Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οκ, αυτό το σημειώνουμε λοιπόν,και το ξανασυζηταμε προς το τέλος της σαιζόν......

Ας το σημειώσουμε.

Με το καλό, υγεία να έχουμε, εδώ θα είμαστε, και δυστυχώς με το Ευρωτρωκτικό πρωκταθλητή και πάλι.

Εγω πάντως κωλοτούμπες δεν έκανα, ούτε θα κάνω.

Την άποψη μου την είχα γράψει από την αρχή, από το καλοκαίρι στα τέλη των μεταγραφών.

Φτάνει να κλείσει η σαιζόν να δούμε τι πιάσαμε και τι δεν πιάσαμε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δείγμα κοροϊδίας 1ο:

Ο Τεν Ταρίφας ήταν πρώτη επιλογή με εναλλακτική λύση τον... Μίκαελ Λάουντρουπ.

Σαν να λέμε ο Λεμονής πρώτη επιλογή με εναλλακτική λύση τον Μουρίνιο

Δείγμα κοροϊδίας 2ον:

Δόθηκαν -υποτίθεται- 4 μύρια στον Χριστοδουλόπουλο και τα χαλάσαμε στα 200 χιλιάρικα του Ζιβέ.

Σαν να λέμε δίνουμε 4 μύρια στον Βύντρα αλλά με τον καναβάρο το παζαρεύουμε στο 2.300.000 με 2.400.000

Δείγμα κοροϊδίας 3ον:

Δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα στον κόσμο που να επενδύει τις μελλοντικές τις φιλοδοξίες σε έναν 31χρονο. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Εντάξει, στο μπάσκετ είναι αλλιώς.

Δείγμα κοροϊδίας 4ον:

Δεν πρόσφεραν τα 25 εκατομμύρια στον Μέσι, έτσι, ίσα για την προσπάθεια. Τον οποιονδήποτε Μέσι σε ωφέλιμη ποδοσφαιρική ηλικία.

Μόνη λογική εξήγηση:

Αν όντως οι καρχαριο-Βγενοπουλαίοι ανέβαζαν τον πήχη τόσο ψηλά φέτος, του χρόνου για να πουλήσουν τα διαρκείας θα έπρεπε να φέρουν τον Μαραντόνα στα νιάτα του.

Εφόσον τους βγήκε το σχέδιο και την έφαγαν όλοι την πατάτα, του χρόνου θα επιχειρήσουν να μας ξαναδουλέψουν, σταδιακά. Πάντως προσφορά στον Μέσι δεν πρόκειται να δείτε.

Υ.Γ

και το πρωτάθλημα να πάρουμε φέτος, αυτή δεν είναι η μεγάλη ομάδα, ο ευρωπαϊκός σύλλογος, ο γίγαντας που μας τάζανε. Ξεκαθαρισμένα πράγματα.

Δημοσ.
Ας το σημειώσουμε.

Με το καλό, υγεία να έχουμε, εδώ θα είμαστε, και δυστυχώς με το Ευρωτρωκτικό πρωκταθλητή και πάλι.

Συγνώμη που επεμβαίνω στην ωραία κουβεντούλα σας, αλλά βάσει αποτελεσμάτων, το Ευρωτρωκτικό από το 2001 και μετά είναι ο "κος Πρέσβης" σας.

Άσχετα με την αβάντα που δίνουν οι ΑΡΔ και συνεχίζουν τις γνωστές γραφικότητες, επειδή πρέπει να έχουν ευχαριστημένους και τους μεν και τους δε, από το 2001 και μετά, στην Ευρώπη, πάτε από το κακό στο χειρότερο.

Τώρα αν εσείς γουστάρετε να παραμυθιάζεστε ακόμα με μία πορεία στους 4 τα τελευταία 12 χρόνια και νομίζετε ότι πήρατε τον τίτλο του Ευρωπαίου εργολαβία ες αεί, τότε οι σφαλιάρες θα είναι ακόμα πιο ηχηρές.

Καιρός να κατεβάσετε τον πήχυ και στο μυαλό σας.

Δημοσ.

ναι,τελικά ο λάουντροπυ στη σπαρτακ μόσχας πηγε , ασε που θεωρητικά δεν παρακαλάς κάποιον να έρθει, όταν είσαι η τελευταιά του επιλογή!

(η μλκια που έκανες με τον ζιβέ δηλαδή)!

Επίσης, δε θέλω καν να σκεφτώ τι θα γινόταν το καλοκαίρι, αν έπαιρνε ο οσφπ τον χριστο... "Αφήνει τα ταλεντα να φύγουν,που είναι το μπάτζετ που μας έταξαν,κλπ κλπ κλπ!

Τρίτον, το μπάτζετ των 25εκατ,μπορει΄να ακούγεται τεράστιο, αλλά σας θυμίζω ότι με αυτά τα χρήματα, μπορείς να αγοράσεις ενα πολύ καλό δεξιό μπακ στην ευρώπη (μιτσελ σαλγκάδο). ποιο μέσι μου λες?

για τον μέσι έπρεπε να κάνεις πρόταση 50εκατ,και ήθελες και αλλα 20-30 για την υπόλοιπη οομάδα μετά!

Ασε, που εγω,θεωρώ ΚΟΡΟΙΔΙΑ την προσφορά για τον κάθε μεσι.

(Αντίθετα,με τις προσφορές σε πολύ καλούς αλλά αποτυχημένους παίχτες, όπως ο ζιβέ, ο σαβιόλα, ο αιμάρ, κλπ κλπ_!)

Τα διαρκείας, ήταν 18.000 πριν τον ζιλμπερτο, όχι για τις υποσχέσεις, αλλά για την αλλαγή! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑΓΗ που πριν περάσουν 3 μήνες, σαμποτάρουν κάποιοι!

Φυσικά έγιναν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ λάθη, αλλά επαναλαμβάνω...Το μπάσκετ που ολοι έχουμε ΠΡΟΤΥΠΟ, κάποτε πλήρωνε 120εκατ το χρόνο στον παπαγιάννη,και 150 το χρόνο στον χούπμαν, και 60 στον γεωργικόπουλο.Θα μάθουν από τα λάθη τους!

Δημοσ.

Εγώ ήμουν από αυτούς που υποστήριξαν την κίνηση Βγενόπουλου, γιατί θέλω πρόοδο. Ήθελα να ανέβει ο πήχης, ήθελα τον γίγαντα που μας τάζανε.

Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, ο πήχης είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο με τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό το περίμενα ενδόμυχα ίσως.

Αυτό που δεν περίμενα είναι ο κόσμος του ΠΑΟ να μασάει τόσο εύκολα ταραμά. Τους είχα για ένα κλικ πιο έξυπνους από γάβρους. Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που ο πήχης θα παραμείνει στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό ακόμα.

Δημοσ.
Συγνώμη που επεμβαίνω στην ωραία κουβεντούλα σας, αλλά βάσει αποτελεσμάτων, το Ευρωτρωκτικό από το 2001 και μετά είναι ο "κος Πρέσβης" σας.

Άσχετα με την αβάντα που δίνουν οι ΑΡΔ και συνεχίζουν τις γνωστές γραφικότητες, επειδή πρέπει να έχουν ευχαριστημένους και τους μεν και τους δε, από το 2001 και μετά, στην Ευρώπη, πάτε από το κακό στο χειρότερο.

Τώρα αν εσείς γουστάρετε να παραμυθιάζεστε ακόμα με μία πορεία στους 4 τα τελευταία 12 χρόνια και νομίζετε ότι πήρατε τον τίτλο του Ευρωπαίου εργολαβία ες αεί, τότε οι σφαλιάρες θα είναι ακόμα πιο ηχηρές.

Καιρός να κατεβάσετε τον πήχυ και στο μυαλό σας.

Ναι τώρα βγαίνει και ο ευρωπελάτης αφού έρηξε 5αρα στη Ντίσνεϋλαντ να μας πει οτι είναι πρέσβης....

Όπως και πέρισυ με την πρώτη εκτός έδρας νίκη.:lol:

Εκεί που εχω ταξιδέψει εγώ........

Δημοσ.

Βρε κάτσε να δούμε αν και πότε θα κάνεις εσύ εκτός έδρας νίκη φέτος γιατί δεν προλαβαίνεις να κόβεις τιμολόγια παραλαβής

Δημοσ.
Τουλάχιστον έχουμε και μερικές(πάνω απο...μία) να θυμομαστε.

Και εγώ έχω πάνω από 1. Και όχι επί δραχμών... επί ευρώ.

Δημοσ.

Βασικά ο Ολυμπιακός είναι 36ος και ο ΠΑΟ 38ος,η ΑΕΚαρα 80η και μετά την απίστευτη φετεινή πορεία(ναι πάλι το πήραμε το UEFA) πάει για τριψήφιο.

36 Olympiakos Piraeus 51.222

38 Panathinaikos 50.222

80 ΑΕΚ 28.222

Άρα ο καλύτερος εκπρόσωπος στας Ευρώπας τα τελευταία 5 έτη είναι ο Ολυμπιακός.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2009.html

Δημοσ.
Και εγώ έχω πάνω από 1. Και όχι επί δραχμών... επί ευρώ.

Μπράβο να τη χαίρεστε γιατί ειναι και η μοναδική σας.

Δημοσ.
Μπράβο να τη χαίρεστε γιατί ειναι και η μοναδική σας.

Καλά τα λες... άντε και στα δικά σας

Δημοσ.
Ναι τώρα βγαίνει και ο ευρωπελάτης αφού έρηξε 5αρα στη Ντίσνεϋλαντ να μας πει οτι είναι πρέσβης....

Όπως και πέρισυ με την πρώτη εκτός έδρας νίκη.:lol:

Εκεί που εχω ταξιδέψει εγώ........

Φιλαράκο, ξεστραβώσου. Το κος Πρέσβης στην ομάδα σου πήγαινε.

Εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ, ελπίζω να έβγαλες φωτογραφίες, γιατί τα επόμενα χρόνια θα χρησιμεύσουν για εικονοστάσι.

Δημοσ.
Βασικά ο Ολυμπιακός είναι 36ος και ο ΠΑΟ 38ος,η ΑΕΚαρα 80η και μετά την απίστευτη φετεινή πορεία(ναι πάλι το πήραμε το UEFA) πάει για τριψήφιο.

36 Olympiakos Piraeus 51.222

38 Panathinaikos 50.222

80 ΑΕΚ 28.222

Άρα ο καλύτερος εκπρόσωπος στας Ευρώπας τα τελευταία 5 έτη είναι ο Ολυμπιακός.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2009.html

Στην ίδια λιστα δες που είναι η Chelsea και που η Manchester. Σύγκρινε τώρα τις πορείες του στο CL.

@Erwdios: Μια χαρά κατάλαβα που πήγαινε το πρέσβης. Εσύ ξεστραβώσου γιατί δεν το έπιασες το νόημα. ;)

Δημοσ.
@Erwdios: Μια χαρά κατάλαβα που πήγαινε το πρέσβης. Εσύ ξεστραβώσου γιατί δεν το έπιασες το νόημα. ;)

Doesn't matter, δεν βγάζουμε άκρη. Ο καθένας με την αποωή του.

Εγώ πάντως δεν διάβασα σε καμία sportday πρωτοσέλιδο για τον Ολυμπιακό, αποκαλούμενο ως κο Πρέσβη. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...