anaxiopistos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πολλα μπραβο στον ευρωπαιο παραπαιοντα παναθηναικακο.
TH_boy_20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 καλα επιτρεπεται να ειμαστε οκτωβρη μηνα και ο 10cate να μην εχει βρει ακομα βασικο κορμο ελεος δλδ. Τετοια να κανουν και να δουν μετα ποτε θα ξαναδουν γεματο γηπεδο κριμα για τον κοσμο κυριως.
Critter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ενα μεγαλο μπραβο στους Ευρωπεους! Και το στοματακι καλο ειναι να προσεχουμε ποτε το ανοιγουμε ειδικα οταν ξερουμε οτι πισω εχουμε τολουκατοβυντρα και τον αμπαλεγκι. Δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερανε φετος να σας παρασουν οτι ο ΠΑΟ εφτιαξε υπερομαδα. Λουστειτε τα.
Absinthe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ενα μεγαλο μπραβο στους Ευρωπεους! Και το στοματακι καλο ειναι να προσεχουμε ποτε το ανοιγουμε ειδικα οταν ξερουμε οτι πισω εχουμε τολουκατοβυντρα και τον αμπαλεγκι. Δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερανε φετος να σας παρασουν οτι ο ΠΑΟ εφτιαξε υπερομαδα. Λουστειτε τα. Επειδη νυσταζω και δεν την παλευω να κατσω να δω τα γκολ, εσεις ποσο ηρθατε αποψε?
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ... με πυρετό και αφαγία από τον πονόλαιμο είμαι και όμως... χαμογελάω... πες μου αλήθεια firewalker... και εσύ έτσι αισθανόσουν εκείνο το βράδυ που από το καημό μου έγινα πίτα; Κι εγώ φίλε τα ίδια από το πρωί με αμυγδαλίτιδα ευτυχώς χωρίς πυρετό αλλά εγώ είμαι φαγωμένος. περαστικά
karakatsanisg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πολυ γελιο η Παναθα σημερα. Άντε εις ανωτερα βαλτε τα δυνατα σας να παρετε την 4η θεση που οδηγει σπιτι σας!!!!!!!
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καί ή φοβερή αλλαγή έγινε! Ο κακός Τζιλμπέρτο αντικαταστάθηκε από τον Τζιώλη γιά να αλλάξει τη ροή τού παιχνιδιού! Πω πω τι κωλοδάκτυλο ήταν αυτό? Καί πονάει καί πολύ χωρίς βαζελίνη ρε γαμώτο.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Έτσι, σαν τα σαλιγκάρια εμφανίστηκαν οι αντι-Ολυμπιακοί... Ε; Πώς; Μήπως τελικά είστε όλοι αντι-Παναθηναϊκοί; . . . . . . . . . . . ΥΓ: Ξεφτύλα. -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 01 : 36 : 43----- Κι εγώ φίλε τα ίδια από το πρωί με αμυγδαλίτιδα ευτυχώς χωρίς πυρετό αλλά εγώ είμαι φαγωμένος. περαστικά Σκέφτηκες να αρχίσεις τα ναρκωτικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ένα καλό μάθημα αντικειμενικότητας για τους παναθηναϊκούς φιλάθλους, που ήταν υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν την ομάδα και πέρσι, και πρόπερσι, και αντιπρόπερσι, και όχι αναλόγως ποιος είναι στην προεδρία. Εγώ αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια δεν κατηγόρησα κανέναν γιατί θα ήταν αχαριστία. Φέτος όμως μου δίνεται αυτόματα το δικαίωμα να είμαι σκληρός και δίκαιος κριτής. Που είναι ο Ρομπίνιο ρε αρχιψεύτερε Βγενόπουλε; Με τον Χριστοδουλόπουλο θα πάρεις πρωτάθλημα;
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σκέφτηκες να αρχίσεις τα ναρκωτικά; You delivered slow?
chill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που μάθαμε σήμερα είναι αυτό για το οποίο εδώ και 1,5 μήνα είχαμε υποψίες. Ότι δηλαδή είμαστε τόσο χαμηλά στα clubs που ακόμα και η Κύπρος είναι ανώτερη από εμάς. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟ, οι 3 μεγάλοι μας los poulos από τις άσημες Κυπριακές ομάδες. Περαστικά σε όλους μας.
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 καμία όρεξη δεν έχω, ούτε καν για κριτική. Από που να ξεκινήσεις, που να τελειώσεις.... στον ανίκητο σαριέγκι.... στον απροσπέλαστο λουκάτοβυντρα (ελα ρε γκόντζο πάλι να μας πεις τι υπερ-παιχτης είναι).... στον αόρατο φέτος σπυρόπουλο (σίγουρα δεν έχει κατέβει στο πρωτάθλημα ακόμα).... στον ανύπαρκτο χριστοδουλόπουλο (απιστευτα αποτυχημένη μεταγραφή, όπως έλεγα εξ αρχής.ΑΠλά την "είπαμε" στον γάβρο). από κει και πέρα, κανείς (εξαιρώντας ΛΙΓΟ τον μάτος), δεν ήταν διακριθέντας. Την πάτησαμε ίδια ακριβώς με τον γάβρο. ο τεν κάτε, δεν το διάβασε καλά το ματς, ενώ κοιμήθηκε στις αλλαγές του,και αντέδρασε αργά. Μετά το βαθμό των γερμανών στην ιταλία, νομίζω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση το τσου λου, 2οι δε μπορούμε, 3οι δύσκολο, 4οι σίγουρο!!!
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Από τι άκουσα ο ΠΑΟ έχει αξία 80.000.000 ? και η Ανόρθωση 14.000.000? Ξέρει κανείς πόσο έχει η Inter και η Βέντερ Βρέμης ;
Critter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Επειδη νυσταζω και δεν την παλευω να κατσω να δω τα γκολ, εσεις ποσο ηρθατε αποψε? 4-2 κερδισαμε διοτι οπως καταλαβαινεις προτιμησα να παιξω 8x8 παρα να κατσω να δω υπερθεαμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.