας παικτης που του εχουν σκασει ενα καρο λεφτα η Μεταλουργκ Ντονετσκ και τα ιδια αντε λιγο λιγοτερο η Μπριζ. Ποια τωρα, η περασμενα μεγαλεια, η ομαδα της Ευρωπαικης αλλα και της Βελγικςη σφαλιαρας. Ε, εγω πονταρω οτι μεταξυ των 2 θα παει Μπριζ επειδη καποτε ειχε ονομα

Στην ουσια σας λεει το παιδι οτι ακομα και τωρα αν η Ζενιτ δεν ειναι αυτη που ειναι αλλα η Εσκιμο, μια εντελως ασχετη ομαδα(οπως ξεκινησε η Ζενιτ) τοτε οχι μονο πρεπει να δωσει παραπανω απο την Αλμπαθετε για να πεισει τον Φουφουτινιο να παει στο Βλαδιβοστοκ αλλα και απο αυτον τον ξεπεσμενο Παναθηναικο-φυσικα και στις 2 περιπτωσεις αμα σκασει μια πχ Νιουκαστλ φυσικα θα παει Νιουκαστλ.

Δημοσ.
Τωρα δηλαδη προσομοιαζεις σαν ισοτιμα αστεια αυτα περι βαρυ ονοματος της Λαρισας με το ενα, ουαν, αινς, ουνο (1) πρωταθλημα στην ιστορια της με το ονομα του Παναθηναικου?

Τα βάρυ είναι αντίστοιχα προφανώς. Η Λάρισα έχει βαρύ όνομα για τα δεδομένα της και ο ΠΑΟ για τα δικά του.

Όταν όμως μου λέει ο Λαρισαίος την πρώτη χρονιά που ανεβαίνουμε Α' Εθνική μετά από 10 χρόνια απουσίας ότι πχ ο άχρηστος ο Δώνης μας έβγαλε μόνο 8ους και δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κάποτε πήραμε πρωτάθλημα και έχουμε βαρύ όνομα ή ότι αν ο Σολάνο δε νιώθει την ύψιστη τιμή που φοράει τη φοβερή αυτή φανέλα να σηκωθεί και να φύγει, ε, κάπου εκεί τα επίπεδα γελοιότητας προσεγγίζονται. Δηλαδή οι δικοί μας δε λένε "πωπω, τι όνομα έχουμε στην Ευρώπη", το πάνε πιο cool. Ότι επειδή πήραμε πρωτάθλημα, όποτε δεν είμαστε στην 8άδα (άσχετα με το που είμασταν τόσα χρόνια) είναι αποτυχία.

Δημοσ.

Δεν έχετε καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός είχε βαρύ όνομα στην Ευρώπη.Τώρα μας παίζουν γιά πλάκα καί οι Κύπριοι.Ο δε Ολυμπιακός τι είχε τι έχασε.Πάντα ο ίδιος ήταν.Τη ζημιά επομένως την έχει πάθει ο Παναθηναϊκός.Καί ξέρουμε ποιός είναι ο υπεύθυνος.

Δημοσ.
Δεν έχετε καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός είχε βαρύ όνομα στην Ευρώπη.Τώρα μας παίζουν γιά πλάκα καί οι Κύπριοι.Ο δε Ολυμπιακός τι είχε τι έχασε.Πάντα ο ίδιος ήταν.Τη ζημιά επομένως την έχει πάθει ο Παναθηναϊκός.Καί ξέρουμε ποιός είναι ο υπεύθυνος.

Ναι ρε παιδί... κρίμα. Τέτοια απομυθοποίηση.

Δημοσ.
Καί ξέρουμε ποιός είναι ο υπεύθυνος.

Εμείς οι ίδιοι που μας είχε πάρει ο ύπνος και αργήσαμε να αντιδράσουμε.

όλα τα άλλα είναι τρία πλιά κ ένα τσόνι.

Δημοσ.

Τζεοβαρντ εχεις δικιο. Αυτο λεω και εγω.

Αλεξζζζ οσο και να μην σου αρεσει, ετσι ειναι, ο,τι και να λες.

Μανουελ, το περιστατικο με τον Λαρισαιο που ανεφερες ειναι πραγματι αστειο και αξιο αναφορας, αλλα το οτι ο Παναθηναικος ειχε "βαρυ" ονομα (για τα δεδομενα της Ελλαδος, παντα) ειναι αδιαμφισβητητο. Δεν ξερω κατα ποσο εχεις μιλησει με Ευρωπαιους αλλα ακομα και τωρα, σχεδον ολοι, οταν τους λες γκρικ φουτμπολ, απαντανε "πανατιναικος".

Δημοσ.
Ναι ρε παιδί... κρίμα. Τέτοια απομυθοποίηση.

Δε σας αρέσει και δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτείτε.

Εν έτη πάντως 1998 οι Άγγλοι συμφοιτητές μου τον Παναθηναϊκό τον ήξεραν και έλεγαν ότι είναι δύσκολη ομάδα και για τον Ολυμπιακό έλεγαν "who the fuck is that team?".

Ξέρω ξέρω, 2-3 άτομα δεν είναι δείγμα, τα βγάζω από το μυαλό μου επειδή είμαι φανατικός κτλ.

Την αλήθεια την ξέρω όμως και πιστεύω ότι και εσείς την ξέρετε, άλλο που βάζετε το κεφάλι σας στην άμμο.

Δημοσ.

Το βαρύ όνομα δεν είναι απλώς μία συνάρτηση αποτελεσμάτων 3-4 ετών κύριοι, όπου μάλιστα δια της καταστρατηγήσεως αυτοκτόνησαν την Ελλάδα στους πίνακες της ΟΥΕΦΑ αφήνοντας το τριφύλλι εκτός CL. Η εθνική ξεφτίλα έγραψε τέτοια ιστορία την τελευταία δεκαετία, που του καπετάνιου οι βρωμιές υποβιβάστηκαν σε πλημμελήματα, ενώ αυτή ολόκληρη η μαφία που έχει εγκατασταθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο υποτίθεται στηρίχθηκε στο άλλοθι του αδικημένου.

Αλίμονο!

Εσκιμώο να ρωτήσεις ποια ελληνική ομάδα γνωρίζει, σίγουρα δεν θα πει "Λάρισα". Στο στερέωμα δεν υπάρχει αντίπαλος που να μην αντιμετωπίσει με σεβασμό τον ΠΑΟ.

Η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, ο Άγιαξ, όλοι, ειδικά η Ανόρθωση, δίνουνε δέουσα προσοχή, γιατί σφαλιάρες έχουμε δώσει άπειρες, δεν έχουμε είμαστε από τις ομάδες του ποσοστού 2 διπλά στα 50 χρόνια. Αντίθετα μερικοί άλλοι είναι ο περίγελος με τα ασύγκριτα ρεκόρ.

Βάζελοι!

Ο λόγος μου ελπίζω να γίνει ενωτικός, είμαι υπέρ της αρχής που λέει ότι είσαστε υποχρεωμένοι να βρίσκεστε στο πλευρό της ομάδας σας ασχέτως αντιπάλων, εθνικής κατηγορίας, τεχνικού διευθυντή ή πρόεδρου. Υπεράνω από ονόματα και πρόσωπα, αντιμετωπίζοντας το ποδόσφαιρο πρώτα ως διασκέδαση, όχι ως πολιτική. Δεν έχουν πολλοί τα δέκα χιλιάρικα για να αγοράσουν μετοχές, για να μην πω πως δεν τα έχουν οι περισσότεροι, οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί και υποψιασμένοι, όχι θύματα και οπαδοί προσώπων. Η σκληρή κριτική είναι ωφέλιμη αλλά η παρουσία και η υποστήριξη στην ομάδα είναι αυτονόητη, όλες τις εποχές.

Δημοσ.

Το παιδί που μίλησε για την Λάρισα έχει δίκιο.

Ότι όνομα έχει ο ΠΑΟ για την Ευρώπη έχει η Λάρισα για την Ελλάδα,νομίζω αυτό εννούσε και δεν σύγκρινε Λάρισα-ΠΑΟ.

Για τα περασμένα μεγαλεία τα σχόλια είναι άστοχα,τι σχέση έχουν;

Δηλαδή σαν ΑΕΚ που είμαι θα την πω σε ένα γαύρο επειδή το Μεσσαίωνα πήγα 4 ΟΥΕΦΑ και πριν την Άλωση πήγα 8 Πρωταθληριών;

Δημοσ.

Ρε ξεκολλατε, αυτο με την Μπριζ το καταλαβατε?

Η Μπριζ ΚΑΙ Ευρωπαικα ΚΑΙ στο μικρουλη Βελγιο ειναι τα τελευταια χρονια της φαπας εντελως. Σαν την Βεστερλο.Φετος να πω δεν ξερω τι θα κανει

Και ομως, αν ο Χ παικτης εχει ισοποσες προτασεις απο μια αμυριστη Λιθουανικη και την Μπριζ της φαπας, ε στην Μπριζ θα παει γιατι εστω και απο φαλτσα την εχει ακουστα. Ετσι και ο Παναθηναικος, αξια δεν ημαστε πλεον στην Ευρωπη, εδω κινδυνεψαμε να ημαστε στην Ελλαδα αλλα προσωπικα το πιστευω οτι αν εμεις και η Κατσαερι Σπορ παμε να παρουμε ενα Γερμανο και πρεπει αναγκαστικα να διαλεξει μεταξυ των 2 μας, θα ερθει στον Παναθηναικο επειδη τουλαχιστον ξερει τι χρωμα εχει η φανελα

Παμε σε κανα σοβαρο αθλημα

Πεκοβιτς

Νικολας

Αυτα ειναι...

Παρεπιπτοντως η 5αδα Διαμαντιδης-Νικολας-Περπερογλου-Τσαρτσαρης-Πεκοβιτς αν μπορουσε να παιξει 40' σηκωνε Ευρολιγκα με μια ηττα στο Βελιγραδι τελευταια αδιαφορη αγωνιστικη των ομιλων

Δημοσ.

Για τα περασμένα μεγαλεία τα σχόλια είναι άστοχα,τι σχέση έχουν;

Δηλαδή σαν ΑΕΚ που είμαι θα την πω σε ένα γαύρο επειδή το Μεσσαίωνα πήγα 4 ΟΥΕΦΑ και πριν την Άλωση πήγα 8 Πρωταθληριών;

Μα ο σεβσμός αποκτιέται στο βάθος των χρόνων καί όχι εφήμερα.Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να έχει πάρει τα λιγότερα CL όμως έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλητριών.Ο σεβασμός όμως πηγάζει από το παρελθόν.Ο μύθος τότε φτειάχτηκε.

Άσχετο:

Να σημειώσω εδώ ότι αν είδατε το παιχνίδι Λάρισα-ΟΦΗ θα καταλάβατε γιατί το ποδόσφαιρό μας είναι στον πάτο καί η διαπλοκή στο θρόνο της.Ο διαιτητή τις έριχνε τις ματιές του με νόημα προς τον πρόεδρο της κοπρολίγκα συχνά πυκνά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...