Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα με τέτοιους φωστήρες σκέφτομαι σοβαρά να παρουσιαστώ στον Βγενόπουλο εκ μέρους -δήθεν- του πανελλήνιου αντικαρκινικού εράνου.

Που ξέρεις;

Α, ρε επενδυτή...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στον ανύπαρκτο χριστοδουλόπουλο (απιστευτα αποτυχημένη μεταγραφή, όπως έλεγα εξ αρχής.ΑΠλά την "είπαμε" στον γάβρο).

Να στε καλά που μας γλυτώσατε από την παλτουδιά. Η πλάκα είναι ότι ο Ζαγόρ έφτιαξε και ομάδα με αυτά τα λεφτά.

Πάντως δεν ξέρω ποιός είναι πιο ικανός και ακόμα είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Τζίγγερ και ο Μήτσου τουλάχιστον είχαν κάποιο επίπεδο σε σχέση με το τσίρκο που έχει μαζευτεί τώρα στην Παιανία. Και αυτός ο Αντωνίου μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο βλακόφατσα?

Δημοσ.

Λίγο; Αυτός που δεν θέλει να έχουν μεγάλες διαφορές οι απολαβές των παικτών της ομάδας, και γι' αυτό κάνει ανανέωση και αναπροσαρμογή προς τα πάνω των αποδοχών του πουθενά Τζιώλη;

Δημοσ.

Κανείς δεν το λέει κανείς δεν το βροντοφωνάζει.Μόνο γιά την λέει ο ένας στον άλλον εντός των τειχών είμαστε.

Αίσχος καί ντροπή!! Το διάσημο Κυπριακό ποδόσφαιρο κατατρόπωσε το φανταστικό Ελληνικό ποδόσφαιρο.Άραγε αν οι ομάδες μας συμμετείχαν στο Κυπριακό πρωτάθλημα θα έβγαιναν καν στο κύπελο ουέφα?Έχω βάσιμους λόγους να αμφιβάλλω.Καί δεν ντρέπονται όλοι όσοι εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο παρά καθόμαστε καί λέμε ότι εσένα Ολυμπιακέ σού έριξε τρία αλλά εγώ έβαλα καί ένα γκολ.Κατάντια! Μπράβο στην Ανόρθωση πού με το σπαθί της δείχνει πώς πρέπει να πάιρνεις τα αποτελέσματα.Με Κατσαβάκηδες με Τηλεγραφόστυλους με Μπεκιάι! Θέλει ψυχή καί πίστη καί κάποιο σύστημα γιά να νικήσεις.Δεν φτάνουν οι φανέλλες σήμερα.Κανείς δεν τις φοβάται πιά.Μας πήρανε χαμπάρι όλοι.Είμαστε στον ποδοσφαιρικό = απώπατο της Ευρώπης.Σε λίγο θα μας νικούν καί οι Τουρκοκυπριακές ομάδες γιά πλάκα!

Δημοσ.
Σήμερα δεν έχει αθλητικές εφημερίδες? :/

Μάλλον όχι, λόγω της χθεσινής απεργίας.

Κάθε φορά που κάνουν απεργία οι αθλητικογράφοι, αποδεικνύεται η αχρηστία τους (σε όλα τα μέσα: τηλεόραση, εφημερίδες κλπ). Πραγματικά δεν πρέπει να κάνουν απεργίες, δεν τους συμφέρει.

Δημοσ.

Ναι, ρε γαμώτο. Χάρηκα και εγώ ότι θα δούμε το ματς στην μούγκα χτες αλλά μας έκαναν έκπληξη οι Κύπριοι.

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 03 : 18 : 40-----

Που είσαι ρε άρρωστε; Ζωντάνεψες καθόλου;

ΧΑ! Μπα χάλια είμαι ακόμα. Να φανταστείς ότι έχει γιουβαρλάκια και δεν έφαγα ακόμα. Τώρα θα κάνω μια προσπάθεια. Εσύ;

Δημοσ.

Σήμερα έσκασα μύτη στο τραπέζι. Κοκκινιστό. Πολύ καλύτερα είμαι. Σου έχει δώσει φάρμακα; Εμένα μόνο ένα για γαργάρες. Χρησιμεύει μετά και το χθεσινό παιχνίδι για να κάνω καλές γαργάρες...

Δημοσ.
Σήμερα έσκασα μύτη στο τραπέζι. Κοκκινιστό. Πολύ καλύτερα είμαι. Σου έχει δώσει φάρμακα; Εμένα μόνο ένα για γαργάρες. Χρησιμεύει μετά και το χθεσινό παιχνίδι για να κάνω καλές γαργάρες...

Ασπιρίνη είναι το πιο βαρύ φάρμακο που παίρνω και εκείνο κάθε 4 χρόνια όταν έχει μουντιάλ. Έχω πιει όμως 1 σακί τσάι βουνού.

Δημοσ.

ΧαΧα. Εγώ τό σκασα διπλό στο στοίχημα γιατί πίστευα στην ομάδα , ώστε να πάρουμε κανα φράγκο και έπαθα εγγεφαλικό με τον sarriegi ;)

Δημοσ.

Eιναι απλα αστειο οτι επι 90 λεπτα μαρκαρει ο Σιμαο τον Ιμπραημοβιτς χωρις να τον αλλαξει(ΕΑΝ εκρινε πως δεν του εκανε) και 2 βδομαδες μετα επι 90 λεπτα ο Σαριεγκι τον Σοσιν. Απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

Δημοσ.
ΧαΧα. Εγώ τό σκασα διπλό στο στοίχημα γιατί πίστευα στην ομάδα , ώστε να πάρουμε κανα φράγκο και έπαθα εγγεφαλικό με τον sarriegi ;)

Εγω να δεις....αλλά να το χαιρετήσω το στοίχημα ας κερδίζαμε το ματς και χαλάλι...

Άρε Πανάθα όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις...Αλλά ως πότε???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...