KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δείγμα κοροϊδίας 1ο:Ο Τεν Ταρίφας ήταν πρώτη επιλογή με εναλλακτική λύση τον... Μίκαελ Λάουντρουπ. Σαν να λέμε ο Λεμονής πρώτη επιλογή με εναλλακτική λύση τον Μουρίνιο Ο οποιος Λαουντουπ που δουλευει?Βασικα δουλευει?Καιγω Λαουντρουπ ελεγα αλλα οχι Λεμονης-Μουρινιο, μην τρελενεσαι με τον Μια-σεζον-καλη Λαουντρουπ Δείγμα κοροϊδίας 4ον: Δεν πρόσφεραν τα 25 εκατομμύρια στον Μέσι, έτσι, ίσα για την προσπάθεια. Τον οποιονδήποτε Μέσι σε ωφέλιμη ποδοσφαιρική ηλικία. 1. Δεν παιζει να ερθει τετοιος. Ο οποιοσδηποτε Μεσι ή και πιο κατω. Τετοιοι παικτες ΟΝΤΩΣ δεν ερχονται διοτι οτι και να δωσεις θα το βρουν αν οχι στο 100% στο 80% σε καμια Αγγλια ή Ισπανια 2. Μην πεφτουμε στην λουμπα Τζιγγερ που και καλα καθε χρονο κηνυγαγαμε τον Χ Σαβιολα και τον Ψ Ρικελμε ενω ξερανε απο πριν οτι δεν παιζει -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 06 : 43 : 27----- .Το μπάσκετ που ολοι έχουμε ΠΡΟΤΥΠΟ, κάποτε πλήρωνε 120εκατ το χρόνο στον παπαγιάννη,και 150 το χρόνο στον χούπμαν, και 60 στον γεωργικόπουλο.Θα μάθουν από τα λάθη τους! Ναι, επειδη εχει φορεθει το σκηνικο, εχω 3 ενστασεις -Οτι τα λαθη εδω ειναι εξοφθαλμα. Στο μπασκετ ηταν το "Γιατι Στογιαν και μετα Μυριουνης". Στην μπαλα δεν πηραν μπακ ΚΑΘΟΛΟΥ. Δηλαδη εχουν γινει τραγικες κινησεις. Στο μπασκετ το αντιστοιχο του Χριστοδουλοπουλου ηταν ο Κομαζετς. Αντιστοιχο ομως του Σαριεγκι-Βυντρα αμυντικο διδυμο δεν υπαρχει -Οτι υπαρχει τεραστια κονομα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν δικαιολογουνται τα +5Μ απο το ΤΛ να παντελονιαζονται και να μας ξεκω μην πω τι ο Ντομπαρσινοβιτς και ο Μπεκιαι -Οτι ακριβωσ υπαρχει το μπασκετ. Και επρεπε να διδαχτουν. Δεν γινεται να ξαναγινονται τα ιδια λαθη. Και αν κατηγορω κατι τον Παυλο ειναι που δεν τους λεει "Ακουστε εδω, εβαλα 10Μ και εχω και εμπειρια 15 χρονια. Θα με ακουσετε μην σας γαμησω αλλιως περνω πισω τα λεφτα και παω να παρω τον Κιριλενκο"
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ο οποιος Λαουντουπ που δουλευει?Βασικα δουλευει?Καιγω Λαουντρουπ ελεγα αλλα οχι Λεμονης-Μουρινιο, μην τρελενεσαι με τον Μια-σεζον-καλη Λαουντρουπ Τον Λάουντρουπ τον ξέρουμε από τα παιδικά μας χρόνια, δεν χωράει καν σύγκριση μεγέθους ονόματος. Δεν ξέρω τι σόι προπονητής είναι αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτόν τον Τεν εγώ πρώτη φορά το καλοκαίρι τον άκουσα. Δήθεν τον γνωρίζαμε όλοι από πριν, για τον σοβαρό του ρόλο στην Τσέλσι, δεν το μάθαμε από τις εφημερίδες την μέρα που έγινε το συμβόλαιο. Δηλαδή τώρα αν ρωτήσω ποιος είναι βοηθός προπονητή της Μίλαν το 90% θα ξέρει θες να μου πεις. 1. Δεν παιζει να ερθει τετοιος. Ο οποιοσδηποτε Μεσι ή και πιο κατω. Τετοιοι παικτες ΟΝΤΩΣ δεν ερχονται διοτι οτι και να δωσεις θα το βρουν αν οχι στο 100% στο 80% σε καμια Αγγλια ή Ισπανια Δεν παίζει να έρθει τέτοιος αλλά δεν είδα καν την προσπάθεια. Για επίσημη πρόταση λέω, όχι για τα πρωτοσέλιδα της "πράσινης" Τι σόι γίγαντας θα γίνει με Χριστοδουλόπουλο φαίνεται από μόνο του. Αν ήταν έτσι ο παοκ θα ήταν ήδη γίγαντας. Να δεις που θα βγει στο τέλος ο Δομάζος να τραγουδάει πάλι.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 1. Kαλα, αν ειναι να παρουμε προπονητη λογω παικτικης αξιας και επειδη τον ξερουμε απο τα νιατα μας να παρουμε τον Δομαζο 2. Οκ, μια επισημη προταση 50Μ στον Κριστιανο Ροναλντο που ειναι σιγουρα, 100% χαμενη απο χερι και μετα εναλλακτικη ο Κλευτον εσενα σε καλυπτει?Τους κατηγορεις για πουλ μουρ και ζητας ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ?δηλαδη το να πουλησουν μουρη κανωντας προταση στον Κακα γνωριζωντας και συ και αλλα 7δις ανθρωποι πως ειναι εξαρχης τελειωμενη?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 1. Kαλα, αν ειναι να παρουμε προπονητη λογω παικτικης αξιας και επειδη τον ξερουμε απο τα νιατα μας να παρουμε τον Δομαζο 2. Οκ, μια επισημη προταση 50Μ στον Κριστιανο Ροναλντο που ειναι σιγουρα, 100% χαμενη απο χερι και μετα εναλλακτικη ο Κλευτον εσενα σε καλυπτει?Τους κατηγορεις για πουλ μουρ και ζητας ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ?δηλαδη το να πουλησουν μουρη κανωντας προταση στον Κακα γνωριζωντας και συ και αλλα 7δις ανθρωποι πως ειναι εξαρχης τελειωμενη? Ω, ναι, θα μου έδινε απεριόριστη ικανοποίηση να βλέπω τέτοιες -επίσημες- κινήσεις, εκτός από τα παραμύθια των εφημερίδων. Θα έβαζα στο βάθος του μυαλού μου ότι δεν είναι γίγαντας αλλά όντως, προσπαθεί να γίνει. Εκτός αν ήξερες εσύ την Ζενίτ πριν 5 χρόνια. Εγώ την ήξερα για μάρκα σοβιετικών φωτογραφικών μηχανών. Να πως γίνονται οι γίγαντες.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ΟΚ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ παικτη παγκοσμιου επιπεδου που ΑΓΟΡΑΣΕ η Ζενιτ. Πεσμου μια μεταγραφη επιπεδου Κριστιανο ΥΓ. Επιμενω οτι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να λες με τοσα που εχουν δει τα ματιας μας οτι 1. Πουλανε πουλ μουρ τσαμπα... 2. ...τους κατηγορείς που δεν πουλησαν πουλ μουρ τσαμπα!!!(διοτι αυτο κανεις)
comfuzio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εδω δεν κανουν σουτ στον αγωνα...τι κρουση να κανουν για παιχτη;;; Και γω θα ηθελα να δω την ομαδα να κανει μια προσπαθεια να φερει τον Α-Β γνωστο επισημα απο το να μου λεει οτι ο Αΐμαρ δεν μας κανει ...
Harkon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Aigeas, μια τέτοια κίνηση θα είχε ίσως νόημα τα λίγα χρόνια που κάναμε καλές πορείες (εκει κοντά στο μακρυνό πλέον '96). αν τώρα έβλεπα τέτοιες επίσημες προτάσεις από τον σύλλογο θα τους έπαιρνα με τις ντομάτες γιατί θα ένιωθα πως με κοροιδεύουν αντί να ψάχνουν να βρουν κανά παίκτη της προκοπής. πιστεύω πως βγάζει μάτια πως χρειαζόμασταν - και πλέον φαίνεται να αποδεικνύεται - αμυντικό κλάσης αλλά όπως και να έχει, είναι μια νέα αρχή διοικητικά, προπονητικά.. τόσα και τόσα έχουμε δει. για μένα θα πρέπει να την πιστώσουμε τουλάχιστον με έναν χρόνο και όχι να την λιθοβολούμε στον πρώτο μήνα παρουσίας. είδα και άλλα χρόνια που στους πρώτους μήνες πετάγαμε και μετά μπουκώσαμε. είναι πολύ νωρίς ακόμα - ακόμα και για το απίθανο του Τ.Λ. χρειαζόμαστε πίστη νομίζω ως οπαδοί του Πάο την οποία εν μέρη δικαιολογημένα χάσαμε τα τελευταία χρόνια και κάτι που βλέπω πως έχουν οι ολυμπιακοί βρέξει-χιονίσει και ζηλεύω.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 2. ...τους κατηγορείς που δεν πουλησαν πουλ μουρ τσαμπα!!!(διοτι αυτο κανεις) Όχι. Τους κατηγορώ ότι πούλησαν πουλ μουρ με Χριστοδουλόπουλους. Δηλαδή παίζουν με την νοημοσύνη μου. Την ίδια ώρα που έδωσαν στον ΟΦΗ παίκτες 10 κλάσεις ανώτερους. Που αποδεικνύει πως κάνουν οι ίδιοι αυτά που κατηγορούσαν τους άλλους ότι κάνουν: Δηλαδή παντελώς αποτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, με παίκτες κατώτερους του μετρίου. Τουλάχιστον ο Τζίγγερ δεν έταζε γίγαντες εδώ που τα λέμε.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ηarkon για μενα σου ειπα τις 3 ενστασεις που μετριαζουν την πιστωση μου -Με τον Παυλο εκει, με το παραδειγμα του μπασκετ παρον, περιμενα να εχουμε λιγοτερα λαθη -Βγηκε φετος πολυ χρημα και τα λαθη που εγιναν ειναι εξοφθαλμα. Λαθος ειναι το "Εχω 3 επιτελικα χαφ, δεν χρειαζομαι Αιμαρ'. Δεν ειναι λαθος αλλα εγκληματικη αμελεια το δεν περνω αμυντικους. Λαθος ειναι οτι περνω 2 και τα κανω 4 τα δεξια μπακ και εχω μονο τον Σπυροπουλο αριστερα. Ειναι εγκληματικη αμελεια οτι παμε ΤΛ ξανα με Γκαλινοβιτς που εχουμε το ματς στην Βαρκελωνη και το κοπαναμε σε καθε μια απο τις 250 μαλακιες του -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 09 : 25 : 53----- Όχι. Τους κατηγορώ ότι πούλησαν πουλ μουρ με Χριστοδουλόπουλους. Δηλαδή παίζουν με την νοημοσύνη μου. Την ίδια ώρα που έδωσαν στον ΟΦΗ παίκτες 10 κλάσεις ανώτερους. Που αποδεικνύει πως κάνουν οι ίδιοι αυτά που κατηγορούσαν τους άλλους ότι κάνουν:Δηλαδή παντελώς αποτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, με παίκτες κατώτερους του μετρίου. Τουλάχιστον ο Τζίγγερ δεν έταζε γίγαντες εδώ που τα λέμε. Δεν διαφωνουμε στο αν τα καναν σκατα. Διαφωνουμε οτι λες -πουλ μουρ με το να περνουν το καθε παικτακι Χριστοδουλοπουλο και να τον κανουν Μεσι -ΔΕΝ πουλησαν μουρη κανωντας εστω προταση για τον κανονικο Μεσι(τον οποιο ΟΥΤΕ ΜΕ 1 ΣΤΟ ΤΡΙΣ δεν θα επαιρναν αρα τσαμπα μαγκια θα ηταν μια τετοια κινηση) Ποιος Τζιγγερ δεν εταζε γιγαντες?Ο παμε για Σαβιολα και παμε για Ρικελμε?
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ΟΚ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ παικτη παγκοσμιου επιπεδου που ΑΓΟΡΑΣΕ η Ζενιτ.Πεσμου μια μεταγραφη επιπεδου Κριστιανο ΥΓ. Επιμενω οτι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να λες με τοσα που εχουν δει τα ματιας μας οτι 1. Πουλανε πουλ μουρ τσαμπα... 2. ...τους κατηγορείς που δεν πουλησαν πουλ μουρ τσαμπα!!!(διοτι αυτο κανεις) Tymoschuk, για μενα world class αμυντικο χαφ, τον πηρε γυρω στα 13-14 εκατομυρια νομιζω. Και απο τους καλυτερους στην θεση του και κοστισε ακριβα. Δεν ειναι επιπεδου ροναλντο, αλλα ετσι και αλλιως εκει βρισκονται καμια 10ρια παιχτες μονο. Ειναι ομως στο αμεσως επομενο σκαλοπατι, πχ αν παει να τον αγορασει μια μεγαλη ομαδα θα πρεπει να δωσει μια 20ρα εκατ στο νερο. Μετα αλλες ακριβες μεταγραφες, αλλα οχι και παιχτες world class που λεμε, ειναι ο τεκες ο τουρκος που ηταν καλο ονομα, και τωρα πηρε τον ντανι τον πορτογαλο 30 εκατομυρια παρακαλω!! Ο οποιος ομως φενεται να φτιαχνει ονομα τωρα και δεν ηταν τοσω γνωστος εκτος ρωσιας, πορτογαλιας. Παντος στα παιχνιδια που τον εχω δει με την ζενιτ πεταει. Κατα τα αλλα βασιζεται σε ταλενταρες απο την ακαδημια, και σε οτι καλυτερο βρισκει απο την αγορα στα μερη της (ρωσους, ουκρανους...κτλπ). Αλλα και για αυτους τους εγχωριους τα σκαει χοντρα. Φυσικα υπαρχει ο αρσαβιν νομιζω απο τις ακαδημιες τις που πλεον εχει γινει και αυτος wolrd class παιχτης, αλλα δεν τον αγορασε, τον εφτιαξε. Οπως και ο κερζακοφ που ειχε παει σεβιλλη.
johnyboy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ναι μόνο που η διοίκηση της Ζενίτ έχει κάμποσα χρόνια που την ανέλαβε.Και η Ζενίτ δεν έγινε ομάδα από την πρώτη χρονιά αλλά μετά από κάμποσα χρονάκια. υπομονή μέχρι να βγει το μάνατζερ.
comfuzio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 υπομονή μέχρι να βγει το μάνατζερ. +1 Απο εμενα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Mόνο που η Ζενίτ ξεκίνησε από ανύπαρκτη. Εμείς ξεκινάμε με ένα ήδη βαρύ όνομα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Σιγά μωρέ το βαρύ όνομα, το έχετε πιστέψει κιόλας. Με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά δεν έχει και καμία σοβαρή απόσταση ο ΠΑΟ του τώρα, με την Ζενίτ του πριν.
Absinthe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μπορει να μην εχει και καμια τρελη διαφορα παιχτικα ο παο του τωρα με τη ζενιτ του πριν, αλλα το αλλο που λες οτι δεν εχουμε βαρυ ονομα ειναι τουλαχιστον αστειο. Αλλα εισαι μικρος, εισαι και Λαρισα, οποτε ψιλοδικαιολογεισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.